mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: majolkica IZVIRNO SPOROČILO: Klarica123 Midva se mantravaa že kar nekaj časa na , pa ni in ni od nikoder. Ampak... ta mesec, ne vem, ali je to že moja psiha ali tako velika želja po . Ne vem, kot da bi "vedela" da sem , pa čeprav moram dobit naslednji teden. Ali je katera izmed vas rečmo "vedela", da je noseča ? Klarica sva na istem.. jst imam tudi en tak čuden filing, kot da bi bila , pa čeprav jo imam za ne dobit komaj 2.4... pa poskušam vse to odmislit, ker potem sem vedno vsa na tleh, ko pride . in se poskušam sebe (pa tudi mojega) včasih prepričat, da sej nam ni slabo, ko sva sama. a v meni kriči: hočem !!!! danes sem kupla CB, ampak me ga je groza uporabit.. sej itak je sigurno v vsakem primeru prezgodaj.. aaaaaaagggggggggrrrrrrrhhhhhhhh... groza... kaj se še komu zdi al govorim brez repa in glave?!?! Klarica123 DOBRODOŠLA !!! Lepo, da si se nam pridružila. tukaj so 3 zdaj odšle oz. bodo počasi odšle na forum zanositev, ker so zanosile... tko, da nova klapa je vsekakor potrebna...pa ne mislit, da ste zdej nosečke kej odveč ali pa kej... Klarica123, lepo mi povej, kdaj imaš M , da te vpišem v koledarček, če hočeš... Ja, majolka, mal je res prezgodaj še...ampak, da te neha kljuvat narediš, sej veš, da bo minus...mene je ptudi prejšnji teden kljuval, pa sem ga nardila, da mi je dal mir in pol sem bial spet mirna... Kar se pa tiče unga feelinga za , imam pa jest tudi tiho slutnjo. to pač tukaj samo na forumu potiho povem...ko sva z dragim slončkala enkrat, sem mu potlej kasneje povedala, da imam feeling,k da je to to... .. No, midva nisva še nič zvedla glede flata najinega, sva pa danes enga drugega odkrila in misliva, da bo to kar to...40 kvadratov. elektirčno ogrevanje, plin pa za kuhanje in tuširanje...je pa lepo stanovanje, pa še nekaj parcele...v savinjski dolini...držim pestke, da se nama vse urajma, še pol z kreditom... pol sva pa vidla, da prodajajo v eni avt hiši moj avto, k si ga želim že nekaj časa.in sem se noter vsedla, odprla zadnja vrata...joj, babe, jest sem bila v 7th heaven...to je to ! to je moj avto...čaka na mene.rdeče barve, diesel....ufff...celo pot nazaj sem govorila samo o tem avtomobilu...moj pa se je samo smejal...in skoz ponavljala : joj, kako bi ga rada imela...ali imava še toliko za novi avto.misliš, da nama bodo dali kredit... in jutri greva v akcijo za tele kredite, na že izbrano banko... pol sva pa se še oglasila pri prijateljci, ki ima 2 otorčka...ta drugi ima zdele 5 mesecev...pa sem ga držala malo v rokah in potem sem ga dala še lubiju, da "naj vidi kaj si želi,a ne" jest že vem kak je to... ..in se ga je bal prijet in pol sem mu ga kr dala, korenjaka Tilna, se je samo smejčkal mali...moj ga je pa tako držal in bil čisto pri miru, da ja ne bo kaj narobe... je bil sladek za pogledat...no, oba sta bila...in pol mu je mali, z rokico šel po obrazku in ga vidno pobožal. tko je nakazal : moj, moj....midve sva samo gledali. še mamica je bila šokirana nad dejanjem... no, ja mali korenjak, mi je dal znak, da je moj dragi, kar zelo pravi, za bodočega . ...danes je bil zlo uspešen dan.. počutje ? neki se dogaja spodaj v trebuhu..čudn feeling je...mislim, da še par dni, pa bo vse jasno...tester imam pa na okenski polici...
|