Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:17:28
|
|
|
|
petra a
|
punce, v lj. sneži, matr ob 12-ih pa nastopi pomlad, pa to ni več res
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:18:43
|
|
|
|
ledenka
|
jutro, majčice končno se je začel moj dopust zdaj bom končno imela več časa za vse, kar je treba še porihtat!
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:18:45
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 a je bla kera zadnje čase v leklerku, me zanima kakšni so supergi od otrok a so zakej k so tojk pocen, pa a je popust sam na kartico njihovo al tud tako, kako je zdej s tem, a kartico njihovo prc dobiš al moraš čakat???? Večina popustov v LeClercu deluje po enakem principu. Če npr. neka stvar stane 8€ oz. s kartico 5€ - to pomeni, da ti na blagajni daš zanjo 8€, 3€ od tega ti pa vrnejo na račun kartice in jih lahko koristiš naslednjič, ko prideš. Tak popust je tudi brez kartice, samo morš račun shranit in naslednjič z računom prit, da ti tist +, ki ga imaš gor napisanega odštejejo. Kartico dobiš takoj, isti dan. Če so pa to kakšni drugačni popusti, pa mogoče res veljajo samo na kartico.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:18:55
|
|
|
|
lananai
|
Leela - voziček sva midva kupila Hoco Winner. Ko si zdej ogledujem mamice z vozički, so mi tisti z majhnimi kolesi prav smešni. Sej za po mestu že, ampak za moj teren... Ojej, jst z njim ne bi nikamor prilezla. Dudica1, vse najboljše, čeprav za nazaj!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:19:07
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKP Jaz pa sem našla navdih za sobico pri jubu in bo naša soba modra, zelena in rumena na steni pa bodo narisane tu pa tam velike marjetice. ooo, to bo lepa sobica... glej da dobimo kakšno slikco ko bo končana... ti se pa spočij, da ne boš mela spet kakšnih popadkov, ok?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:19:26
|
|
|
|
petra a
|
glede na to, kok je katmat na rr, dvomim da zdajle pospravlja, pa da je šla v trgovino...sej ful vedno gor drži temo...mogoče je pa vse vredu in je ostala notri na opazovanju
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:19:53
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro, majčice končno se je začel moj dopust zdaj bom končno imela več časa za vse, kar je treba še porihtat! no končno še ena za klepetat...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:20:30
|
|
|
|
petra a
|
akp-ful bo lepa sobica
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:20:34
|
|
|
|
miška 82
|
Hja,hvala za nasvete in za tolažbo,sem je res potrebna,ker že 2 dni jokam kot dež,sem vsa zabuhla. 1. psa ne bo dal ven,ker je pes vajen spat in biti noter,o tem sma že 100x razglabljala,tak da mi je reko,da se moram s tem sprijaznit. 2. ne morema oba k meni domov,ker ima on psa,moja starša pa imata v hiši malega kužeka maltežana,rotweiler,pa drugih psov ne prenese.Nevem niti kak bo to zgledalo z patronažo,ko bo prišla,ker rotweiler ne spusti nobenega za ograjo,tak se repenči zunaj,da se kar peni.to bo še zanimivo. Na svoje ne morema,ker je moj ravno prejšnji teden ostal brez službe,tak,da tud nevem kaj bo iz tega,po drugi strani,pa ne morema v najemniško stanovanje,ker nama ne bojo nikjer pustili imeti takega psa. Ej če ne bi bila noseča bi si točno štrik okol vrata navila.Poln k.že imam vsega.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:21:08
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai Dudica1, vse najboljše, čeprav za nazaj! ...HVALA...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:21:48
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a punce, v lj. sneži, matr ob 12-ih pa nastopi pomlad, pa to ni več res ja, pred eno uro je bilo pa tako lepo sonce me je kar minilo veselje do sprehoda
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:22:27
|
|
|
|
elyy
|
A k se odločš za denar pr paketku dobiš odločbo za ispount in pol čakaš a kva??? in kaj morš čakat o odločbi?kaj če ti odobrijo...a kva?? kva morš čakat za 270 eurov ane..sam k se gre o dnarju???
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:22:29
|
|
|
|
AKP
|
Brez skrbi sem prav zalepljena na sedežno. Vsake toliko časa pa moram prit pokukat na rr.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:22:29
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro, majčice končno se je začel moj dopust zdaj bom končno imela več časa za vse, kar je treba še porihtat! čestitke... ena več za čvekanje petra a ja a ni to lepo, pomlad in sneg.. fenomenalno lananai a ti si tud Hoco-ta kupila... kakšne barve pa??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:22:49
|
|
|
|
petra a
|
oj joj miška-dej te črne misli proč...mislim da tole z rotvajlerjem ne bo šlo, očitno je še ful napadalen...a ga lahko zapreta kam, ne vem, v garažo mogoče...če ne bo še ubogo patronažno zgrizel
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:23:53
|
|
|
|
Dudica1
|
MIŠKA 82 POMIRI SE NI TAKO HUDO REŠIT MORTE TO S TAŠČO PA BO VSE ok... UPAM DA REŠITE TO...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:24:25
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: miška 82 Hja,hvala za nasvete in za tolažbo,sem je res potrebna,ker že 2 dni jokam kot dež,sem vsa zabuhla. 1. psa ne bo dal ven,ker je pes vajen spat in biti noter,o tem sma že 100x razglabljala,tak da mi je reko,da se moram s tem sprijaznit. 2. ne morema oba k meni domov,ker ima on psa,moja starša pa imata v hiši malega kužeka maltežana,rotweiler,pa drugih psov ne prenese.Nevem niti kak bo to zgledalo z patronažo,ko bo prišla,ker rotweiler ne spusti nobenega za ograjo,tak se repenči zunaj,da se kar peni.to bo še zanimivo. Na svoje ne morema,ker je moj ravno prejšnji teden ostal brez službe,tak,da tud nevem kaj bo iz tega,po drugi strani,pa ne morema v najemniško stanovanje,ker nama ne bojo nikjer pustili imeti takega psa. Ej če ne bi bila noseča bi si točno štrik okol vrata navila.Poln k.že imam vsega. pa nej rotweilerja pusti tašči... bo mela družbo... mislm lahk bi se mal bolj pobrigal zate, ne pa da ga pes skrbi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:25:09
|
|
|
|
petra a
|
na centru daš vlogo za paket oz. denarni prejemek, ko dobiš odločbo (itaq ti morajo odobriti 100% za kar si se odločil, ti potem v roku 8 dni nakažejo ta denar).
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:25:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a oj joj miška-dej te črne misli proč...mislim da tole z rotvajlerjem ne bo šlo, očitno je še ful napadalen...a ga lahko zapreta kam, ne vem, v garažo mogoče...če ne bo še ubogo patronažno zgrizel če bo patronažno ugriznil ga bojo pa itak uspaval, ker je nevaren okolici
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:25:57
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: elyy A k se odločš za denar pr paketku dobiš odločbo za ispount in pol čakaš a kva??? in kaj morš čakat o odločbi?kaj če ti odobrijo...a kva?? kva morš čakat za 270 eurov ane..sam k se gre o dnarju??? KO ODDAŠ PAPIRJE NA SOCIALNI SAMO POVEŠ KAJ OD PAKETA BOŠ VZEL PODPIŠEŠ IN JE...POTEM ČAKAŠ ODLOČBO DA DOBIŠ TA DENAR IN KDAJ GA DOBIŠ...PONAVADI JE POTEM V 8 DNEH NAKAZAN...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:26:54
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a na centru daš vlogo za paket oz. denarni prejemek, ko dobiš odločbo (itaq ti morajo odobriti 100% za kar si se odločil, ti potem v roku 8 dni nakažejo ta denar). A PA TI RES V ROKU 8 DNI NAKAŽEJO DENAR
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:28:23
|
|
|
|
zoja10
|
ojla hoj, dobro jutro... slaba noč je za mano...sam še mal je manjkalo pa bi začela preklinjat na ves glas...kr nism mogla ugotovit položaja za spat..sm mislna vse nekam poslat... pa še tle pr mojmu k morm po štengah na wc...kot da bi bla na maratonu celo noč gor in dol.. Miška 82 veš kaj če tm živiš maš tud ti kakšno besedo in vrž tistga psa že u garažo al nekam, pa nej te tvoj kr upošteva, je pa le pes...in sploh k bo mali majhen drgač pa glede tašče je meni itak vse jasno kaj prestajaš zato sm pa kr doma več al manj...pa tud ko rodim bomo pr nas doma sicer imamo sam sobico, vse je bolš k pr enmu k je psihič je pa moj edinko in pol zganjajo paniko da kam bo zdej šou k mamo celo hišo lohk zase...ja pa ja de...si delamo svoj košček..in ko bo tm bomo šli tja...pa še to je prizidek,tud mojih težav s taščo ne bo nikol konc...jo je pa zato treba hitro na distanco postavt... ja ja tko je...lohk ti pa pridem pomagat jo v skrinjo spravimo dejmo punce nismo več tok daleč...številke si zamenjite...da bomo na tekočem Kati...drži se
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:28:52
|
|
|
|
Dudica1
|
ja sej mislim da ti še prej nakažejo to je samo tko formalno napisano kot vsaka odločba...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:31:17
|
|
|
|
Dudica1
|
zoja res nismo več daleč in bi lahko vse dale eni z pdp-jem konec maja številke da bi potem ona to objavljala v temi rodili smo... samo zdaj je najbolje da se ena javi al kako...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:31:40
|
|
|
|
OliveOyl
|
Sem mogla it,je prišel moj na malico. miška nikar tako razmišljat,bo boljše.ja rotvajler pa tašča bi bila pa idealen par.ja kako bo pa potem,ko bo otrok?bo pes ljubosumen na otroka ,ga bo treba skoz gledat. midva sva se tud včeraj skregala,je šel na pivo-zalit korenjaka,in je prišel mal preveč zalit pa še z avtom,to mi pa pritisk nabije. pa še kar daleč je peljal,saj ko sem mu rekla če ga peljem pa ne,da on itak ne bo pil.saj poznate to.. kati je po moje kje na opazovanju ostala,upam da je vse o.k
< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 20.3.2009 10:32:44 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?