konina
|
Hej, hoj. Eno hitro javljanje, da ne boste pozabile name. Mi smo o.k. Tudi malo slabše spimio zadnje noči, nič tako zelo hudega, samo mamica malo manj spi. Fanta se vrtita, sta nemirna, pa kar dudo rinem, da bosta malo povlekla, ne pa na tri ure jedla. In nam počasi kar uspeva. Samo jaz sem povožena. Pa bo že boljše. Drugače smo pa veliko zunaj, jemo že kar precej. Čez dan se dojimo, pa sadne kašice jemo (jabolko, banana, hruška, danes pa breskev), pa zelenjavne tudi (cvetača, korenček, koleraba, bučke, krompirček). In sta full jedca, kar godeta zraven, ko jima dajem. Pijemo čaje ali pa vodo, pa nam ne gre najbolje. Zvečer pa ju podojim, dam malo kasneje mlečno kašico, potem pred spanjem pa še AM. Tako, da sta res sita. No, pa ob 20.00 zaspita, pa tam do 1h ali 2h spita. Potem pa se začne na tri ure. Tako smo sedaj, bilo je pa že bolj pestro. Uf, evo Erazem že kliče. LP, Nina