|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
18.3.2009 23:00:56   
Lucka1
no, nič ne bo, pa drugič - zdej pa res lahko noč punce, upam, da se v veljem številu spet kmalu srečamo,...saj boste kmalu nehale na telovadbo hodit...pa bomo sam vozičkale...

jolly in taj - za vaju pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
18.3.2009 23:05:32   
irma78
No, Lučka1, pa ti je oboje v enem poskusu uspelo. Pa če nisi ti carica! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz grem pa še malo popeglat, pa Housa pogledat,... Sej ste že opazile, da sem nočna ptica.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
18.3.2009 23:07:29   
gogabojan
Čer čer.

Iraira - a me pogrešaš zato, da si mi uredila njivo na FBuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image HVALA.

ZAŠČITA - ja .100noga, če imaš odveč kondome, jih daj meni (lahk podariš al pa ti jih odkupim po evrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ). Velikost King Size. Resno ti rečem.

OBLAČILA - naš ima večino stvari od starejšega sina (pajacke, benkice, žabice), nekaj malega smo kupili KAO za izhod iz porodnišnice (vse prevelko bilouser posted image user posted image user posted image ), zelo zelo veliko dobili od obiskov.

KRST - irma ja zlo radi komplicirajo glede krsta. Pač bosta poslušala pridigo. Mislim, da nista cerkveno poročena, glede na to, da ni krščen. Ja bosta morala obljubiti, da se bosta poročila, bla bla bla. Pač tak je. Mal bosta poslušala pridig, potem pa vaju bo sprejel, in bo krstil otročička.
Imaš pa srečo, da ti je prvi otrok.

Pri nas je Rok drugi, in ni šans, da bi ga krstil. Prvega še pogleda skozi prste, drugega pa ne. Pa ne razume, da prvi otrok ni njegov (biološko ni njegov) drgač je čist njemu podobenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa ker nisva poročena je bil velik rompompom. Pa tudi, jaz sem pol pol po veri, še dodaten šokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tak da, jutri imam razgovor pri mami z župnikom iz kopra, pa bomo videli kako pa kaj. Aja, pa boter nebi bil slovenec (fullllllll težijo zaradi tega, ker ni iste vere, sam da mora nekdo iste vere podpisati, da je on krstni boter) user posted image MISLIM KR NEKIuser posted image .

Nima veze kaj kje kako zakaj, važn je da smo zdravi, polni ljubezni in sreče (če pa kaj viška keša pade, pa se tudi ne bomo branili kajneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ).

Tak, zdaj pa grem. Sem se odločila, da nevm več počela in zganjala tu gori neumnosti.

lp gogabojan ALIAS gordanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
18.3.2009 23:13:06   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Čer čer.

Iraira - a me pogrešaš zato, da si mi uredila njivo na FBuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image HVALA.

ZAŠČITA - ja .100noga, če imaš odveč kondome, jih daj meni (lahk podariš al pa ti jih odkupim po evrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ). Velikost King Size. Resno ti rečem.

OBLAČILA - naš ima večino stvari od starejšega sina (pajacke, benkice, žabice), nekaj malega smo kupili KAO za izhod iz porodnišnice (vse prevelko bilouser posted image user posted image user posted image ), zelo zelo veliko dobili od obiskov.

KRST - irma ja zlo radi komplicirajo glede krsta. Pač bosta poslušala pridigo. Mislim, da nista cerkveno poročena, glede na to, da ni krščen. Ja bosta morala obljubiti, da se bosta poročila, bla bla bla. Pač tak je. Mal bosta poslušala pridig, potem pa vaju bo sprejel, in bo krstil otročička.

Pri nas je Rok drugi, in ni šans, da bi ga krstil. Prvega še pogleda skozi prste, drugega pa ne. Pa ne razume, da prvi otrok ni njegov (biološko ni njegov) drgač je čist njemu podobenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa ker nisva poročena je bil velik rompompom. Pa tudi, jaz sem pol pol po veri, še dodaten šokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tak da, jutri imam razgovor pri mami z župnikom iz kopra, pa bomo videli kako pa kaj. Aja, pa boter nebi bil slovenec (fullllllll težijo zaradi tega, ker ni iste vere, sam da mora nekdo iste vere podpisati, da je on krstni boter) user posted image MISLIM KR NEKIuser posted image .

Nima veze kaj kje kako zakaj, važn je da smo zdravi, polni ljubezni in sreče (če pa kaj viška keša pade, pa se tudi ne bomo branili kajneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ).

Tak, zdaj pa grem. Sem se odločila, da nevm več počela in zganjala tu gori neumnosti.

lp gogabojan ALIAS gordanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za odgovor glede krsta. Zakaj pa ne boš več tu gor zganjala neumnosti? Si nam prav popestrila dneve.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
18.3.2009 23:25:04   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Čer čer.

Hvala za odgovor glede krsta. Zakaj pa ne boš več tu gor zganjala neumnosti? Si nam prav popestrila dneve. Beri zgoraj okrepleno pisavo in zdraven smajlije. Če ni to spet kaka neumnost oz. zafrkancija pol pa res....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hecam se. Ja se je treba mal zresniti. Morda mal prehitro, ampak se bo pa potrebno.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
18.3.2009 23:33:44   
irma78

Čer čer.

Hvala za odgovor glede krsta. Zakaj pa ne boš več tu gor zganjala neumnosti? Si nam prav popestrila dneve. Beri zgoraj okrepleno pisavo in zdraven smajlije. Če ni to spet kaka neumnost oz. zafrkancija pol pa res....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hecam se. Ja se je treba mal zresniti. Morda mal prehitro, ampak se bo pa potrebno.

Si me pa pošteno prestrašila, ti ti ti (to pomeni, da ti žugam). S takimi stvarmi se ni za hecat, sploh ker je trenutno stanje v svetu tako resno in se moramo vsaj tukaj malo razvedrit, pa seveda z našimi sončki. No, bistvo je, da si stara Gogabojan, taka, kot te imamo rade.

Neposredna povezava do sporočila: 2206
18.3.2009 23:36:42   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ali pa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
18.3.2009 23:38:01   
Dream

Mleko jaz imam ene take mini škatlice, pa si smo pripravim za toliko obrokov kot planiramo, da nas ne bo doma. Sprva mi je bil večji problem, kje in kako splakniti stekleničko, ker to mleko res ogabno smrdi po nekem času (le kako lahko user posted image  to sploh jejo). Tako sedaj vzamem še eno steklenico vode s seboj. Na splošno pa lahko za en obrok prah daš kar v stekleničko (če seveda veš, koliko bo user posted image  pojedel - no, od viška glava tako ali tako ne boli...), potem pa samo priliješ vodo in zmešaš.

No, sedaj grem pa tudi sama spat, ker sem že rahlo izmučena. Nočko vsem skupaj!

Neposredna povezava do sporočila: 2208
18.3.2009 23:43:34   
corti
Ojla punce!

Zdaj mam pa 5 mmin časa preden rem spat in se vam javim. user posted image Kukr koli obrnem mi zmankuje časa....čisto prekrrartek dan je. 
Zdaj sem ravno zlikala 3 stroje cunj in jutri me čakajo še 3 je,ampak potem zvečer....pa fino bi bilo malo pospravit, ker sem se odločila da za vikend ne delam nič.....ampak rees nič. 

Janja27 upam da ste zdaj že kaj boljše.

Ja Jolly se  je tudi meni javila in ima neko 10 letnico v sobi in se počuti kot bi bila njena varuška. Tako da nima miru...Tajko pa še manj. Vglavnem boščka sta oba.

Nič zdaj grem pa spat....da dobim malo energije za nov dan.
Lepe sanje..

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
18.3.2009 23:53:43   
gogabojan
Mah ne. Sm resna ja. To k sm se zgoraj hecala, sem se bolj silila, da sem zabavna. Mah me pesti starejši sin fulllllllll.

Je tamal shujšal za 4 kg. Jih šteje zdaj sam 30 kg. Mel pa jih je čez 34,7user posted image user posted image user posted image .
Noče jesti. Enostavno noče. Mu skuham najboljše jedi, noče, magari sladkarije da bi spravu mal v sebe zaradi energije NOČE. V šoli je abnormalno priden, (prej je vsaj en dan v tednu kaj zgrešil, pa punce preganja vsak dan, zadnje čase pa NIČ). Pa smo bili pri zobarju, pa je ok vse. Pa sem bila pri dr. pa je reku naj mu kuham, pač kar najraje je, še bolje testenine in hrano z veliko OH, zraven pa mal zmešam zdravo balasto hrano, NOČE. Noče mi jesti. Malo že poje, veliko pa ne. Pa je bil fajn jedec.

Mah, ta zobar. Vem da prvič ni hotel jesti, ker ga je zob bolel. Pa zdaj pravi da ga ne. Smo bili pri zobarju, pa je reku, da več kot vatko mu v piškast zob (petica), ne more dati, ker mu ga bo že stalni zob izpodrinil. Da bo takrat bolje. Mislim KR NEKI.

Otrok noče zaradi zoba (je tudi sam priznal, da ga je strah, da ga nebi bolel, al pa da ga fulll matra še posebej moti, ko mu gre hrana notri v zob), ZOBOZDRAVNIK PA MU NOČE DATI ZDRAVILA, DA MU ZAPRE ZOB IN PIKA.

Zmešal se mi bo.

Aja naslednja stvar. Tamal mi fulllllllllllllllllllll mori, da se midva s srčkom poročiva. Pa sprašuje kdaj, pa zakaj ne, pa to pa uno. Pa mu povem, da se bova, ampak on to konstantno sprašuje.

Aja, pa še fulll ga pesti prostorska stiska v stanovanju. Da me kr srce boli in sama v sebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker 7letnik razmišlja o takih stvareh.

Pa reče daj mami igraj loto, morda pa kaj zadanemo, pa si bomo kupili večjo hišo. Pa mami zakaj nimamo večje stanovanje (OB TEM PA SE MI FUULLLLLLLL PARA SRCE, ker mu trenutno tega ne morem privoščiti). Pa pravi, joj mami, kok bi jaz rad, da bi mi prišli prijatelji k meni na obisk, da bi se skupaj igrali (to ni možno zaradi majhnega prostora), ker potem nebi mela miru z Rokom.

JOJ JOJ JOJ punce. Ene pestijo zdravstvene težave, mene pa zadnje čase fulll psihične težave. Res ne vem, kak naj kaj naredim več. Nisem normalna.

So se že naši starši mučili (in nam prikrivali da komaj vlečeta iz mesec v mesec), pa sem si rekla, da moji otroci tega ne bodo čutili. Pa sem še slabše naredila, ker sem zanosila in rodila otroka pri 20 letih (saj ne, da mi je žal, ker imam otroka, ampak, ker takrat nisem imela ne službe, ne strehe nad glavo - med nosečnostjo pustila svojega pretepača bivšega in ostala brez strehe nad glavo, ker sem mojim prikrivala nosečnost)................ ah kr nekaj.

Nočem, da moji otroci občutijo take občutke kot sem jih jaz.

Ah, nam pa res ni bilo niti malo, čisto nič podarjeno. Če pomislim, da sem med nosečnostjo 6 mesec, živela v avtu, brez hrane in tuša..........

Se trudim biti najboljša mama za svoja dva sinčka, pa mi ne ratuje nikakor.

Pa sem žalostnaaaaaaaaaaaaa. Z norčijami v resnici prikrivam žalost.

OPROSTITE, KER SEM SE TAK RAZPISALA, AMPAK MORALA SEM VN FLIKNT VSE, ČE NE BI ZNORELA, AL PA SRCE BI MI POČU.

Lahko si mislite, krava neumna, jaz nikoli nebi po resnici pisala na formu takih osebnih stvari, ....... ampak, jaz sem odprta oseba, nič ne skrivam. Nimam kaj. Sem samo človek, z izkušnjami kot če bi bila stara 99 let.

Neposredna povezava do sporočila: 2210
19.3.2009 0:19:29   
irma78
Uffff Gogabojan, ko sem pa tole brala so mi šle pa kar kocine po konci, pa resno sem se zamislila. Si imela pa grozno mladost, pa kaj vse si morala pretrpeti, pa tako mlada si še. Evo pa si se pobrala, si našla novega user posted image , pa doma imaš dva sončka, ki te razveseljujeta vsak dan, res kapo dol. Te globoko občudujem.

Ne razumem pa staršev, kot so tvoji, da ti niso stali ob strani, ko so izvedeli, da si noseča. Namesto, da bi ti bili v podporo in ti pomagali čez nosečnost, so te vrgli še na cesto. Ampak edino prav si naredila, da si se rešila svojega bivšega in sedaj mirno živite. A ima tvoj starejši sine kaj stikov z očetom? Pa s starši jih ti imaš - jaz bi jim do konca življenja zamerila in jih ne bi hotela videti. Res Gogabojan, carica si!!!

Pa sem jaz mislila, da sem bila boga, ko sem pri 21-ih ostala brez mame in mi je začel njen zunajzakonski partner grozit in me pretepat. Ampak sem vseeno imela streho nad glavo, pa že takrat sem imela mojega user posted image , ki mi je stal ob strani. Joj, še sedaj ne morem verjet, kaj vse si pretrpela.

Grozno! Sploh ne morem verjet, da si iz vsega tega postala tako pozitivna oseba, ki druge razveseljuješ, namesto da bi oni tebe. Očitno zate res velja pregovor, kar te ne ubije, te naredi močnejšega.

Neposredna povezava do sporočila: 2211
19.3.2009 0:30:44   
irma78
Kar pa se tiče vprašanj tvojega ta večjega, pa ti ne znam preveč svetovati, ker še nisem bila v taki koži, ampak jaz bi mu poskušala na otročki način dopovedati, da sedaj ko živite na majhnem prostoru se še več vidite in ste še bolj skupaj in se imate še bolj radi ter se stiskate, ker potem ko bo on večji, bo itak hotel čim dalj stran od starcev. Čeprav je verjetno to težko, ker on vidi kako njegovi prijatelji živoijo v velikih stanovanjih in mu je težko dopovedati, zakaj on ne.

Ti čisto verjamem, da ti taka vprašanja parajo srce, ker bi svojima sončkoma rada nudila vse, kar sama nisi imela. Ampak zavedaj se, da glavno je, da čutita, da ju imaš rada in da ti pomenita vse na svetu. Ko bosta enkrat naših let, bosta pozabila, da nista imela vseh igrač in pa lepega stanovanja, bosta za veke vekomaj vedela, kaj vse je morala za niju pretrpeti njuna mamica in kako ju je ima rada.

Jaz sem iz svoje izkušnje, ko mi je prezgodaj umrla mami, potegnila to, da moram svojim otrokom neštetokrat povedati in pokazati, da jih imam rada, ker lahko se zgodi, da jim kar naenkrat ne moreš več. Najbolj pri vsem tem mi je pa hudo, da moji otroci ne bodo imeli babice in da moja mami ne bo nikoli videla svojih vnukov.

Ampak takšno je pač življenja. Eni ga imajo lažjega, drugi pa težjega. Ampak jaz mislim, da če naš bogec ne bi mislil, da bremena, ki nam jih je naložil, da jih ne bomo mogli prenesti, da potem nam jih tudi ne bi naložil. Takih bremen so namreč zmožni prenesti le močni ljudje, kamor vsekakor spadaš ti, Gogabojan. Joj, kako sem pa sedajle zafilozofirla. Saj me verjetno sploh ne razumete, kaj sem hotela povedati. Je že pozna ura.

V glavnem Gogabojan, če kdaj potrebuješ koga, da te bo poslušal in ti stal ob strani, me lahko kadarkoli pokličeš (ti na ZS pošljem številko, če želiš).

Pa vedi, da si NAJBOLJŠA MAMA NA SVETU!!!

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
19.3.2009 6:36:51   
gogabojan

Uffff Gogabojan, ko sem pa tole brala so mi šle pa kar kocine po konci, pa resno sem se zamislila. Si imela pa grozno mladost, pa kaj vse si morala pretrpeti, pa tako mlada si še. Evo pa si se pobrala, si našla novega user posted image , pa doma imaš dva sončka, ki te razveseljujeta vsak dan, res kapo dol. Te globoko občudujem.

Ne razumem pa staršev, kot so tvoji, da ti niso stali ob strani, ko so izvedeli, da si noseča.  Irma, oni so zvedeli za mojo nosečnost, šele ko sem rodila. Prej niso tega vedeli, ker sem skrivala. Oni so mislili, da živim v NM in da imam službo, ker sem jim pač tako rekla. Niso vedeli za nosečnost, ker sem bila premlada, oče pa je bil za nas bog in batina KAO, pa sem se bala povedati. Namesto, da bi ti bili v podporo in ti pomagali čez nosečnost, so te vrgli še na cesto. 16 dni po porodu, so me vzeli k sebi. Od tam, pa sem si rihtala streho nad glavo. Ampak edino prav si naredila, da si se rešila svojega bivšega in sedaj mirno živite. A ima tvoj starejši sine kaj stikov z očetom? Pa s starši jih ti imaš - jaz bi jim do konca življenja zamerila in jih ne bi hotela videti. Res Gogabojan, carica si!!!

Pa sem jaz mislila, da sem bila boga, ko sem pri 21-ih ostala brez mame in mi je začel njen zunajzakonski partner grozit in me pretepat. Joj, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate. Pa saj veš, da te mami opazuje tebe in tvojega otroka z nebes. Ona je sedaj tvoj user posted image .Ampak sem vseeno imela streho nad glavo, pa že takrat sem imela mojega user posted image , ki mi je stal ob strani. Joj, še sedaj ne morem verjet, kaj vse si pretrpela.

Grozno! Sploh ne morem verjet, da si iz vsega tega postala tako pozitivna oseba, ki druge razveseljuješ, namesto da bi oni tebe. Očitno zate res velja pregovor, kar te ne ubije, te naredi močnejšega. Drugega ti itak ne preostane.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
19.3.2009 6:39:46   
Lovely
Gooood morning Vietnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

Najprej, glede pijačke po telovadbi: z Lučko se menim po moje že kak mesec pa ne rata user posted image , zato danes kombinatorika user posted image

Jah, naše nočke so pa postale čudne no, nimam kaj drugega rečt. Med 3. in 4. se kao hole nekaj zbujat, včasih poje včasih ne (danes 30mlin je nazaj zaspala) ko pa zaspi nazaj dela pa kroge, dobesedno. Danes sem jo dala v svojo posteljo (moj je itak ob 2h bil izgnan iz sobe zaradi smrčanja  zdaj že kar žvižga ob izdihu - ZA ZNORET) in sva se pred pol ure zbudili prečno user posted image

Pa popraskala se je pri učku, bo imela kar orng hrasto. Pa sploh nima dolgih nohtokv. Nič jasno...

Glede cunjic je pa tako, da je mene na začetku precej zavedlo. Priznam, da smo kupli preveč glede na to, da sem imela sposojenih cot dovolj od svakinje. No zdaj pa je konec s svakinjo user posted image  tako da imam od ene kolegice (mi kar redno daje ko njen preraste), ki ima pa fantka. Tako da zdaj kompenziram in kupujem punčkaste zadevice, da kombiniram. Na Inyi pač ne šparam, šparam pa zato na drugih stvareh, tudi pri sebi. Pač grem manjkat v Sense, itak si pa za obleč ne kupjem, ker mi bo čez pol leta preveliko (jaz - večni optimist)...

Glede zdravnikov - jah vi se kar smejte ampak jaz čakam menstro in če je ne bo, vam pišem s Povšetove user posted image

Lovely

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
19.3.2009 6:41:25   
gogabojan

Kar pa se tiče vprašanj tvojega ta večjega, pa ti ne znam preveč svetovati, ker še nisem bila v taki koži, ampak jaz bi mu poskušala na otročki način dopovedati, da sedaj ko živite na majhnem prostoru se še več vidite in ste še bolj skupaj in se imate še bolj radi ter se stiskate, ker potem ko bo on večji, bo itak hotel čim dalj stran od starcev. Čeprav je verjetno to težko, ker on vidi kako njegovi prijatelji živoijo v velikih stanovanjih in mu je težko dopovedati, zakaj on ne.  Ta odstavek si pa tako lepo napisala, da mi je točno do srca se dotaknil. Vidiš, na to pa nisem pomislila. Saj veš, sto glav več veuser posted image user posted image user posted image . Hvala, bom mu kaj takega rekla, ko mi bo spet zastavljal taka vprašanja.

Ti čisto verjamem, da ti taka vprašanja parajo srce, ker bi svojima sončkoma rada nudila vse, kar sama nisi imela. Ampak zavedaj se, da glavno je, da čutita, da ju imaš rada in da ti pomenita vse na svetu. Ko bosta enkrat naših let, bosta pozabila, da nista imela vseh igrač in pa lepega stanovanja, bosta za veke vekomaj vedela, kaj vse je morala za niju pretrpeti njuna mamica in kako ju je ima rada.

Jaz sem iz svoje izkušnje, ko mi je prezgodaj umrla mami, potegnila to, da moram svojim otrokom neštetokrat povedati in pokazati, da jih imam rada, ker lahko se zgodi, da jim kar naenkrat ne moreš več. Najbolj pri vsem tem mi je pa hudo, da moji otroci ne bodo imeli babice in da moja mami ne bo nikoli videla svojih vnukov.

Ampak takšno je pač življenja. Eni ga imajo lažjega, drugi pa težjega. Ampak jaz mislim, da če naš bogec ne bi mislil, da bremena, ki nam jih je naložil, da jih ne bomo mogli prenesti, da potem nam jih tudi ne bi naložil. Takih bremen so namreč zmožni prenesti le močni ljudje, kamor vsekakor spadaš ti, Gogabojan. Joj, kako sem pa sedajle zafilozofirla. user posted image user posted image user posted image user posted image tu sem se pa prav prijetno nasmejala. res. super si. Saj me verjetno sploh ne razumete, kaj sem hotela povedati. Je že pozna ura.

V glavnem Gogabojan, če kdaj potrebuješ koga, da te bo poslušal in ti stal ob strani, me lahko kadarkoli pokličeš (ti na ZS pošljem številko, če želiš).  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa vedi, da si NAJBOLJŠA MAMA NA SVETU!!! Me vse, smo najboljše mamice na svetu. Druge so ali trpijo še več kot jaz, pa imajo to stisko v sebi. Jaz pa sem pač del stiske morala dati ven iz sebe, če ne bi se mi sfuzlalo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
19.3.2009 6:45:44   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Gooood morning Vietnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

Pač grem manjkat v Sense, itak si pa za obleč ne kupjem, ker mi bo čez pol leta preveliko (jaz - večni optimist)...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede zdravnikov - jah vi se kar smejte ampak jaz čakam menstro in če je ne bo, vam pišem s Povšetove user posted image . Tu pa sem dobesedno bruhnila v smeh, da sem starej sina skoraj zbudila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super si. Evo ena POTENCIALNA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Dajmo punce še ostale. Zdaj so na vrsti novemberčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image (oktobrčke že imamo).user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
19.3.2009 6:46:48   
Lovely
Gogabojan, mislim, da si padla v skupino enih res dobrosrčnih žensk. Res se mi zdi, da smo luštne babe. In prav si začutila, da nam lahko poveš. Jaz ti bom stala ob strani in prepričana sem, da druge tudi user posted image

Hudo ti je, vem. Meni je duhovnik ob krizi, ko je bila Inya bolna, rekel, da se vse zgodi z razlogom in da naj v vsaki stvari potegnem nek zaključek, ki me bo nečesa naučil - zato da ta dogodek nosi svojo pomembnost, svoj pomen... Je pa tudi rekel, da on verjame, da Bog naredi nekaj zato, da se ne bi zgodilo kaj hujšega - to še premlevam no, samo prenesem ti user posted image .

Ni materialni svet vse, morda pa ima Rokec nekaj kar njegovi sošolci z velikimi hišami nimajo... Ti hodiš ponj ob 14h. A misliš, da bom jaz lahko? Pred Inyo sem delala do 18h, 19h,... Ne vem kako bom, ampak bom poskusila vsaj ob 16.30h, kar pomeni, da bom z njo kake 3,5 ure dnevno user posted image  Zame je naprimer to dragoceno, da imaš z njim veliko časa... poglej kako je nadarjen, ko se veliko ukvarjaš z njim, matematika in to user posted image
In prepričana sem, da je še veliko stvari na katere si lahko ponosna, če ne druzga lej kako lepo cyber vrtnariš user posted image ... Potegni pozitivo in glavo gor. Samo da smo zdravi. Ekšn!

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
19.3.2009 6:50:33   
Dream
Dobro jutro, čveke!

Vidim, da ste imele včeraj zvečer zelo resne teme. No, pa saj ne more biti vedno samo hec in smeh, a ne?

Gogabojan in Irma78 rečem lahko le to, da vaju občudujem, ker sta se obe tako dobro pobrali in nista obupali nad življenjem in ljudmi okrog sebe. Res, kapo dol pred vama!!! user posted image user posted image user posted image  In vajini otroci so lahko srečni, ker vaju imajo!!!

Matic mi ga nekaj sračka - včeraj je pojedel samo pol obroka in se je posledično zbudil že ob 6h zjutraj, ves naspidiran za akcijo. Uspelo mi ga je še malo uspavat, za slabih 20 minut, sedaj se pa spet pogovarja. Ga moram še malo zamotit, da ne bo prehitro jedel user posted image

Danes mi ne bo treba kuhat, ker smo povabljeni na kosilo, tako da bova šla verjetno na kratek sprehod z vozičkom, če bo vreme te dopuščalo. Sonček se že prijetno kaže, vetra pa zaenkrat še ni.

Neposredna povezava do sporočila: 2218
19.3.2009 6:52:31   
gogabojan
Dobro jutro punce!!!!!!!

Jah najprej mal komentarje, šele nato raport.

Noč - katastrofa. Sprva jaz nisem mogla zaspati, zaradi premlevanja stvari, ki se zadnje čase dogajajo s starej sinom (AJA, DANES IMA VEGOVO TEKMOVANJE V MATEMATIKI - itak da bo najboljši, ker obožuje matematikouser posted image user posted image user posted image ). Vmes pa se je user posted image zbujal in kr neki cvilil na pol ure. Res dobesedno pol ure. Pa še srček je takooooooooooooooooo SMRČALLLLLLLLLLLL, da sem ga celo noč rukala in brcala. Je reku, še dobro, da je živ ostal. Se je šel KAO takoj pogledat v ogledalo, če je slučajno kje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zaspala sem okrog 3h zjutraj (nazadnje sem uro pogledala ob 2.56). Zbudili pa smo se že ob 5.38. KR NEKI.

No, pri nas so mal oblakov. Tam zadaj pa se nekje skriva sonček. Jah, danes pa grem mal na razgovor z župnikom iz kopra (hmmmm, se mi zdi, da sem to nekje že napisala, ampak nima veze, - od viška ne boli glavauser posted image user posted image user posted image user posted image ).

Želim vam čimlepše prebujanje.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2219
19.3.2009 7:19:28   
coccinella

IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

pozdravljene vse!

No pa sva tudi midve doma. Na fitnesu sicer nisem bila, denar pa to, moram šparati, ker kupujem avto,
pa še Gaji sem morala malo oblekc kupit, ker je že skoraj vse prerasla  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem sla na rudnik v H&M, majo pa kar veliko stvari, pa tudi ko vidim te luštkane oblekice, bi kar vse pokupila.

Te čisto razumem - jaz imam enak problem, ko grem v Supernovo kao samo malo pofirbcat. Čeprav se mi zdi, da imajo v H&M več izbire za punčke, za fantke pa najdem več v C&A. V vsakem primeru pa zapravim preveč denarja - 20 EUR tam, 20 drugje, pa je tik tak 100 EUR, moja porodniška pa tako mizerna.

Aja, pa če boš šla kdaj še v ta konec v šoping, se lahko dobimo na kakšni kavi v Supernovi. Jaz namreč živim 10 minut stran.

hehehe je lepo da nisem edina. Ampak mislim, da jih ima več takšen "problem".
Ja če bom še kaj šla v ta konec, sevceda da bom, pa se res lahko na kavi dobimo user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
19.3.2009 7:31:19   
gogabojan
Aja,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kavica, bela kava, čaj, kakav, tortica, zbirajte, si postrezite s čimer si želite.

Coccinella - tvoja malčica me je pa čisto čisto očarala. Pa take dolge laske, pa luškana. Sem svojemu takoj, ko je sem prišla domov, razlagala, da je tvoja pupika imela takkkkkkkkk dolge, lepe lasike. Pa še špangice je imela gor. Se je moj fulll lepo in sladko nasmejal. Ga dolgo nisem videla tako smehljati. Res, super user posted image imaš.

Evo, moj sin je pojedel banano, da mu bodo KAO možgančki bolje delali, ko bo šel na tekmovanje.user posted image user posted image user posted image . Je rekel, da so možgančki dobili zdaj energijsko bombo, in da bodo rezultati kar kapali ven.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Saj veste, ne mi zameriti no, ampak vsaka mama je ponosna na svojega otroka. Še posebej s takimi pripombami.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 7:41:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2222
19.3.2009 7:43:41   
corti
Dobro jutro

Evo mi mamo za sabo še eno prespano noč.

Gogabojan in Irma Joj bogice....in res svakavama čast da sta se tako pobrali....tudi jaz sem pri trinajstih letih doživela...kar mi je zaznamovalo delček življenja in to je seks oz. spolnost. Vbistvu mi vse skupaj ne pomeni ne ve kaj....in da do tega pridemo traja in traja...sploh pa težko dobim moško zaupanje in strese me ko se me nek neznani moški samo  dotakne. Grrrrr

Evo punce Jolly mi je napisala, da je mali v 24 urah spal samo 8 ur in da naj vam napišem, da vas lepo pozdravlja in da čim manj kloftajte neumnosti, da bo mela čim manj za brat.

Lovely.....no veš tud jaz sem imela pester vikend in sem vzela uno jutranjo tabletko, ker še enega malčka pa zdajle res ne bi zneslo pri teh psihičnih vojnah zarad denarja itd. Ja in od prve menstruacije naprej sem na kontracepcije ker tole se jst ne grem več.

Nič se vam še malo kasneje kaj javim.

Neposredna povezava do sporočila: 2223
19.3.2009 7:48:31   
coccinella
dobro jutro (hehe prej nisem napisala)

gogabojan hvala za take komplimente in hvala tudi drugim. Glede lask sem tudi jaz čisto navdušena, saj bi morali kao izpadet, pa niso user posted image user posted image user posted image . Ampak tvoj sin je pa res eno pametno bitje, to se pa res pozna, koliko se z otrokom ukvarjaš. user posted image user posted image user posted image
Ko sem brala tvojo zgodbo mi je šlo kar na jok. Res si fulllllll pretrpela. Seveda ti stojimo ob stran. user posted image Tudi tebi irma.

krst - mene tudi že sprašujejo o krstu. Jaz imam sicer vse zakramente, sem pa samohranilka in se mi res ne da poslušat vseh orudig, ki mi jih bo župnik držal. Ampak, če bom hotela krstit, bom morala iti čez to user posted image .

oblekice - jaja saj sem si jih sposodila, une majhne, zdaj pa jih je prerasla in rabi druge. Nisem jih kupila full, to se res ne splača, ampak te ko pa sem sem pa tudi tako velike, daj jih bo nosila vsaj še 2 meseca user posted image user posted image user posted image

spanje - ja moram kar pohvalitia mojo user posted image , je ponoči fulllllllll pridna. Zdaj že kar kakšen mesec in pol oz. dva spi cele noči. In sicer jo dam spat okoli 21:30 - 22:00 in mi spi do nekje 9:00. Full pridna user posted image user posted image user posted image . Moram potrkat user posted image

hmmmmm, no se vidimo in pišemo. Lep dan vam želim

< Sporočilo je popravil coccinella -- 19.3.2009 7:50:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 2224
   [Brisano sporočilo]
19.3.2009 7:49:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?