|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
18.3.2009 21:11:30   
lučka 25
miška, zdaj si pa naša ta 200%. Ni kaj, nam ne moreš uiti. user posted image  Pa le počivaj, moraš počivat za 2 pa še za sebe. Izcedki so p bolj narave hčiščenja hormonov, pa vsega skupaj. Ti samo uživaj.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 851
18.3.2009 21:11:37   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

No, moj je pa danes prvič doživel brciko svojega otročička. Me je kar presenetilo, kako dobro jo je čutil, ker tele brce jest čutim bolj švoh ... je nežen naš otrok, v to sem čedalje bolj prepričana user posted image  

Vidim, da sta potem najina otroka oba poskrbela za lep dan naših očkov. Moj je tudi danes prvič začutil brcike, najinega zaklada. user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 852
18.3.2009 21:22:42   
ledenka
miška draga, še tukaj user posted image user posted image user posted image  zdaj pa počivat! pa javi, kdaj boš mela UZ v Lj, da pridem naokoli user posted image

lučka in semper user posted image user posted image user posted image  super za brcike!

< Sporočilo je popravil ledenka -- 18.3.2009 21:23:04 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 853
18.3.2009 21:53:41   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Dva sta in pri obeh je bilo zaznati srčni utrip.
Danes je pa 6t1d.

Marička!!!!user posted image
Bravo!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 854
19.3.2009 7:17:37   
Lsica
Oooo,  tudi tukaj še vsi spijo...

Vam bom mal prdišala s user posted image , upam da kdo odpre očke...

Jaz odštevam dneve - še mal pa bodo ure - do pregleda... Jutri se vidimo z mojim user posted image .

Zdaj bo velik že ko ena štruca kruhauser posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 855
19.3.2009 8:15:07   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj tudi na tej temi.

Kako smo kaj, vidim da vam je Lsica že postregla kavico, pridna pridna, jaz vas bom pa malo razvajala s palačinkami...

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 856
19.3.2009 8:25:16   
Lsica
Njami....
ti poredna mismisuser posted image .

Mislim,  da že vem, kaj bomo danes jedli za kosilo...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 857
19.3.2009 8:29:06   
mlinčka

user posted image

user posted image

user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (20.07.2009)
Serendipity (18.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
KruceFiks (04.09.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
efika (25.10.2009)
Bumo

Sonček85 (24.04.2009)
Ledenka (11.05.2009)
Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)

Mandreja (11.06.2009)
mojsonček (12.06.2009)
Sabsa
Goldy (17.06.2009)
Reby (20.08.2009)

user posted image user posted image
Dobrovoljčica user posted image user posted image (12.05.2009)
LaraLightuser posted image user posted image (26.05.2009)
Stijan  user posted image user posted image (05.06.2009)
Kicsi user posted image user posted image  (15.06.2009) 
Kalina user posted image user posted image  (05.07.2009)
Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Blanč user posted image   user posted image (10.08.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Rubin user posted image user posted image  (25.09.2009)
Miška73 user posted image user posted image  (09.11.2009)

user posted image

user posted image  RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image   ,  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina  

user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MARCU

Četrtek, 19.03.
Kicsi - pregled
Obayifo - amniocenteza

Petek, 20.03.
naska - UZ
Lsica - pregled

Torek, 24.03.
Goldy - pregled

Sreda, 25.03.
Blanč - morfologija
Kicsi - UZ (prim. Cerar)

Četrtek, 26.03.
mojsonček - pregled

Petek, 27.03.
Oktavija - pregled

Torek, 31.03.
Kruce fiks - AC
anci banci - morfologija
Obayifo - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V APRILU

Sreda, 01.04.
Se* - morfologija

Petek, 03.04.
Ledenka - pregled
mlinčka - pregled
Reby - morfologija
Sempervivum - pregled 

Sreda, 08.04.
Lučka25 - posvetovalnica
Reby - UZ plodovega srčka 

Torek, 14.04.
efika - pregled

Torek, 21.04.
efika - NS

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v MARCU: user posted image user posted image

miska73 (LJ)
Naska (LJ)

user posted image    user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:  user posted image user posted image
Pija76, mismis, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica,
Lana O8, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979
bambi75, zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Špelka12,
Womanpolice 

user posted image  

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 858
19.3.2009 8:36:27   
mlinčka
Dobro jutro!

Sem morala kar seznam takoj osvežit, da našo miško med ta dvojne pripopam user posted image !

Čestitke, miši user posted image !!! Mlinčkove pupe že komaj čakajo družbe!

user posted image

Aja, PDP sem ti pa kar glede na včerejšnjo informacijo (6t1d) postavla. Maš ti kakega drugega slučajno? Sicer bo pa itak prej user posted image .

< Sporočilo je popravil mlinčka -- 19.3.2009 8:38:07 >

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 859
19.3.2009 9:34:44   
mojsonček
Jutrčka!

Se še tuki pofočkam pol pa moram delatuser posted image  HB, da od doma... pa še sineta mam doma, ker je spet fasal vročino... začel se je pa z alergijo na korenčekuser posted image  kr neki... tko da... dons nč lenoritisa, sem ga kr pospravila, čeprou si moram privoščiti vmesne pavze... včeraj me je zvijal tm spodaj pa res ne pretiravam z nobenimi aktivnostimi, še na sprehod grem lahko sam za max. pol ure pol mi že zateguje trebuh... pa se filam z Mg sam sem morala včer vseen čvaknit še en spasmex pa po lulanju spet na papirju kkšna rjava pikica... eh, težka zna bit tale nosečniška... moja psiha včasih čist adijo od skrbi... no, ampak upam na najboljše in to je, da naša pupa pridno raste in bo še kr neki časa v bušiju, tam kjer ji je zdej najbolje...

MIŠKA pa to je super krasno, šponsko, d best in džabestuser posted image user posted image user posted image  kr dva jenčija bosta naenkrat... tole ste zrihtal u nulo! pazi nase in svoji pikici...

nč čirilidanja dons? jst bom...
Četrtek, 19.03.
Kicsi - pregled
da bo vse ok in bosta fantiča živahna

Obayifo - amniocenteza
da vse mine brez težav in da boš čez nekaj tednov
imela v rokah super izvid

pa javita se na raport, jasno?user posted image

zdej pa res šibam...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 860
19.3.2009 9:48:57   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

nč čirilidanja dons? jst bom...
Četrtek, 19.03.
Kicsi - pregled

Obayifo - amniocenteza

jst tuduser posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 861
19.3.2009 10:04:10   
mismis
Moj sonček, sem šla prav pogledati, kok imaš še do foto finisha...še 85 dni, sitno...

drugače pa jest tudi navijam...kje pa upam, da ne bi

Četrtek, 19.03.
Kicsi - pregled

Obayifo - amniocenteza

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 862
19.3.2009 12:11:07   
ledenka

Četrtek, 19.03.
Kicsi - pregled

Obayifo - amniocenteza

se podpišem user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 863
19.3.2009 12:13:11   
Kruce Fiks

Četrtek, 19.03.

Kicsi - pregled

Obayifo - amniocenteza

Držim pesti! Jao sej pri nas bo pa tudi ravno karuser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 864
19.3.2009 13:19:05   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

Četrtek, 19.03.
Kicsi - pregled

Obayifo - amniocenteza

user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 865
19.3.2009 15:09:51   
Kicsi
Ojla.
Najprej čestitke Jadrnici user posted image .
Moja dva fantiča pridno skačeta in brcata,MV je 43mm dolg in čisto zaprt,tako da je vse o.k. Če bi se znebila še hemeroidov in trdega trebuha,bi pa bilo že kičasto user posted image .

Miška tudi tebi čestitke in vso srečo naprej user posted image .

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 866
19.3.2009 15:29:27   
lučka 25
ojla puncein fant user posted image

Lisica, hvala za kavico, mismis tebi pa za palačinke. Bi jih zdajle tako zmazala, da bi blo joj.

ledenka, hvala za čestitke. Ja, je res super občutek.

mlinčka, kako lepo je, da si dala našo miško med nosečke, tam med dvojne nosečke. Je prav lepo prebrat. user posted image  Pa ve punce, ste dobro. Pa saj vrjamem da ste, ko vas očka crklja, saj se ne motim, a ne?user posted image

mojsonček, naj se sine kmalu pozdravi, tvoji krči naj ne skačejo okoli tebe, naj gredo kar nekam v kot spat, pa izcedki naj tudi ne strašijo. Pa saj bo itak vse dobro, a ne? user posted image

kruce, ja vi tudi kar hitro napredujete. Bo tudi kmalu amniocenteza na vrsti.

Kicsi, samo da sta fantiča v redu. Zdaj naj pa še hemeroidi nehajo strašit, trebuh p tudi ni potrebno da otrdeva. Srečno.

Obi, zdaj pa navijamo samo še za tebe. user posted image  user posted image  user posted image

Midva sva šla pa danes naročit voziček, ker tega ki sva ga izbrala, se ga čaka kar od 8-10 tednov. Sva pa naročila voziček Mutsy 4rider. Lupinico sav pa kar od Maxi Cosi vzela, ker je bolj kvalitetna pa tudi lahko paše na ta voziček. Tako, da lupinico pa že imava doma. Je pa zanimivo, da sva si izbrala vse v svetlo modri barvi, ker je to obema najljubša barva. Pa sploh ne veva, a bo  user posted image  ali user posted image . Zdaj bodo vsi mislili, da bo fant. Saj bo tačo kar vrglo, ko si tako zelo želi pupo. user posted image

No, zdaj grem pa malo eno kratko odspat, ker se mi kar oči okrog obračajo od zaspanosti.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 867
19.3.2009 15:48:58   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Ojla.
Moja dva fantiča pridno skačeta in brcata,MV je 43mm dolg in čisto zaprt,tako da je vse o.k. Če bi se znebila še hemeroidov in trdega trebuha,bi pa bilo že kičasto user posted image .

super za nogometna fanta user posted image user posted image user posted image
Kar tako naprej

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 868
19.3.2009 16:27:56   
Kicsi
Lučka,pa kaj se sekiraš.Midva sva kupila voziček v rdeči barvi,pa se vsi zgražajo,da sva kupila punčkasto barvo,čeprav pričakujeva fante.
Halo,kje pa piše,da fantje ne smejo oz.ne morjo bit v rdeči barvi?Zanalašč bosta imela velik rdečih puloverčkov user posted image .user posted image

Pri vozičkih za dvojčke itak nimaš lih velike barvne izbire,pa sem rekla,da ne bom vzela sivo črn voziček samo zato ker sta fanta,ampak rdečega zato ker mi je lepši in živahnejši.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 869
19.3.2009 18:20:48   
Sempervivum
Pozdravček!

Kicsi, super za pregled in vse dobre novičke. Ja, kičasto pa res ne more bit, kakšna malenkost nas pa res že kar mora matrat, ane user posted image  Kljub vsemu držim pesti, da se tole s hemeroidi umiri, boščka user posted image

Lučka, trikrat hura za naše otročke. Če zdele fotra brcajo, je ves raznežen, ne vem pa, kako bo kasneje user posted image

Ledenka, zdej si pa ti zamenjala slikico (avataruser posted image ), ane? Zimskega s spomladanskim, al kako?

Lisička, zdej boš pa tudi ti začela sitno brojit ... še malo. A že hodiš v MŠ?

Mlinčka, kakšno lepo slikico si gor prilimala user posted image  

Včeraj (ali je bilo že predvčerajšnjimuser posted image ) me je Blanč tko zrajcala s tistimi palačinkami, da sem jih včeraj pol naredila in zdele sem pojedla ta zadnjo. Njami. Vidim, da je tudi mišmiš nasedla, ko nam jih je ponudila za zajtrk, hehe user posted image  Te so sicer izledale še malo boljš kot moje, ampak moje so pa le bile v živo user posted image

No, danes pri nas ni nič kaj posebnega. Sem pa imela eno znanko na obisku, ki gre sedaj v drugi postopek, pa sva midva z možem ena redkih, ki vedo. Pa sva se malo pogovarjali ... je rekla, da se prvič takole pogovarja in da ji je kar malo odleglo. Ja, jaz niti slučajno ne bi mogla v sebi zadrževat. Sej nekaj časa tudi midva nisva vedla, naj poveva ali ne, ampak sem vesela, da sva se kasneje odprla. Je pa tudi res, da sem potem od teh ljudi dobivala samo pozitivno energijo pa razumevanje ... Spoštujem pa tudi to, da zadržiš zase. Kakor komu paše. Vsak ima svojo zgodbo ...

Naše zgodbe pa se zdej vrtijo okrog trebuščkov in bebic v njih. Jupiiii. Sem vesela za vse nas user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 870
19.3.2009 18:40:50   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miska73
Dva sta in pri obeh je bilo zaznati srčni utrip.

Ha, zdej pa zgleda gre zares.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

draga tolk sem vesela zate.......sem mela na sumu dva pobalinčka!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 871
19.3.2009 19:13:17   
spelka12
Jaz bi se pa "upam da sedaj pa res" rada prestavila iz zvestih navijačic ponovno med srečke user posted image .

Do sedaj nisem upala, čeprav sem videla srček že 11.3. Danes sem ful zakrvavela in spet v joku šibala v bolnico. AMpak je vse ok, mišek je velik že 2cm, noseča sem 8t4d, roka pa še nimam.
Naslednji pregled imam 25.3.

A si morte mislit, da bi šla kmalu že delat splav? Prokle.... dohtrji, kaj nam to delajo. Sem brez besed.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 872
19.3.2009 19:21:08   
Serendipity
Ma, me te itaq nismo htela dat vstran! NAŠA SI IN PIKA!
Zdaj pa samo lepo počivaj, tale pikapoka te bo pa s svojimi pljučki razveseljevala vsak trenutek posebej.

Ta teden je res en lep teden. Mamo že user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 873
19.3.2009 19:24:00   
zarja1
Špelka kaj?????????????????????????????

A bo user posted image !!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa je res lep dan!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 874
19.3.2009 19:28:42   
ledenka
špelčika moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tale mini špelinka ali špelinko ti pa res nagaja. naj bo končno ok, brez krvavitev! in sploh ne veš, jokam solze sreče zaradi tebe user posted image

lučka, Mutsy je meni tudi všeč, ampak mojemu ni user posted image  zato ga nisva vzela. se pa res čaaaakaaaaa

semper, s službo sem končala za dobro leto, zato menjava avatarja user posted image  jaz pogosto menjam

kicsi, rdeča je kul! naš voziček je sicer temno siv, ampak samo zato, da bojo odejice poletno pisane user posted image  rdeče in oranžne, mislim, da to fantkom super paše!

zarjica, moj horny teddy user posted image  te mucho fejst missam!

pa naš voziček je prišel, grem naslednji teden ponj user posted image user posted image user posted image  gnezdenje, here I come!

< Sporočilo je popravil ledenka -- 19.3.2009 19:29:45 >

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?