pokica_
|
Živjo lepe nosečke! Pa ste me le uslišale včeraj, ko sem rekla, da mi pripravte čtivo za danes ! Pridne! Spali smo kr, če ne računam tega, da sem od 23.-1.30 ponoči brala knjigo. Nisem mogla spat, ker je moj spet tako spretno srmčal, sn si pa knjigo prnesla, pa kozarc hladnega mleka in brala, pol pa zaspala nekje ob 2h ponoči. Pr nas je pa full grdo vreme, sneg naletava že od jutra, pa full je hladno, nič kaj podobno včerajšnjemu. Gume smo pa mi tud že v nedeljo menjali, zato naj sneg gleda, da nebo zapadel. KatMat, Dudica1, ....vse smo zdaj mnogo bolj občutljive v , deci morajo bit pa malo bolj potrpežljivi, ane? Sam kaj ko včasih res ne zastopijo. Mi2 sma mela zadnjič en dan frko, ko sma jedla govejo juhco, pa mi je blo tak fajn, ko sem ga čakala do 19h zvečer da prileze z šihta, pa dam večerjo na mizo in lepo srkam tisto juhco, pa mi moj reče mal bolj v resnem tonu, da kaj tolk srkam juho, da naj mal lepše jem, ...mi je skor žlica padla z rok, sem dobla solzne učke in odletela v kopalnico! Pol se nisem pa z njim menla cel večer, se mi je pa moral valda 20x opravičt, da sem spet odprla usta! Pa res nisem tolk srkala tisto juhco, sam tečen je že prišel z šihta, ko ma tako gužvo, se je pa name in na juho spravo! Tk, da sploh večerje naprej noben ni več jedel, je pa ostalo za drug dan! Drgač je pa full full zlat in me skos crtlja in skrbi zame, sam včasih mamo me slab dan, včasih pa tud oni, ane? Nekdo pa mora bit krivc na koncu. IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jaz bom na začetku body z dolgimi + majčka z dolgimi...potem pa bomo sproti videli Jst bom tudi kr tak začela oblačit. A je fejst narobe, če mam vse bodije take, da so ob vratu uni patentki za zapet, da pač niso tisti z vrvico? Je težko tako oblačit? Men se tisti nekok ne dopadejo, pa večino sem kupila v H&Mu, tam pa imajo same take na patentke. Ker sploh nimam nobenih tetra in mako majčk Cveka30, zdaj si pa že preveč pridna z pospravljanjem, saj te bo rodit prtisnlo od vsega tega dela! Zoja10, jst sem si kupla v Millerju tiste modrce za dojenje, sem si pa kupla isto št. kot jo imam zdaj, ker je bombažen in so kr vlke košarice. Mogoče si bom enga mal večjega vzela. Bom pa šla še v H&Ma pogledat, če majo kaj na zalogi. KatMat, za P bom pa js tudi vse naštimala že v omaro, pa bo pol samo moj uzel in prnesel s sabo ko bo prišel po naju. Zmajama, na zagovoru boš pa sigurno imela privilegij, nosečke smo itak nekaj posebnega, nimajo te kaj mučit. Vem kako je blo pr nas, ktera je bla nosečka, je dobla sam eno vprašanje, me ostale pa kr 5 Jst pa nevem kaj naj skuham za kosilo, sem premišljevala o piščančjem mesu v bučkini omakci+pire krompir+zelena solata Nima nobene prave ideje, pa že od včeraj popoldam študiram kaj danes kuhat. Zdaj sem bila pa spet predolga! Pa če je pa 4 strani za prebrat od včeraj, nisn jst kriva