metuljcek321
|
neboglasnica, Ani za uspesen nastop - to moras biti ponosna, kajne? Prav je tako! Ma, shit s temle tvojim prstom - it seems like neverending story. Srcno upam, da ti tokrat porihtajo enkrat za vselej. Joj, vasa ravnateljica je pa res zmaj - da kar takole benti in grozi - hm, to mi ni vsec, tak clovek pac ni za vodjo. Jaz sem bila pa vceraj pri nasi & sva prav simpaticno pokramljali (no, se lepse pa je bilo potem popokati ta malo in oditi v prijetno zavetje doma ). ksenci, tole z mozem zveni prav kruto - jaz upam, da mu uspe zrihtati stvari tako, da bo pravici zadosceno. Tarik, drzi se, pikec! glugluglu za uspesno odstranitev malih gomazecih nadlog. rebeca, 12 ur ti spita pikca? Ulala, bravo, bravo! In ja, dobro si pogruntala - tisti "a lot" ali "zelo" na koncu je cisto v Ivotovem stilu iz nadajevanke Lepo je biti sosed - se mi dopade - zelo In da - tisto z "ata, ata" je definitivno res flower, strasne zgodbe so to - ko se ti zdi, da so samo po TV, potem pa takole, pri partnerju - verjetno ti skoraj glavo razzene, a ne? Mali clovek je vedno tako nemocen - zal! U, levinja, icecream laufa pri vasi hisi - mala ze ve, kaj je dobro In za napredovanje - pa bo placa 4% visja - jupi!!! Linola - jo lahko uporabljas tudi, ce otrocek nima tezav s kozo ali se koza potem navadi na snovi, ki so v kopeli & postane "razvajena"? hd, kako je pa ime soigralcevi hcerkici? Congrats! varovala - not yet. netki, 4-urni sprehod pa ni kar tako ... jaz sem ze po 2-urnem mal hin Tii za polzka in zobke! lex, se je brat kaj zresnil? Bo slo s punco naprej? Eh, ti dedci znajo bit vcasih prav smotani, a ne? Tims, kaksna je bila noc? Je nosek bolje? Ooooo, Almera, kva???? Ze domov - pa to ne mores verjet, kako hitro je minilo. Uzivajte se zadnje ure/minute/sekunde NZ in se kmalu vidimo ---- 25. 3. je miting! Pa cestitke Boru za polzka - strasen je malcek. nanka, vi ste pa prav redni gostje Ikee - kaj boste danes nabavljali? stevilka 74 - smo na njej trenutno ... ali pa na 80 ali 68 ... cist odvisno od firme Mirjam, nama se pa cez vikend nekako ni dalo se zastartat z vrtnimi opravili --- bova ta konec tedna --- k bo sneg Majuska, happy b'day tvojemu mozu & mami! Lepo, lepo praznujte.