irma78
|
Dan, midva sva pa končno iz 4 urnega sprehoda. Sva šla z peš v center, ker sem bila zmenjena s kolegico. Je kar pihalo, samo midva se ne dava. Greva ven skoraj v vsakem vremen, razen v dežju. Vozičkava se pa že kakšne 3 tedne samo v športnem delu - naš Nik je tak firbec (po mami) in mu odgovarja, da lahko okrog gleda. Pa tudi košara mu je že premajhna, sicer pa ima tudi športni del vozička kar veliko strehico, tako da mu notri skoraj nič ne piha. Sem danes nekajkrat preverila. V stari Lj sva pa srečala Lovely z Inyjo in Hansem in sva malo počvekali. Lovely, lepo te je bilo videti, tvoj Hans pa obvlada slovenščino. Koliko časa je pa že v SLO? Noč smo zopet preživeli odlično, še kakšen mesec počakam, potem bova pa počasi preselila v svojo sobo. Sedaj je še enostavno ga imeti v zibki - če se zbudi samo roko stegnem in mu dam dudiko, pa tudi zibka mu je še dovolj velika. Aja, pa danes sem prejela avtosedež Römer iz Nemčije in mi je zelo všeč in sem zelo zadovoljna. Samo tip, ki mi ga je dostavil, je bil pa tako zoprn, da bi ga kar nekam poslala. Grem namreč okrog 10-ih po pošto in vidim v nabiralniku listek iz pred 20 minut, češ da me ni bilo doma in da bo dostavil sedež jutri. Meni ni bilo nič jasno, ker sme bila doma in bi slišala, če bi kdo zvonil. Pa sem kar poklicala tega tipa iz DPDja, da kako da me ni bilo doma, če sem bila. In kakšna je bila njegova razlaga - baje se je bal pozvonit na domofon, ker se je bal, da bosta psa skočila čez ograjo. Halo, takšne pa še nisem slišala. ne vem kako je potem uspel obvestilo vreči v nabiralnik, saj je le-ta še bližje ograji. Aja, pa ograja je visoka cca. 1.80 m. No, potem sva se zmenila, da mi ga bo popoldne dostavil in to se je pred kakšno uro res zgodilo. Ampak je bil pa že na pogled zelo nepreijazen tip.