|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 7:53:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lovely)
  Neposredna povezava do sporočila: 2226
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 7:54:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu coccinella)
  Neposredna povezava do sporočila: 2227
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
19.3.2009 7:58:47   
corti
Jolly upa , da jih bo naproila da bi lahko šla že danes.....načeloma pa jutri. Komaj čaka.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
19.3.2009 8:08:30   
iraira
user posted image user posted image user posted image Ojla!
Gogabojan moj sine ima tudi danes Vegovo tekmovanje Kenguruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Drugače ko sem brala tvojo zgodbo sem se v večih stvareh prepoznala....pred enim letom smo mi tudi še živeli na 25kvadratih in je bilo isto z mojim sinom kot je zdaj s tvojim....zakaj ne morejo k meni na obisk, zakaj pa jaz ne morem imeti doma žura za rojstni dan, zakaj pa nimam svoje sobe in a jo bom kdaj sploh imel itd. itd.. Jaz te čisto razumem da se ti trga srce, ker vem kako se je meniuser posted image user posted image user posted image user posted image Midve se morava enkrat res dobit pa malo pogovorit, ker sva si fulll podobneuser posted image user posted image user posted image  in še sinkote imava podobneuser posted image user posted image user posted image .

Vsem dobro jutro, hvala za kavico pa user posted image . Drugače pa je pri nas kar sonček še zaenkrat......
Danes pride sestrična na obisk s svojim sinkotom, avgustovček je pa vam itak zvečer poročam kako pa kaj pa kaj nas čaka v kratkemuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse ki ste žalostne inuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi za vse ki ste vesele inuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse ki pač ste.

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
19.3.2009 8:12:16   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

sem pa samohranilka 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    jaz tudi

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
19.3.2009 8:27:00   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

No, Lučka1, pa ti je oboje v enem poskusu uspelo. Pa če nisi ti carica! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz grem pa še malo popeglat, pa Housa pogledat,... Sej ste že opazile, da sem nočna ptica.

he,he, zdele sem šele vidla....ja res je ,dve muhi na en mah... user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
19.3.2009 8:34:37   
Lucka1
joooj punce, zdej vidim, kake resne teme so bile včeraj tu gori user posted image user posted image user posted image user posted image ...no je včasih tudi to treba, ni kaj.

gogabojan in irma, kapo dol za vaju, res iz srca. Kaj sta dali skozi....jaz moram rečt, da si ne predstavljam in me je kar stiskalo, ko sem brala...prav super sta, da ste zdaj tam ko ste in imate take fine user posted image in sina od prej. gogabojan, pa še tak genij, ko je...nikar nikar slabih občutkov, čeprav je to dosti lažje rečt ko uresničit. Nekoč bo bojan sigurno razumel, tudi jaz zdaj ko gledam nazaj dostikrat razumem svoje starše, če sem se jim kdaj čudila in upirala.....user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju in vajine sončke.

iraira in coccinella - pa tudi vidve sta dobre....samohranilki - ni kaj. upam, da imata kje kako pomoč - časovno predvsem.

in punce saj vse veste, materialno ni vse....mogoče se kdaj zazdi, da bi bilo vse lepo in prav, če bi zadeli na lotu, pa ni tako...bi pa prav prišlo, se strinjam....vseeno so zdravje, družina in prijatelji daaaaaleč pred denarjem...tega naj  bo pa vsaj toliko, da nismo lačni in da imamo streho nad glavo user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
19.3.2009 8:40:54   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Gogabojan, mislim, da si padla v skupino enih res dobrosrčnih žensk. Res se mi zdi, da smo luštne babe. In prav si začutila, da nam lahko poveš. Jaz ti bom stala ob strani in prepričana sem, da druge tudi user posted image

Ni materialni svet vse, morda pa ima Rokec nekaj kar njegovi sošolci z velikimi hišami nimajo... Ti hodiš ponj ob 14h. A misliš, da bom jaz lahko? Pred Inyo sem delala do 18h, 19h,... Ne vem kako bom, ampak bom poskusila vsaj ob 16.30h, kar pomeni, da bom z njo kake 3,5 ure dnevno user posted image  Zame je naprimer to dragoceno, da imaš z njim veliko časa... poglej kako je nadarjen, ko se veliko ukvarjaš z njim, matematika in to user posted image
In prepričana sem, da je še veliko stvari na katere si lahko ponosna, če ne druzga lej kako lepo cyber vrtnariš user posted image ... Potegni pozitivo in glavo gor. Samo da smo zdravi. Ekšn!

Se podpišem pod tole (čeprav mislim, da je starejši sin bojan) - prav fine ženske smo na temle forumu in če kdaj lahko kateri karkoli pomagam, samo na dan z besedo....
glede časa - tudi jaz ne vem, koliko časa bo ostajalo za user posted image po službi...prej sem hodila domov ob 18h, če sem šla še kaj pomigat pa še pozneje....UPAM, da bom potem lahko do 17h doma, včasih mogoče kaj prej...o tem bomo razmišljalil ko bomo do tam prišli, ker mi je kar hudo, če sedaj pomislim.

lovely in valla - je pa tudi naš user posted image stalno kaj popraskan - pri očeh pa po bradi al po čelu. Mene pa tudi čisto spraska. Ampak jaz mu drugače kot tako nohrov ne znam postrižtuser posted image user posted image user posted image Valla se pa spomnim Tilna iz arene - je imel čisto popraskan nosek - on se samo po nosku praska, ne?

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
19.3.2009 8:46:19   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: valla.
zaščita - midva sva tudi brez, pa ne planirava več user posted image   user posted image user posted image user posted image  Ampak saj paziva user posted image  Bom potem začela kaj jemati, ko ne bom več dojila.

hmmm....en strokovno-dobrodušni nasvet.....ni seksa, pri katerem lahko paziš!!! Vsaka penetracija je potencilno lahko zanositev, saj so tudi v predizlivu semenčica user posted image user posted image user posted image ....pa brez zamere....jaz bi vama itak želela še kakega lumpa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2234
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 8:59:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lucka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2235
19.3.2009 9:17:23   
Pšemek
Jutro, punce!

Najprej user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za vaju gogabojan in irma. Tudi sama sem imela v preteklosti obdobje, ki bi ga po eni strani najraje izbrisala. Po drugi strani pa, če se mi to ne bi dogajalo, ne bi postala človek, kakršen sem in bi se moje življenje odvijalo v povsem drugo stran. In posledično ne bi zdajle imela moje žabice, ki me razveseljuje vsak dan posebej. Saj sem malo zabluzila, kar sem hotela povedati je, da se vse zgodi z razlogom in iz vsakega dogodka je potrebno potegniti le pozitivne stvari! Gogabojan, probaj Bojanu razložiti, zakaj je tako, kot je. Vem, da je brihten fant in da bo razumel. Predvsem pa mu prisluhni, če ga kaj teži.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 2236
19.3.2009 9:35:49   
Pšemek
ajetam - za ščipalke žal ne vem. Jaz uporabljam za ta namen vibrirajočo gosenico, ki smo jo dobili za darilo ob rojstvu. Je fajn, ker se z njo lahko tudi igra, poleg tega, da drži pleničko. Zgleda pa takole:

oblačila - jaz prvih nekaj mesecev nisem kupila niti ene oblekice, ker sem vse dobila oz. so mi posodili. Imam celo oblačila do približno 3. leta starosti. Je imel možev prijatelj trgovino z otroškimi oblačili in mu je kar nekaj ostalo, ko je zapiral. No, nekatere stvvari so kar dotrajane in sem zdaj začela kakšne malenkosti tudi kupovati, ampak mislim, da sem že kar precej prišparala na ta račun. Pa veliko smo tudi dobili od obiskov.

janja - user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za sestre pri P. Človek bi si mislil, da ima bolan otrok vseeno prednost. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
19.3.2009 9:38:44   
Pšemek
Ups, je slika gosence nekam zginla. Ponovi vajo!

user posted image

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
19.3.2009 9:44:33   
Pšemek
Jaz sem pa danes takooooooooooo zaspana! Je nejka sicer zelo lepo spančkala ponoči. Jaz pa nisem mogla zvečer zaspati! Sem se dve uri samo premetavala po postelji. Pa potem še ob 4h, ko se je zbudila za dojenje, jaz vsaj eno uro nisem mogla nazaj zaspati. Tko da sem danse tri ure v minusu, kar se spanja tiče user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
19.3.2009 9:48:30   
suzy124
Dobro jutro

Da se vam na hitro javim, smo že nazaj od ceplenja, je bil pridenuser posted image user posted image user posted image user posted image in zdaj malo panča.

Sem pa dobila napotnico za dermatologa in ga še zdajle šibam naročit v bolnico za testiranje na kaj je alergičenuser posted image user posted image user posted image

Se potem oglasim in poročam, podatke bom še potem napisal

pa pa

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
19.3.2009 10:11:14   
Marisha
Dobro jutro,

evo mi smo se to noč zbudili samo 3x, kar je velik napredek, glede nato, da smo se prejšnje dni zbujali dobesedno na pol ure user posted image .

Sem se pa danes že ob 4h zjutraj nasmejala, ko sem slišala mojega user posted image  kako se pogovarja z Markom in mu razlaga, da ima danes "ta majhen" rojstni dan user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Danes ob 10:29 bo Mark star 5 mesecev user posted image  user posted image  user posted image .

No potem je pa moj user posted image  odhitel v službo, Mark je pa postal lačen in si je privoščil eno ornk dozo mleka user posted image  user posted image  .

Gogabojan; planiraš danes kakšen sprehod? Javi, če boš šla kaj ven, midva bova sigurno šla pa čeprav ke bolj kislo vreme.

Čauči,

Marisha

Neposredna povezava do sporočila: 2241
19.3.2009 10:13:04   
irma78
Dobrojutro še od mene!

Sem komaj sedajle prilezla iz postelje (se vidi, da sem šla pozno spat). Moj user posted image  me je sicer ob 7-ih kot ponavadi zbudil, ker se je začel pogovarjat sam s seboj, pa sem ga ene pol urce pustila, potem pa le šla previt in podojit. No sedaj pa še malo pančka, najkasneje ob 11-ih pa ga bom morala zbuditi, ker sem zmenjena s sodelavko na kosilu v centru, pa še torte moram it kupit, ker ima moj dedek danes god. Je edini v naši družini, ki god dejansko praznuje.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
19.3.2009 10:14:37   
irma78
Marisha, tvojemu Marku pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  in eno veliko dozo mleka za 5 mesečni rojstni dan!

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
19.3.2009 10:18:35   
irma78

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Pa popraskala se je pri učku, bo imela kar orng hrasto. Pa sploh nima dolgih nohtokv. Nič jasno... 

E, pri nas se to dogaja že 2 meseca. Skoz strižem nohtke, skoz popraskan. On si mane učke, potem pa sunkovito potegne dol po nosku in brazgotina je tu. Zdaj sem mu med spanjem začela dajati na rokice nogavičke. In je mal boljš. Čeprav se je včeraj popraskal v sekundi, ko sem mu jih dala dol. Grozno, pa kaj nej...

Naš Niki je tudi vseskozi popraskan okoli učk in noska, pa je čisto vseeno ali ima postrižene nohtke ali ne. Upam samo, da me ne bo kdo prijavil na socialo, češ da mu jaz to delam. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2244
19.3.2009 10:20:17   
irma78

Glede lask sem tudi jaz čisto navdušena, saj bi morali kao izpadet, pa niso user posted image user posted image user posted image .

mojemu tudi nič ne izpadajo user posted image user posted image  user posted image user posted image pa so vsi rekli, da bodo

moj Niki jih pa skoraj nič nima - ima jih toliko kot jih je imel ob rojstvu. user posted image user posted image user posted image  Očitno je bolj po meni - imam tudi bolj malo las, pa še izpadajo mi sedaj na veliko.

Neposredna povezava do sporočila: 2245
19.3.2009 10:22:21   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

sem pa samohranilka 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    jaz tudi

Kao dol tudi za vaju, jaz ne vem, kako bi zmogla našega hiperaktivnega Nika sama spedenat. Dobri sta! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni je že to problem, ker nimamo babic in dedkov, ki bi čez dan malo počuvali, ampak bo že kako.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
19.3.2009 10:22:37   
Pšemek
Naša se je zdaj že dvakrat zaporedoma popraskala točno en dan pred pregledom pri P. In to tako dooooooolgo prasko od sredine lička proti ustom! Bog ve, kaj si pediatrinja misli user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
19.3.2009 10:25:28   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Ups, je slika gosence nekam zginla. Ponovi vajo!

user posted image

Naš Niki ima tudi to gosenico, ampak jo je enkrat v histeriji strgal (je ne moreš več nikamor pripet), tako da sedaj že kakšen mesec čaka, da jo mami zašije. Jaz pa, ki nisem ravno vešča v šivanju (gumbi še grejo ostalo pa ne ravno - bo treba iti v kakšen tečaj), pa kar odlagam in ga poskušam zamotiti z drugimi igračami, čeprav mu je gosenica zelo pri srcu.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
19.3.2009 10:38:06   
Marisha
Mark ima tudi to gosenico na vozičku in jo obožuje user posted image . Smo jo pa tudi mi že zašili user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Lep pozdrav,

Marisha

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
19.3.2009 10:42:22   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Glede lask sem tudi jaz čisto navdušena, saj bi morali kao izpadet, pa niso user posted image user posted image user posted image .

mojemu tudi nič ne izpadajo user posted image user posted image  user posted image user posted image pa so vsi rekli, da bodo

moj Niki jih pa skoraj nič nima - ima jih toliko kot jih je imel ob rojstvu. user posted image user posted image user posted image  Očitno je bolj po meni - imam tudi bolj malo las, pa še izpadajo mi sedaj na veliko.

Mi smo tudi bolj bogi kar se lask tiče. Jaz sem jih ob rojstvu imela še manj, kot ona, mož je pa že zdaj skoraj brez (pa ni tako star user posted image ), tko da ji že od začetka ni bilo usijeno, da bi imela veliko las. Ja, pa una pleša od ležanja na hrbtu ji še dodatno kvari povprečje. user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?