Lsica
|
Živjo punce, najprej anči, mislim nate in ti pošiljam , sem si pa tudi jaz oddahnila, ko sem slišala da je hvala bogu zdaj vse v redu. Blueeyes, uživaj še v zadnjih trenutkih zime, ker za njo pride - saj veš naprej toplo, potem pa vroče. Se bomo še nagagal. Pr nas sicer ni snega, ampak piha pa k pr norcih. Kr vse ropota od rolet do vrat oken.,.. Šivilja, spodbujam darovanje popkovničine krvi. Tudi jaz se bom šla te dni enkrat prijavit. Zoga08, na prvem predavanju MŠ se dobi urnik kako potekajo predavanja. Več ti pa žal ne znam povedat. Razen tega še, da je vse bolj kot ne instant - 10 predavanj opraviš že v ene 14-ih dneh. Toliko vem od drugih, ker je mene tudi zanimalo... Pa mislim, da je na RR tudi že ena pisala o tem. Poskusi pogledat malo. In še papuaNG - tudi mene dajejo podobni strahovi. Sploh ko mi kdo reče, da zdaj pa ne bom imela nič več časa zase, vse bo podrejeno detetu, ... to se mi sliši kot sužnjelastništvo . No ampak veš kaj, mislim, da se tudi v tebi nekaj premakne, in da ne gre za tako enostransko zadevo. Saj za partnerja bi tudi vse naredil, ker ga imaš rad, ne pa zato ker moraš, a ne? Po drugi strani me pa spet skrbi ali bom zmogla biti OK mama, tako kot bi si želela. Tako, da se jaz ne bom pustila tem mojim strahovom - počakajmo, pa bomo videli kako bo šlo. Saj nas je pred vsako novo stvarjo malo strah, kako jo bomo izpeljali. Kar v končni fazi koristi, saj ti da energijo za iskanje informacij, učenje,pripravo... In še čisto nazadnje - danes mam pregled . Videli bomo . Majana, zdaj sem se spomnila še na tvoje vprašanje. Dojenčkovo težo menda izračunajo iz obsega trebuha, vendar otrokovega, torej rabiš za to UZ. Pri mami pa merijo koliko se je maternica dvignila od sramne kosti - čeprav nimam pojma kako jim to rata... Ne vem če si to spraševala, ampak to je vse kar vem. Lepo se čuvajte, Blueeyes, ti pa prosim lepo pozdravi anči v imenu vseh nas .
|