|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
17.3.2009 22:50:55   
lex
Da se vam javim

trenutno na FB tolažim bratovo punco, ker je moj brat totalni bedak in si misli, da dobre punce rastejo na drevesihuser posted image . (tolk za opravičilo user posted image )

rebeca - moj zob bo počasi. v četrtek grem šive ven dat potem pa bo. upam. veš kako si že želim si normalno umit zobe, brez da morem pazit in ne drgnit po teh zobeh. se mi zdi, da mi bojo kar izpadli.

ilatic in tarik držita se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kar se hrane tiče sem jih jaz pri unih dveh naučila da ne smejo brez moje vednosti, pa se še kar držijo. drugač pa vržem vun, da je alergeno in alergij se vsi bojijo. pa mam miruser posted image . še največji problem je moja mami.user posted image

a osebna po novem velja 3 leta. Aleksu velja 5 let in jo ima od svojega 2 meseca - ja tam gor je še čist dojenčkast, zdaj je pa že pravi mali veliki mož - se zna že sam podpisat!user posted image user posted image user posted image  

se še tipkamo kaj! nočko

Vita najraje je frutke in jogurte ter skute s podloženim sadjem. zadnjič je jedla testenine s tunino omako, kot bi se rodila s tem v ustih (ta velika dva pa špagete s kečapomuser posted image  - svašta), posrvi ji tud dišijo (jo je 1x probala pa je kar cmokala poleg), drugače pa se še dojiva, vsaj ponoči da nadoknadi kar dbi drugega čez dan user posted image . aja zelenjava je FUJ

trenutno nam leze ven drugi obek in bomo počasi vsi znoreli poleg nje. je tečna ko user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
17.3.2009 23:19:13   
tims
Samo lahko noč vam zaželim, predno grem v vodoravno. Tamla je sicer zaspala, me pa zanima za koliko časa, ker ima čisto zabasan nosekuser posted image . Je prav bogica.

Lex, kok pa kaj boli tale zob? Mene kar hladen pot obliva ko se spomim, da me konec meseca čaka ruvanjeuser posted image user posted image user posted image

FB- jaz sem se zadnjič prijavila, zdaj pa sploh ne vem, kaj naj tam počnemuser posted image user posted image user posted image . Mi je čist španska vas.

Ksenci - bravo avtekuser posted image user posted image user posted image . Pa da bi čimdlje tako lepo predel.

Populis, uživaj pri mamiuser posted image , pa pusti se max. razvajat.

Rebeca - meni so se tudi začeli nohti po porodu vraščat, pa si jih tudi naravnost režem. Če jih ne pipkam, je ok, ko pa jih moram postrišt, pa kar boli. Samo se mi zaenkrat nič ne gnoji.

Evo, to je to. Lahko noč vsem.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
   [Brisano sporočilo]
18.3.2009 0:06:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 3828
18.3.2009 0:10:59   
Majuska
uau Almera, lepo da si se nam malce javila user posted image   želim vam prijetno pot domov... No saj si videla, da smo te že pogrešale user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
   [Brisano sporočilo]
18.3.2009 0:31:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3830
18.3.2009 0:56:32   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

almera..nisi sama...jst tud čepim na racunalniku...sej ne vem komu se bolj meša...meni al njemu

vsem nam user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3831
18.3.2009 6:36:43   
nanka
Dobro jutro,

včeraj sem se naplavala, spala sem bolj slabo, ne vem zakaj, pa bo že.

O Almera, a že vračate se? O madona je hitro minilo, srečno pot nazaj.

Mi se odpravljamo v Ikeo, tako da imejte se lepo, se jevim zvečer.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
18.3.2009 6:45:28   
neboglasnica
Nanka: vse zaloge boš pokupila v Ikei, nehaj no...pusti še kaj za nas.

Almera: srečno pot domov in kmalu se vidimo, juhej, juhej!! In Bor, user posted image user posted image !

Majuska: mi smo prerasli 74, samo imam precej sposojenih cotk, par majčk je samo naših, tako da...

prst: jah, danes je malo bolje, pa bi najraje kar na vse pozabila. Ampak tako se mi vleče že celo zimo: bolečina, vnetje, kri, malce izboljšanja, pa kar pozabim - tako do naslednjega sranja. Malo me odvrača od operacije tudi misel na naše srečanje 25. ...ampak saj se bomo me še dobile, kajne? Ma, sem se odločila, d avseeno grem, saj bom v marcu zamudila nekaj žurk, medtem ko imava aprila s Stašem RA in sistematiko, tam bi bila pa rada zraven. Tako da držite pesti danes popoldne!!!

Lex: le kaj je ušpičil tale tvoj bratec??? Lump. In bravo Aleksu za podpis!!user posted image

_rebeca_:
upam, da ne pride tale nadloga nadte! Držim pesti!

Blacky30: kako kaže danes???

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
   [Brisano sporočilo]
18.3.2009 7:40:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3834
18.3.2009 7:45:23   
metuljcek321
Morning, ladies!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
18.3.2009 7:47:21   
metuljcek321
Najprej - da ne pozabim - tko kot vceraj: Teja, happy mini b'day:
user posted image

(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
   [Brisano sporočilo]
18.3.2009 7:50:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3837
18.3.2009 7:52:18   
Netta
jutro,

sem vidla da se je almera javila...ne morem verjet da že prihajajo domov...kam gre ta čas
sicer smo spali ok, ampak nikakor se ne moremo znebiti aninega kašlja...pa inhaliramo, mažemo z materino dušico...ne vem kaj naj še naredimo...sedaj se to vleče že drugi teden

no se spomnite ko sem spraševala kakšne kompote se da še vse naredit poleg jabolčnega...to zato, ker ana pije le jabolčni kompot in to tudi po 4dcl na dan...nič drugega ne mara...ne čaja, sedaj sem probala še tri druga sadja...nič. a ima katera še kakšno idejo? aja frutkove sokce smo tudi sprobali...bljak.
saj ni kaj narobe da toliko japke spije ali pač?

midva sva se lotila najinega vrtička, lovila zadnje lepe dneve, da ne omenim, da sva čist hin...kondicije manjka...vse boli...kot dva taka invalida sva danesuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3838
   [Brisano sporočilo]
18.3.2009 8:02:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3839
18.3.2009 8:03:41   
metuljcek321
user posted image , pa sem nalozila nekaj slikic na FB ... mater, traja sto let, da mi uploada ... tu mac ... btw: zadnjic s T2 ni bilo nic! Me klice referentka & vprasa, ce bomo 24. 3. doma, da pride monter vse to ustimat ... hura ... 5 min kasneje klice, da no go, ker ni centrale ... a oni so mi po dveh letih odkar sem dala vlogo poslali pogodbo, da zdaj pa gre, ker je tu blizu centrala. Halo?!?! Sem se kar precej razjezila - jaz nima nic pri tem ... se sreca, da nisem sla sama kenslat Siola, ker potem bi bila brez vsega ... Eh, skoda besed.

(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
18.3.2009 8:14:26   
metuljcek321
mirjam, danasnja noc je bila brez zahtev po dudici, tako da res ne vem, kaj je z zobki ... bojo, ko bojo, I guess. Glede nahrbtnika: si se ze kaj odlocila? Midva sva se o tem pogovarjala, a sva tako svoh pohodnika, da se nam ne splaca. Bova pa kupila stolcek za na kolo, tisto bo pa prav prislo. Ga ima katera? Kaksnega?

user posted image  Teji za plazenje - to je pa prima darilo za 8 mesecev! Bravissimo, pikica! Mami Blacky, kako si ti? Alles OK? In ja, vceraj zvecer se pociva pred TV, zalaufam House-a & OMG, izgleda kot najstnik (skoraj) - definitivno sezona nr. 1. Ma, sva sla kar na ene jagode rajsuser posted image  user posted image

Aha, prebrala o skuti - fine ideje imate, thanks, danes jo bo malecka premierno testirala - verjetno kar jabolko + skuto + piskotke - to mi je zvenelo najbolj yummy, yummy!

lili, za 1. maj bomo na morju. Glih zdaj kupujeva stresni kovcek neke kulturne dimenzije, da bo sel potem se zraven surf, notri pa jadra ... so far: mission impossible, ker menda takega cuda se niso uspeli izumituser posted image  user posted image  user posted image  Ima katera trugo na avtu? Katero? Zadovoljna?

Moya, jaz upam, da ti uspe dobiti podaljsano porodnisko - porocaj, ostale punce pa tudi. Good luck to you all!

Blacky, fotkice sem poslala v pon., vceraj so pa ze bile - jih je sel moz iskat. So super izpadle. Bom kaksno prilepila ... Ja, meni jih je tistih cca. 50 posiljalo pol ure, ti jih imas priblizno 10 x vec, pa racunaj ... bi rabila mal hitrejsi net, ja. Pri nas pa je se bolj po polzje tole ... Porocaj o magicnih jagodah, me zanima, kako bo - upam, da bos imela sreco & bodo zgledale vsaj pol tako lepe kot na prospektu!

ksenci, dobro si se drzala - ma, kaj dobro - odlicno! Zdaj pa ubogat zdravnika & pocivat ... cez nekaj dni pa spet veselo v lajf ...

Joj, Umpina pesmica - bas je sladka! Sem se prav nasmejala ... prima, Blacky, da si jo prilepila ... pase ...

(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
18.3.2009 8:23:37   
Majuska
'jutro drage dame,

kako ste? Evo zajtrk v tem stilu je za nas ...
user posted image

jaz že nekam zgodaj rogovilim naokoli, danes moja dragi praznuje pa bom sigurno imela ful letancije ... sem že šla po rožico, ma sem se odtihotapila iz stanovanje kot Pink Panter user posted image   oba fanta še spita, Aleksander bo najbrž kmalu vstal. Recimo da imam še nekaj minut ...

08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
18.3.2009 8:33:06   
metuljcek321
neboglasnica, user posted image  Ani za uspesen nastop - to moras biti ponosna, kajne? Prav je tako! Ma, shit s temle tvojim prstom - it seems like neverending story. Srcno upam, da ti tokrat porihtajo enkrat za vselej. Joj, vasa ravnateljica je pa res zmaj - da kar takole benti in grozi - hm, to mi ni vsec, tak clovek pac ni za vodjo. Jaz sem bila pa vceraj pri nasi & sva prav simpaticno pokramljali (no, se lepse pa je bilo potem popokati ta malo in oditi v prijetno zavetje domauser posted image  user posted image ).

ksenci, tole z mozem zveni prav kruto - jaz upam, da mu uspe zrihtati stvari tako, da bo pravici zadosceno.

Tarik, drzi se, pikec!

user posted image  glugluglu za uspesno odstranitev malih gomazecih nadlog.

rebeca, 12 ur ti spita pikca? Ulala, bravo, bravo! In ja, dobro si pogruntala - tisti "a lot" ali "zelo" na koncu je cisto v Ivotovem stilu iz nadajevanke Lepo je biti sosed - se mi dopade - zelouser posted image  user posted image  user posted image  In da - tisto z "ata, ata" je definitivno resuser posted image

flower, strasne zgodbe so to - ko se ti zdi, da so samo po TV, potem pa takole, pri partnerju - verjetno ti skoraj glavo razzene, a ne? Mali clovek je vedno tako nemocen - zal!

U, levinja, icecream laufa pri vasi hisi - mala ze ve, kaj je dobrouser posted image  In user posted image  za napredovanje - pa bo placa 4% visja - jupi!!!

Linola - jo lahko uporabljas tudi, ce otrocek nima tezav s kozo ali se koza potem navadi na snovi, ki so v kopeli & postane "razvajena"?

hd, kako je pa ime soigralcevi hcerkici? Congrats!

varovala - not yet.

netki, 4-urni sprehod pa ni kar tako ... jaz sem ze po 2-urnem mal hinuser posted image

user posted image  Tii za polzka in zobke!

lex, se je brat kaj zresnil? Bo slo s punco naprej? Eh, ti dedci znajo bit vcasih prav smotani, a ne?

Tims, kaksna je bila noc? Je nosek bolje?

Ooooo, Almera, kva???? Ze domov - pa to ne mores verjet, kako hitro je minilo. Uzivajte se zadnje ure/minute/sekunde NZ in se kmalu vidimo ---- 25. 3. je miting! Pa cestitke Boru za polzka - strasen je malcek.

nanka, vi ste pa prav redni gostje Ikee - kaj boste danes nabavljali?

stevilka 74 - smo na njej trenutno ... ali pa na 80 ali 68 ... cist odvisno od firmeuser posted image

Mirjam, nama se pa cez vikend nekako ni dalo se zastartat z vrtnimi opravili --- bova ta konec tedna --- k bo sneguser posted image  user posted image

Majuska, happy b'day tvojemu mozu & mami! Lepo, lepo praznujte.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3843
18.3.2009 8:33:30   
neboglasnica
Majuska: očitno so tiste minute hitro pretekle... Poleg rožice padejo še jagode?? user posted image No, če bi jaz hotela mojemu kupiti rožico, bi se morala usesti v avto, pa do LJ ali Domžal. Ali si si jo že včeraj priskrbela?? Pa vse naj tvojemu dragemu! user posted image user posted image user posted image

Ksenci: javi kako tačka??

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
18.3.2009 8:36:03   
neboglasnica
user posted image 321: ne strašit s snegom, sem oprala že vse bunde... BTW: saj si pogruntala, da si to ti, Metuljčica??

Levinja t.: in saj res, čestitam za napredovanje. Kje pade kava, sok? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3845
18.3.2009 8:36:50   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Kako ste spali? Pri nas ni bilo nič posebnega, le zjutraj pač ne presežeta spanja čez 6.30...ampak ok, vsaj ponoči lepo spita.

Pri nas je isto - spat hodi ob 19.30, zjutraj ob 6.30 auf ... igranje, previjanje, hranjenje, potem hopa v stajico - evo, se zdaj se igra - ze od sedmih & je ni zmanjkalo - je sedela & komandirala pliske, potem se je vrgla na hrbet, se malo poigrala z visecimi igrackami, sledil je obrat na trebuh & zdaj se ze dobro uro vrti kot vrtavka, tisci glavo v mrezo, se z nogami odganja sem in tja, s prstki praska po podlogi, dviguje rito in hrbet ter se postavlja na vse 4 (samo nekako se ne dojame, da bo treba skoordinirat tudi roke zraven) ... cudno, da je ne zmanjka - ponavadi odsmrci ene 20 minutk, da se regenerira do sadnega obroka, ki je potem ob 11-ih ... se grem mal igrat z njo, pa na zajtrk, ... pa, pa ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3846
18.3.2009 8:37:39   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

user posted image 321: ne strašit s snegom, sem oprala že vse bunde... BTW: saj si pogruntala, da si to ti, Metuljčica??

Vremenarji nekaj strasijo ...

Ja, sem se prepoznala & mi je blo ful vsec. Thanks, fajn ideja.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3847
18.3.2009 8:48:44   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Majuska: očitno so tiste minute hitro pretekle... Poleg rožice padejo še jagode?? user posted image No, če bi jaz hotela mojemu kupiti rožico, bi se morala usesti v avto, pa do LJ ali Domžal. Ali si si jo že včeraj priskrbela?? Pa vse naj tvojemu dragemu! user posted image user posted image user posted image

Na srečo imam zraven bajte Tuš, pa še na eno ful prijazno cvetličarko sem naletela ... tako da ni panike skočit tu zraven. Najbrž tudi jagode pridejo na vrsto user posted image

naše dete se je zbudilo user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3848
   [Brisano sporočilo]
18.3.2009 8:52:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 3849
   [Brisano sporočilo]
18.3.2009 9:01:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?