Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.3.2009 21:30:09
|
|
|
|
Blueeyes
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MONY25 14.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. palegia30 22.7. pat74 23.7. AVGUST HINDI 6.8. knutek 25.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.3.2009 22:14:48
|
|
|
|
Blueeyes
|
tudi tukaj očitno ni nobene.. se beremo jutri
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.3.2009 22:35:43
|
|
|
|
Blueeyes
|
ana** kok sem happy da sem vidla to novico še pred spanjem... se slišiva jutri
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.3.2009 6:53:48
|
|
|
|
Lsica
|
Good morning.... tej_a, super, da si nas našla. Dobrodošla, kot tudi ostale, ki ste se nam pridružile pred kratkim (Brina BA,...). Vim, še mal pa bodo predavanja na vrsti (6. april). Si že uredila s tistimi nalepkami? Če ti lahko kaj pomagam, povej. Morda se lahko po telefonu zmeniš, da ti jih dvignem jaz, pa ti jih prinesem na predavanja. Zdaj se ne bova zgrešili . *ana* daj oglasi se pa še nam povej kakšno dobro novico... Kje si bla pa v torek? Jaz sem še vedno ful zaposlena - danes je zadnji dan da končam s tole mojo seminarsko. Jutri mam pregled , komaj čakam...Kaj bo zdaj že velika moja pikica, kot štruca kruha . Upam da ne bom spet vsega pozabla vprašat, ker bom samo njo/njega gledala. Lep topel sončen dan vam želim...
< Sporočilo je popravil Lsica -- 19.3.2009 6:54:08 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.3.2009 7:20:44
|
|
|
|
Lsica
|
Pa dobro, a še kar spimo? KAVA , DOBRO JUUUTROOO....
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.3.2009 7:35:04
|
|
|
|
Anonimen
|
jutrooooo!!!!! Kaj pa je blo z ano????
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.3.2009 8:13:02
|
|
|
|
Lsica
|
Ne vem, bo mogoče Blueeyes povedala, ker se ana nič ne oglasi?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.3.2009 9:10:56
|
|
|
|
knutek
|
Dobro jutro želim so ,kot vidim ste nekatere že popile,jaz raje pijem kakav. tej-a tudi jaz sem iz LJ-črnuče,ampak komaj dobro preseljena(sept.bo dve leti),tko da ne poznam veliko "folka". Upam da ga vreme ne bo sraškalo,ko je pa že tko lepo kazal.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.3.2009 9:26:14
|
|
|
|
katrinka
|
dobro jutro tudi od mene po pravici povedan bi sla najraje domov pod kovter in spat...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.3.2009 9:43:28
|
|
|
|
majana79
|
Jutro vsem! katrinka, hvala enako... Se mi ne da delat. Ampak bom pa jutri doma, grem domov k staršem, pa bom šla še malo po trgovinah. Sem si včeraj v H&M končno kupila ene hlače in valda sem mogla vzet še za malege par stvari. Moj samo zavija z očmi, pa pametno pravi naj ne kupujem preveč, ker ne veva kako bo velik. Potem sem pa rekla da bo moral on it kaj kupit pa ni imel nič proti. Z vsakim dnem me bolj preseneča. Modrooka kje si, kaj je z ano??
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.3.2009 9:43:30
|
|
|
|
Lsica
|
Ja katrinka, kaj pa je to danes s tabo? Zmanjkal baterij?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.3.2009 10:17:07
|
|
|
|
katrinka
|
ja baterije so šle, mah pa sej v službi tko sam dolgačs preganjam sam mam dons in jutr faks pa se miljon stvari za narest in mi kr slabo rata k ugotovim da nimam cajta za nč....bom probala s sladoledom po malici če me bo potolažu
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.3.2009 10:19:28
|
|
|
|
Lsica
|
Jst te bom začela kr sladoledarka klicat. Maš ti kakšno pogodbo z Ljubljanskimi mlekarnami?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.3.2009 10:50:39
|
|
|
|
vim
|
Tej-a dobrodošla, drugič pa se nam le pridruži, srečanja so super zdaj klepetamo tko potem bomo pa vozičkale tko..... Katrinka a mi spet delaš gušt s sladoledom . Blueeyes ja če bi jaz vedela, da si imela še čas, bi šle pa medve še notri na 1 sladoled, ker jaz sem šla še v Citypark potem na sladoled. Lsica a 6 aprila so predavanja, superca se potem srečava tam, če ne prej. Po nalepke pa bom drugi teden poslala moža, že tako mu je oproščeno ker ne bo hodil v MŠ, naj vsaj po nalepke gre . Drugače pa res hvala, mi pomagaš, zlata si. Ti le pridno piši seminarske,dokler je še volja in ti bebica pusti . Jaz imam pa jutri mrfologijo, držite pesti in mislite name. Danes pa sem dala kri in vodo. Dolga zgodba, da jo skrajšam. Urina sem komaj kaj spravila v tisti lonček, čeprav sem prej spila 1l vode, ko sem dala kri pa so se matrali mi vzeti ni in ni našal žile. Pa so mi vzeli ptem iz prsta in še iz zapestja .
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.3.2009 11:03:38
|
|
|
|
katrinka
|
vim - so te pa zdelali, no važn da je to za tabo, probi si cim bolj spocit lsica - ja kdo pa naj me crklja ce ne sladoled, sicer pa a ni zal da bi se pokvaril.... sej na naslednem mittingu bo ze tako toplo da se bomo loh vse basale s saldoledom
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.3.2009 11:08:28
|
|
|
|
Lsica
|
Katrinka, ja pokvarit se pa ne sme. Jaz npr. zdajle jem en krof, ki bi se ziher drugač čist posušu . Vim, medve se pa vidiva potem na predavanjih. Moj zaenkrat pravi da bo tudi hodil zraven, sam se bojim kaj bo, ko bo zvedel, da ni nujno, da so obvezna sam tri predavanja .
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.3.2009 11:25:10
|
|
|
|
katrinka
|
lsica - no sej veš kako to deluje, definitivno bi bil krof cist posušen, jaz ti vrjamem MŠ - jaz bom pa maja sla, tako da imam se cas za te famozne nalepke
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.3.2009 13:18:48
|
|
|
|
vim
|
Lsica ti tvojemu kar reči, da bolje da s tabo hodi, predavanja mu tako ali tako ne uidejo. Je bolje priti na tista tri predavanja kot na tisti schnell kurz za bodoče očke al pa ne. Katrinka kateri sladoled pa ješ....meni naj naj sladoledi so Hagendass sladoledi, k sreči se ga pri nas ne da dobiti povsod, ker če ne bi tega požrla na tone.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.3.2009 13:24:36
|
|
|
|
murkica
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MONY25 14.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. palegia30 22.7. pat74 23.7. AVGUST HINDI 6.8. knutek 25.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12. murkica 21.12.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.3.2009 14:44:49
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim ..meni naj naj sladoledi so Hagendass sladoledi, k sreči se ga pri nas ne da dobiti povsod, ker če ne bi tega požrla na tone. Kje si pa tega našla??? Pa sem mislila da sem jaz sladokusec kar se tiče sladoledov...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.3.2009 14:56:27
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Ne vem, bo mogoče Blueeyes povedala, ker se ana nič ne oglasi? ojla... nič ne bom rekla... sej se bo anča kej oglasila... važn da je zdej vse ok z njo... to je full razveseljiva novička drgač pa že celo jutro usposobljam tale pc, k mije neki nagajal... sem pa dons bolj lena in tečna... nisem nič spala ker me je zgaga pekla.... zdej čakam da pride moj domov, da pojeva kosilce... oooo, spet tema o sladoledih... že vidim da se bom mogla do hladilnika sprehodit... mislim da ga je še na zalogi - tega pa jz obožujem
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.3.2009 14:58:21
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica IZVIRNO SPOROČILO: vim ..meni naj naj sladoledi so Hagendass sladoledi, k sreči se ga pri nas ne da dobiti povsod, ker če ne bi tega požrla na tone. Kje si pa tega našla??? Pa sem mislila da sem jaz sladokusec kar se tiče sladoledov... se strinjam... sem šla prov čekirat na njihovo spletno stran http://www.haagen-dazs.com/products/default.aspx zgledajo božansko
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.3.2009 14:59:53
|
|
|
|
katrinka
|
blueeyes - lih s tem se trenutno pačem v službi no tkole, ker je naneslo da sm celo nekaj dela imela nisem uspela niti do hladilnika priti tako da do sedaj ni bilo sladoleda, zdej sm pa ze doma in se pocasi odpravljam na faks....bom pa jutri...upam al si bom pa na poti kupila kakšnega...hmmmm ideja ana - važn da je vse ok
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.3.2009 15:10:45
|
|
|
|
Blueeyes
|
že zdej se vse bašemo s sladoledi.. kaj bo pol šele konc aprila in naprej k bo res vroče... mislim da bi nam ljubljanske mlekarne res lahko bile sponzor... bi mel full zaslužka od nas
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.3.2009 15:49:18
|
|
|
|
vim
|
Hvala blueeyes sem narobe napisala, ampak sem se tok osredotočala na tiste pike zgoraj nad črkami, da sem napisala v načelu piši kao govoriš. No pa saj ste ugotovili katerga mislim. In katrinka če se ti bašeš s tako pregrešljivo dobrimi sladoledi potem pa priznam imaš okus po moji meri. . Blueeyes kaj se dogaja z našo anči, kako nas lahko pustite takole v luftu. Kako zdaj je vse vredu, a je bilo kaj narobe. Joj upam, da ne kaj hujšega in da se ne ponovi.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?