|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
18.3.2009 22:16:20   
onur
Še nekaj. Naši bi dajala kapljice biogaia. Naj jih dam pred ali po obroku?

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
18.3.2009 22:23:44   
Andromeda
jada - moj je zaenkrat še priden v vozičku. Razen, ko ga dam v voziček in če se isti moment ne premaknemo, začne sitnarit. Danes sem skočila še po dudo in je čisto ponorel od "predolgega" čakanja user posted image Zadnje dni opažam, da vse manj spi v vozičku. Upam, da ne bo naslednja faza, ko bo silil ven iz vozička in se drl zraven.

Nič, grem spat, danes je bil kar naporen dan, noč pa prekratka.

Lahko noč!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
18.3.2009 22:24:43   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Še nekaj. Naši bi dajala kapljice biogaia. Naj jih dam pred ali po obroku?

Jaz sem jih dajala pred obrokom in sicer sem nakapala na žličko in še malo čajčka dala zraven.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
19.3.2009 7:52:54   
jada
jutro

ena user posted image  kava za vas, več pa napišem kasneje.

lp

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
19.3.2009 8:17:02   
bobika1
dobrojutro. Hvala jada za kafe jz rabim eno vlko, močno kavo da pridem mal k seb.... Takole je zgledla današnja noč: ob 19h zaspal ob 22h se zbudil in jedel in ob 0:22 se zbudil in jedel in ob 2:33 se zbudil in jedel in ob 4:10 se zbudil in jedel in ob 5:20 se zbudil in jedel in ob 5:40 se zbudil in jedel in ob 6:10 se ubudil in jedel in ob 6:50 se zbudil in jedel in spal še do 7:45. Je potreben tuki še kakšen komentaruser posted image . Čez dan mi pa tud z hranjenjem štrajka tok na 3 ure da mi mal poje in to je to.
Matica sem navadla da z mano v posli spi ker se avtomatsko ne morem vstat ko ga dojim, včasih vmes kar zaspim, in potem me posledično tak ko danes vse boli, mislim da mi bo hrbtenica odpadla....Pa še glava me boliuser posted image

Nekaj me zanima tiste ki ste že začele oz tiste ki še niste začele kdaj mislite začčet z drugo hrano(pri kolkih mesecih, tiste ki pa ste že kdaj ste začele)?

črpanje mleka, pri meni je tako da jaz si ga full ne morem velik izčrpat, če se dojiva mi več ven potegne kot pa  če si ga izpumpamuser posted image (npr ko se dojjiva se nasiti če si ga grem pa izpumpat pa ga mam čist mal)

ja nič grem neki pojest.by

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 2555
19.3.2009 8:38:24   
_katja_
jutro vsem!

Mi smo danes jedli spet ze ob 1,00, pa potem ob 4,00. Pa je kr neki jokal, pa tko je blo cudn. Sm bla ze mal nervozna ali bo sploh zaspal nazaj. In kot bi vedel Nace, kdaj mora potegnit, je zaspal ob 4,30 se do 7,45 user posted image Tolk dolg pa že neki časa nisem spala:)

voznja z avtom: jaz se kar vozim. Recimo 2krat tedensko. So pa voznje tam do 30 minut. Imam ga zadaj. Je z vidika varnosti boljse.  Včasih se je treba ustavit in mu dat dudo, pa zivalce vključim ki pojejo potem pa zaspi. Če je pa še možek zraven, je pa odvisno, včasih sedim spredaj in če je panika si dam sedež nazaj in mu popravim dudo. Če pa je naspan in je vecer pa sedim pri njemu, ker takrat se pa zna malo pritozevat. Kakor je. Včasih se mi mal pritozuje, pa mu kaj zapojem, pa tko. 

Andromeda: gremo ven v vetru. Saj je tamal tolk zasciten. Če mu pa kakšn pihljaj pride zraven pa tud ni nic hudega.

pat 13: Kakšen korenjak vaš miha!

Pomar*anča*: ne nahbrtnika se nismo kupili. Bomo sli verjetno cez kakšen mesec v akcijo. Zdaj je itaq se premajhen za notr, pa je v kengurujcku če ni v vozicku. Boste vi tudi kupovali? Sem ti poslala un clanek z navodili, kaj je dobro gledat pri nakupu?

bobika 1: Držim pesti in sočustvujem s tabo! Imej v glavi da se enkrat more obrnit na bolje.

onur: obstaja ena formula kolk naj bi otrok pojedel, sam je zdele ne najdem. Ampak je bila napisana par strani nazaj. Malo poglej.
Meni je ful utrujajoče, ko pridejo dnevi ko bi Nace jedel kar naprej. Se počutim tko utesnjujoče. Ampak na sreco je to kak dan, potem pa spet normalno.
Glede črpanja pa srečno. Mi je tudi to ful tko obremenjujoče. Tko da jest zdej če me ni dobi NAce kar AM. Ker bi si mogla pomoje cel dan črpat, da bi načrpala za en obrok.

jada: Držim pesti da mišice ne bolijo preveč user posted image in hvala za kavo.

Grem v Lidla danes, ker imajo ene ful dobre kolače ugodno. Imas lahko doma, pa če kaksni obiski pridejo, al pa zase. Res so dobri in ful ugodni. Pa še sprehod ima en cilj potemuser posted image

Lp
K

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
19.3.2009 9:57:58   
Andromeda
Živjo!

jada - hvala za kavo!

No, malo prej je poštar pripeljal nov avosedež (0-18kg) za našega gospodiča, sedaj bo sedel kot grof.

bobika1
- ja tvoj lumpek je pa res nenasiten. Kajn pa, če nimaš dovolj mleka? Hmm, podnevi pa najbrž zato noče jest, ker ponoči toliko poje. Res si ubožica. Si sploh ne morem predstavljat, kako funkcioniraš. Kaj pa če bi vašo P povprašala za uvajanje GH?

Nič, grem še nekaj naredit, potem greva pa ven, ker za popoldne so plohe napovedane.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
19.3.2009 10:33:23   
onur
črpanje mleka, pri meni je tako da jaz si ga full ne morem velik izčrpat, če se dojiva mi več ven potegne kot pa  če si ga izpumpam (npr ko se dojjiva se nasiti če si ga grem pa izpumpat pa ga mam čist mal)

ja, dokler ne pride do izcejevalnega refleksa, si ne boš nič napumpala, ko pa pride, pa kar teče

Neposredna povezava do sporočila: 2558
19.3.2009 11:37:06   
bobika1
no da vidite mojega škrata 
user posted image

upam da se kej vidiuser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
19.3.2009 12:02:34   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: bobika1

no da vidite mojega škrata 
user posted image

upam da se kej vidiuser posted image

Ooo, kakšen lepotec mali je to! In kako dolge laske ima, bo moral kmalu k frizerju user posted image

No, mi2 sva že bila vzunaj, Dario se zdaj zabava pod igralnim lokom, jaz pa pijem kapučino. No, se že nekaj pritožuje, sicer pa bo moral počasi jesti.

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
19.3.2009 12:18:58   
cursa
bobika1- tale tvoj škratek je pa prav lušten

< Sporočilo je popravil cursa -- 19.3.2009 12:20:55 >

Neposredna povezava do sporočila: 2561
19.3.2009 12:54:35   
*jelka*
hy,midve sva opravili posvetovalnico oz razvojna in naša dojenčica se odlično razvija,tako da je vse okuser posted image user posted image user posted image ,deležna je večje pozornosti zaradi predhodne sestrice ;Jana pa je prava korenjakinja

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
19.3.2009 12:56:46   
*jelka*
bobika-kako je lepuser posted image
naša pa je pogruntala kako se vriska in kmalu bo ostala brez glasa tako vrešči,prav hecna je

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu *jelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
19.3.2009 14:03:46   
orka
IZVIRNO SPOROČILO: *jelka*

bobika-kako je lepuser posted image
naša pa je pogruntala kako se vriska in kmalu bo ostala brez glasa tako vrešči,prav hecna je

naša tudi vriska, že kar lep čas,če ji rečeš naj zavriska to z veseljem naredi pa ven se jo tudi sliši

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu *jelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
19.3.2009 14:16:34   
orka
HELOW
no pa smo tudi mi dali čez še eno kontrolo pri P....morem rečt, da je Ema CARICA....je spet dobila 3 PIKE naenkrat in nič jokala, ma če to ni ena fejst baba......pa lepo se redimo .... na seznam sicer ne bomo pisali, ker je naslednji 9 mesecev a tu vam pa lahko povem ... imamo 4,800 kg in 60 cm user posted image user posted image
andromeda.naslednje lepo vreme (med tednom ,ko sem dop sama) te rezerviram za kofi....baje bo zdej 2 dni malo slabše...ali pa tudi ne
bobika-sočustvujem s tabo, res ni lepo to nočno stalno vstajanje,upam da se kaj kmalu porihtate in se strinjam z andromedo,kaj če imaš res premalo mleka?podnevi pa ne je ker je zmatran od noči? poskusi mu zvečer naštimat AM.( glede na težo tvojega malčka mu ponudi 180ml) pol boš pa vidla, če bo spal imaš verjetno res premalo...čeprav kilce ima kr konkretne ???? pa še GH...pravijo , če je otrok dojen da do 6m nič ampak, jaz sem prva dva oba dojila celo leto in z gh sem začela pri 4m, najprej z frutek sokci in potem kašicami, in ker ni bilo alergij sem začela vse sama doma delat...je pa na vseh frutkih tudi napisano od kdaj so priporočljivi...in tudi pri Emi bomo začeli čez slab mesec, in takrat bi ona morala biti 4m in malo čez...

< Sporočilo je popravil orka -- 19.3.2009 14:21:22 >

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
19.3.2009 14:21:42   
Andromeda
jelka - super, da je z Jano vse v redu in se lepo razvija.

vriskanje - zaenrat bolj poredko vriska.

Večino dneva sitnari, ker bi bil non stop v vozičku. Če ga dam v ležalnik, se odriva in sitnari. Igrač in ostalih stvari se kmalu naveliča. Tudi v naročju začne prej kot slej sintarit. Ma, je naporen tale lump user posted image In še velinoma dneva sem sama, tako, da si zvečre prav oddahnem, ko ga dam spat.

Prej je bil tako zaspan, v posteljci ni in ni hotel zaspat, potem sva šla pa še malo ven in zdaj spi zraven mene v vozičku.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
19.3.2009 15:18:04   
bobika1
mleko: ja sem že probala z stekleničko(hipp, novalac), pa ni bilo niti malo boljše.....tako da nevem če je to krivo?

Mam eno vpr.že 3 dni mi čez dan full poliva čez dan ponoč nič, čez dan pa ene 3x pa kr dosti....je to že znak da bo mogla začet z GH?ne vem jutri bom pediatrinjo poklicala....

Neposredna povezava do sporočila: 2567
19.3.2009 16:17:19   
konina
Hej, hoj. Eno hitro javljanje, da ne boste pozabile name. user posted image  Mi smo o.k. Tudi malo slabše spimio zadnje noči, nič tako zelo hudega, samo mamica malo manj spi. Fanta se vrtita, sta nemirna, pa kar dudo rinem, da bosta malo povlekla, ne pa na tri ure jedla. In nam počasi kar uspeva. Samo jaz sem povožena. Pa bo že boljše. Drugače smo pa veliko zunaj, jemo že kar precej. Čez dan se dojimo, pa sadne kašice jemo (jabolko, banana, hruška, danes pa breskev), pa zelenjavne tudi (cvetača, korenček, koleraba, bučke, krompirček). In sta full jedca, kar godeta zraven, ko jima dajem. user posted image  Pijemo čaje ali pa vodo, pa nam ne gre najbolje. Zvečer pa ju podojim, dam malo kasneje mlečno kašico, potem pred spanjem pa še AM. Tako, da sta res sita. No, pa ob 20.00 zaspita, pa tam do 1h ali 2h spita. Potem pa se začne na tri ure. Tako smo sedaj, bilo je pa že bolj pestro.

Uf, evo Erazem že kliče.

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
19.3.2009 16:49:45   
konina
Evo me nazaj. Ravnokar sem imela sireno na full. Erazem je bogi, rasteta mu enki spodaj, ima že čisto trdo in belo.Upam, da kmalu pokukata ven, saj ga na trenutke res boli. Potem pa tako joka, da se mi srce para. Zaradi tega je tudi ponoči bolj nemiren.
Gašper pa pomoje zaenkrat še ne bo dobil zobke, saj ga nič ne matra. Razen če ne bo tako kot pri Nevi, ko so kar po dva naenkrat ven prišla, pa brez joka in neprespanih noči. Kar naenkrat je imela zobka. user posted image  Upam, da jo bo posnemal.

Lp, Nina

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
19.3.2009 19:31:33   
Andromeda
IZVIRNO SPOROČILO: orka

andromeda.naslednje lepo vreme (med tednom ,ko sem dop sama) te rezerviram za kofi....baje bo zdej 2 dni malo slabše...ali pa tudi ne

Zmenjeno! Bo pa glede na napoved tole res šele drug teden enkrat.

Joj, jaz sem tako utrujena danes, me je škrat maksimalno izčrpal, ker je večinoma sitnaril, tako, da smo ga danes že malo prej šli kopat in zdaj spi. Bi mogla še nekaj narest, ampak klinc gleda, si bom raje odpočila!

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
19.3.2009 20:29:46   
onur
Živjo. Se mi že fuzla od tega dojenja. Petja ne ve, ali bi po flaški, ali se dojila. Mati pa enkrat črpa, drugič ji da ziziko. Pa sej ne mormo nikamor it, ker ona bi kar skoz jedla. Tudi ko sem ji dajala po flaški, bo ona manjše količine pa večkrat, ji ni glih šlo po 150ml naenkrat, ma sem jo mal pomatrala. Drguač pa tiste, ki dojite, kako greste ven s svojimi škrati. Moja se drugje noče dojiti, kaj šele zunaj?
Sem pa Petjo spravla spat, moža delat, jaz pa grem zdaj za likalnik.

Neposredna povezava do sporočila: 2571
19.3.2009 20:43:12   
konina
Moja fanta ne delata problemov in se dojimo kjer koli pač nanese. Je pa Erazem zelo firbčen, pa vrti glavo, ampak vleče pa vseeno. Je pa zuelo hiter, nekajkrat potegne in je sit. Gašper pa počasi in z užitkom. In se sploh ne ozira na okolico, samo da je mamina ziza tam njemu na voljo. user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
19.3.2009 21:27:15   
mojsoncek
Oj!

Mi smo bili danes v LJ, ker sva sla z mozekom v shopping za sobotno "zurko" na obali. Nejca je cuvala moja teta in sta se imela prav fino... no, Nejca je dala spat skoraj takoj po tem, ko sem sla in je skoraj dve uri spal, potem pa pojedel svojo dozico in ko sem prisla nazaj, je ravno kupcka podiral... in moji tetici je bilo dolgcas ... no, pa saj sva bila skoraj cel dan pri njej... je rekla, da ga brez problema se kdaj cuva

Pa se tole... nas fanticek se je danes prvic obrnil iz trebuscka na hrbet

Zdej grem pa spat, ker me ze posteno oci pecejo (sem vstala ze ob sestih)...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
19.3.2009 23:16:17   
orka

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

no, Nejca je dala spat skoraj takoj po tem, ko sem sla in je skoraj dve uri spal,

jeeeejjjjjjj,pa dej večkrat Nejca k teti,se bo navadu podnev mal spat...hihihihihihi

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
20.3.2009 7:11:14   
_katja_
Eno user posted image za vse!

Lep petek!

K

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

pust
Lelly28 RR

ali se za pusta našemite skupaj z vašimi otroci?

da (17%)

ne (83%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!