|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: znaki
18.3.2009 16:00:45   
Klarica123
No punce hvala, za trud in odgovore. user posted image  je napovedana komaj za naslednji teden. Pa vedno bolj in bolj imam nek čuden okus v ustih po železu user posted image  Glede znakov .... presneto sem že skoraj kot nek expert... user posted image
Ampak ta mesec je nekako drugače. Mogoče se res psiha poigrava z mano, amak imam že tega dovolj user posted image  
Ma bom videla, kako bo z user posted image , ki je sicer redna, tu in tam zaostane za kak dan, drugače pa ni problemov. Je pa tud res, kar je majolkica napisala glede sestričen in bratrancev,
pri nas v familiji je res kot nek baby boom..... potem pa vse to prenese na tebe, ko takoooooooooo čakaš in čakaš da boš končno vidla user posted image  ali user posted image  ...

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 576
18.3.2009 16:01:38   
among_the_clouds
ja, drugi bo.
Sem sklepala, sem, ampak nisem verjela user posted image
V bistvu sem imela znake kot za user posted image , samo malo večje prsi kot ponavadi. Pa občutek skos, kot da neki je na tem. Niti ne znam razložit. Pa sem rekla, da keri koli drugi mesec bi bil ok, sam ne zdej, ker bo tale drugi dva dni za rojstnim dnem mojega prvega prišel hahaha.

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 577
18.3.2009 18:16:26   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: CJ

...sorči, da tako vdiram....vse naj naj na vajini poti protiuser posted image ...glede banke pa vprašajta še na sparkasse...če še nista...meni so pomagali ful, znajo prisluhniti....imaš svojega fin.svetovalca/ko in so res the best...

obilo sreče user posted image

lp CJuser posted image

CJ, DOBRODOŠLA !!! Super ! Še ena nova "bojevnica". Bomo UPALE skupajuser posted image user posted image

Sva bila danes na banki, pa ni blo najine, en drug in nama je čist drugače izkalkuliral in zelo slabo za naju.user posted image Tko, da greva jutri še enkrat in še na druge. Na sparkasse nisva še bila, mi je pa danes za njo rekla tudi frenda. Hmm, zanimivo. Mogoče je pa to znakuser posted image user posted image . Bova šla. Tm k bo najboljša ponudba, tm bova vzela.

Upam, da se bo vse dobro izšlo.

CJ koliko časa pa že vidva poizkušata ?

(odgovor članu CJ)
Neposredna povezava do sporočila: 578
18.3.2009 18:19:02   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: among_the_clouds

ja, drugi bo.
V bistvu sem imela znake kot za user posted image , samo malo večje prsi kot ponavadi. Pa občutek skos, kot da neki je na tem. Niti ne znam razložit. Pa sem rekla, da keri koli drugi mesec bi bil ok, sam ne zdej, ker bo tale drugi dva dni za rojstnim dnem mojega prvega prišel hahaha.

naj me vrag...isto se počutim....

sam boljš, da neham govort o tem, ker vem kaka BOM, ko bo user posted image ....čist na konc...

(odgovor članu among_the_clouds)
Neposredna povezava do sporočila: 579
18.3.2009 19:31:17   
among_the_clouds
hahaha, mojca345, držim pestiuser posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 580
18.3.2009 19:43:48   
majolkica
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

ja, drugi bo.

sam boljš, da neham govort o tem, ker vem kaka BOM, ko bo user posted image ....čist na konc...

pr mene isto..

danes me u jajčnikih in u prsih špika in tudi jst sm imela rjavi iscedek včeraj.. ma sklepam, da mogoče imam pa ovulacijo..

lahko vam pa naštejem tudi moževe znake - tečen, siten, neznosen!!! user posted image groza, strah in trepet.... tako, da tudi če imam ovulacijo, danes se ga izogibam...

kdaj boš pokukal(a)...

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 581
18.3.2009 20:01:30   
CJ
MOJCA345...fajn občutek, ko se te nekdo tako razveseliuser posted image ...midva sva pa nauser posted image slabo leto....saj vem, če ne bo nič še kakne 3m bom morala, kot že ogromno drugih na vse tiste preglede in verjetno preiskave, katerih še izgovoriti ne znamuser posted image ....zdaj sva ubrala še to pot....čajček varianta, pa bo kaj bo....obupali pa ja ne bomo....user posted image user posted image
....če vse tu gor niso, ko imajo že pravi pekel za seboj še me ne bomouser posted image ...

glede tvojega dirkanja od banke do banke...verjemi, predobro poznam...kot sem ti že omenila, ponekod so se mi smejali v obraz, ko sem morala pokazati plačilne liste....mislim....totalno nizkotno....to je pa MB....
samo ne obupajta....odločno se postavi in jim zrecitiraj....bo uspelo....user posted image

zdaj pa duram ajo ajo....moj job se začne zelo zgodaj...
ob 4h pa vas vse prečekiram, če je kaj novega....user posted image

nočkouser posted image

(odgovor članu majolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 582
18.3.2009 21:20:02   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: majolkica

IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

ja, drugi bo.

pr mene isto..

danes me u jajčnikih in u prsih špika in tudi jst sm imela rjavi iscedek včeraj.. ma sklepam, da mogoče imam pa ovulacijo..

lahko vam pa naštejem tudi moževe znake - tečen, siten, neznosen!!! user posted image groza, strah in trepet.... tako, da tudi če imam ovulacijo, danes se ga izogibam...

Majolkica, zdele si me pa NASMEJALA KONKRETNO in ISKRENO. user posted image user posted image user posted image user posted image
TI povem, da bi mogle odpret temo prav na to : znaki moža ali fantauser posted image user posted image user posted image

A ima PMS ? user posted image ...ja k bi vsaj enkrat si želela, da bi tole tipi doživel, da BI VIDL. ( ****ti ).....no, čeprav se nimam kej pritoževat pr možeku. on je pa res zlati kar se tega tiče, ko mene meče...

Neposredna povezava do sporočila: 583
18.3.2009 21:30:23   
mojca345

MOJCA345...fajn občutek, ko se te nekdo tako razveseliuser posted image ...midva sva pa nauser posted image slabo leto....saj vem, če ne bo nič še kakne 3m bom morala, kot že ogromno drugih na vse tiste preglede in verjetno preiskave, katerih še izgovoriti ne znamuser posted image ....zdaj sva ubrala še to pot....čajček varianta, pa bo kaj bo....obupali pa ja ne bomo....user posted image user posted image
....če vse tu gor niso, ko imajo že pravi pekel za seboj še me ne bomouser posted image ...

glede tvojega dirkanja od banke do banke...verjemi, predobro poznam...kot sem ti že omenila, ponekod so se mi smejali v obraz, ko sem morala pokazati plačilne liste....mislim....totalno nizkotno....to je pa MB....
samo ne obupajta....odločno se postavi in jim zrecitiraj....bo uspelo....user posted image

zdaj pa duram ajo ajo....moj job se začne zelo zgodaj...
ob 4h pa vas vse prečekiram, če je kaj novega....user posted image

nočkouser posted image

MB..je bilo moje mesto....srčno včasih ( zarad bivšega tipa )...no zdaj bo srčno mi tam, kjer bova z možem...danes ni bilo sreče, ker sva naletela na dva uslužbenca, k se jima je mudil domov oz. na malico..pa se jima ni dal razlagat nič...lenobe....

glede user posted image  pa nič obupat ! Še vse k so sem prišle, so zanosile takoj naslednji mesec. Ta tema ima magični vpliv. Mogoče za to, k sem jest tle. user posted image user posted image ...mam popadke od majolkice malo prejle....

sam res, velik jih zanos, k pridejo sem....to je destiny tale tema....tema : znaki

moji znakci : i feel fine, knew if i would not i....talallala

me boli, me neha, me boli, me neha....ah, joj prejoj...dej se že usuj user posted image

(odgovor članu CJ)
Neposredna povezava do sporočila: 584
18.3.2009 22:01:44   
majolkica

Majolkica, zdele si me pa NASMEJALA KONKRETNO in ISKRENO. user posted image user posted image user posted image user posted image
TI povem, da bi mogle odpret temo prav na to : znaki moža ali fantauser posted image user posted image user posted image

A ima PMS ? user posted image ...ja k bi vsaj enkrat si želela, da bi tole tipi doživel, da BI VIDL. ( ****ti ).....no, čeprav se nimam kej pritoževat pr možeku. on je pa res zlati kar se tega tiče, ko mene meče...

ti ma veš, da sem enako razmišljala - mogle bi to temo odprt... pa kako oni to doživljajo, kako nas cartajo, kako imajo "znake"... user posted image
sej moj je tudi zlat, ma zdej že dva dni ima neko meno.. ne vem... vem, da tudi njega to mori, pa služba, pa doma dela... ahhh... bo že (zdej je že malo boljše volje)

lahko noč punce
- mojca upam, da res ta tema prinaša srečo... počutim se že tako user posted image

kdaj boš pokukal(a)...

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 585
18.3.2009 22:13:35   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: majolkica

ti ma veš, da sem enako razmišljala - mogle bi to temo odprt... pa kako oni to doživljajo, kako nas cartajo, kako imajo "znake"... user posted image
sej moj je tudi zlat, ma zdej že dva dni ima neko meno.. ne vem... vem, da tudi njega to mori, pa služba, pa doma dela... ahhh... bo že (zdej je že malo boljše volje)

lahko noč punce
- mojca upam, da res ta tema prinaša srečo... počutim se že tako user posted image

Se boš sama PREPRIČALA V TO, kmalu....user posted image user posted image

letim spat tudi sama...sem prav utrujena...

Neposredna povezava do sporočila: 586
19.3.2009 8:42:49   
majalina
jst sm cela čudna... se mi zdi, da mam prsa full večja kot ponavadi... pa malo me bolijo... samo je blo tudi prejšnji mesec tako... ne štekam kaj se v mojem telesu dogaja...

(odgovor članu among_the_clouds)
Neposredna povezava do sporočila: 587
19.3.2009 8:50:53   
pikica36
pozdravljene, vas kar redno "čikiram"user posted image , ko ste že pri znakih, jaz jih nimma ta mesec NIČ!!!, vsakič, ene 10 dni  preduser posted image  mam PMS(boleče, napete in povečane prsi) ta mesev nič- mehko ko "puter"user posted image user posted image user posted image , ne čakam je pa 24. mogoče pa kaj rata.
samo naj vam položim na srce, ne zanašajte se na znake, ker so znaki  pms in znaki user posted image  skoraj identični.

vsem želim čimprej user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 588
19.3.2009 9:01:54   
majalina
jutro!
sej jaz znake ne prepisujem nosecnosti. prav zagotovo to ni, me pa zanima kaj se dogaja... prsi me prej niso bolele... morda ja pa pomlad... upam samo, da je vse ok!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 589
19.3.2009 17:28:25   
CJ
MOJCA 345....KJE SI....KJE STE VSE....user posted image ...PA VAS JA NI SNEŽNI METEŽ ODPIHNILLL....ali pa ste vse na deluuser posted image ....ne vem več če se mi meša ali je kaj res, špika v jajčnikih, pa v križu, verjetno od O....ne pričakujemuser posted image  4.4. torej je še za kakšno fantaziranje prehitro....čakamo, čakamo..na magični + .....mene pa zvija....

kje steuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 590
19.3.2009 19:02:00   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

pozdravljene, vas kar redno "čikiram"user posted image , ko ste že pri znakih, jaz jih nimma ta mesec NIČ!!!, vsakič, ene 10 dni  preduser posted image  mam PMS(boleče, napete in povečane prsi) ta mesev nič- mehko ko "puter"user posted image user posted image user posted image , ne čakam je pa 24. mogoče pa kaj rata.
samo naj vam položim na srce, ne zanašajte se na znake, ker so znaki  pms in znaki user posted image  skoraj identični.

vsem želim čimprej user posted image user posted image

tale tvoj stavek je prav LOVSKI user posted image user posted image

drgač pa se popolnoma strinjam glede znakov...bi pa še dodala : da je itak čist VSEEENNOO če se dele sekiramo pred rokom M, in paničarimo...ker kar je blo narejenega je blo in sekirancija ali ne, tega ne more spremeniti. user posted image user posted image

Drgač pa PIKICA36, DOBRODOŠLA na temi : ZNAKCI

Naša tema ima magično moč.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 591
19.3.2009 19:05:15   
mojca345
n
IZVIRNO SPOROČILO: majalina

jst sm cela čudna... se mi zdi, da mam prsa full večja kot ponavadi... pa malo me bolijo... samo je blo tudi prejšnji mesec tako... ne štekam kaj se v mojem telesu dogaja...

majalina, ne štekam te...napisala si, da je blo prejšnji mesec isto, tak da je pol jasno, kaj tem znakcom sledi a ne...

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 592
19.3.2009 19:16:08   
mojca345

MOJCA 345....KJE SI....KJE STE VSE....user posted image ...PA VAS JA NI SNEŽNI METEŽ ODPIHNILLL....ali pa ste vse na deluuser posted image ....ne vem več če se mi meša ali je kaj res, špika v jajčnikih, pa v križu, verjetno od O....ne pričakujemuser posted image  4.4. torej je še za kakšno fantaziranje prehitro....čakamo, čakamo..na magični + .....mene pa zvija....

kje steuser posted image user posted image user posted image

ma ni nas nič zametel...sam rjuhe kvečjemu...user posted image ....CJ fantaziraš lahko SKOZ..neomejen čas....user posted image user posted image  sej a ni tole delanje na bebiki, poleg očitnega tudi eno samo fantaziranje in sanjarjenje ??user posted image user posted image user posted image

no, če te buba je najbrž ovulacija...mene tut zdej k sem mal bolj pozorna al pa že kr neki pričakujem, da me bo, pa me pol....kva pa vem...dragi nej te stisne, zakaj pa so deci ?? drgač pa lahko poveš tudi njegove znakce...

(odgovor članu CJ)
Neposredna povezava do sporočila: 593
19.3.2009 19:36:10   
mojca345
      NE PRIČAKUJEMO MARCA : user posted image user posted image user posted image      ŠT.OTROK     KRAJ

1. Dysan                            9.3.user posted image  user posted image
2. Among_the_clouds       9.3. user posted image BRAVO!!!user posted image    1=user posted image          NM
3. Nattasha                      10.3. user posted image user posted image
4. Nogavička80               10.3.
5. Pikapoka83                 11.3.user posted image BRAVO !!! user posted image   1= user posted image          NG
6. Tassika                        15.3.user posted image BRAVO!!!user posted image
7. Luna83                        17.3.
8. Zvezdica1980             19.3.
9. U                                  19.3                                               Tržič
10. Nika78                       19.3.
11. Ursap                         19.3.                              0=user posted image          LJ
12. Koala                          21.3.
13. Fia 80                        22.3                                                 MB
14. Majalina                     26.3.
15. Ejla                             28.3.
16. Tinnycka                    29.3.                                                CE

NE PRIČAKUJEMO APRILA :

1. Majolkica                       2.4.                         0 = user posted image Ilirska Bistrica
2. Dysan                             3.4.
3. CJ                                   4.4.
4. Nattasha                        9.4.

DRŽIMO PESTI, DA TA MESEC SE KAJ NAREDI !! user posted image   

user posted image  =  3
user posted image  = 2

Dysan,Majolkica, Nattasha pošiljam user posted image user posted image user posted image  in držim pestke, da bo april TA PRAV mesec !! 

NAVIJAČICE :
Mojca345 user posted image user posted image user posted image   Dejmo, dejmo,dejmo !!!
Anonimna.k  user posted image user posted image user posted image  " pravi, da ji ta TEMA prinaša srečo in upa, da bo vam TUDI "

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 594
19.3.2009 20:02:21   
CJ
....znaki mojega lubijauser posted image ...nestrpnost, zamišljenost, na trenutke, se mi zdi, da me gleda in vidi velikega bušija (ki ga seveda NI)...drugače je pa kar priden....me pa toliko prežuli, da je joj...user posted image ...
...to da pa buba pa je verjetno O, kot je že ena rekla....še gremo user posted image za vsak slučaj, če je kateri plavalec izgubil zemljeviduser posted image ....
...jutri pa se spet tipkamo....da smo na tekočem...user posted image ...

lepe sanje vsem babikamuser posted image user posted image

user posted image  nočko...CJ

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 595
19.3.2009 20:05:19   
mojca345

....znaki mojega lubijauser posted image ...nestrpnost, zamišljenost, na trenutke, se mi zdi, da me gleda in vidi velikega bušija (ki ga seveda NI)...drugače je pa kar priden....me pa toliko prežuli, da je joj...user posted image ...
...to da pa buba pa je verjetno O, kot je že ena rekla....še gremo user posted image za vsak slučaj, če je kateri plavalec izgubil zemljeviduser posted image ....
...jutri pa se spet tipkamo....da smo na tekočem...user posted image ...

lepe sanje vsem babikamuser posted image user posted image

user posted image  nočko...CJ

mogoče pa je......pri meni isto...ali pa me objame čez trebuščka in reče : najin baby...

iiiii.....

dobr pančki

(odgovor članu CJ)
Neposredna povezava do sporočila: 596
19.3.2009 23:24:49   
Kliki
Hoj moji znaki so pa taki da jih sploh ni. Tečka se je zgledaa prestrašla in jo ne bo.user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 597
20.3.2009 5:02:28   
CJ
....jutrekauser posted image .....smo se napančkali in bili tako aktivni, da sem prvič po 500 letih zaspalauser posted image ...no ni bilo neke frke...samo 25minuser posted image

....MOJCA 345...je pa prijetno, da imamo takšne fante/može ob sebi....verjetno smo vse ta boljše že pobrale in jih več ni user posted image  user posted image  user posted image ....še več takih v SLO...

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 598
20.3.2009 7:28:32   
majolkica
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Hoj moji znaki so pa taki da jih sploh ni. Tečka se je zgledaa prestrašla in jo ne bo.user posted image

Kliki držim pesti, da se je tako prestrašila, da se ne vrne kakšno leto user posted image

pri meni že par dni isto - špika u prsih in jajčnikih - no včeraj je to špikanje u jajčnikih že kar začelo malo bolet. me je pa minila utrujenost in sem zadnje dni prav polna energije in moči. user posted image user posted image

en lep dan vam želim, user posted image služit soudke

kdaj boš pokukal(a)...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 599
20.3.2009 8:54:57   
majalina
jutro mojca!

napisala sem, da je blo isto prejsnji mesec, zato, da ne bi katera mislila, da iscem znake za nosecnost :-)

ne stekam kaj se dogaja v mojem telesu v smislu, da mam zadnje case vecja malo boleca prsa in to... in ne vem zakaj... nosecnost zagotovo ne.... toda, kaj drugega? pomlad? morda so se pa res hormoni zbudili....

lep dan vsem!!!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?