|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
20.3.2009 10:17:28   
petra a
punce, v lj. sneži, matr ob 12-ih pa nastopi pomlad, pa to ni več res

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
20.3.2009 10:18:43   
ledenka
jutro, majčice user posted image  končno se je začel moj dopust user posted image user posted image user posted image  zdaj bom končno imela več časa za vse, kar je treba še porihtat!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
20.3.2009 10:18:45   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
a je bla kera zadnje čase v leklerku, me zanima kakšni so supergi od otrok a so zakej k so tojk pocen, pa a je popust sam na kartico njihovo al tud tako, kako je zdej s tem, a kartico njihovo prc dobiš al moraš čakat????

Večina popustov v LeClercu deluje po enakem principu. Če npr. neka stvar stane 8€ oz. s kartico 5€ - to pomeni, da ti na blagajni daš zanjo 8€, 3€ od tega ti pa vrnejo na račun kartice in jih lahko koristiš naslednjič, ko prideš. Tak popust je tudi brez kartice, samo morš račun shranit in naslednjič z računom prit, da ti tist +, ki ga imaš gor napisanega odštejejo. Kartico dobiš takoj, isti dan. Če so pa to kakšni drugačni popusti, pa mogoče res veljajo samo na kartico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
20.3.2009 10:18:55   
lananai
Leela - voziček sva midva kupila Hoco Winner. Ko si zdej ogledujem mamice z vozički, so mi tisti z majhnimi kolesi prav smešni. Sej za po mestu že, ampak za moj teren... Ojej, jst z njim ne bi nikamor prilezla. user posted image

Dudica1, vse najboljše, čeprav za nazaj! user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
20.3.2009 10:19:07   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Jaz pa sem našla navdih za sobico pri jubu in bo naša soba modra, zelena in rumena na steni pa bodo narisane tu pa tam velike marjetice.

user posted image  user posted image  user posted image  ooo, to bo lepa sobica... glej da dobimo kakšno slikco ko bo končana... ti se pa spočij, da ne boš mela spet kakšnih popadkov, ok?

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
20.3.2009 10:19:26   
petra a
glede na to, kok je katmat na rr, dvomim da zdajle pospravlja, pa da je šla v trgovino...sej ful vedno gor drži temo...mogoče je pa vse vredu in je ostala notri na opazovanju

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
20.3.2009 10:19:53   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutro, majčice user posted image  končno se je začel moj dopust user posted image user posted image user posted image  zdaj bom končno imela več časa za vse, kar je treba še porihtat!

no končno še ena za klepetat...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
20.3.2009 10:20:30   
petra a
akp-ful bo lepa sobicauser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
20.3.2009 10:20:34   
miška 82
Hja,hvala za nasvete in za tolažbo,sem je res potrebna,ker že 2 dni jokam kot dež,sem vsa zabuhla.
1. psa ne bo dal ven,ker je pes vajen spat in biti noter,o tem sma že 100x razglabljala,tak da mi je reko,da se moram s tem sprijaznit.
2. ne morema oba k meni domov,ker ima on psa,moja starša pa imata v hiši malega kužeka maltežana,rotweiler,pa drugih psov ne prenese.Nevem niti kak bo to zgledalo z patronažo,ko bo prišla,ker rotweiler ne spusti nobenega za ograjo,tak se repenči zunaj,da se kar peni.to bo še zanimivo.
Na svoje ne morema,ker je moj ravno prejšnji teden ostal brez službe,tak,da tud nevem kaj bo iz tega,po drugi strani,pa ne morema v najemniško stanovanje,ker nama ne bojo nikjer pustili imeti takega psa.

Ej če ne bi bila noseča bi si točno štrik okol vrata navila.Poln k.že imam vsega.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
20.3.2009 10:21:08   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Dudica1, vse najboljše, čeprav za nazaj! user posted image

user posted image ...HVALA...user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
20.3.2009 10:21:48   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

punce, v lj. sneži, matr ob 12-ih pa nastopi pomlad, pa to ni več res
ja, pred eno uro je bilo pa tako lepo sonce user posted image  me je kar minilo veselje do sprehoda user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
20.3.2009 10:22:27   
elyy
A k se odločš za denar pr paketku dobiš odločbo za ispount in pol čakaš a kva???
in kaj morš čakat o odločbi?kaj če ti odobrijo...a kva??
kva morš čakat za 270 eurov ane..sam k se gre o dnarju???

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
20.3.2009 10:22:29   
AKP
Brez skrbi sem prav zalepljena na sedežno. Vsake toliko časa pa moram prit pokukat na rr. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
20.3.2009 10:22:29   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image  user posted image  user posted image  čestitke... ena več za čvekanje user posted image   user posted image

petra a ja a ni to lepo, pomlad in sneg.. fenomenalno user posted image

lananai a ti si tud Hoco-ta kupila... kakšne barve pa??

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
20.3.2009 10:22:49   
petra a
oj joj miška-dej te črne misli proč...mislim da tole z rotvajlerjem ne bo šlo, očitno je še ful napadalen...a ga lahko zapreta kam, ne vem, v garažo mogoče...če ne bo še ubogo patronažno zgrizel

(odgovor članu miška 82)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
20.3.2009 10:23:53   
Dudica1
MIŠKA 82 POMIRI SE NI TAKO HUDO REŠIT MORTE TO S TAŠČO PA BO VSE ok...

UPAM DA REŠITE TO...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
20.3.2009 10:24:25   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: miška 82

Hja,hvala za nasvete in za tolažbo,sem je res potrebna,ker že 2 dni jokam kot dež,sem vsa zabuhla.
1. psa ne bo dal ven,ker je pes vajen spat in biti noter,o tem sma že 100x razglabljala,tak da mi je reko,da se moram s tem sprijaznit.
2. ne morema oba k meni domov,ker ima on psa,moja starša pa imata v hiši malega kužeka maltežana,rotweiler,pa drugih psov ne prenese.Nevem niti kak bo to zgledalo z patronažo,ko bo prišla,ker rotweiler ne spusti nobenega za ograjo,tak se repenči zunaj,da se kar peni.to bo še zanimivo.
Na svoje ne morema,ker je moj ravno prejšnji teden ostal brez službe,tak,da tud nevem kaj bo iz tega,po drugi strani,pa ne morema v najemniško stanovanje,ker nama ne bojo nikjer pustili imeti takega psa.

Ej če ne bi bila noseča bi si točno štrik okol vrata navila.Poln k.že imam vsega.

pa nej rotweilerja pusti tašči... bo mela družbo... mislm lahk bi se mal bolj pobrigal zate, ne pa da ga pes skrbi

(odgovor članu miška 82)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
20.3.2009 10:25:09   
petra a
na centru daš vlogo za paket oz. denarni prejemek, ko dobiš odločbo (itaq ti morajo odobriti 100% za kar si se odločil, ti potem v roku 8 dni nakažejo ta denar).

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
20.3.2009 10:25:37   
Blueeyes

oj joj miška-dej te črne misli proč...mislim da tole z rotvajlerjem ne bo šlo, očitno je še ful napadalen...a ga lahko zapreta kam, ne vem, v garažo mogoče...če ne bo še ubogo patronažno zgrizel

če bo patronažno ugriznil ga bojo pa itak uspaval, ker je nevaren okolici

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
20.3.2009 10:25:57   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

A k se odločš za denar pr paketku dobiš odločbo za ispount in pol čakaš a kva???
in kaj morš čakat o odločbi?kaj če ti odobrijo...a kva??
kva morš čakat za 270 eurov ane..sam k se gre o dnarju???

KO ODDAŠ PAPIRJE NA SOCIALNI SAMO POVEŠ KAJ OD PAKETA BOŠ VZEL PODPIŠEŠ IN JE...POTEM ČAKAŠ ODLOČBO DA DOBIŠ TA DENAR IN KDAJ GA DOBIŠ...PONAVADI JE POTEM V 8 DNEH NAKAZAN...

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
20.3.2009 10:26:54   
Blueeyes

na centru daš vlogo za paket oz. denarni prejemek, ko dobiš odločbo (itaq ti morajo odobriti 100% za kar si se odločil, ti potem v roku 8 dni nakažejo ta denar).

A PA TI RES V ROKU 8 DNI NAKAŽEJO DENAR user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
20.3.2009 10:28:23   
zoja10
ojla hoj, dobro jutro...
slaba noč je za mano...sam še mal je manjkalo pa bi začela preklinjat na ves glas...kr nism mogla ugotovit položaja za spat..sm mislna vse nekam poslat...
pa še tle pr mojmu k morm po štengah na wc...kot da bi bla na maratonu celo noč gor in dol..

Miška 82 veš kaj če tm živiš maš tud ti kakšno besedo in vrž tistga psa že u garažo al nekam, pa nej te tvoj kr upošteva, je pa le pes...in sploh k bo mali majhen user posted image
drgač pa glede tašče je meni itak vse jasno kaj prestajaš zato sm pa kr doma več al manj...pa tud ko rodim bomo pr nas doma sicer imamo sam sobico, vse je bolš k pr enmu k je psihič user posted image  je pa moj edinko in pol zganjajo paniko da kam bo zdej šou k mamo celo hišo lohk zase...ja pa ja de...si delamo svoj košček..in ko bo tm bomo šli tja...pa še to je prizidek,tud mojih težav s taščo ne bo nikol konc...jo je pa zato treba hitro na distanco postavt...user posted image
ja ja tko je...lohk ti pa pridem pomagat jo v skrinjo spravimo user posted image user posted image user posted image user posted image

dejmo punce nismo več tok daleč...številke si zamenjite...da bomo na tekočem

Kati...drži seuser posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
20.3.2009 10:28:52   
Dudica1
ja sej mislim da ti še prej nakažejo to je samo tko formalno napisano kot vsaka odločba...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
20.3.2009 10:31:17   
Dudica1
zoja res nismo več daleč in bi lahko vse dale eni z pdp-jem konec maja številke da bi potem ona to objavljala v temi rodili smo...
samo zdaj je najbolje da se ena javi al kako...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
20.3.2009 10:31:40   
OliveOyl
Sem mogla it,je prišel moj na malico.

miška nikar tako razmišljat,bo boljše.ja rotvajler pa tašča bi bila pa idealen par.ja kako bo pa potem,ko bo otrok?bo pes ljubosumen na otroka ,ga bo treba skoz gledat.
midva sva se tud včeraj skregala,je šel na pivo-zalit korenjaka,in je prišel mal preveč zalit pa še z avtom,to mi pa pritisk nabije.
pa še kar daleč je peljal,saj ko sem mu rekla če ga peljem pa ne,da on itak ne bo pil.saj poznate to..
kati je po moje kje na opazovanju ostala,upam da je vse o.k

< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 20.3.2009 10:32:44 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?