|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
20.3.2009 11:57:29   
petra a
modrooka-pojdi na tabelo

http://www.ljubljana.si/si/mescani/zivljenjske_situacije/otr0oci/76033/podrobno.html 

ne vem če po dalo pravilno povezavo, drugače si jo pa prenesi

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
20.3.2009 11:58:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

upam da bo s katmat vse vredu držim pesti in mislim nanjouser posted image user posted image user posted image user posted image

kje na netu se da vidit kojk je procentov kej za plačat vrtec

na strani od občine...vneseš podatke in ti pokaže v kateri razred padeš...dobiš kok % vrtca plačaš

ok sem našla hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  jz pa ne najdem.. mi da kera link prosim .. hvala že v naprej

jz sem otipkala kr plačilo vrtca pa mi je pol dal možnost za inf. izračun

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3777
20.3.2009 11:58:58   
Anonimen
Aja, Bacek Jon! Pri nas imamo 2 ali 3 dvdje.

Ni nič sinhroniziran, ker ne govorijo (tako kot Ajeto). Samo naslovna pesmica je v slovenščini.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3778
20.3.2009 11:59:03   
petra a
CSD-glavno je, da papirje oddaš 1 dan pred nastopom porodniške...pozabte tistih 60 dni prej ni obvezujočih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
20.3.2009 12:06:21   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
pokica_ kaj niso Ranital tablete za zgago?

Moja napaka, res je....Retafer so železove tablete. user posted image
KatMat, upam da je vse ok!
Leela, me veseli da te je moja zgodbica nasmejalauser posted image . Sj zdaj tudi mene, zadnjič me pa niuser posted image .
Kasija, predvidevam, da si videla mojo fotko z Pujem gor, vem pa da tudi FLASK_A ima Puja. Imam 2 slikci v albumu, če želiš pogledat. Bom pa še verjetno kako podobico narisala v en kot sobice, da bo čimbolj veselo vzdušje v otroški sobici. user posted image Ko bo sobica pa do konca narjena, pa itak objavim slikco. To bo čez kak slab mesec.
miska82, sam da je  zdaj vse ok. Pridejo taka obdobjauser posted image . Sam na taščo si pa komot upravičeno jezna, jst bi bla kot 100 hudičev na tvojem mestuuser posted image . Je pa hudič če je ženska tako trmasta in mora bit vse po njeno. Tvoj ji naj kr lepo pove, na miren način, da ste vi družina zase in da imate svoje življenje, pa čeprav živite v njeni bajti, naj vas malo bolj začne spoštovat, ker nočete da bi bili v konfliktu. Ampak da naj nekako zastopi....jaz bi na tak lep način poskusla, malo naj skuša diplomatsko povedat. Ker ti stari takoj zamerijo, če samo prst pokažeš. Sam se mi pa res smiliš, ko bi morala bit zdaj najbolj vesela in ne bit žalostna zarad tašče in sporov. Poskušajte to lepo razrešit, saj bo šlo. Takle pogovor je zelo težko začet, sam pol boste vsaj rešli in se neboš obremenjevala še dodatno s tem. Držim pesti, pa ne bit žalostna....poboži migecauser posted image pa se nasmej! user posted image
5moških.com,...sem jih jaz tudi šla gledat z prijateljico, ko so bli nazadnje v MS....in vam povem, da sem se nasmejala, kot še nikoli v življenju do takrat. Mene so kr ličnice in trebuh boleli. Sem mislila, da bom hin. Ko je nazadnje govoril Javšnik, se več smejat nisem mogla, ker me je že tolk bolelo vse. Je pa blo na odru res ogromno testosterona. user posted image  
Ledenka, bravo za dopust! Zdaj pa ima da čvekaš z nami dneve in nočiuser posted image

Zdaj pa objavim in pol nadaljujem s pisanjem, k če bom tak,...bom glih 3 ure pisala ta prispevk, ...vedno ko želim objavit, vidim da je spet že ena nova stran naklofanauser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
20.3.2009 12:18:21   
pokica_
Evo pa nadaljujem pisanje, vidim da ste se malo umrileuser posted image .

Včeraj zvečer sma z mojim spet po enmu tednu malo user posted image , ...pa sem se ob 4h zjutraj zbudila s popadki. Niso bili tako pogosti, so bili pa tolko bolj močni. Pa trebuh je bil čist trd. Verjetno zarad telovadbe, kaj? user posted image

Ležalnik, bom jst zdaj kupla v BC, ko sem glih včeraj dobla SMS, da za nakup nad 50€, dobiš bon za 10€. Ima katera Haucka (jst bi rada, da bo čimbolj delj časa zdržal, da nebo user posted image po parih mes že utesnjen v njem). Neki takega bi kupila. Nočem pa tistih ko so videt tako kot jajčka, ker tist bo prehitro majhen.

Kaj boste pa danes kuhale? Nobena še nič ovadila. user posted image Jst bom pa pekla

user posted image

Danes bi si šla iskat kak spomladanski plašček, a v H&Mu imajo že kaj lepega? Sam nevem kako bo to šlo...glede na to da je bušči že kr velik, pa še raste full, nebi pa rada da ga po koncu nosečnosti lahko zložim v omaro. Pol bi mogla kupit tako, da se pač nebi dal zapet, pa da bušči vn gledauser posted image  To mi bo pa spet hladno ko bo veter pihal. Hmmuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
20.3.2009 12:24:23   
Dudica1
pokica jaz imam od haucka na ta način ampak ni glih take barve...sem pa ful zadovoljna in dolgo je lahko bil notri...http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197333

midva sva tud takrat za prvega glin pršla na to akcijo od BC in sva kupila voziček in dobila toliko bonov da sva kupila potem ta ležalnik...user posted image

pri nas bo danes pečen pišanc in krompir pa zeljna solatka...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
20.3.2009 12:36:37   
pokica_
Fino kosilo Dudica1!

No, pa da nebote rekle, da se pokica nič ne spomni na vas....

user posted image
[
Enga vam dam, nič več!user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 20.3.2009 12:37:31 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
20.3.2009 12:37:39   
Dudica1
ne,...še...še...še...user posted image user posted image user posted image

kje to najdeš pokica???

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
20.3.2009 12:39:49   
Tanja_
Pozdravljene punce!
Se mučim v službi. Še dobr da je petek. Zjutrej sem komaj vstala, k me je spet tok trebuh bolel, tko kot neki menstrualni krči, sm že mislna v službo klicat, da me ne bo, pa se je pol kr nekak umirilo. A ma še katera podobne težave? K zdej se mi pa vsak dan pojavljajo te bolečine in me že pošteno nervirajo. K mi je pol še slabo, pa kokr da bi me na wc tiščal, skratka nč luštn. Pa ful mam izcedka vsak dan. Tok, da sm začela kr dnevne vložke uporabljat. Zdej pa ne vem, a so to res le vezi, ali so lažni popadki?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
20.3.2009 12:43:20   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Fino kosilo Dudica1!

No, pa da nebote rekle, da se pokica nič ne spomni na vas....

user posted image
[
Enga vam dam, nič več!user posted image

sem hotla sliko malo povečat oz raztegnit v spodnjem delu, da bi videla kaj se tm skriva, pa ne gre user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
20.3.2009 12:43:22   
Anonimen
Tanja_ lahko, da imaš vnetje. Vsekakor pa se rajši posvetuj z ginekologom.

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3787
20.3.2009 12:45:20   
pokica_
Pr men doma so! user posted image  Pride kera na kofe?

user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
20.3.2009 12:46:03   
Dudica1
TANJA jaz bi se šla pokazat če bi se to ponavlal,ker kokr je še ena bolečina prisotna ni glih najboljš...lahko da so lažni popadki amapk nikoli pa ne veš...DRŽI SE...user posted image user posted image user posted image

Glede izcedka jaz ga imam tud ful skoz samo kakšnih drugih težav poleg tega pa nimam...je pa zelo moteče ja samo kaj čmo to je pri user posted image normalno...

Pa kaj je danes za en dan vse neki matra...upajmo da se vsem vse porihta tako kot je treba...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
20.3.2009 12:47:19   
Blueeyes
dons je pa moj dan.. se grem afnat... naredila bom palačinke s sladoledom... se slišimo zvečer... pa še ena za lažje predstavlanje

user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
20.3.2009 12:47:39   
pokica_
Blueyees, moraš večkrat poskušat,....pa veš, da ga je na  začetku še malo sram,...sj se bo razgaliluser posted image !
Je že premislila katera o mojem vabilu? user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
20.3.2009 12:47:42   
Dudica1

ja ja itak ti sam povej kdaj lahko...user posted image user posted image user posted image

blueeyes
ti hudiča ti da ne gre a...user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
20.3.2009 12:48:33   
Blueeyes

user posted image
user posted image
user posted image

keta bo pa ob njih mislila na kofe... he he... maš dovolj postelj da pridemo vse user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
20.3.2009 12:51:24   
pokica_

keta bo pa ob njih mislila na kofe... he he... maš dovolj postelj da pridemo vse user posted image  user posted image  user posted image

Ima, ima! Je spalnica, je ogromna kotna sedežna v dnevni, se fino raztegne, je ogromna napihljiva postelja, pa še otroška posteljka! user posted image  

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
20.3.2009 12:52:01   
Dudica1

Ima, ima! Je spalnica, je ogromna kotna sedežna v dnevni, se fino raztegne, je ogromna napihljiva postelja, pa še otroška posteljka! user posted image  

no no bo vse zasedeno...user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
20.3.2009 12:52:11   
Obelix
Tanja_ ful je težko opisati z besedami, kakšni so lažni in kakšni pravi popadki. Saj vem, da ene rečejo "ko se bo začelo, boš že vedela". No, jaz sem ena tistih, ki nisem vedela. Mene so pravi popadki boleli kot ena topa bolečina v ledvenem delu, ki je bila toliko znosna, da sem še spala vmes. Če se mi ne bi en dan prej odluščič čep, ne bi posumila, da so to popadki. V porodnišnico sem prišla čisto odprta in čez par minut so že vpili, naj potiskam user posted image . Hotela sem samo povedati, da če ti je neprijetno, se pojdi raje pokazati, ker sama ne moreš vedeti, kdaj se bo začelo ali pa se je že začelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
20.3.2009 12:52:28   
Anonimen
"Razen v dnevih okoli 11.3., ko bo polna luna nastala ravno na neprijetni opoziciji Saturna in Urana, v tem mesecu ne bi smeli imeti večjih težav." Sem prebrala... torej z luno ni nič povezano(??)

Tudi sama sem imela bolečine v spodnjem delu trebuha, izcedek, slabost... pa se je na pregledu pokazalo, da imam nožnično vnetje. Canesten takoj pomagal.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3797
20.3.2009 12:58:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Obelix

Tanja_ ful je težko opisati z besedami, kakšni so lažni in kakšni pravi popadki. Saj vem, da ene rečejo "ko se bo začelo, boš že vedela". No, jaz sem ena tistih, ki nisem vedela. Mene so pravi popadki boleli kot ena topa bolečina v ledvenem delu, ki je bila toliko znosna, da sem še spala vmes. Če se mi ne bi en dan prej odluščič čep, ne bi posumila, da so to popadki. V porodnišnico sem prišla čisto odprta in čez par minut so že vpili, naj potiskam user posted image . Hotela sem samo povedati, da če ti je neprijetno, se pojdi raje pokazati, ker sama ne moreš vedeti, kdaj se bo začelo ali pa se je že začelo.

Tako hitrega poroda bi si pa tudi sama želela! user posted image  Seveda ob pravem času...
Tanja_ vseeno upam, da to niso porodni popadki...

(odgovor članu Obelix)
  Neposredna povezava do sporočila: 3798
20.3.2009 13:00:57   
Obelix
In drugič gre baje še hitreje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
20.3.2009 13:02:16   
Anonimen

dons je pa moj dan.. se grem afnat... naredila bom palačinke s sladoledom... se slišimo zvečer... pa še ena za lažje predstavlanje

user posted image

Tole bi pa tudi jaz... ampak bom počakala na maj... kar sanjam o jogurtovem sladoledu, brbončice drgetajo. Sline mi pa že tečejo po tipkovnici!!

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?