TINKA05
|
Ahoj.... Dva dni me ni za računalnikom pa rabim pol ure, da za nazaj preberem. Časa ni nobenga. KO je lepo vreme sva večinoma zunaj, če sva pa not, pa itak nič ne spi, in ga je treba skoz animirat - bi se sicer igral na podlogi, če bi še mami spodaj ležala . V sredo sva dobila 2. pikico. Podatek za tabelo: velik 61,5 cm, težak 6.330g. Goste hrane še ne dajem nič. Sem rekla, da bom še kakšen teden počakala, potem pa bom začela... IZVIRNO SPOROČILO: onur Bi pa vprašala, če si kakšna črpa mleko, kolk obrokov ima beba in kolk poje na obrok? Za črpanje sem pa jst že ekspert. Že iz porodnišnice naprej črpam (ker je bil švoh ni mogel vlečt),, samo sem zdaj tako omejila, da si črpam samo še zjutraj in zvečer, čez dan pa kombiniram, da iz obeh je (če smo doma, sicer moram črpat) - mleka je pa itak za izvoz . Pri črpanju si jst vedno stisnem dojko in full teče ven. 100 ml načrpam približno v 4 minutah. Tudi naš je tak, da se drugje noče dojit (pa tud doma ne, če je še kdo zraven drug kot očka), gleda v joško, usta zaprta in joka. Za crknit. Tako, da kamor gremo mu ščrpam in nesemo s sabo. Poje pa tako nekje od 160-190 ml. Ima 6 obrokov na dan - še vedno. Tudi ko se doji toliko poje - ga še zmeraj vagam (nama je to že čist rutina ratala, da gre na vago). Čez dan je približno na 3 ure, ponoči pa ne je že 3 mesece. Spi nekje od 21.30-22.00 pa do 6.3 - 7.00. Kolk mora pojest je formula: 150 ml x teža/ število obrokov in dobiš, koliko naj bi pojedel na obrok. Upam, da sem ti kej pomagala, če te še kaj zanima, sem pa tuki. Lakota.....
|