Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 8:25:32
|
|
|
|
kasso
|
špelin@, a nisi imela ti MRT v februarju? Kako si odpravila? Estrella, za Aljo , da čimprej mine prehlad in zate Jana, boga, kako more to bolet . A ti lekadol pomaga?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 8:26:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca NINA 7, tudi tebi vse naj naj ob rojstnem dnevu. Nina, tudi z moje strani vse najbojše!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 8:27:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Vidku je že včeraj zvečer začelo iz noska tečt. Sedaj sem mu merila temperaturo in je 37,2. Nekaj se kuha, pa 5.zobek leze, pa kašlja,... Pa bo pester vikend noter med štirimi stenami. Upam, da ne boste zboleli!!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 8:29:40
|
|
|
|
kasso
|
Pri nas pa tako piha, da je hudo. Pa na sprehod moram it s psičko...brrr. Držte pesti, da ne zmrznem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 8:39:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@, a nisi imela ti MRT v februarju? Kako si odpravila? Estrella, za Aljo , da čimprej mine prehlad in zate Jana, boga, kako more to bolet . A ti lekadol pomaga? včeri mi je držal 3 ure, pol sem pazbudila in spet umirala od bolečin, HB sem kmalu nazaj zaspala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 8:40:04
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Spanje: presenetljivo dobro z dvemi alarmi, po tretjem okrog 3h ni hotla več spati pa sem jo dala k sebi v posteljo in sva spali do 6ih, samo me je pa več čas brcala, klofala, praskala, uglavnem ta otrok še takrat ni pri miru ko spi za dokaj dobro spanje!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 8:40:30
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ANEJA (sesil) in ANŽE (bobika) vse najlepše in najboljše ob obmesečnici!!!! tudi od naju!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 8:41:45
|
|
|
|
nia5
|
Dobro jutro Spali smo super, zbudila se je enkrat ob 03.00, sem ji dala mleko in je spala do sedmih Zunaj zgleda tako lepo, je pa mrzlo da znoriš. Grem prečekirat malo za nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 8:42:06
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Pri nas pa tako piha, da je hudo. Pa na sprehod moram it s psičko...brrr. Držte pesti, da ne zmrznem vreme je takšno kakor da bo jutri prvi zimski dan , ne spomladanski
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 8:44:18
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Vidku je že včeraj zvečer začelo iz noska tečt. Sedaj sem mu merila temperaturo in je 37,2. Nekaj se kuha, pa 5.zobek leze, pa kašlja,... Pa bo pester vikend noter med štirimi stenami. saj ni čudno da je toliko obolenj, ko pa je vreme tako spremenljivo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 8:45:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Pri nas pa tako piha, da je hudo. Pa na sprehod moram it s psičko...brrr. Držte pesti, da ne zmrznem vreme je takšno kakor da bo jutri prvi zimski dan , ne spomladanski jaz sem zdaj pri mami, in sve se skoraj zmrrznile, ko sve z vozičkom hitele sem , mrzlo pa še piha bzzzzzzzz , haloooo pomlad je tu, pa sneg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 8:46:24
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Včeraj sem šla bolj zgodaj spat, kot da bi čutila kaj bo. Ob polnoči se je začelo dretje, pucanje noska, čaj, spat in tako na 20min. Mala ni hotela spat pri nama in na koncu sva okoli pol petih obupala in jo dala v svojo posteljo, kjer se je drla kakih 15min in zaspal. Princes še vedno drnjoha svoj spanec jaz pa povožena kot palačinka. Me je strah današnje noči, ko sem sama. mogoče pa se te bo princeska usmilila
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 8:48:20
|
|
|
|
suzy85
|
hijenca za neprespano noč in da se Vidku ne razvije kaj resnega! tilči tudi zate za nespanje. je, ko je treba zdravila ponoči dajat estrella vi ste tudi slabo spali? pa da se alja čim prej pozdravi! ti pa pejt z njo spat, da ne boš kot palačinka! jana da se hitro pozdraviš! veliko tekočine! pa kaj so se naši danes zmenili za skupinsko jamranje? eva je tud kr neki stokala, pa jokcala. smo pa včeraj dobli 5. zobek! zdej pa ne vem al je bla vsa vročina od nedelje zaradi zobka al je blo kaj drugega?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 8:52:48
|
|
|
|
nia5
|
Ja pa Špelin@ vse naj naj ob tvojem simetričnem prazniku
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 8:54:30
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Punce jaz se poslavljam za danes, zdaj še dobimo obiske , bomo videli do kdaj bo Nia zdržala, mislim da ne dolgo . Lepo in mirno nočko vsem a ni že mal pozn za obiske al ti obiski ne štekajo da imaš malega otroka Saj ponavadi nimamo obiskov tako pozno, vendar je lubi imel roj dan in sta soseda prišla le voščit na hitrco, pa sploh ni bilo panike.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 8:56:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
EDINA!!! ZA 4000 POSTOV
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 8:57:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Pri nas pa tako piha, da je hudo. Pa na sprehod moram it s psičko...brrr. Držte pesti, da ne zmrznem dEJ KAKŠEN KAMEN V ŽEP, DA TE NE ODNESE , ups, caps lock
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 9:00:40
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ANEJA (sesil) in ANŽE (bobika) vse najlepše in najboljše ob obmesečnici!!!! Tudi od naju z Nio
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 9:03:15
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Danes,ko ima Tilen P,pa ima boljšo kožo,le po sredini glave,ga še vedno srbi.Ko bi vsaj kaj takega dobila,da ga ne bi srbelo,potem bomo že počakali na testiranje.Najbolj zoprno je to,da če naju pošlje na Pediatrično,da je danes petek in prašanje,kako delajo Bo pa enkrat veze uporabile,saj sestrična dela tam Ti kar uporabi veze, če imaš možnost
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 9:04:26
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Draga NINA7, ne zmorem ti voščiti toliko želja, kot jih zmore uresničiti tvoje življenje. Iz vsega srca VSE NAJBOLJŠE Vse najboljše in najlepše tudi od nas Tudi od naju
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 9:05:40
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pa dobro jutro splai smo še kr nekak, čeprav je bil Nejc ponoči grozno lačen..je jedel ob 00 in 6.30h, potem sva pa tud kr vstala. Včeraj sem bila pri zdravniku, ki je ugotovil vnetje mehurja in ene ledvice, ampak dobila sem pa lekadol in čaj.. No super, lekadol pa čaj, pa ti bosta glih kaj pomagala. Ko te bo pa prav zvilo, pa te bodo filali z AB. Tega ne razumem, da pustijo, da človek prav zboli. Tako kot pri otrocih. Prideš prvič, ti rečejo, čistite nosek,.... ko je vedno hujše, pa ti ga nafilajo z AB. Katastrofa
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 20.3.2009 9:05:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: kasso Pri nas pa tako piha, da je hudo. Pa na sprehod moram it s psičko...brrr. Držte pesti, da ne zmrznem dEJ KAKŠEN KAMEN V ŽEP, DA TE NE ODNESE , ups, caps lock no vsaj za nekaj je dobro, da sem debela in ne rabim kamnov drugač, sem se jaz zmrznila, ko sem hodila sem gor k mami z vozičkom, minus pa še piha bzzzz
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?