Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Včeraj sem šla bolj zgodaj spat, kot da bi čutila kaj bo. Ob polnoči se je začelo dretje, pucanje noska, čaj, spat in tako na 20min. Mala ni hotela spat pri nama in na koncu sva okoli pol petih obupala in jo dala v svojo posteljo, kjer se je drla kakih 15min in zaspal. Princes še vedno drnjoha svoj spanec jaz pa povožena kot palačinka. Me je strah današnje noči, ko sem sama. in upam, da bo nocojšnje spanje Aljo boljše in predvsem zato ker boš sama. Bo mogoče tudi Alja bolj pridna, ker bo vedela, da atija ni doma SS, Špelin@ kako zdržite tak tempo???Meni se bo kar skegljelo in to po eni noči, pa še z Matejom sva jo skupaj pedenala, nisem bila sama. Veš Estrella, problem je to, ker človek ni navajen, tudi meni se je kegljalo, ko se je vse to začelo, saj sem bila navajena, da je od 6.tedna naprej prespala celo noč, brez hranjenja, zbujanja, .... potem pa se človek navadi. Včasih smuknem dopoldan za kake pol ure spat ko Manca spi, ali se pa malce vležem, čeprav jaz hitreje nafilam, baterije če greva z malo ven, pa čeprav potem ona ponavadi spi v vozičku, jaz pa porivam voziček po hribo gor in dol Upam, da gredo tvoje besede v Aljino uho Vem , da se človek s časom navadi, ker se pač mora, samo svaka čast punce, dobre ste
|