|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
19.3.2009 10:48:23   
timnala
Ojla punce!

Gogabojan in Irma user posted image user posted image user posted image  za vse, kar sta morali pretrpeti. Res sta obcudovanja vredni in da sta iz tega boja odsli kot zmagovalki in pozitivni osebi! Za pogum pa user posted image user posted image user posted image . Clovek se kar zamisli, ko bere vajini zgodbi..res pa je, da ima vsak razlicna bremena v zivljenju, vsa pa z namenom, da se naucimo dolocenih lekcij in duhovno zrastemo..vi2 sta vsekakor prestopili kar nekaj stopnick!

Obcudujem tudi vse samohranilke v danasnjem casu..zagotovo ni lahko.. tudi vam user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image  za oporo!!!

Danes pa drzimo pesti za vse male brihtne glavice, ki tekmujejo.. GO GO GO!!! user posted image user posted image user posted image

"Celjanke", a je ktera jutri za zmenek okol 12h? Nimava nic v planu in bi se sla mal potepat user posted image user posted image user posted image  Ce je ktera za (Tejcika29, Mandek in ostale), naj javi, da ne bova brezveze hodila.

Lep dan zelim vsem,
timnala

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
19.3.2009 10:54:51   
timnala
Se vprasanje, ker se ponavadi spomnim, ko nisem na forumu pa pol pozabim user posted image

Kter cucelj naj dam na flasko (mam od Tommee Tippee), ker mu bom verjetno zacela zvecer dajat rizevo sluz? Zdej je star ze skot 5,5 meseca in se mi zdi, da bi ze mogoce rabil kaj drugega zraven kot dojenje, ceprav zdej lepo jemo na 3 urce, vcasih mine celo vec od obroka do obroka user posted image  Nimam pa pojma kak je s temi cuclji, ker za caj imam se kar enkico.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
19.3.2009 11:12:00   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Dobrojutro še od mene!

Sem komaj sedajle prilezla iz postelje (se vidi, da sem šla pozno spat). Moj user posted image  me je sicer ob 7-ih kot ponavadi zbudil, ker se je začel pogovarjat sam s seboj, pa sem ga ene pol urce pustila, potem pa le šla previt in podojit. No sedaj pa še malo pančka, najkasneje ob 11-ih pa ga bom morala zbuditi, ker sem zmenjena s sodelavko na kosilu v centru, pa še torte moram it kupit, ker ima moj dedek danes god. Je edini v naši družini, ki god dejansko praznuje.

Moj oči ima pa danes kr oboje - rojstni dan in god user posted image  Pa vedno tko "praznujemo", da si damo kakšno malenkost, pa malo nazdravimo in kaj pojemo.

Timnala mi imamo cucelj 2 za AM mleko proti polivanju, ki je precej gosto, pa zelo lepo teče. Ne vem pa, kako gosta pride ta riževa sluz. No, je pa res, da mu večjega cuclja namenoma nisem hotela dati, da ne bi potem nehal jesti pri meni. Zaenkrat se še nič ne buni. Imamo pa stekleničke od MAM.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
19.3.2009 11:21:47   
gogabojan
Evo, mi smo doma. Dva šoka doživela.

Sm se pogovarjala z župnikom. Hmmmm smo si botra že izbrali, ga vprašali, če bi bil boter, je privolil, zdaj pa je župnik rekel, da ne more biti boter ker...............

Hmmm, kako naj povem to žal bivšemu bodočemu botru??????? Mi je pa prav žal, da ne more biti.

Druga stvar je. Jaz se pogovarjam z župnikom. Je mel še kratko mašo pri moji mami doma. Pa zvoni telefon. Se javim, srček kliče. In mi reče: srček, a si slabe volje?? A spita z tamalim?? Danes mi je šef rekel, da naj si začnem iskati drugo službo, ker pri njemu nevm več delu, ker nima več toliko posla, pa itak kar delamo, delamo pod ceno. HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Kaj????????????????????????????????????????' Pa tak vse splanirano mela. Avto na majhen servis pelat, ker bremze jebejo (se opravičujem no), tamal krst, poroko sva nameravala imeti, iti na morje, probala bi predčasno odplačati kredit (da bi se še bolj zakreditirali, in da bi si kupili kaj večjega - stanovanje mislim), pa da bi srček šel izpit za viličarja delat, pa da bi si privoščili počitnice ........ vse to bi bilo možno, če bi srček delal še naprej pri njemu. Zdaj pa no way.

Kot da nisem že tak bila čist psihično pobita, zdaj pa še to.

AJA, VSEM PUNCAM IZ SRCA HVALA ZA SPODBUDNE BESEDE IN ŽELJE IN NASPLOH VSE.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA VSE SAMOHRANILKE, (sem bila sama samohranilka skoraj 6 let).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem nam in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker se vse trudimo dalje iti.

Aja, ne pišem tega tu, ker bi se rada komu smilila, ampak, bolje da nekje vn dam, kot da to zadržim zase, in še živčnega fašem. Se res opravičujem punce, ker sem zamorila celotno sceno.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
19.3.2009 11:22:59   
evelin
Dobro jutro,

js sem bla dans že zelo pridna. Sem spekla pecivo, pripravla za kosilo....tast in user posted image  mata dans god pa se morm mal izkazatuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Glede krsta pri nas ne komplicirajo. Midva tut nisma poročena, moj še zakramentov nima vseh je sam krščen, pa ni blo nobene panike. Še vprašal naju ni za zakramente.
Oblekco za krst sma pa kupla v babycentru, jih majo poceni.

Zdej se bo pa user posted image  počas zbudla, se najema pa grema mal na sprehod, pol pa nazaj kosilo kuhatuser posted image

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
19.3.2009 11:32:06   
gogabojan
Dojenje + menstruacija : jaz mam takoj že od začetka menstruacijo, čeprav na polno dojimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Iraira : drživa pesti, za najina fantiča, pri tekmovanju.  Je moj z namenom danes pojedel dve banani, ne da bi mu rekla, da mu bodo možgančki bolje delali (hmmm imam občutek, da sem to morda že napisalauser posted image user posted image user posted image , ah pa kaj)

Samohranilke: vas razumem in občudujem. Sem šla sama skozi to pri rosnih 20 letih (saj sem si sama kriva, da tako zgodaj, ampak kar je pač je).

Očetovstvo: ena me je spraševala, če Bojan pozna očeta. NE NE POZNA GA. Se mu je oče čisto odpovedal po 5ih obiskih, ker jaz nisem hotela živeti z njim, in ker mu nisem posodila denarja - kr neki. Nisem pa ga tožila za očetovstvo, ker ni niti podpisal, da je oče otroka.

Je pa zato zdajšnji srček rekel, da mu bo on podpisal očetovstvo. Saj je isto, kot če sem bila takrat na darovanju sperme. Je pa on oče, čeprav ne biološki, saj je on z njim bedel, ko je bil Bojan bolan, ga je on nosil po rokah, ko se je kam fejst udaril, mu on govori rad te mam,.....

Marisha: lahko se zmenive da greva ven ja. Lahko bi šle kam na kakav, ali pa sedele tu pri naši hiši ob strani pod grozdjem. Saj je samo važno da so otroci vzunaj, ne pa da še mamice kilometre nabirajo (mi danes res ni to kilometrov nabirat). Saj veš, standard, ob 14h moram biti pred šolo, ker grem po večjega sina.

Aja pa MARKu vse najboljše za 5 mesečni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Joj punce, ve skoraj vse že dodajate. Jaz pa kr še vztrajam in vztrajam. Ah saj bom vztrajala do 30.3. potem pa gremo na alergijske teste, potem pa s polno paro uvajanja GH. Ufffffffff pa še PATRONAŽNA mora priti jutri. Kao pridejo, ko ima otrok 5 mesecev.

Držimo pesti za jolly in njenega Taja.

Bodite v cvetju

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
19.3.2009 11:35:56   
timnala
Gogabojan..brez besed sem user posted image user posted image user posted image  in user posted image  zate!
Drzim pesti, da se vam stanje hitro normalizira in da za vasim dezje posije soncek! In da se vam uresnicijo te zelje, ki ste jih planirali..hitro!!!
Se pa tudi jaz drzim tega, ko se mi zgodi kaj hudega oz. nepricakovanega, da je vse z razlogom..in tudi pri vas, ko se bo stanje umirilo, boste gotovo pomislili..ja..tak je moralo bit! Upam, da vam gre hitro na boljse..samo radi se imejte pa boste zmogli!

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
19.3.2009 11:48:37   
gogabojan
Punce, se opravičujem če sem zamorila čist sceno. Oprostite mi no. Sam sm morala ven dat iz sebe.

No zdaj pa grem mal na svojo VIRTUALNO FARMICO pogledat. Je treba iti pobrati jagode pa posejati krompir.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
19.3.2009 12:05:56   
Pšemek
gogabojan  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Ne opravičuj se, če nam napišeš, kaj te muči. Vsaka pride kdaj v stisko! Pa ne se preveč sekirati. Si videla, kako hitro sta Jolly in njen user posted image  našla rešitev. Samo iznajdliv moraš biti, pa se vse reši. Jaz ne dvomim v to, da bosta s tvojim user posted image  hitro našla racionalno rešitev!

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 2259
19.3.2009 12:38:29   
evelin
gogabojan upam in želim ti da se ti vsa ta zmešnjava čimprej urediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
19.3.2009 12:40:08   
gogabojan
HVALA PUNCE NA POZITIVNI ENERGIJI.

Marisha, a boš šla z menoj v knjižnico???? Sm ugotovila, da je mami pozabila vrniti knjige 17.3.???????

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
19.3.2009 13:16:47   
Marisha
Ej, seveda bomo šle, potem te pa povabim še na sok oz. karkoli piješ user posted image .

Marisha

Neposredna povezava do sporočila: 2262
19.3.2009 13:21:17   
iraira
Me je kar na rit vrglo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate gogabojan.

Mark vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 5mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

Neposredna povezava do sporočila: 2263
19.3.2009 14:27:16   
suzy124
Evo midva sma doma in zdaj se je najedel in šel na popoldanski počitekuser posted image user posted image user posted image user posted image .

V bolnico so naju naročili za 10. apriluser posted image user posted image user posted image user posted image za pregled, če je kaka alergijauser posted image user posted image

Oblačila jaz imam večinoma spsojene od sestre, ki je imela tud dva fanta, včasih pa tud kaj kupima pa dobil je tud kr nekaj oblačil.

Gogabojan in Irma user posted image user posted image user posted image da ste ostale tako pozitivne osebeuser posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa še za nazaj mal prebrat in kaj pokomentirat

Neposredna povezava do sporočila: 2264
19.3.2009 14:27:39   
Tejčika29
Hoj,

medve z Alino sva s sprehoda, tako hladno brije tu, da groza, sem čisto premražena.

Timnala - jaz imam na Tommee Tippee cucelj 1 za AM 1x na dan, za sluz pa ne vem, probaj kar z 2 po mojem.
Za jutri vprašanje vremena, sicer pa smo okrog 12-ih zunaj, samo če bo takole mrzlo ne bomo dolgo zdržale, lahko pa gremo v spar v predverje. Če želiš se lahko kar fiksno zmenimo,ampak jaz bom tam okrog 15 ali 20 min. čez 12. JAVI ČE PRIDEŠ NA ZS KER NE BOM IMELA ČASA KASNEJE BIT NA FORUMU OK!! PROSIM NO.

Grem pol še na Pilates, pa obisk imamo popoldne...

Goga bojan - sočustvujem s tabo, žal bo tega vedno več, kaj bo ko bomo šle me delat nazaj??? Bodite pozitivni in radi se imejte, pa bo že počasi šlo na zeleno vejo...

LP, M.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
19.3.2009 14:34:39   
M_mojca
Živjo mamice!
Men je kr malo nerodno, ker me že zelo zelo zelo dolgo ni blo na forumuuser posted image user posted image
prebrala sem samo zadnjih nekaj strani, ker ni šans da bi vas lahko prebrala za vse nazaj! ste zlo pridne!!user posted image user posted image

Mi smo pa dans meli pestro noč! Moj pikec je pančkal od osmih pa do pol petih zjutraj, dobil flaško, pojedel in čes pol ure tako bruhal da mi je šlo kar na jok! Revček moj mali! Ko sem ga preoblekla, mu zrihtala posteljico, se je pokakal -DRISKA!! Ima jo še zdaj!! Vročine nima, malce bolj miren je kot ponavadi in do zdaj je precej prespal! Noče pit, jedel je do zdaj 2x in enkrat nekaj izbruhal. Sicer je dobre volje in nič kaj tečen. A se je kateri že to zgodilo? Naj ga peljem k zdravniku? Kakšen nasvet???? HVALA!! No, potem ko je bruhal, ni hotel ne jest, ne pit. Spal je do pol osmih zjutraj! Tako še ni spal v (skoraj) petih mesecih, odkar je na svetu!
Najprej mbd0411, nič se ti nisem javla za pleničke! Naj ti povem da so nam super služile, in smo jih kar hitro porabili! Upam da je blo pri vas isto!
zobki: čestitke vsem ki jih že imate in sočustvujem s tistimi mamicami, katerim otročkom rastejo...pri nas dlesni srbijo, srbijo in srbijo!!
krst: midva bova dala Nikca krstit, sicer že drug mesec, bo pa bolj zato krščen kr si moj dragi tako želi. Meni je vseeno.
Upam da me še vzamete za svojo... kaj pa ve? boste dale?
pikicastonoga, tud jaz imam kar nekaj sposojenih oblekic, in mi je to finančno v veliko olajšanje. Seveda morem pa tud jst kupit, saj Nik takooo hitro raste in so stvari, ki jih nima in je treba kupit.
janja27, ko berem take stvari, mi gre na bruhanje!! žal pa je veliko takih primerov, ko so sestre tako arogantne do pacientov, da glava peče! Učas me prime, da bi primazala kakšni pošteno zaušnico!! Kaj se to grejo! Plačujemo zavarovanje, oni pa tako!! Sploh pa pri tako majhnih dojenčkih!Žal pa mi navadni smrtniki ne moremo nič, da bi izboljšali njihov odnos! Jaz bi na mestu tistega očkata
popizuser posted image
  in zahtevala karton otroka ter ga še v isti sapi prestavila k drugemu pediatru!

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
19.3.2009 14:49:40   
M_mojca
gogabojan, brez besed sem ostala...zelo lepo je od tvojega sedanjega partnerja kar je naredil! Več bi jih moralo bit takšnih!! Moja mami je dala zelo podobno izkušnjo skozi pri 19-ih letih in odrasla je v močno žensko! Očeta moje sestre je morala praktično prosit, da je podpisal očetovstvo, potem pa jo je zapustil pa še otroka vzet, a mu ni uspelo! Hvala bogu, ker potem nebi poznala moje zlate sestre! Živela je malo tu malo tam, nekaj časa tu stanovanja ni imela, pa sestra je bila dojenček...ah kaj čem razlagat, hudo je bilo, zelo, a so jo vse te slabe izkušnje okrepile.
Potem pa še to kar si napisala o zvezi z župnikom, službo tvojega dragega in plani ki sta jih imela...joj joj, more biti neznansko težko, a ZA VSAKIM DEŽJEM POSIJE SONCE!! Držim pesti zate in tvojo družinico, da se vam bo uredilo vse tako kot se mora!!!

nohtki: zelo hitro nam rastejo in skoraj ves čas je popraskan, a kaj čem, strižem kolikor morem...
laski: so mu odpadli, zdaj so mu zrastli, a še ne čisto, zadaj na glavici ima tako pleško, ker z glavico miga sem in tja Sem pa opazla da so mu potemneli! Pa sem upala da bo mel svetle, po atiju...

Neposredna povezava do sporočila: 2267
19.3.2009 15:11:52   
Pšemek
Mi smo nazaj s sprehoda. Je brrr brrr brrr mrzlo pihalo. Smo šli danes na PST, pa smo srečali dve starejši gospe, ki so nas ustavile in prosile, če lahko slikajo voziček, ker pri njih v Ameriki ne poznajo vozičkov user posted image . Pol sta slikali pa še Nejko, k jima je bila tako všeč, pa še naju z user posted image  zraven - one happy family. Zdej bo pa Nejka zvezda v Ameriki user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

M_mojca - jaz bi na tvojem mestu sigurno P poklicala. Te nočem strašiti, ampak bruhanje in driska sta lahko znaka rota virusa. Vsekakor mu probaj dati čim več za piti.  user posted image  user posted image  za vaju oba, da bo čim prej bolje.

(Evripid)

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
19.3.2009 15:15:55   
iraira
Jaz bi tudi poklicala P. M_mojca, ker baje razsaja rota virususer posted image  Jaz srčno upam da ga nimateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  drugače pa kot ti je rekla že Pšemek, velikkkooooo tekočine pit, da ne dehidrira slučajno pikecuser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
19.3.2009 15:52:32   
suzy124
Nohtki tudi mi imamo probleme s tem da popraska z nohtki, pa še fulll hiter mu rastejouser posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je pa začelo tako snežit pa veter piha ko user posted image tak da smo danes mogli bit kr noteruser posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj so še pa podatki za seznam teža 7830g dolžina 66 cm naslednji pregled 16.4.2009

Tako zdaj grem pa še kaj pospravit dokler še naš user posted image spi pa se še pol kaj oglasim

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
19.3.2009 15:54:36   
M_mojca
No tako, poklicala sem zdravnika. Ker pri nas ni stalne pediatrinje, pride 1x tedensko, sem morala poklicati k splošnemu zdravniku. Sestra, ki se mi je oglasila je zelo zelo nejevolno rekla, da naj se oglasiva po peti uri....že kar vidim kaj bo...sej mu nič ni, naj veliko pije in če bo kaj narobe, pa pridite nazaj...grrrruser posted image user posted image user posted image Sm skor sigurna, da bo tako!
No, če mu res nič ni, HVALA BOGU! Apmak tale odnos sestre mi je pa prav grozen...
Poročam kasneje, ko prideva od zdravnika....

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
19.3.2009 16:42:02   
jolly123
SURPRISE I AM BACK user posted image Mater sem tok vesela, da moram kar kričat. Ja provokacija je uspela, nimamo alergije, lahko gremo na aptamil in začnemo papcat jogurtke in skute user posted image
Sestre in zdravniki ful prijazni, kapo dol za spremembo, pa itak so na Jesenicah ponavadi kar OK. Edino nočne sestre so ponavadi kar neki, sam pomoje zato ker morjo bit ponoči user posted image Pa ne štekam kako dajo lahko tok različnega folka v sobo, 10-letnico, 17-letnico, 3 letnega otroka in šestmesečnega dojenčka user posted image Valda ma vsak svoj ritem, 10 letnica noče spat do enih, 17-letnici gremo vsi na k. , 3-letnik se dere nonstop in zaboga noče spat v svoji pojstli. naš je itak siten ko je nonstop nek šunder in ko ne spi dovolj...tko da. Zdaj je doma že eno uro tiho in ne morem verjet, pomoje mu je prav odleglo, da ma malo tišine.

Se mi bo pa zrolalo, če kmalu ne bo začel spat, danes od enih naprej nismo spali nič, pa sploh ni bil zaspan, kar neki je gledal okoli, bi se igral, ko sem se šla pa uležt in si mislila ma pol se pa igraj, je pa začel tulit ker me ni blo zraven user posted image Sploh ne vem več kaj mu je. Tiste, ki so vam zobki že začeli in tiste, ki imate otroke od prej a so jih zobki tudi tako matrali da niso spali. Ker ne vem a je zaradi zob ali je kaka nova moda to zdaj.

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
19.3.2009 17:14:09   
gogabojan
wwwwwbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb jollyyyyyyyyyyyyyyy

Res sta bila boga z Tajom.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za NE alergije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
19.3.2009 17:15:26   
Pšemek
Jolly, WB. Pa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  da ni alergij! Verjamem, da sta oba s Tajem vesela, da sta končno doma. Uživajta v tišini user posted image

(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
19.3.2009 17:37:21   
gogabojan
Še moje poročilo.

Smo bili vzunaj od 13.45 do 16.51.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Madona sem natančna. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je prišla Marisha do nas, in smo vzunaj sedele dolgo dolgo časa na klopci ob hiši pod grozdjem na rjavi klopci,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image spet preveč natančnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Smo šli še do knjižnice, zamenjali knjigice. Šle še malo naokrog. Ko smo šle iz Loke ven (tc), je enemu dedku kapa padla dol, oz. mu jo je veter vrgel dol na cesto. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Naenkrat je takooooooo zapihalo. Ampak šele ob pol petih prej ne, kot ste poročale nekatere.

Jolly prej sem jedla zdraven, pa nisem mogla fajn pisati. Lepo da ste končno doma. Kot si vidla smo te ker fejst pogrešale. HVALA BOGU, DA NIMATE ALERGIJ. SVAKA ČASTuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vidiš, če pogledaš z lepšega kota, si pač trpela glede nespečnosti, ampak nimate alergij, tako da, you go girl, you go Tajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Marisha, hvala za sprehodek in čvek, čvek, čvek, čvekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No toliko, sam da se vam mal javim. Da me nevte preveč pogrešale.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?