|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
18.3.2009 8:49:10   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dobro jutro, a tukaj nimate pa še nobene kavice, kakšna šlamparija user posted image user posted image user posted image  

Na, zdej nam jih je pa mišmiša napela user posted image ! Pa bemti, če človk lahko, a ni fajn, da mal potegne pod kovtrom user posted image ?! Še prehitr bo spet kkšn dan, k bom že ob 5h okol skakala user posted image .

No, drgač pa hvala za kofetk user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 826
18.3.2009 9:52:53   
Kicsi

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

KICSI mene so tut napadli in se mučim z modolexom... itak, da nč kej dost ne pomaga... pa mam super prebavo, tale Mg je zakon ampak mi to zavoljo hemoroidov nč ne pomaga... jst sem jih fasala pri prvem porodu od naprezanja... od takrat naprej... sama štala... ampak bom že... led lih ni primeren... meni je zdravnica svetovala home made maslene svečke (maslo odrežeš da je primerno za vtaknit sejveškam in daš v zmrzovalnik) in jih uporabljaš po potrebi...  uspešen boj proti temu user posted image

Ma ja,saj mam jaz tudi Modolex doma,pa en drek pomaga,zato sem mislila,če si bom malo ledene obkladke gor dajala,da bo malo žilo skup potegnilo,pa niti to ni šlo čez user posted image .
No,bom pa še tvoj recept probala,tako da hvala za nasvet.
Jaz se pa še full matram,da ja ne pritiskam,sem raje Donat pila,ko je pretilo kako zaprtje,da sem mela čim bolj tekoče,pa sem vseeno fasala tega user posted image .

Ja nič,kaj čmo.Očitno tako mora bit,zato bom potrpela user posted image .

Lep sončen dan vam želim.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 827
18.3.2009 10:30:46   
Kruce Fiks
Za lažjo in bolj nežno prebavo zadostuje kozarec cocacole pa en par suhih fig.
Ma to odleže v trenutku...

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 828
18.3.2009 10:48:16   
ledenka
ena novička od jadrnice user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Marčevke smo dobile še eno lepo obvestilo:

Jadrnica sporoča, da je v četrtek 12. marca povila deklico Katarino. Teža 3090, 50 cm. Mami in hcerkica sta ze doma in se cartata.

Srečni očka

P.S. Mami je šivana in mora zato počivat

Iskrene čestitke, obilico crkljanja in skupnih užitkov celi družinici user posted image user posted image user posted image

user posted image

čestitam user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 829
18.3.2009 10:51:35   
ledenka
Sempervivum, lahko so bolečine od brcik, lahko je raztezanje... dokler niso hude, je najbrž vse ok, če pa so močne in/ali trajajo delj časa, pa kar pokliči k svojemu G user posted image

Lučka, po moje me bo mrzliča zdaj počasi zgrabla user posted image  sveto sem si obljubila, da se pred začetkom aprila ne bom dala, potem pa kar. sicer pa je danes moj zadnji dan na šihtu, komaj čakam, da se naspiiiiim user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 830
18.3.2009 11:20:55   
mlinčka

user posted image

user posted image

user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (20.07.2009)
Serendipity (18.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
KruceFiks (04.09.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
efika (25.10.2009)
Bumo

Sonček85 (24.04.2009)
Ledenka (11.05.2009)
Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)

Mandreja (11.06.2009)
mojsonček (12.06.2009)
Sabsa
Goldy (17.06.2009)
Reby (20.08.2009)

user posted image user posted image
Dobrovoljčica user posted image user posted image (12.05.2009)
LaraLightuser posted image user posted image (26.05.2009)
Stijan  user posted image user posted image (05.06.2009)
Kicsi user posted image user posted image  (15.06.2009) 
Kalina user posted image user posted image  (05.07.2009)
Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Blanč user posted image   user posted image (10.08.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Rubin user posted image user posted image  (25.09.2009)

user posted image

user posted image  RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image   ,  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina  

user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MARCU

Četrtek, 19.03.
Kicsi - pregled
Obayifo - amniocenteza

Petek, 20.03.
naska - UZ
Lsica - pregled

Torek, 24.03.
Goldy - pregled

Sreda, 25.03.
Blanč - morfologija
Kicsi - UZ (prim. Cerar)

Četrtek, 26.03.
mojsonček - pregled

Petek, 27.03.
Oktavija - pregled

Torek, 31.03.
Kruce fiks - AC
anci banci - morfologija
Obayifo - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V APRILU

Sreda, 01.04.
Se* - morfologija

Petek, 03.04.
Ledenka - pregled
mlinčka - pregled
Reby - morfologija
Sempervivum - pregled 

Sreda, 08.04.
Lučka25 - posvetovalnica
Reby - UZ plodovega srčka 

Torek, 14.04.
efika - pregled

Torek, 21.04.
efika - NS

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v MARCU: user posted image user posted image

miska73 (LJ)
Naska (LJ)

user posted image    user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:  user posted image user posted image
Pija76, mismis, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica,
Lana O8, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979
bambi75, zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Špelka12,
Womanpolice 

user posted image  

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 831
18.3.2009 11:23:54   
mlinčka
Čestitke, Jadrnica user posted image user posted image user posted image !!!

user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 832
18.3.2009 11:37:18   
spelka12
jadrnica in g.jadrnica iskrene čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 833
18.3.2009 12:55:23   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ena novička od jadrnice user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Marčevke smo dobile še eno lepo obvestilo:

Jadrnica sporoča, da je v četrtek 12. marca povila deklico Katarino. Teža 3090, 50 cm. Mami in hcerkica sta ze doma in se cartata.

Srečni očka

P.S. Mami je šivana in mora zato počivat

Iskrene čestitke, obilico crkljanja in skupnih užitkov celi družinici user posted image user posted image user posted image

user posted image

čestitam user posted image user posted image user posted image  

Jadrnica, čestitke za pupo. user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 834
18.3.2009 14:30:33   
pika29
Živjo, punce, eno vprašanje imam:
na GK sem dobila navodilo, da moram jemati Dabroston. V lekarni pravijo, da se ga ne dobi ne pri nas ne v tujini. Zanima me, ali ga je katera jemala in kje bi ga lahko dobila? Lepo prosim za odgovor, ker res ne vem, kam naj se obrnem.. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 835
18.3.2009 14:31:32   
lučka 25

LUČKA a ti si pa v našem vrtcu delala user posted image  pol sem te zihr kje vidla, ker moj sine je ravno v tem času hodil v vrtec...

A res? user posted image  A je bil tvoj sinček začel v vrtec hodit v jasli, ko so se prvič odprle (2000). Če je, potem vem katera si ti in tvoj sin. user posted image

Kicsi, a tebe so pa takole hemeroidi napadli. Upam, da bo kmalu bolje.

mismis, se dobro, da tudi ti kdaj poskrbiš za nas. Jaz se itak do računalnika prikradem šele bolj popoldan, mlinčka pa Reby pa tudi včasih vsaj malo dlje pospita, ko imata srečo. user posted image

Kruce, ja tza a nasvet s cocacolo in suhimi figami sem pa že slišala. Še dobro, da meni prebavo zbudi že kozarec Radenske, pa saj jaz do sedaj še nisem imela težav, da bi bila zaprta.

ga. in g. jadrnica, čestitam za hčerkico. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ledenka, ja bo mrzlica kmalu prišla. Jaz jo pa pričakujem nekje maja, za zadaj sva le voziček izbrala, pa ga greva jutri naročit, ker je kar za čakat, da ga dobiš in sicer Mutsy 4rider.

No, jaz pa sem zadnje dni zelooo zaspana. Drugače je pa danes naše deto prvič brcnilo tako močno, da je to lahko začutil tudi očka. Kako dober občutrk. user posted image  user posted image  user posted image  Se nama že cel dan smeji in to na široko user posted image . user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 836
18.3.2009 14:32:43   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: pika29

na GK sem dobila navodilo, da moram jemati Dabroston. V lekarni pravijo, da se ga ne dobi ne pri nas ne v tujini. Zanima me, ali ga je katera jemala in kje bi ga lahko dobila? Lepo prosim za odgovor, ker res ne vem, kam naj se obrnem.. user posted image

Upam, da ti bo katera z GK znala pomakati. Jaz sem Reševa in on predpiše Prometrium.

(odgovor članu pika29)
Neposredna povezava do sporočila: 837
18.3.2009 14:45:23   
mojsonček
Aloha!

Jst sm pa mislila, da odkar imamo IVF/ICSI-jevke svojo temo, bomo lahko trenirale dihanje pa sta nas  JADRNICA in mala KATARINA prehiteli user posted image  čestitke družinici in čim več cartanja user posted image

user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 838
18.3.2009 15:01:12   
spelka12

Meni je recept napisal moj g. Lani sem ga še dobila. Ne vem, kako je pa letos. A recept pa imaš?

(odgovor članu pika29)
Neposredna povezava do sporočila: 839
18.3.2009 15:02:47   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

LUČKA a ti si pa v našem vrtcu delala user posted image  pol sem te zihr kje vidla, ker moj sine je ravno v tem času hodil v vrtec...

A res? user posted image  A je bil tvoj sinček začel v vrtec hodit v jasli, ko so se prvič odprle (2000). Če je, potem vem katera si ti in tvoj sin. user posted image

user posted image user posted image  za prve brcike namenjene očiju, zdej bo vedno bolj pestro

Pišuka, nisem 100% ampak mislim, da je začel hodit v vrtec septembra 2000user posted image  bolj tuhtam, manj vem...
No, zdej si fino podžgala moj firbec, ker tut sanja se mi ne ktera bi bla lahko user posted image  razen, če ga nisi imela v svoji skupini... ker je bil potem od 2003 do vstopa v šolo v vrtcu v LJ... ah, je majhen ta svet...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 840
18.3.2009 16:07:00   
lučka 25
mojsonček, sem ti poslala ZS. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 841
18.3.2009 16:22:41   
Sempervivum

http://med.over.net/forum5/read.php?67,5328709

(odgovor članu pika29)
Neposredna povezava do sporočila: 842
18.3.2009 18:56:29   
Kicsi

Jaz sem ga dobila v prekmurju.Pokliči v lekarno v Murski Soboti in vprašaj če ga imajo.Jaz sem tako naredila oz.tudi v tvoji najbližji lekarni lahko pogledajo v računalnik,kje se jih da še dobit.

Drgač pa,........Danes sem dobila voziček za najina dva pingvinčka user posted image .Je tako lep user posted image .

Moja žila tam odzadi,je pa zmeri večja user posted image .Booolliiiiiiiiiiii

(odgovor članu pika29)
Neposredna povezava do sporočila: 843
18.3.2009 19:08:57   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Čestitke, Jadrnica user posted image user posted image user posted image !!!

user posted image

Se pridružujem čestitkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 844
18.3.2009 19:13:45   
miska73
Babike moje, da vas malo pozdravim.
Jst moram biti vedno nekaj posebnega, si ne morem pomagat user posted image

Sem šla danes do moje osebne G po napotnico za LJ.
To napotnico bi morala imeti že zadnjič za krvni test, pa je nisem in sem se prešmuglala in obljubila, da jo naknadno prinesem...

No vglavnem je meni danes moja G naredila tudi UZ.
Dva sta in pri obeh je bilo zaznati srčni utrip.
Danes je pa 6t1d.

Ha, zdej pa zgleda gre zares.

No, drgač sem pa danes izvajala cel popoldan ležečke položaje v raznih oblikah.
Se mi je namreč danes pojavilo malo izcedka pa sem bila takoj bolj pridna.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 845
18.3.2009 19:27:09   
hedviga
Miska73 ljuba, jebe.mu... Čist slučajno me je pot zanesla v tole temo...(res ni časa velik surfat) In vidim tale lep presenečenje.
Najbrž sem fuul pozna, ampak SUPER in BRAVO in JUHUHU in ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image

PS Bogve za katero pupo našo še ne vem da je nosečka...Skrajn cajt da res rufnem eno na telefon...user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 846
18.3.2009 19:28:40   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Danes je pa 6t1d.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hehehe - sem vedela, da sta dva švercarja! Jupi miši! To bo fešta! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa pridna, ker počivaš! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 847
18.3.2009 19:33:23   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Miska73 ljuba, jebe.mu... Čist slučajno me je pot zanesla v tole temo...(res ni časa velik surfat) In vidim tale lep presenečenje.
Najbrž sem fuul pozna, ampak SUPER in BRAVO in JUHUHU in ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image

PS Bogve za katero pupo našo še ne vem da je nosečka...Skrajn cajt da res rufnem eno na telefon...user posted image user posted image

To je pa tko, k semse fajn podrgnala v tvoj in mlinčkin trebuh user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 848
18.3.2009 20:19:49   
Sempervivum

To napotnico bi morala imeti že zadnjič za krvni test, pa je nisem in sem se prešmuglala in obljubila, da jo naknadno prinesem...

Danes je pa 6t1d.

In ves ta čas si se tkole švercala, pa nisi hotla povedat datum pregleda, pa nismo mogle niti navijat zate ... da nas takole iz nič presenetiš in še to z DVOJNO dozo user posted image  

Ja SUPER, kaj naj rečem ... sem vesela zate in za tvojega user posted image  

No, moj je pa danes prvič doživel brciko svojega otročička. Me je kar presenetilo, kako dobro jo je čutil, ker tele brce jest čutim bolj švoh ... je nežen naš otrok, v to sem čedalje bolj prepričana user posted image  

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 849
18.3.2009 20:28:07   
Lsica

Danes je pa 6t1d.

Miska, cestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Tole je pa vredno kozarca šampanjca, pa to ne otroškegauser posted image .

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?