Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 19.3.2009 8:52:41
|
|
|
|
ksenci
|
pred spanjem sm mogla vzet tableto prot bolečinam, kr me je kr bolel. potem pa sva spala do pol 7, spil flašo mleka in še potegnla skor urco, Aljaž pa je delu vragolije v postlci, zdaj pa je zaspal-sam. mislim, da bomo počas dobil tud odzgori zob, se že vidi pod dlesnijo sam vn mora še pokukat. marko je zdjle že bil pri odvetniku in se je ta samo smejal, kr imajo tolk napak, da ni šans da dobijo. nama je kr polepšu dan. zdaj pa je lavfu v Ljubljano, kr ima tam zaslišanje. bogi revček pa direkt z nočne. popoldan pa mora še vso opremo spakirat kr gre za 3 dni službeno v planico- torej bova z aljažem sama še dobr da živimo doma, da mi moji pomagajo z Aljažem in mi ni dolgcajt metuljček- ja tud Aljažu ne gre sčistit nosa in tud bog nedaj, da bi mu v usta pošlatala- se začne tako dret. najbolj zoprn je pa, da mu ne morm zobkov očistit populis- jz bi se tud tvojmu bratu priporočla, bi kr pasal
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.3.2009 8:53:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 19.3.2009 8:53:40
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki aja pa še to: mogu bi že svinčnik držat in poskušat pisat oz. kracat!!!! mislem, brez besed ti to resno
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 19.3.2009 8:57:00
|
|
|
|
tims
|
Dobro jutro. Naša Nina je še vedno ful prehlajena in po moje tud zarad tega tečna za znort. Včeraj sva bile na sprehodu, je spala samo pol ure in konec. Doma pa zaspala, pa se po destih minutah zbudila, pa spet zaspala in spet zbudila in tko ene 10x. Zvečer je ob pol destih že spala, samo se je do enajstih tud ene 5x zbudila. Jo daje tale zabasan nosek. Sem pa včeraj klicala na MOL, kaj je zdaj z odločbami za znižanje plačila vrtca in mi je rekla, da bo šele konec meseca, ker so neke spremembe. In v primeru, če smo plačevali premalo ali preveč, bojo naredili obračun. Jaz upam, da bo ta obračun tak, da bom manj plačevala. Evo, me že kliče.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 19.3.2009 8:57:44
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki aja pa še to: mogu bi že svinčnik držat in poskušat pisat oz. kracat!!!! mislem, brez besed t za pop.iz.dit
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 19.3.2009 9:05:45
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki aja pa še to: mogu bi že svinčnik držat in poskušat pisat oz. kracat!!!! Aha, in zdaj, v 21. stoletju, k so otroci ultra napredni, bi bilo fino, k bi vsaj prvo crko svojega imena znali napisat, ne?
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 19.3.2009 9:10:03
|
|
|
|
metuljcek321
|
Pridna, nanka, jaz sem tudi ze en krog pospravljanja udarila - mi je tko najboljs, da zjutraj popedenam, pol sem pa frej Berem, da imate pravi igralni zur pri vas doma - kdaj se vidimo? Anja mi tule sepeta, da bi prisla stestirat igrala ... neboglasnica, borka nasa, drzi se! Mislimo nate. populis, odnesi ji pozdravcke & lepe zelje se v zivo, prav? tims, za Nino. Glede placila vrtca: a ste mogli vsi v Lj ponovno oddati vlogo, ker se je le-ta en majcken spremenila? Mi je ravno zadnjic frendica povedala, da je oddajala jovo na novo ... in upam, da se ti zniza za placevat!
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 19.3.2009 9:11:43
|
|
|
|
metuljcek321
|
Stolcek za na kolo - se vedno me zanima, katerega imate (tiste, ki ste ga ze nabavile - ali za julijcke ali za vecje otroke) ... se priporocam za namige, kateri so dobri, na kaj moras bit pozoren pri nakupu, itd.
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 19.3.2009 9:12:00
|
|
|
|
lili3
|
Metuljček, ja za Natasho Richardson sem pa danes vidla, ko sem šla na yahoo. Res škoda, da umreš takole. Blacky, Aljaž bi imel želvico, se že kr fajn puza po trebuhu, nekje pri 7 mesecih in 3 tednih.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 19.3.2009 9:14:31
|
|
|
|
metuljcek321
|
Aljazu za puzanje. populis, namigni svojemu bratu, da si vzame frej 8. 5. & pride na vseslovensko srecanje julijk ... dela bo imel, kolikor hoce. In same fejst punce bojo tam
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 19.3.2009 9:15:06
|
|
|
|
metuljcek321
|
Se dva posta napisem, da bom na 1600 ... prvi je tale ...
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 19.3.2009 9:15:44
|
|
|
|
tims
|
Meni ni bilo potrebno oddajat vloge na novo, edino dodala sem en papir, ki mi je manjkal. Mi je pa tudi Neboglasnica rekla, da se je nekaj spremenilo.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 19.3.2009 9:16:18
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 populis, namigni svojemu bratu, da si vzame frej 8. 5. & pride na vseslovensko srecanje julijk ... dela bo imel, kolikor hoce. In same fejst punce bojo tam Jaaaaaa
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 19.3.2009 9:17:49
|
|
|
|
Nasara88
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Midva imava kontrolo v RA v ponedeljek (ker se ni obračal), me prav zanima, kaj bo. Teo se že lepo obrača, se premika, ampak plazi pa ne. Zdej bo kažin, ker ne ne maršira okoli?!?! tole morm komentirat.... no pri nama se je ful zasekirala in rekla da sva čist na meji oz. že bolj pod njo....ker tilen ne kobaca, tam se ni postavil na vse 4 čeprav doma se, postavla ga je na noge in je bil ves mehak in ni stal samostojno......ne morš verjet kaj vse zahtevajo pri teh mesecih, pol je pa mene čudn gledala kot da lahko kej vplivam na to al kaj jst bom tko rekla...tilen je še tko dojenčkast in drobcen in si ga sploh ne predstavljam na nogah že ko gre na vse 4 je k ena mala kepica on ma še čas in men se ne zdi da je kej uzadi aja pa še to: mogu bi že svinčnik držat in poskušat pisat oz. kracat!!!! mislem, brez besed Midva sicer tudi hodiva v RA, smao nimava npbenih fizioterapij. Pa naš škrat še tudi ne kobaca. Se še sploh iz hrbta na trebuh ne zna obrniti. Na trebuh se iz sedečega položaja naprej prekucne. Potem bi bil naš za vašo zdravnico itak brezupni primer
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 19.3.2009 9:19:04
|
|
|
|
lili3
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Midva imava kontrolo v RA v ponedeljek (ker se ni obračal), me prav zanima, kaj bo. Teo se že lepo obrača, se premika, ampak plazi pa ne. Zdej bo kažin, ker ne ne maršira okoli?!?! tole morm komentirat.... no pri nama se je ful zasekirala in rekla da sva čist na meji oz. že bolj pod njo....ker tilen ne kobaca, tam se ni postavil na vse 4 čeprav doma se, postavla ga je na noge in je bil ves mehak in ni stal samostojno......ne morš verjet kaj vse zahtevajo pri teh mesecih, pol je pa mene čudn gledala kot da lahko kej vplivam na to al kaj jst bom tko rekla...tilen je še tko dojenčkast in drobcen in si ga sploh ne predstavljam na nogah že ko gre na vse 4 je k ena mala kepica on ma še čas in men se ne zdi da je kej uzadi aja pa še to: mogu bi že svinčnik držat in poskušat pisat oz. kracat!!!! mislem, brez besed Mi smo bili v torek v posvetovalnici, pa ni nič rekla, zato ker se še ne postavlja na vse 4. Je sicer nekaj poskušal, ampak zaenkrat se je začel samo po trebuhu puzati. Tudi na noge se še ne postavlja. Res je, da v razvojni bolj dajo poudarek na te stvari, sam če otrok to še ne dela, pač ne dela. Vsak ob svojem času. Na živce mi gre, da te pol neki zasekirajo, pol pa že misliš da z otrokom kaj ni v redu. Bo pa čez 2 tedna začel to delat.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 19.3.2009 9:19:52
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki tole morm komentirat.... no pri nama se je ful zasekirala in rekla da sva čist na meji oz. že bolj pod njo....ker tilen ne kobaca, tam se ni postavil na vse 4 čeprav doma se, postavla ga je na noge in je bil ves mehak in ni stal samostojno......ne morš verjet kaj vse zahtevajo pri teh mesecih, pol je pa mene čudn gledala kot da lahko kej vplivam na to al kaj jst bom tko rekla...tilen je še tko dojenčkast in drobcen in si ga sploh ne predstavljam na nogah že ko gre na vse 4 je k ena mala kepica on ma še čas in men se ne zdi da je kej uzadi aja pa še to: mogu bi že svinčnik držat in poskušat pisat oz. kracat!!!! mislem, brez besed če je to vse tako, ne vem zakaj potem nismo mi bili napoteni v razvojno, ma saj sem že stokrat rekla, da mi je prav čudno no, ene tako na hitro pošibajo v Ra, mi pa nič, sedaj pri 9 mesecih bom pa bolj vztrajala, če se še vedno ne bo pravilno plazil, pa prste na nogah ima stalno pokrčene - to se mi zdi čudno, ne vem, če je ok, ker zgleda tako zategnjeno.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 19.3.2009 9:24:05
|
|
|
|
nanka
|
Metuljček počakaj da bo bolj toplo vreme, še nisem vseh igral razstavila, manjka še peskovnik, pa trampolin, čakamo brezvetrje. Natka je čisto sedeča nepremičnina, ji na misel ne pride, da bi kakorkoli puzala ali se premikala. Edino sede se obrne 360 stopinj,.to pa je tudi vse. Ko je ne trebuščku leži ko klada, ne naprej, ne nazaj. Zdaj se je začela v postelji intenzivno obračat na trebušček, potem se pa dere, da jo obrnem in to 20x, preden zaspi. Pisalo je pa pri nas okusna stvar, ki paše v usta, kaj drugega ji še ne pade na pamet.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 19.3.2009 9:26:05
|
|
|
|
nanka
|
zdaj pa moram poiskati od Blacky seznam, ker nimam pojma koliko je nazadnje tehtala in kdaj sva bili cepljeni. Ne pišem sproti, pol pa imam.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 19.3.2009 9:31:32
|
|
|
|
tims
|
Nina je zaspala, s tem da je pojedla celo eno žlico frutka. Se mi je zdel, da je to dons bila prezgodnja ura zanjo (8ih), pa je kar ztrajala in sva se mogle dvignit.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 19.3.2009 9:32:17
|
|
|
|
nanka
|
no sem že našla podatke, zdaj moram biti pa bolj pridna in sproti pisat, še dobro da dajemo sem poročila, da vem kam pogledat.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 19.3.2009 9:44:58
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki aja pa še to.... danes sva imela s tilnom RA in je rekla da on ne bo hodu do 13 .meseca pa hotla me je prepričat da on ne sedi, pa ji je pol HB dokazu da zna , pa s tisto j.e.b.e.n.o. rozino ga je morila sestra, pol pa še dohtarca na blazini ga je pa tko na brzino obračala in govorila da ji sploh nisem sledila je pa rekla če bi podaljšala porodniško....ampak men nč ne nuca če nimam šihta tilen za sedenje... rozino naj si pa... no comment... glede hoje... jaz sem skodila pri letu in pol, sem bila bolj zajc in sem vedno vpila: Padu bo! , ko so me hotel na noge postavit... ... glede P pa jaz pravim tako... ne mi morit kaj otrok zna in kaj ne zna... pridi k meni domov in bodi z otrokom cel dan, potem mi pa teži... v 10 minutah pa res ne moreš vidt kaj kdo zna, a ne... samo netki zakaj pa ne bi podaljševala porodniške? status imaš vsaj za en mesec rešen, pa še porodniško dobivaš, a ti je to vseeno?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 19.3.2009 9:46:04
|
|
|
|
metuljcek321
|
Jupiiii ... glih dobila SMS, da se srecamo 4 mamice s soncki v Supernovi ob 11-ih ... ce bo katera tam, se lahko vidimo ... pa, pa ...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?