pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ pokica_ kaj niso Ranital tablete za zgago? Moja napaka, res je....Retafer so železove tablete. KatMat, upam da je vse ok! Leela, me veseli da te je moja zgodbica nasmejala . Sj zdaj tudi mene, zadnjič me pa ni . Kasija, predvidevam, da si videla mojo fotko z Pujem gor, vem pa da tudi FLASK_A ima Puja. Imam 2 slikci v albumu, če želiš pogledat. Bom pa še verjetno kako podobico narisala v en kot sobice, da bo čimbolj veselo vzdušje v otroški sobici. Ko bo sobica pa do konca narjena, pa itak objavim slikco. To bo čez kak slab mesec. miska82, sam da je zdaj vse ok. Pridejo taka obdobja . Sam na taščo si pa komot upravičeno jezna, jst bi bla kot 100 hudičev na tvojem mestu . Je pa hudič če je ženska tako trmasta in mora bit vse po njeno. Tvoj ji naj kr lepo pove, na miren način, da ste vi družina zase in da imate svoje življenje, pa čeprav živite v njeni bajti, naj vas malo bolj začne spoštovat, ker nočete da bi bili v konfliktu. Ampak da naj nekako zastopi....jaz bi na tak lep način poskusla, malo naj skuša diplomatsko povedat. Ker ti stari takoj zamerijo, če samo prst pokažeš. Sam se mi pa res smiliš, ko bi morala bit zdaj najbolj vesela in ne bit žalostna zarad tašče in sporov. Poskušajte to lepo razrešit, saj bo šlo. Takle pogovor je zelo težko začet, sam pol boste vsaj rešli in se neboš obremenjevala še dodatno s tem. Držim pesti, pa ne bit žalostna....poboži migeca pa se nasmej! 5moških.com,...sem jih jaz tudi šla gledat z prijateljico, ko so bli nazadnje v MS....in vam povem, da sem se nasmejala, kot še nikoli v življenju do takrat. Mene so kr ličnice in trebuh boleli. Sem mislila, da bom hin. Ko je nazadnje govoril Javšnik, se več smejat nisem mogla, ker me je že tolk bolelo vse. Je pa blo na odru res ogromno testosterona. Ledenka, bravo za dopust! Zdaj pa ima da čvekaš z nami dneve in noči Zdaj pa objavim in pol nadaljujem s pisanjem, k če bom tak,...bom glih 3 ure pisala ta prispevk, ...vedno ko želim objavit, vidim da je spet že ena nova stran naklofana