gogabojan
|
Evo, mi smo doma. Dva šoka doživela. Sm se pogovarjala z župnikom. Hmmmm smo si botra že izbrali, ga vprašali, če bi bil boter, je privolil, zdaj pa je župnik rekel, da ne more biti boter ker............... Hmmm, kako naj povem to žal bivšemu bodočemu botru??????? Mi je pa prav žal, da ne more biti. Druga stvar je. Jaz se pogovarjam z župnikom. Je mel še kratko mašo pri moji mami doma. Pa zvoni telefon. Se javim, srček kliče. In mi reče: srček, a si slabe volje?? A spita z tamalim?? Danes mi je šef rekel, da naj si začnem iskati drugo službo, ker pri njemu nevm več delu, ker nima več toliko posla, pa itak kar delamo, delamo pod ceno. HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Kaj????????????????????????????????????????' Pa tak vse splanirano mela. Avto na majhen servis pelat, ker bremze jebejo (se opravičujem no), tamal krst, poroko sva nameravala imeti, iti na morje, probala bi predčasno odplačati kredit (da bi se še bolj zakreditirali, in da bi si kupili kaj večjega - stanovanje mislim), pa da bi srček šel izpit za viličarja delat, pa da bi si privoščili počitnice ........ vse to bi bilo možno, če bi srček delal še naprej pri njemu. Zdaj pa no way. Kot da nisem že tak bila čist psihično pobita, zdaj pa še to. AJA, VSEM PUNCAM IZ SRCA HVALA ZA SPODBUDNE BESEDE IN ŽELJE IN NASPLOH VSE. ZA VSE SAMOHRANILKE, (sem bila sama samohranilka skoraj 6 let). vsem nam in ker se vse trudimo dalje iti. Aja, ne pišem tega tu, ker bi se rada komu smilila, ampak, bolje da nekje vn dam, kot da to zadržim zase, in še živčnega fašem. Se res opravičujem punce, ker sem zamorila celotno sceno.
|