metuljcek321
|
Morning! Vceraj se je nasa fraca za kosilo tako napokala polente, brokolija & piscanca, da ni mogla jest ne popoldanske malice, ne vecerje - pojedla ni takorekoc nic Trebuh ji je pa se pred spanjem kar visel cez plenicko! Joj, joj, joj. OK, jo dam spat, zaspi takoj, ob 23.30 pa tak jok, kot da jo dajejo iz koze. Priletiva k posteljici, po licih ji tecejo ogroooomne solze, nosek zabit, sline v ustih in na bradi za izvoz ... misija ciscenje noska z aspiratorjem se izkaze za nemogoco - ni, pa ni pustila, da bi ji nakapala fiziolosko, kaj sele ven pozaugala smrkelj ... masina, tale nasa punca je mocna & odlocna ... nekako sem ene dvakrat izpihala nekaj malega, to je bilo pa to ... v posteljici je mrknila do jutra, je pa en mal teckica ... menda bo zob ... enkrat ... ali kdaj drugic netki, larifari ... vsi shodijo ... necakinja je pri 16-ih mesecih, pa so what .... zdaj siba naokoli & je vse OK. Nekateri prej, drugi pozneje ... je pa shit, ker ima clovek v glavi kot nek mehanizem & primerja otroke, pa ceprav je vsak unikat ... nic bat, vse je OK. dzanika, za kaksno sluzbo si pa sla na razgovor? Kje blizu doma? Drzim pesti! Iris, lepo, da se javljas v maminem imenu - en lep pozdrav in veliiiiiiko dobrih misli poslji njej & Tariku, prav? ksenci, jao, teli tvoji prsti - me je kar zabolelo, k si napisala, kako si se udarila .... naj se dobro scajta. Nasara - astrovirus? Kot bi slo za astronavta, ki je nekaj staknil ... dzizs, koliko teh reci je, pa sploh ne vemo zanje?! Zelim, da bo mali kmalu spet tipi-topi. rebeca - ni cudno, da si sirsa, saj si na svet spravila kar 2 pikca. Kako je pa sicer s postavo & povrnitvijo v prejsnje stanje, je pa najbrz precej odvisno od vsake posebej. Saj ves, genetika, gibanje, .... Losos: zavitega v alu folijo ga dam ga v pecico & specem. Zraven krompir & blitva ter ogrooooomny skleda solate z vrta - yummy, yummy. Blacky & ostale - slikice/kolaze sem naredila v programu Irfan View - je cist simple. Lahko napisem, kako, ce katero zanima. mojcek, a Thule ma torej vse zivo, ne le truge za na avto. Bos povedala, kako se bo obnesel sedezek za na kolo in celada. Ja, na celado sem skoraj pozabila ... ajajaj ... Zajtrk: flasa mleka, danes jo je pozaugala in a sec