Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 14:02:54
|
|
|
|
Tanja_
|
Mene tudi ne bo danes, žal imam tudi predavanje v šoli za starše. Tudi ni včeraj zneslo. Ledenka a potem pa midve skup hodiva na predavanja?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 14:07:53
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Ledenka a potem pa midve skup hodiva na predavanja? jaz hodim običajno ob 16. uri, danes definitivno grem očitno hodiva skupaj, ja
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 14:27:01
|
|
|
|
vim
|
Katrinka ne ti meni gušt s sladoledom delat, jaz moram še 1,5h v službi zdržat pol pa tudi jaz šibam v čolnarno na sladoled al pa tortico. Ali pa oboje. Ledenka, a rabimo za MŠ nalepke al ne, mi obena ne odgovori. da ne hodim tja za brezveze, ker imajo tako čudno odprto.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 14:37:01
|
|
|
|
Anonimen
|
no čveke jst še perilo obesim, posodo pospravim, kračo vržem v pečico in se zrihtam pol pa taksi pokličem da me odpelje k vam!!! Upam da se vidimo... Še vedno ne vem kaj bom mela oblečeno, ampak sej me VIM pozna, tko da ni panike Vim isto rdečp torbico bom mela, ok?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 14:49:13
|
|
|
|
vim
|
Ja saj živo25 se spozna po tem ko potrpežljivo čaka, da kdo pride ponavadi je ona zelo točno, tako da ne zamujat preveč
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 15:38:55
|
|
|
|
katrinka
|
ziva25 - ta tvoja torba bo legenda ratala, dej jo drz v zraku kot marelo da te vse vidimo...hihi sej drugač pa tud jz vem kaka si ...ma mal krace mi prinesi... vim...jah ce je bil pa sladoled tko dobr ...sej mi ga je se prisparala za v cetrtek, sva ga skrile pred sodelovci...hihi zdej pa dost, se morm se oblect pa sibam, se vidimo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 17:26:59
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes MONY25 sporoči še ostale manjkajoče podatke za seznam (katera nosečnost po vrsti je to, ali imaš že kaj otrok, kdaj imaš naslednji pregled, koliko si stara, kdaj imaš rojstni dan) evo me, to je moja 1.nosečnost (sm prov živčna:) , 1.otrok, ime naj bi mu bilo Aleksander, roj.dan imam 14.04.83 (joj, kok sm že stara) , naslednji pregled imam 02.04., ko bom imela tudi tretji UZ, ki mi pripada, ker imam nosečniško sladkorno. No , bom vsaj spet vidla mojo bebiko
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 17:28:59
|
|
|
|
MONY25
|
mi je pa ful žal, ker sm šele zdle vidla, da se dons dobite... sicer itaq neb mogla pridt, ker delam popoldne, ampak če bi prej vidla, bi pa zamenjala, in bi zihr pršla, k mi je to zelo lepo, da ste se tko dobile.... poročajte, kako ste se imele...
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 19:37:57
|
|
|
|
BrinaBA
|
Še jaz se vam pridružujem: PDP: 20.4., punčka 3 nosečnost (doma imamo že parček) 33 let naslednji pregled 19.4. LP! BrinaBA
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 21:09:52
|
|
|
|
majana79
|
Sicer nisem šla prva, ampak druga, bom pa vseeno prva poročala. Moram rečt da sem spoznala same fejst nosečke, klepetale smo kot da se poznamo že od vedno in močno upam da se bomo še kdaj dobile. Pa seveda da se nam boste pridružile tudi tiste, ki danes niste mogle. Samo ane pa nisem uspela spoznat, tako da se obvezno moramo še dobit.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.3.2009 7:10:48
|
|
|
|
MONY25
|
dobro jutro, punce... js sm mela pa dons toook pestro noč. sm celo noč sam bruhala, ob treh zjutri nazadnje. sm se okol dveh zjutri že kr mal ustrašla in sm klicala na urgenco, če je loh to kej s tamalim narobe, pa so me lepo pomiril, da to nč nanjga ne vpliva, pa da morm sam velik tekočine pit... ne vem, a je to ta trebušna gripa, al sm pa kej tazga mogla pojest... u glavnem, adijo pamet ah, upam, da bo kej bolš...
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.3.2009 7:41:21
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla ljubljančanke Včeraj nikakor nisem našla minutke ali dveh, da bi se po meetingu malo oglasila, ampak danes pa imam to minutko ali dve, tko da se javljam na raport! Bilo je super, na koncu nas je nekatere rahlo zeblo, ampak tortice in družbica so ble FENOMENALNE. Jaz sem si sicer privoščila palačinke, ampak so tortice tudi zelooooo dobro zgledale Z Blueeyes sva ugotovile, da imava enake vozičke Ane žal nisem uspela spoznat, čeprav dvomim, da je sploh prišla, saj sem bila v bistvu do konca tam... No pa drugič Uglavnem pupe - SUPER sem se imela in komaj čakam, da bomo zadevščino ponovile
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.3.2009 9:59:18
|
|
|
|
vim
|
Hihi Živa25 se bo treba več oblečt drugič, al pa radiator s seboj nosit kot medve z Blueeyes, vročekrvne do konca. Medve bi res rabili klimo v LJ porodnišnici,naravna kurjava pač, se je ne da na off. Meeting je uspel, tortica je padla, ampak jaz sem šla pol še na sladoled v Citypark, sem se včeraj totalno pregrešila . K sreči tehtnice nimam doma, prav z razlogom. Drugače pa me veseli, da sem spoznala še 4 nove so ,super ste in tista, ki ni prišla ji je lahko žal.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.3.2009 10:21:38
|
|
|
|
knutek
|
No,da se po dojgem cajtu javim.stara sem 36,eno punčko imam že doma,moj r.d. je 25.8.,naslednji pregled 24.4.09. Trenutno sem bila mal odsotna in vas nisem brala,služba in te reči,sedaj pa imam spet mal več časa,tko da vam bom probala sledit. Pozdrav vsem so !
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.3.2009 10:56:57
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Ledenka, a rabimo za MŠ nalepke al ne, mi obena ne odgovori. da ne hodim tja za brezveze, ker imajo tako čudno odprto. vim, rabiš nalepke, ja. res jih dobiš ob čudnem času, ampak enkrat jih pač moraš it iskat. najboljše, če jih imaš na prvem predavanju (na uvodnem še ne rabiš), pravijo pa babice, da je ok, tudi če se jih kak dan kasneje odda.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.3.2009 11:07:08
|
|
|
|
katrinka
|
zivjo so tudi meni včeraj ni uspelo napisat par vrstic...drugače pa mitting je bil super, definitivno kmalu spet ponoviti brinaba - dobrodošla ziva25 - bom upostevala tvoj nasvet in slikce gor dala, no prej morm se busija slikat, pa poročne ko bodo bom gor dala vim - sem našla tisto k je spraševala o treh imenih - sam res so nenavadna in ene so jih zelo skritizirale blueeyes - sm vidla 14tko k sm se odpeljala, nisi je dolg cakala a ne drugače pa je moj sef pred eno uro ze sel in pride nazaj cez 10 dni, kok je men luštn bom loh med delovnim casom seminarsko za faks nardila
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.3.2009 11:09:59
|
|
|
|
vim
|
Katrinka ta imena so meni tako nenavadna da si jih jaz sploh ne morem zapomnit ,ampak hkrati so pa zanimiva.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.3.2009 11:28:05
|
|
|
|
katrinka
|
res je da ima vsaka svoj okus in da pač vsem vse ne more bit všeč, samo ne pa pretiravat a ne...vse v mejah normale
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.3.2009 11:36:07
|
|
|
|
Anonimen
|
MONY25 čimprej se pozdravi! Da boš lahko naprej uživala v nosečnosti. Vam kar malo zavidam včerajšnje srečanje - upam, da se bom naslednjič lahko pridružila. Ste toliko govorile, da je danes prav vetrovno! Vseeno lepo izkoristite dan! Blueeyes, mi lahko popraviš še PDP, da ne bo izpadlo kot čudež, ker še nisem rodila... (9.5.) In: kako prilepite fotografije na forum? To bi se pa rada naučila.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.3.2009 11:38:14
|
|
|
|
katrinka
|
ja slike gor dat - album znam, da bi pa tukaj dala pa ne gre (copy - paste ne deluje) help
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.3.2009 13:25:33
|
|
|
|
murkica
|
Kar se tiče slik: pojdite na shrani.si in tam naložite sliko, ki se vam bo potem pretvorila v zapis za forum, ki ga samo prekopirate in prilepite in se vam bo slikica nalepila. Tako je najlažje.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.3.2009 20:06:07
|
|
|
|
Lsica
|
Evo, da se še jaz malce oglasim pa, čeprav šele zdaj, pohvalim naše srečanje. Naslednjič ko se dobimo, bom spet sigurno zraven, ker sem se mela tokrat prav fletno, hvala za vse in vsem ki ste prišle..... Čakale smo tudi ostale napisane, ampak , žal, pa drugič... Trebuščke smo si zmerile, jih napolnile s sladkim - njammmi... se narežale in še po štirih urah ne bi šle domov, če nas nekatere ne bi začelo zebst. Nekatere so pa pač bolj vročekrvne , a ne? Drugače mam zadnje čase ful dela s pripravami na predavanja (seminarska naloga, predstavitev,...)no v soboto bo večina stvari za mano, pa bomo spet lahko malce več čvekali. Toliko za danes, ostanite v cvetju ...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.3.2009 20:54:53
|
|
|
|
tej_a
|
Pozdravljene... jest pa glih pri junijkah sprašujhem, če je katera iz Lj, pa mi Lsica odgovori, da se tu dobivate... Hvala Lsica Sm pa še ena Ljubljančanka (črnuče), 2. nosečnost, 2. otrok - doma 15m stara punčka, PDP 19.6. pričakujem fantka, stara pred nekaj dnevi 32., nasl. pregled 9.4. Tut men je žal, da vas nisem prej našla - bi z veseljem prišla na kavico! Pa drugič
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 18.3.2009 21:19:20
|
|
|
|
Blueeyes
|
hojla moje ljubljančice... evo pa sem še jz prišla do pc-ja da se malo oglasim... včeraj je bilo fenomenalno... full cool da nas je blo tok velik... upam da to še kej ponovimo (pa pred mojim rokom).. takrat bo tud več sončka... čeprov midve z majano sva ga ob 15h mele, je blo prov fletno toplo, tiste k ste pa kasnej prple ste ga pa pač zamudile... ja, nekatere bi se bolj mogle pripravt na srečanje (kakšni dodatni puloverji, termoforji,...) moja vroča kri,... bi komot podaljšala naš miting če bi še katera ostala... ker ni bilo nobenega napora (sem bila stalno v mirovanju) je bilo prov super... živa si šla čekirat moje slikce??? sta identična vozička??? kok je majhen svet... BrinaBA pozdravljena tudi med ljubljančicami... tudi tej_a dobrodošla pri nas punce... stiskajte pesti in mislite na našo ano** sej se bo kej javila... ana** javi se mi kej
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?