|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
17.3.2009 14:02:54   
Tanja_
Mene tudi ne bo danes, žal imam tudi predavanje v šoli za starše. Tudi ni včeraj zneslo.
Ledenka a potem pa midve skup hodiva na predavanja?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
17.3.2009 14:07:53   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Ledenka a potem pa midve skup hodiva na predavanja?

jaz hodim  običajno ob 16. uri, danes definitivno grem user posted image  očitno hodiva skupaj, ja user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
17.3.2009 14:27:01   
vim
Katrinka ne ti meni gušt s sladoledomuser posted image user posted image user posted image delat, jaz moram še 1,5h v službi zdržat pol pa tudi jaz šibam v čolnarno na sladoled al pa tortico. Ali pa oboje.

Ledenka, a rabimo za MŠ nalepke al ne, mi obena ne odgovori. da ne hodim tja za brezveze, ker imajo tako čudno odprto.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
17.3.2009 14:37:01   
Anonimen
no čveke jst še perilo obesim, posodo pospravim, kračo vržem v pečico in se zrihtam pol pa taksi pokličem da me odpelje k vam!!!

Upam da se vidimo... Še vedno ne vem kaj bom mela oblečeno, ampak sej me VIM pozna, tko da ni panike user posted image user posted image user posted image user posted image   Vim isto rdečp torbico bom mela, ok? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vim)
  Neposredna povezava do sporočila: 1754
17.3.2009 14:49:13   
vim
Ja saj živo25 se spozna po tem ko potrpežljivo čaka, da kdo pride ponavadi je ona zelo točno, tako da ne zamujat prevečuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
17.3.2009 15:38:55   
katrinka
ziva25 - ta tvoja torba bo legenda ratala, dej jo drz v zraku kot marelo da te vse vidimo...hihiuser posted image
sej drugač pa tud jz vem kaka siuser posted image ...ma mal krace mi prinesi...user posted image

vim...jah ce je bil pa sladoled tko dobruser posted image ...sej mi ga je se prisparala za v cetrtek, sva ga skrile pred sodelovci...hihiuser posted image

zdej pa dost, se morm se oblect pa sibam, se vidimouser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
17.3.2009 17:26:59   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

MONY25 sporoči še ostale manjkajoče podatke za seznam (katera nosečnost po vrsti je to, ali imaš že kaj otrok, kdaj imaš naslednji pregled, koliko si stara, kdaj imaš rojstni dan)

evo me, to je moja 1.nosečnost (sm prov živčna:)user posted image , 1.otrok, ime naj bi mu bilo Aleksander, roj.dan imam 14.04.83 (joj, kok sm že stara) user posted image , naslednji pregled imam 02.04., ko bom imela tudi tretji UZ, ki mi pripada, ker imam nosečniško sladkorno. No , bom vsaj spet vidla mojo bebiko user posted image  

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
17.3.2009 17:28:59   
MONY25
mi je pa ful žal, ker sm šele zdle vidla, da se dons dobite... sicer itaq neb mogla pridt, ker delam popoldne, ampak če bi prej vidla, bi pa zamenjala, in bi zihr pršla, k mi je to zelo lepo, da ste se tko dobile....

poročajte, kako ste se imele...

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
17.3.2009 19:37:57   
BrinaBA
Še jaz se vam pridružujem:
PDP: 20.4., punčka
3 nosečnost (doma imamo že parček)
33 let
naslednji pregled 19.4.

LP! BrinaBA

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
17.3.2009 21:09:52   
majana79
Sicer nisem šla prva, ampak druga, bom pa vseeno prva poročala. user posted image

Moram rečt da sem spoznala same fejst nosečke, klepetale smo kot da se poznamo že od vedno in močno upam da se bomo še kdaj dobile. user posted image Pa seveda da se nam boste pridružile tudi tiste, ki danes niste mogle.

Samo ane pa nisem uspela spoznat, tako da se obvezno moramo še dobit. user posted image

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
18.3.2009 7:10:48   
MONY25
dobro jutro, punce...

js sm mela pa dons toook pestro noč. sm celo noč sam bruhala, ob treh zjutri nazadnje. sm se okol dveh zjutri že kr mal ustrašla in sm klicala na urgenco, če je loh to kej s tamalim narobe, pa so me lepo pomiril, da to nč nanjga ne vpliva, pa da morm sam velik tekočine pit...  ne vem, a je to ta trebušna gripa, al sm pa kej tazga mogla pojest... u glavnem, adijo pametuser posted image ah, upam, da bo kej bolš...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
18.3.2009 7:41:21   
Anonimen
ojla ljubljančanke user posted image user posted image user posted image

Včeraj nikakor nisem našla minutke ali dveh, da bi se po meetingu malo oglasila, ampak danes pa imam to minutko ali dve, tko da se javljam na raport!
Bilo je super, na koncu nas je nekatere rahlo zeblo, ampak tortice in družbica so ble FENOMENALNE. Jaz sem si sicer privoščila palačinke, ampak so tortice tudi zelooooo dobro zgledale user posted image user posted image user posted image
Z Blueeyes sva ugotovile, da imava enake vozičke user posted image user posted image user posted image   Ane žal nisem uspela spoznat, čeprav dvomim, da je sploh prišla, saj sem bila v bistvu do konca tam...user posted image No pa drugič user posted image user posted image

Uglavnem pupe - SUPER sem se imela in komaj čakam, da bomo zadevščino ponovile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MONY25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1762
18.3.2009 9:59:18   
vim
Hihi Živa25 se bo treba več oblečt drugič, al pa radiator s seboj nosit kot medve z Blueeyes, vročekrvne do konca. Medve bi res rabili klimo v LJ porodnišnici,naravna kurjava pač, se je ne da na off.user posted image user posted image user posted image
Meeting je uspel, tortica je padla, ampak jaz sem šla pol še na sladoled v Citypark, sem se včeraj totalno pregrešilauser posted image . K sreči tehtnice nimam doma, prav z razlogom. user posted image user posted image
Drugače pa me veseli, da sem spoznala še 4 nove souser posted image ,super ste in tista, ki ni prišla ji je lahko žal.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
18.3.2009 10:21:38   
knutek
No,da se po dojgem cajtu javim.stara sem 36,eno punčko imam že doma,moj r.d. je 25.8.,naslednji pregled 24.4.09.
Trenutno sem bila mal odsotna in  vas   nisem  brala,služba in te reči,sedaj  pa imam spet mal več  časa,tko da vam bom probala sledit.
Pozdrav  vsem souser posted image !

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
18.3.2009 10:56:57   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Ledenka, a rabimo za MŠ nalepke al ne, mi obena ne odgovori. da ne hodim tja za brezveze, ker imajo tako čudno odprto.

vim, rabiš nalepke, ja. res jih dobiš ob čudnem času, ampak enkrat jih pač moraš it iskat. najboljše, če jih imaš na prvem predavanju (na uvodnem še ne rabiš), pravijo pa babice, da je ok, tudi če se jih kak dan kasneje odda.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
18.3.2009 11:07:08   
katrinka
zivjo souser posted image

tudi meni včeraj ni uspelo napisat par vrstic...drugače pa mitting je bil super, definitivno kmalu spet ponovitiuser posted image

brinaba - dobrodošlauser posted image

ziva25 - bom upostevala tvoj nasvet in slikce gor dala, no prej morm se busija slikat, pa poročne ko bodo bom gor dala user posted image

vim - sem našla tisto k je spraševala o treh imenih - sam res so nenavadna in ene so jih zelo skritizirale

blueeyes - sm vidla 14tko k sm se odpeljala, nisi je dolg cakala a neuser posted image

drugače pa je moj sef pred eno uro ze sel in pride nazaj cez 10 dni, kok je men luštnuser posted image bom loh med delovnim casom seminarsko za faks nardilauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
18.3.2009 11:09:59   
vim
Katrinka ta imena so meni tako nenavadna da si jih jaz sploh ne morem zapomnituser posted image ,ampak hkrati so pa zanimiva.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
18.3.2009 11:28:05   
katrinka
res je da ima vsaka svoj okus in da pač vsem vse ne more bit všeč, samo ne pa pretiravat a ne...vse v mejah normale

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
18.3.2009 11:36:07   
Anonimen
MONY25 čimprej se pozdravi! Da boš lahko naprej uživala v nosečnosti.

Vam kar malo zavidam včerajšnje srečanje - upam, da se bom naslednjič lahko pridružila.
Ste toliko govorile, da je danes prav vetrovno!

Vseeno lepo izkoristite dan!

Blueeyes, mi lahko popraviš še PDP, da ne bo izpadlo kot čudež, ker še nisem rodila... (9.5.)

In: kako prilepite fotografije na forum? To bi se pa rada naučila.

user posted image

(odgovor članu vim)
  Neposredna povezava do sporočila: 1769
18.3.2009 11:38:14   
katrinka
ja slike gor dat - album znam, da bi pa tukaj dala pa ne gre (copy - paste ne deluje) helpuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
18.3.2009 13:25:33   
murkica
Kar se tiče slik:  pojdite na shrani.si in tam naložite sliko, ki se vam bo potem pretvorila v zapis za forum, ki ga samo prekopirate in prilepite in se vam bo slikica nalepila. Tako je najlažje.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
18.3.2009 20:06:07   
Lsica
Evo, da se še jaz malce oglasim pa, čeprav šele zdaj, pohvalim naše srečanje. Naslednjič ko se dobimo, bom spet sigurno zraven, ker sem se mela tokrat prav fletno, hvala za vse in vsem ki ste prišle..... Čakale smo tudi ostale napisane, ampak , žal, pa drugič... Trebuščke smo si zmerile, jih napolnile s sladkim - njammmi... se narežale in še po štirih urah ne bi šle domov, če nas nekatere ne bi začelo zebst. Nekatere so pa pač bolj vročekrvneuser posted image , a ne?

Drugače mam zadnje čase ful dela s pripravami na predavanja (seminarska naloga, predstavitev,...)no v soboto bo večina stvari za mano, pa bomo spet lahko malce več čvekali. 

Toliko za danes, ostanite v cvetjuuser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
18.3.2009 20:54:53   
tej_a
Pozdravljene... jest pa glih pri junijkah sprašujhem, če je katera iz Lj, pa mi Lsica odgovori, da se tu dobivate... Hvala Lsica user posted image

Sm pa še ena Ljubljančanka (črnuče), 2. nosečnost, 2. otrok - doma 15m stara punčka, PDP 19.6. pričakujem fantka, stara pred nekaj dnevi 32., nasl. pregled 9.4.

Tut men je žal, da vas nisem prej našla - bi z veseljem prišla na kavico! Pa drugič user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
18.3.2009 21:19:20   
Blueeyes
hojla moje ljubljančice... evo pa sem še jz prišla do pc-ja da se malo oglasim...

včeraj je bilo fenomenalno... full cool da nas je blo tok velik... upam da to še kej ponovimo (pa pred mojim rokom).. takrat bo tud več sončka... čeprov midve z majano sva ga ob 15h mele, je blo prov fletno toplo, tiste k ste pa kasnej prple ste ga pa pač zamudile... ja, nekatere bi se bolj mogle pripravt na srečanje (kakšni dodatni puloverji, termoforji,...) user posted image  user posted image  moja vroča kri,... bi komot podaljšala naš miting če bi še katera ostala... ker ni bilo nobenega napora (sem bila stalno v mirovanju) je bilo prov super...

živa si šla čekirat moje slikce??? sta identična vozička??? kok je majhen svet...

BrinaBA pozdravljena tudi med ljubljančicami...

tudi tej_a  dobrodošla pri nas

punce... stiskajte pesti in mislite na našo ano** sej se bo kej javila...

ana** user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  javi se mi kej

(odgovor članu tej_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
18.3.2009 21:29:07   
Blueeyes
                                                    Ljubljanske nosečke

=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.user posted image         Št.user posted image         Pregled       Spol
=============================================================
user posted image   UT_2008                         26.2.2009             ?             ?                  ?             user posted image
user posted image   Pupa7 (28 let)                  21.3.2009          1 user posted image          0 user posted image          17.3.2009    user posted image
user posted image   1hruška                            23.3.2009         1 user posted image          0 user posted image               ?
user posted image   wani (36 let)                     23.3.2009         3 user posted image          2 user posted image          18.3.2009
user posted image  april09                              5.4.2009           3 user posted image           1 user posted image                  ?        user posted image
user posted image  simonaa (29 let)                7.4.2009           1 user posted image           0 user posted image          16.3.2009  user posted image
user posted image  angelito (28 let)                11.4.2009         1 user posted image          0 user posted image           18.3.2009   user posted image
user posted image   NinaMM (22 let)                15.4.2009         1 user posted image           0 user posted image         18.3.2009   user posted image
user posted image  pikatara (29 let)               17.4.2009          1 user posted image          0 user posted image                   ?     user posted image &user posted image
user posted image  nmag (39 let)                    17.4.2009          5 user posted image           4 user posted image        19.3.2009   user posted image
user posted image   BrinaBA (33 let)                 20.4.2009         3 user posted image            2 user posted image         19.4.2009   user posted image
user posted image   pat74 (34 let)                    25.4.2009          3 user posted image           2 user posted image         24.3.2009  user posted image
user posted image  Blueeyes (26 let)               3.5.2009            1 user posted image           0 user posted image         30.3.2009   user posted image
user posted image   k.tja                                   9.5.2009            2 user posted image            1 user posted image        30.3.2009   user posted image
user posted image  petrazg                             10.5.2009           2 user posted image           1 user posted image                 ?
user posted image  ledenka                             11.5.2009          1 user posted image           0 user posted image          3.4.2009     user posted image
user posted image  papuaNG (26 let)              25.5.2009          1 user posted image            0 user posted image        26.3.2009   user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009           ? user posted image            ?  user posted image                ?          user posted image
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009            1 user posted image            0 user posted image         17.3.2009   user posted image
user posted image   MONY25 (25 let)             5.6.2009            1 user posted image             0 user posted image           2.4.2009   user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009            1 user posted image           0 user posted image        24.3.2009    user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                      19.6.2009          2 user posted image            1 user posted image          9.4.2009     user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009           1 user posted image           0 user posted image        31.3.2009   user posted image
user posted image   knutek (36 let)                27.6.2009           2 user posted image              1 user posted image         24.4.2009          
user posted image  Lsica                                  29.6.2009           1 user posted image           0 user posted image        20.3.2009  user posted image
user posted image  bjondi (33 let)                    1.7.2009            2 user posted image           1 user posted image          1.4.2009   user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image            0 user posted image         20.3.2009   user posted image
user posted image   nborazem (32 let)              6.7.2009            3 user posted image             2  user posted image       18.3.2009   user posted image
user posted image  sinskaT                               8.7.2009             2 user posted image           1 user posted image         18.3.2009
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          16.3.2009   user posted image
user posted image  anci banci (29 let)             16.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          31.3.2009   user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009           2 user posted image             1 user posted image                ?         user posted image
user posted image  katrinka (25 let)                 27.7.2009           1 user posted image            0 user posted image         15.4.2009   user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)                29.7.2009           1 user posted image              0 user posted image       20.3.2009
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009           1 user posted image            0 user posted image         20.3.2009  user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009             2 user posted image            1 user posted image                ?
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009              4 user posted image            2 user posted image        19.3.2009 
user posted image   M1987                               12.8.2009           1 user posted image            0 user posted image         1.4.2009   user posted image
user posted image  živa25 (23 let)                   20.8.2009            2 user posted image             0 user posted image        31.3.2009
user posted image  anonimna                           26.8.2009           1 user posted image            0 user posted image                  ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009           ? user posted image              ? user posted image          20.4.2009
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image              1 user posted image          26.3.2009
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image              0 user posted image         10.3.2009  user posted image
user posted image   murkica (24 let)                 1.11.2009         2user posted image               0user posted image           30.3.2009 user posted image
user posted image  nastija
user posted image  meridaub
user posted image   uka7
user posted image  mamica_3
user posted image  yania
user posted image  tanja55

===================================================

user posted image      11

user posted image     15

user posted image      7 

===================================================
                   user posted image   user posted image   user posted image   Pravkar povile svoje štručke  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image  ronja 
user posted image   naia
user posted image   yania
user posted image   grahec

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?