gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Ufffffffff pa še PATRONAŽNA mora priti jutri. Kao pridejo, ko ima otrok 5 mesecev. Kako to, da pride patronažna? Imate to pri vas drugače urejeno kot pri nas al kako? Punce, narobe sem napisala. Jutri Rok napolni 5 mesecev. Je pa patronažna bila ŽE DANES TU, sam ji nisem odprla, nisem niti vedela, da je patronažna, ker bi drugače prej poklicala, da prihaja (jo zgleda nadomešča našo). Pa ji nisem odprla, ker nisem bila naj naj volje, pa še pospravljeno nisem imela vse tipi top . Pa mi je v kaslc pustila listek, in sporočila naj jo pokličem. Sem jo poklicala, pa je rekla, da pride jutri ob 9h. Je pa še vprašala, če je kdo od naju s srčkom na kaj alergičen . Aha, bomo meli tudi predavanje o alergijah. Fajn, bom vsaj kaj zvedela zanimivega. Tak da jutri pride, bomo poslušali, morda, res morda pa počasi začeli kaj uvajati glede GH. Čeprav ne čisto na polno, dokler ne opravimo alergijske teste, ki jih imamo 30.3. Imeli pa bomo špikanje in krvne teste. KAJ POMENIJO TO KRVNI TESTI NA ALERGIJE?? Malo se mi sanja, ne vem pa če prav mislim. lp zakaj pa morete na teste ? a je že kazal kakšne znake alergije al kaj ? to mi ni čist jasn... Ja fullll smo meli probleme s kožo. Je rekel sprva da ima dermatitis. Je mel po obrazku blizu ušesk take mazolčke, bulice suho kožo, da mu je kar koža počila, in imel hrastice. Zdaj, ko ga mažem s hladilno kremo je 95% boljše (prej z mlekom ali oljem, pa je bilo vseeno, koža je bila problematična). Je pa rekel ja, da ker imamo od novembra težave s kožo, da naj kar gremo na kontrolo. Pa še jaz sem alergična na čebele in ose, pa na hruške (za hruške se ne oziram, jih kar pojem, ker jih obožujem, tisto rdečico, ki se mi pojavi po prstih in trebuhu pa lahko skrijem, saj me ne srbi preveč):
|