|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
20.3.2009 10:34:00   
ledenka
miška, user posted image  a tako, da bi bil pes samo noter, pa da gre na npr. 3 sprehode, pa ne bi šlo? ker potem ga pač tvoj očisti po sprehodu, pa je bistveno manj umazano. ali pa enostavno nehaj pucat, naj tvoj vidi, kako zgleda, če je situacija taka, kot je. sem pa sicer zagovornica živali v stanovanju, midva imava dve razvajeni mački. tvoja tašča je pa res... ne bom rekla kaj.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
20.3.2009 10:34:47   
miška 82
ZOJA10:vsaka ti čast.Tole s skrinjo me je pa sedaj nasmejalo.Sem takoj za to,če bi imela moč bi jaz že njo in psa pospravila v skrinjo.user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne me narobe razumet,sem ful ljubiteljica živali,ampak kar je preveč je preveč.Res nevem kak bom izpeljala z patronažo in vse skupaj,.....ma bo že.
Zoja,a je to tvoje pravo ime????(zelo lepo,tud moja pupa bo ZOJA),ker v grščini pomeni življenje in tak kot se je ona borila da ostane in preživi,mislim,da je to pravo ime za njo.

Hvala vam vsem,za lepe in spodbudne besede,tak zdaj pa moram začet pospravljat,ker drugače ne bo gotovo in skuhano ko šef pride domov.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
20.3.2009 10:38:42   
OliveOyl
Jaz bi pa regrat jedla,sam je tako mrzlo zunaj da se mi ga ne da it nabrat.Pa še sneg naletava.user posted image  mogoče pa grem eno pest nabrat-za dušo..user posted image

Sploh ne morem verjet kako naša user posted image  brca,non-stop podnevi in ponoči.prejšnja dva nista bila tako živahna,sem mogla celo gibe štet ker sta bila premirna.kar pa zdaj ta dela...

(odgovor članu miška 82)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
20.3.2009 10:38:56   
Blueeyes
no kaj je zdej s telefonskimi številkami... je vse utihnilo... a se kera javi?? al nej si jih vsaka 5 zbere pa tem 5 sporoči svojo številko... pa pol eno pd njih obvesti... jz mam zaenkrat kontaktne številke od copke, lananai in zoje10

(odgovor članu miška 82)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
20.3.2009 10:40:43   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Jaz bi pa regrat jedla,sam je tako mrzlo zunaj da se mi ga ne da it nabrat.Pa še sneg naletava.user posted image  mogoče pa grem eno pest nabrat-za dušo..user posted image

Sploh ne morem verjet kako naša user posted image  brca,non-stop podnevi in ponoči.prejšnja dva nista bila tako živahna,sem mogla celo gibe štet ker sta bila premirna.kar pa zdaj ta dela...

najbolj hecn mi je k vse pišete o mirnih in živih dneh user posted image ... moja ma skoz samo žive dni.... brca k zmešana.... me že trrebuh boli... ne vem kaj bi rada - mogoče hoče že vn user posted image  user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
20.3.2009 10:40:49   
OliveOyl
Ja dejmo se zmenit za številke.najboljše,da jih ima vsaka od vsake nekaj pa ko bo veliki bum si sporočimo.user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
20.3.2009 10:41:34   
Dudica1

ha ha jaz sm ga pa jedla že dostkrat zdaj ga mi ga je pa zamedl...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
20.3.2009 10:43:05   
OliveOyl
Ga grem mal nabrat,me kar po ustih peče ko se spomnim nanj,ni kaj moram kar it..user posted image

dajte se zmenit za št. pridem pol nazaj,če me ne odpihne.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
20.3.2009 10:43:09   
miška 82
ledenka,tud jaz sem zagovornica živali v stanovanju,ampak ta pes ne more bit noter nonstop,ker krampa po vratih in steni in so 1 leto stara vrata že zanič.Mora imeti vse na kontroli tako kot tašča in hodi nonstop ven in se dere na vsakega ki gre mimo.Poštar več sploh ne daje v pošte v nabiralnik,ker mu je enkrat torbo zagrabo in vse odtrgal.

Moja tel.št. je 040-301-146 če si jo bo katera želela shraniti.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
20.3.2009 10:43:55   
Dudica1

Ja dejmo se zmenit za številke.najboljše,da jih ima vsaka od vsake nekaj pa ko bo veliki bum si sporočimo.user posted image

pomoje bo to zmešnjava mislim da bo bolše če imata ena al pa dve vse številke...user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
20.3.2009 10:44:09   
Blueeyes
ja jz mam tkole... copka in zoja sza bolj na začetku seznama (1.5. in 2.5.), lananai  pa na sredini seznama (16.5.)... tko da najbrž bom kr lananai obvestila... pa upam da bo še doma in prisotna na RR user posted image  user posted image  da posreduje naprej informacijo

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
20.3.2009 10:44:24   
zoja10
to ime sm si dala ker sm mislna tud jst naši bučki dat ime zoja...sam sm se pol enkrat premislna in bo Taja ... (če bo punčka...kar itak bo...najbrž) user posted image

bi pa rabla veliko skrinjo da bi še psa zravn dali....hm....no ja sej niso tok drage...user posted image user posted image user posted image  pa še mojo not zbašemo ...za družbo user posted image user posted image  

drgač pa...to je tko...on ma zgleda rad svojga psa in če je blo do zdej tebi ok pol je kr težko neke spremembe uvajat..
jst sm  proti psom v stanovanju...na hodniku že..sam v kuhni in tko pa ne ne...en red mora bit..

grem kafe za sosedo kuhat...razmišljam da bi šla kr mal kam pohajkat... pogrešam lj in kavice v centru...user posted image

(odgovor članu miška 82)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
20.3.2009 10:45:32   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: miška 82

ledenka,tud jaz sem zagovornica živali v stanovanju,ampak ta pes ne more bit noter nonstop,ker krampa po vratih in steni in so 1 leto stara vrata že zanič.Mora imeti vse na kontroli tako kot tašča in hodi nonstop ven in se dere na vsakega ki gre mimo.Poštar več sploh ne daje v pošte v nabiralnik,ker mu je enkrat torbo zagrabo in vse odtrgal.

Moja tel.št. je 040-301-146 če si jo bo katera želela shraniti.

uu, a ti to kr tkole javno... jz si jo bom shranila... še tvoje pravo ime povej

(odgovor članu miška 82)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
20.3.2009 10:47:56   
miška 82
Kaj pa mi bo kdo prek tel.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moje pravo ime je Maja

Punce držte se,se tipkamo kaj zvečer.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
20.3.2009 10:48:05   
petra a
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

oj joj miška-dej te črne misli proč...mislim da tole z rotvajlerjem ne bo šlo, očitno je še ful napadalen...a ga lahko zapreta kam, ne vem, v garažo mogoče...če ne bo še ubogo patronažno zgrizel

če bo patronažno ugriznil ga bojo pa itak uspaval, ker je nevaren okolici

no, zdej pa mal v šali, da me ne bo katera grdo gledala...in pol bo konc vseh težav v zvezi s psomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
20.3.2009 10:49:23   
AKP
Ja tašče ti znajo zagrenit življenje. Moja je bila na srečo super. Pri prvem otroku je imela svoje prebliske tako kot moja mama in babica user posted image , pa sem jih hitro postavila realno na tla. Nisem se jim pustila čeprav sem bila stara 17 let. Mi je moja mama rekla, da sem trmasta kot bik in da mi hočejo samo pomagat. Pa sem jim lepo rekla, da je to moj otrok in bom jaz odločala kaj je dobro za njega in mi one lahko 100 x rečejo , da to ni dobro pa če se bo meni zdelo dobro bom tako tudi naredila. In vam povem, da sem imela mir. Ko pa je še moj prišel nazaj iz JNA pa me je v vsem 100% podpiral in se nisva pustila, da bi nama kdo ukazoval.
Papirji - dobim komaj v četrtek vse pri g in bom že skoraj 33 t. Sem klicala na center pa je rekla, da ni nič pozno da si vse uredim. Glavno je samo to, da vložim pred rojstvom.

(odgovor članu miška 82)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
20.3.2009 10:49:31   
petra a
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

na centru daš vlogo za paket oz. denarni prejemek, ko dobiš odločbo (itaq ti morajo odobriti 100% za kar si se odločil, ti potem v roku 8 dni nakažejo ta denar).

A PA TI RES V ROKU 8 DNI NAKAŽEJO DENAR user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

jaz sem bila pozitivno presenečena, ker so mi nakazali še prej kot v 8 dneh, resuser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
20.3.2009 10:52:02   
Obelix
miška 82, tole s taščo je pa res zoprna zadeva. Veš, jaz imam kar srečo pri teh stvareh. Mislim, da se vsi problemi s taščami začnejo in končajo z našimi možeki. Če so ti korektni in nekako "držijo" s svojo drago, potem te nobena tašča ne more spraviti ob žive. Najbrž se strinjaš, če bi se tvoj dragi znebil psa in bi ti lahko zaklenila stanovanje, potem bi bila tašča polovico manj zoprna. Kakorkoli že, treba je biti strpen, pa se da vse zmeniti, a ne.

Moji doma imajo tudi kar velikega psa, ampak mene to nič ne moti. Otroka naj se kar lepo navadita na živali, da ju učimo, kako se jih boža in vozi na sprehod. Zoprno je, če se otročiček kasneje boji kužkov. Otroci in živali v stanovanju pa mi ne gre skupaj. No, že zaradi higiene. Pa otroci znajo biti grobi, kuža pa lahko ugrizne, potem pa jok in stok. Ne bi reskirala niti pri zelo udomačenem psu, da bi kar prosto hodil po stanovanju z malim otrokom.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
20.3.2009 10:53:34   
petra a
IZVIRNO SPOROČILO: miška 82

ZOJA10:vsaka ti čast.Tole s skrinjo me je pa sedaj nasmejalo.Sem takoj za to,če bi imela moč bi jaz že njo in psa pospravila v skrinjo.user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne me narobe razumet,sem ful ljubiteljica živali,ampak kar je preveč je preveč.Res nevem kak bom izpeljala z patronažo in vse skupaj,.....ma bo že.
Zoja,a je to tvoje pravo ime????(zelo lepo,tud moja pupa bo ZOJA),ker v grščini pomeni življenje in tak kot se je ona borila da ostane in preživi,mislim,da je to pravo ime za njo.

Hvala vam vsem,za lepe in spodbudne besede,tak zdaj pa moram začet pospravljat,ker drugače ne bo gotovo in skuhano ko šef pride domov.

uf, napačno razmišljanje miška...pokaži mu da si ti šefuser posted image

(odgovor članu miška 82)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
20.3.2009 10:55:39   
petra a
petra zg-ti si verjetno lani še dobila del plače od CSD-ja...a si pol na zdejšnji vlogi, ko so ti v službi potrdili plače dala zraven še plačilno od CSD-ja za tiste dni, al si jih samo opomnila, da morajo še to upoštevati

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
20.3.2009 10:56:05   
AKP
Naša deklina pa se bo morala navadit na 3 mačke (dva mačkona in 1 mačkonka). Moji trije so večji del v hiši, ampak imamo jasno postavljene meje, kaj lahko in kaj ne.  Zaenkrat še imajo vstop v spalnico, potem pa ko rodim pa ne več. Sem imela tudi pri hčeri muco pa se je bilo vse ok. 

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
20.3.2009 10:57:11   
Dudica1
sm zdaj zvedla da je ena tukaj iz okolice rodila in je šel mali takoj na intenzivno v lj. ker ima šum na srčku pa eno luknjico,in še neka žila ki gre iz srčka v pljuča al glih obratno je premajhna al preozka...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
20.3.2009 11:00:36   
Anonimen
joj čveke ste pa čvekasteuser posted image

no jzt sem iz trgovine sem si spet mal zaloge naredila, je moj hladilnik polhen zdrave hrane mal višje v omari je pa polno nezdrave hraneuser posted image pa bom spet mezilauser posted image

katmat: kje si ? kako je s tabo nič se ne javiš?! upam da si vredu user posted image user posted image user posted image user posted image

miska: upam da boš tole s taščo uredilauser posted image user posted image , ker te čist razumem, jz mam s taščo prehod po hodniku pa gre tašča dostkrat sam mim moje dnevne tud not ne pokuka pa mam skojz vrata odprta, ker sva midva v pritljičju k so tud kletni prostori!! včasih se pa mal utika sam ji takoj dam vedit da naj svoj prag pometa mojga naj pa pusti pri miru, tako da se prav super razumemouser posted image

(odgovor članu Obelix)
  Neposredna povezava do sporočila: 3748
20.3.2009 11:01:31   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

sm zdaj zvedla da je ena tukaj iz okolice rodila in je šel mali takoj na intenzivno v lj. ker ima šum na srčku pa eno luknjico,in še neka žila ki gre iz srčka v pljuča al glih obratno je premajhna al preozka...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  upam da bo vse ok

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
20.3.2009 11:02:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ojej, to pa ni vredu, upam da bo z user posted image vse vredu, držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?