gogabojan
|
Mah ne. Sm resna ja. To k sm se zgoraj hecala, sem se bolj silila, da sem zabavna. Mah me pesti starejši sin fulllllllll. Je tamal shujšal za 4 kg. Jih šteje zdaj sam 30 kg. Mel pa jih je čez 34,7 . Noče jesti. Enostavno noče. Mu skuham najboljše jedi, noče, magari sladkarije da bi spravu mal v sebe zaradi energije NOČE. V šoli je abnormalno priden, (prej je vsaj en dan v tednu kaj zgrešil, pa punce preganja vsak dan, zadnje čase pa NIČ). Pa smo bili pri zobarju, pa je ok vse. Pa sem bila pri dr. pa je reku naj mu kuham, pač kar najraje je, še bolje testenine in hrano z veliko OH, zraven pa mal zmešam zdravo balasto hrano, NOČE. Noče mi jesti. Malo že poje, veliko pa ne. Pa je bil fajn jedec. Mah, ta zobar. Vem da prvič ni hotel jesti, ker ga je zob bolel. Pa zdaj pravi da ga ne. Smo bili pri zobarju, pa je reku, da več kot vatko mu v piškast zob (petica), ne more dati, ker mu ga bo že stalni zob izpodrinil. Da bo takrat bolje. Mislim KR NEKI. Otrok noče zaradi zoba (je tudi sam priznal, da ga je strah, da ga nebi bolel, al pa da ga fulll matra še posebej moti, ko mu gre hrana notri v zob), ZOBOZDRAVNIK PA MU NOČE DATI ZDRAVILA, DA MU ZAPRE ZOB IN PIKA. Zmešal se mi bo. Aja naslednja stvar. Tamal mi fulllllllllllllllllllll mori, da se midva s srčkom poročiva. Pa sprašuje kdaj, pa zakaj ne, pa to pa uno. Pa mu povem, da se bova, ampak on to konstantno sprašuje. Aja, pa še fulll ga pesti prostorska stiska v stanovanju. Da me kr srce boli in sama v sebi , ker 7letnik razmišlja o takih stvareh. Pa reče daj mami igraj loto, morda pa kaj zadanemo, pa si bomo kupili večjo hišo. Pa mami zakaj nimamo večje stanovanje (OB TEM PA SE MI FUULLLLLLLL PARA SRCE, ker mu trenutno tega ne morem privoščiti). Pa pravi, joj mami, kok bi jaz rad, da bi mi prišli prijatelji k meni na obisk, da bi se skupaj igrali (to ni možno zaradi majhnega prostora), ker potem nebi mela miru z Rokom. JOJ JOJ JOJ punce. Ene pestijo zdravstvene težave, mene pa zadnje čase fulll psihične težave. Res ne vem, kak naj kaj naredim več. Nisem normalna. So se že naši starši mučili (in nam prikrivali da komaj vlečeta iz mesec v mesec), pa sem si rekla, da moji otroci tega ne bodo čutili. Pa sem še slabše naredila, ker sem zanosila in rodila otroka pri 20 letih (saj ne, da mi je žal, ker imam otroka, ampak, ker takrat nisem imela ne službe, ne strehe nad glavo - med nosečnostjo pustila svojega pretepača bivšega in ostala brez strehe nad glavo, ker sem mojim prikrivala nosečnost)................ ah kr nekaj. Nočem, da moji otroci občutijo take občutke kot sem jih jaz. Ah, nam pa res ni bilo niti malo, čisto nič podarjeno. Če pomislim, da sem med nosečnostjo 6 mesec, živela v avtu, brez hrane in tuša.......... Se trudim biti najboljša mama za svoja dva sinčka, pa mi ne ratuje nikakor. Pa sem žalostnaaaaaaaaaaaaa. Z norčijami v resnici prikrivam žalost. OPROSTITE, KER SEM SE TAK RAZPISALA, AMPAK MORALA SEM VN FLIKNT VSE, ČE NE BI ZNORELA, AL PA SRCE BI MI POČU. Lahko si mislite, krava neumna, jaz nikoli nebi po resnici pisala na formu takih osebnih stvari, ....... ampak, jaz sem odprta oseba, nič ne skrivam. Nimam kaj. Sem samo človek, z izkušnjami kot če bi bila stara 99 let.
|