|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
18.3.2009 21:04:19   
twixy
Punceeeeee twixy is backuser posted image

In jaz sem takooo vesela.. Sploh ne morem vrjet,da se to meni dogajauser posted image  Bolj,ko premisljujem bolj se mi zdi ne resnicno ampak NE! Vse je resnica in to se ravno meni dogaja. A si mislite,da sem nora? user posted image
Bili smo na pregledu.. Se lepo razvijamo, veliki smo 8,5mm user posted image user posted image user posted image
In ja.. se nekajuser posted image  Pricakovala sem enega srcka.. Ampak slisala sem DVA!!
Ja.. user posted image  user posted image  sta utripala in na ekranu sem videla dve mali pikiciuser posted image user posted image user posted image user posted image  
Jaz se kar ne morem vrjet.. Dragemu se sploh povedala nisem ker je v drugem mestu mu bom pa ju3 user posted image  In ve ste prve,ki veste,da pod mojim srckom rasteta dve novi zivljenjiuser posted image  Sej se sploh ne dojamem...user posted image

zana21 ojojoj.. user posted image user posted image  Brez besed sem! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 451
18.3.2009 21:34:59   
sashy
Hoj user posted image
Vidim, da vedno bolj čvekate user posted image ! Za enkrat se vam pridružim le zjutraj in zvečer, čez dan ali mi zmanjka časa ali pa sem tako utrujena (kot zdaj), da se mi niti za računalnikom ne da sedet.

Zana12 user posted image user posted image user posted image
Lupinca user posted image  za user posted image
Nina7 user posted image  dobrodošla

Twixy o kako lepo kar dva user posted image user posted image , jaz sem si zmeraj želela, da bi imela dvojčka sam kako bi pa to sfolgala pa nimam pojmauser posted image user posted image  res iskrene čestitke. Sam nekaj me zanima, ali si čutila kakšne posebne znake, da ti je še posebej slabo ali kaj podobnega?

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 452
18.3.2009 21:36:49   
sashy
Tante ja res bi bilo fino, da bi skupaj vozičkaleuser posted image

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 453
18.3.2009 21:44:23   
polmaja
Zana21 - res mi je žal user posted image . Kot pravijo punce, v tretje gre rado. Pa temeljit pregled opravi, pol pa v akcijo! Kmalu se   nam spet oglasi. Topel objem user posted image

Twixy!!!! Juhu!!! Čestitam!!!user posted image  A ni super?! Pa tvojega bo kap user posted image . Me prav zanima kaj bo rekel, hehehe. Pa še super izgovor imaš - moraš jest za TRI! (jaz sem namreč nonstop lačna, mož mi pravi 'termit' user posted image ). Uživaj!

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 454
18.3.2009 21:44:25   
Anonimen
Sashy a ti si tud majčica ane

(odgovor članu sashy)
  Neposredna povezava do sporočila: 455
18.3.2009 21:47:16   
soča
Twixy, čestitke dvakrat, to pa res ni kar tako.
Tudi jaz sem vidla srček moje pikce danes, ki je velika kar 1,63 cm.
Bil je moj prvi UZ, sva šla skupaj z moji dragim in je blo res nepozabno.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 456
18.3.2009 21:50:52   
twixy
sashy jaz sploh pomislila nisem na dva sonckauser posted image  In sem skoraj iz mize padla,ko mi je rekla,da sta user posted image user posted image . Me vprasa kaj vidim na ekranu. Pa jaz.. Ja nasega dojencka. Pa ona meni nazaj.. Ja jaz pa vidim dva vasa dojencka user posted image  Ma nisem mogla vrjetuser posted image  Kako pa bom sfolgala pa se ne vemuser posted image  Pomoje bo ze slo.. Malo tezje ampak bo! Me bo proti koncu kar fajn panika zgrabilauser posted image
Glede znakov pa.. Ma nevem user posted image  Zdaj zadnje 3dni mi je fuuuul slabouser posted image  Hrane videt ne morem ker lahko grem takoj bruhat. In zdaj se "prehranjujem" bolj z vodo in sadjem.

polmaja lubi mi pomoje itak ne bo vrjel user posted image user posted image  Bo z mano sel na pregled,da bo verjeluser posted image  Jest za 3? Hmm.. ja ko se apetit za 100% poveca user posted image  Zdaj niti za enega ne spravim v sebeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 457
18.3.2009 21:52:19   
twixy
soca cestitke tudi tebi za srcka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 458
18.3.2009 21:53:40   
soča
Super, imava veliko pikco 1,63 cm. Nepozabno, seveda je to moja prva nosečnost, in zato mi vse skupaj še posebej tako zelo veliko pomeni. Čudovito je videti utripati srček. Kar težko je verjeti da raste v meni še eno malo bitjece, ki mi sicer trenutno predstavlja kar nekaj težav, predvsem slabost, bruhanje in moram priznati zaprtje. Že 2 dni nisem šla na WC,  danes so mi v lekarni priporočili lactecom, upam da bo kaj pomagala.
No, tudi če ne, važno da bije srček moje pikice.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 459
18.3.2009 22:06:49   
Lupinca
twixy aaaaaaaaaaaaaaa kako presenečenje!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image ja neverjetno! kako lepo! user posted image user posted image   ČESTITKE!!!user posted image to pa verjamem da je bil mali šok in da je težko za dojeti! user posted image   Sem vesela zate in lepo da si nam končno javila tole, sem prišla pokukat zdele na forum samo zaradi tega, da vidim če si kaj javila. Potem pa tako lepo presenečenjeuser posted image user posted image Res fino :) Zdej pa le jej za 3 jauser posted image user posted image

(odgovor članu soča)
Neposredna povezava do sporočila: 460
18.3.2009 22:09:23   
Lupinca
ojoj soča malo sem spregledalauser posted image tudi tebi ČESTITKE!!!user posted image  

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 461
19.3.2009 6:19:29   
tassika
Soča, Lupinica in Twixy še enkrat vsem čestitke za user posted image

Jaz se pa počasi odpravljam v službo, sem malo prej vstala, da sem si lase oprala, včeraj sem prišla prepozno domov, zdaj pa tukaj gledam v luft. Pa še v službo se mi ne da. Pri meni se pa slabosti zmanjšujejo, me pa še vedno špika po trebušku pa grozna utrujenost me daje. Drugih znakov pa še nimam, mogoče je še prezgodaj.

Evo še eno kavico; častim vsemuser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 462
19.3.2009 7:26:42   
valerija77
Twixy  ČESTITKEEEEEEEEEEEE!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No to pa je presenečenje!!! A ti je G kaj rekla sta enojajčna ali dvojajčna?

Soča in Lupinica tudi vama ČESTITKE za vajina!!! user posted image user posted image

Soča ti imaš že dva otroka doma a ne? Kako so pa to sedaj sprejeli?
Si pa verjetno po nicku res najstarejša meda nami. Ampak vse čestitke. user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 463
19.3.2009 7:39:56   
sashy
Dobro jutrouser posted image

Hvala tassika za user posted image , pa še tebi eno za boljši začetek dneva. Danes sem spala obupno, se je sine kar naprej zbujal ponoči pol na koncu je pa med nama z user posted image  spal user posted image

Nina7 ja majčica2008 sem, ti tudi kajne?

Soca: čestitke za srčka in tako veliko pikicouser posted image

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 464
19.3.2009 8:11:51   
tassika
Sashy tudi jaz sem spala bolj tako, moj je čisto prehlajen in potem celo noč hodi okoli, danes je pa rekel da gre v sobo za goste, ker noče, da bi se pikica kaj nalezla.

Twixy zdaj pa tikerčka spremeni, da bomo od daleč vedeli da boš imela dva bejbija

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 465
19.3.2009 8:40:24   
tante
Alo

Danes sem pa mislila da sem se zbudila brez slabosti....sem si že rekla ...O JE ŽE MIM....pa me sedaj tok kislina daje in posledično mi je tudi slabo .....tako da še traja...jeeeeeeeeeeeeeeee

Twixy...nora novica user posted image

Sashy....ne sam da skupi pričakujeve in da skupi porivave.......tudi enega fanta kakor sem zasledila že imava. kok pa je tvoj star. Moj ima v ponedeljek 2.leti in je sedaj pravi biser.

eno pikico že imam....drugo pa nestrpno pričakujemo

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 466
19.3.2009 9:00:07   
sashy
Tante: Moj sinek bo pa 5. maja star eno leto.
Vse najboljše za tvojega navihančkauser posted image

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 467
19.3.2009 9:21:07   
NosečkaL
Pozdravljene nosečke...
še jaz bi se pridružila vašemu pisanju, če me vzamete user posted image ... Tudi jaz bom začetek novembra postala mamica...drugič! Prvi pregled pa me čaka danes zvečer in prav zares že komaj čakam da vidim tisti ekranček in pikice na njem user posted image ... Slabo mi zaenkrat še ni, vendar, če me spomin ne vara, mi je tudi v prvi nosečnosti postalo slabo šele okrog 10 tedna, zdaj pa sem v osmem. Edina razika, ki jo čutim zaenkrat je, da mi kava prav nič ne smrdi, kot mi je pri prvi nosečnosti user posted image ...

Skratka lepo vas pozdravljm in se javim s svežimi večernimi informacijami...

Lep dan želim vem...
NsečkaL

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 468
19.3.2009 9:35:49   
rožica13
Ojla, čestitke vsem trem za uspešne preglede včeraj, no ja eni moram 2x čestitat user posted image .
NosečkaL dobrodošla!
Jaz sem danes preden sem vstala prakticirala bobi palčke, da mi potem nebi bilo tako slabo in je delovalo, sicer mi je malo še vedno a ne tako da bi mi šlo na bruhanje.

(odgovor članu NosečkaL)
Neposredna povezava do sporočila: 469
19.3.2009 9:50:10   
Nezy85
Dobrodošle nove nosečke!
Pa vse čestitke nosečkam zauser posted image !
Ni ga lepšega kot to da vidiš srček svoje male pikice!!!user posted image

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 470
19.3.2009 9:56:36   
tante
ja res je prav poseben občutek ko slišiš srček in kasneje ko vidiš pikico malo kako plava v bušiju.

jaz sem srček že zaznala v nedeljo na pregledu ko sem imela kontrole na dva dni in res ti po tem ko ti rečejo da je vse ok in da je srček utripajoč grejo malček solze naprej....

ampak jaz pa komaj čakam zvedet kaj imamo pa čeprav sem si rekla da v drugo pa ne bom prašala in se bomo pustili presenetit ...............joj ne bo šlo

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 471
19.3.2009 9:57:54   
tante
koliko nas je takih ki smo že v drugo, tretje....

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 472
19.3.2009 10:05:55   
murkica
Twixy- user posted image user posted image user posted image za dva srčka!!! To pa bo tvojega na rit vrglouser posted image

In Soča čestitke tudi tebi!!!

No pa se je dan začel zelo lepo, s samimi lepimi novicami. Naj tako tudi ostane!
Jaz šibam na sprehod s kužiko, potem pa se moram spravit za knjige. Bodite lepo, pa se seveda še kaj beremo.

Božite svoje bušije!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 473
19.3.2009 10:26:31   
among_the_clouds
user posted image user posted image user posted image user posted image za vse user posted image !!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 474
19.3.2009 10:31:19   
Nezy85
A se že kteri kaj pozna buši?
Men se že kr pa komaj 2 mesec!user posted image

(odgovor članu among_the_clouds)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

kitajska tabela o spolu ptroka
sarar

ali je v vašem primeru kitajska tabela pravilno napovedala spol otroka?

da (52%)

ne (48%)

Število vseh glasov: 257

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!