|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
19.3.2009 17:58:06   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Ufffffffff pa še PATRONAŽNA mora priti jutri. Kao pridejo, ko ima otrok 5 mesecev.

Kako to, da pride patronažna? Imate to pri vas drugače urejeno kot pri nas al kako?

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 17:58:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2277
19.3.2009 17:58:41   
Dream
user posted image user posted image user posted image  po dolgem času je tudi meni uspelo odpreti novo stran user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
19.3.2009 18:01:59   
Dream

Punce, se opravičujem če sem zamorila čist sceno. Oprostite mi no. Sam sm morala ven dat iz sebe.

No zdaj pa grem mal na svojo VIRTUALNO FARMICO pogledat. Je treba iti pobrati jagode pa posejati krompir.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem te že nekajkrat hotela vprašat, pa vedno pozabim: zakaj se ti toliko obremenjuješ s te m, če si nas zamorila? Saj vse vemo, da življenje ni samo veselje, ampak da pridejo tudi slabi dnevi. Pa če kateri kaj ne paše, ji pač ni treba brat, a ni tako, punce? Pa vemo tudi, da je bolje to nekje ven spihat, kot držat v sebi!

Pejt raje krompir in jagode uštimat, ja user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2279
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 18:03:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2280
19.3.2009 18:16:51   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Ufffffffff pa še PATRONAŽNA mora priti jutri. Kao pridejo, ko ima otrok 5 mesecev.

Kako to, da pride patronažna? Imate to pri vas drugače urejeno kot pri nas al kako?

Naša je tudi rekla, da pride nekje med 5. in 6. mesecem na pogovor o GH. Pa bila je še med 2. in 3. mesecem na pogovoru o prvem cepljenju. Pred tem pa 1x na teden po rojstvu do prvega kopanja.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
19.3.2009 18:17:47   
Pšemek

Punce, se opravičujem če sem zamorila čist sceno. Oprostite mi no. Sam sm morala ven dat iz sebe.

No zdaj pa grem mal na svojo VIRTUALNO FARMICO pogledat. Je treba iti pobrati jagode pa posejati krompir.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem te že nekajkrat hotela vprašat, pa vedno pozabim: zakaj se ti toliko obremenjuješ s te m, če si nas zamorila? Saj vse vemo, da življenje ni samo veselje, ampak da pridejo tudi slabi dnevi. Pa če kateri kaj ne paše, ji pač ni treba brat, a ni tako, punce? Pa vemo tudi, da je bolje to nekje ven spihat, kot držat v sebi!

Pejt raje krompir in jagode uštimat, ja user posted image user posted image user posted image

Se podpišem pod tole!

(Evripid)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
19.3.2009 18:20:53   
M_mojca
Evo naju od zdravnika. Sestra in zdravnik sta bla fuul prijazna! Tako da sem se zmotla prejuser posted image Nik zdej spi, ker je bil revček zelo utrujen.
Dobila sva napotnico za pediatrijo v Celju. Dehidriran ni, tako da ni sile. Če bo še naprej tako driskal in bruhal, greva jutri v Celje. Upam da nama ne bo treba, sploh pa ne ponoči kam letet!

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

Neposredna povezava do sporočila: 2283
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 18:21:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2284
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 18:27:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2285
19.3.2009 18:30:18   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Mi smo nazaj s sprehoda. Je brrr brrr brrr mrzlo pihalo. Smo šli danes na PST, pa smo srečali dve starejši gospe, ki so nas ustavile in prosile, če lahko slikajo voziček, ker pri njih v Ameriki ne poznajo vozičkov user posted image . Pol sta slikali pa še Nejko, k jima je bila tako všeč, pa še naju z user posted image  zraven - one happy family. Zdej bo pa Nejka zvezda v Ameriki user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Kako, prosim? Ne poznajo vozičkov? Pa ne mi rečt, da jih nosijo, dokler ne shodijo user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
19.3.2009 18:40:35   
gogabojan

Punce, narobe sem napisala. Jutri Rok napolni 5 mesecev. Je pa patronažna bila ŽE DANES TU, sam ji nisem odprla, nisem niti vedela, da je patronažna, ker bi drugače prej poklicala, da prihaja (jo zgleda nadomešča našo). Pa ji nisem odprla, ker nisem bila naj naj volje, pa še pospravljeno nisem imela vse tipi topuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa mi je v kaslc pustila listek, in sporočila naj jo pokličem. Sem jo poklicala, pa je rekla, da pride jutri ob 9h.

Je pa še vprašala, če je kdo od naju s srčkom na kaj alergičenuser posted image user posted image user posted image . Aha, bomo meli tudi predavanje o alergijah. Fajn, bom vsaj kaj zvedela zanimivega. Tak da
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jutri pride, bomo poslušali, morda, res morda pa počasi začeli kaj uvajati glede GH. Čeprav ne čisto na polno, dokler ne opravimo alergijske teste, ki jih imamo 30.3. Imeli pa bomo špikanje in krvne teste. KAJ POMENIJO TO KRVNI TESTI NA ALERGIJE?? Malo se mi sanja, ne vem pa če prav mislim.

lp

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
19.3.2009 18:42:47   
gogabojan
Ah glavno pa spustila. Patronažna je prišla sama od sebe. Je nisem čisto nič klicala. Mi pa je rekla ja, ko smo se kopali, da nas bo obiskala enkrat okoli 5 mesecev. Oz. ko dopolni 5 mesecev.

Toda če je prišla danes, nismo še imeli 5 mesecev. Je mal zgodnja bila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Madona sem zakomplicirala eno preposto poved oz. stavek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2288
19.3.2009 18:43:45   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

dream, pri nas tudi ne pride sama od sebe. Če jo rabiš, da ti svetuje pri uvajanju GH, kar pokliči patronažno službo, pa reč naj pride.

Ne, ne, ne rabim je. Samo zanimalo me je, kako je možno, da je Slovenija takomajhna, pa so kljub temu tako velike razlike med posameznimi kraji. Pri nas recimo ima pravico priti 7x, če želiš oz. če jo potrebuješ, ampak to je mišljeno na začetku, ko se še privajaš na user posted image  Se parvi prvi obisk je posvet, potem naprej pa čiščenje popka in kopanje. O kakšnem nadaljnjem svetovanju glede cepljenja, uvajanja GH ali karkoli drugega se pri nas sploh ni govorilo. Res je zanimivo tole... Potem se pa sprašujemo, zakaj za vr5aga plačujemo zavaronje, če nimamo nič od tega...

Neposredna povezava do sporočila: 2289
19.3.2009 18:45:44   
Dream

evo, zdaj se je zbudil, ampak sem se spomnila, da vas vprašam, kolikokrat na dan vaši spijo in po koliko ur?? Zanimajo me samo odgovori tistih, ki vam dobro spijo ponoči!! user posted image user posted image user posted image

No,pri nas je takole:
- ponoči spi od pribl. 21.30 do 7.30 ali 8. ure zjutraj
- dopoldnaski spanec je med 1,5 in 2 urama
- popoldanski spanec max 1,5 ure
- redkokdaj pa se zgodi, da potrebuje še 3. spanec proti večer, ki traja 20-30 minut.

Neposredna povezava do sporočila: 2290
19.3.2009 19:31:53   
ajetam@

evo, zdaj se je zbudil, ampak sem se spomnila, da vas vprašam, kolikokrat na dan vaši spijo in po koliko ur?? Zanimajo me samo odgovori tistih, ki vam dobro spijo ponoči!! user posted image user posted image user posted image

ma meni sploh ne veliko. enkrat dopoldne pa recimo enkrat popoldne. pa ne dolgo. kakšne pol ure. če mene kdo vpraša čisto premalo. čez dan nič ne uspem naredit. pa ok ne mislim da bi mogla glancat stanovanje, samo kuham enkrat na teden ker mi ne uspe, pa tut zjutrej kooomej pojem zajtrk. ga kar pustim jambrat v centru da lahko kukr tok normalno poje. bi bla vesela če bi se za dlje časa znal igrat ali da bi malo več spal

Neposredna povezava do sporočila: 2291
19.3.2009 19:34:15   
ajetam@

Punce, narobe sem napisala. Jutri Rok napolni 5 mesecev. Je pa patronažna bila ŽE DANES TU, sam ji nisem odprla, nisem niti vedela, da je patronažna, ker bi drugače prej poklicala, da prihaja (jo zgleda nadomešča našo). Pa ji nisem odprla, ker nisem bila naj naj volje, pa še pospravljeno nisem imela vse tipi topuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa mi je v kaslc pustila listek, in sporočila naj jo pokličem. Sem jo poklicala, pa je rekla, da pride jutri ob 9h.

Je pa še vprašala, če je kdo od naju s srčkom na kaj alergičenuser posted image user posted image user posted image . Aha, bomo meli tudi predavanje o alergijah. Fajn, bom vsaj kaj zvedela zanimivega. Tak da
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jutri pride, bomo poslušali, morda, res morda pa počasi začeli kaj uvajati glede GH. Čeprav ne čisto na polno, dokler ne opravimo alergijske teste, ki jih imamo 30.3. Imeli pa bomo špikanje in krvne teste. KAJ POMENIJO TO KRVNI TESTI NA ALERGIJE?? Malo se mi sanja, ne vem pa če prav mislim.

lp

zakaj pa morete na teste ? a je že kazal kakšne znake alergije al kaj ? to mi ni čist jasn...

Neposredna povezava do sporočila: 2292
19.3.2009 19:38:35   
ajetam@

No,pri nas je takole:
- ponoči spi od pribl. 21.30 do 7.30 ali 8. ure zjutraj
- dopoldnaski spanec je med 1,5 in 2 urama
- popoldanski spanec max 1,5 ure
- redkokdaj pa se zgodi, da potrebuje še 3. spanec proti večer, ki traja 20-30 minut.

oooooo blagor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p.s. meni je rekla patronažna da lahko pride če hočem če ne pa tut ni treba.

p.s.s. babnce a mene tretjo vrhnčanko ste pa pozabile povabit na čvek in posedanje na rjavi klopci ?????user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
19.3.2009 19:40:33   
iraira
valla. pri nas spi ponoči od 19ih do 6.30 ali do 7ih
Čez dan pa od 9ih do 9.30 zaspi za pol ure do 1uro  okoli 11ih do 12ih pol urce potem okoli 14ih zunaj v vozičku okoli 2urici potem pa do nočnega spanja nič, razen če je utrujena še kakšne 20min. podremucka ampak ne po 17uri- ji ne pustim, ker potem ponoči ni miru
Upam da sem ti pomagala kaj s tem user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
19.3.2009 19:46:52   
Pšemek

IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Mi smo nazaj s sprehoda. Je brrr brrr brrr mrzlo pihalo. Smo šli danes na PST, pa smo srečali dve starejši gospe, ki so nas ustavile in prosile, če lahko slikajo voziček, ker pri njih v Ameriki ne poznajo vozičkov user posted image . Pol sta slikali pa še Nejko, k jima je bila tako všeč, pa še naju z user posted image  zraven - one happy family. Zdej bo pa Nejka zvezda v Ameriki user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Kako, prosim? Ne poznajo vozičkov? Pa ne mi rečt, da jih nosijo, dokler ne shodijo user posted image

Ne vem, očitno. Neki je sicer o avtomobilih govorila, sam sva bila oba z user posted image  preveč presenečena, da nisva dobro razumela user posted image . Nič jasno

(Evripid)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
19.3.2009 19:49:00   
Marisha
Ej, ajetam@ itak, da si toplo vabljena, ampak za današnje posedanje na rjavi klopci user posted image  user posted image  smo se pa tako hitro zmenile user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Upam, da bo še kaj sončka, da se bomo lahko dobile še na kakšni tortici user posted image  user posted image .

Gogabojan, dej pusti njivo mal pri miru pa se raje na RR mal oglasi.
Le kam boš dala tolk krompirja, kravic in ovc,...? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Punce držite pesti, da bomo imeli danes mirno noč user posted image . Popoldne ni veliko spal zato pričakujem, da bo ponoči user posted image

Se vam še kaj javim, če ne danes pa jutri user posted image  user posted image  user posted image .

Čauči,

Marisha

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
19.3.2009 19:56:36   
laknerš

Ah glavno pa spustila. Patronažna je prišla sama od sebe. Je nisem čisto nič klicala. Mi pa je rekla ja, ko smo se kopali, da nas bo obiskala enkrat okoli 5 mesecev. Oz. ko dopolni 5 mesecev.

Toda če je prišla danes, nismo še imeli 5 mesecev. Je mal zgodnja bila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Madona sem zakomplicirala eno preposto poved oz. stavek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je rekla patronažna ko je bila na zadnjem obisku, da glede na to da že imam enega otroka in , da kao že znam uvajat GH naj jo pokličem če se mi zdi da jo bom rabila,če pa ne pa pač ne.

Neposredna povezava do sporočila: 2297
19.3.2009 19:57:22   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

lp

zakaj pa morete na teste ? a je že kazal kakšne znake alergije al kaj ? to mi ni čist jasn...

Ja fullll smo meli probleme s kožo. Je rekel sprva da ima dermatitis. Je mel po obrazku blizu ušesk take mazolčke, bulice suho kožo, da mu je kar koža počila, in imel hrastice. Zdaj, ko ga mažem s hladilno kremo je 95% boljše (prej z mlekom ali oljem, pa je bilo vseeno, koža je bila problematična).

Je pa rekel ja, da ker imamo od novembra težave s kožo, da naj kar gremo na kontrolo. Pa še jaz sem alergična na čebele in ose, pa na hruške (za hruške se ne oziram, jih kar pojem, ker jih obožujem, tisto rdečico, ki se mi pojavi po prstih in trebuhu pa lahko skrijem, saj me ne srbi preveč):user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
19.3.2009 19:57:59   
iraira
JOLLY in TAJ WBuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

M_mojca zate in za Nikca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image da se porihtate pa da ne bo treba sploh blizu bolnice, če pa že pa tam vedo kaj delajouser posted image user posted image user posted image user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
19.3.2009 19:59:37   
laknerš

Meni spi nočno spanje od 19h pa do 7h, pol pa spi okrog 9h ene pol urce okrog 12h eno uro in pol in včasih popoldne ob ene 17h tam nekje 20min.

Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?