Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci sm se prišla mal javit. celo popoldan že ležim, da me ne boli noga. kako je bilo? no ja, strah me je blo res ful. so mi hotl sam en noht obdelat, pa sm jih prosla če lahk oba zdaj, pa so mi ustregl, kr mam dojenčka bolel me ni nič, edin ko mi je lokalno dala na desni nogi mi je kr noht potegnala dol- je rekla da je že čist odstopu. res morm potrkat, da nism nič čutla, edin zdaj me mal boli, če ne ležim, ko je lokalna že popustila. so me mal skregal, kje sm tak dolg hodla, kr je kr resno zdaj mam 3 dni strog počitek- ležanje z vzdignjenimi nogami in vsak dan prevez pri svoji zdravnici. upam, da se mi zaceli in imam enkrat mir s tem, kr je res zoprno. imam pa napad lakote- po kosilu sm zmazala celo čokolado, zdaj pa je lubi šel po pico- torej dieta je šla po gobe morm pa pohvalit taščo, kr že cel popoldan skrbi za Aljaža in lahko v miru počivam morm pa povedat neki žalostnga marko je danes mel na sodiščui obravnavo( je policaj), kr ga toži neka bogata živina, češ da ga pripru brez razloga- on pa bil pijan ko kanta in je velik napihu. ravnal je čist po zakonu- brez napake in ima pričo sodelavca in vse pappirje. ampak je ta svinja tako vplivn, in markotu kaže zelo slabo in ga lahk spoznajo za krivga. kar pa je najhujš, da je to svinja kolega od markotovga šefa in mu je ta povedu, kje je lukna v zakonu in kako lahk stoži markota res groza, lahk ostane še brez šihta zarad takih barab. zdaj se tak sekira in išče kaj bi naredu. študira, da bi najraj dal v javnost Kot je že ena prej napisala, Svet bi bil najbrž zadovoljen s tako zgodbo ... ampak vprašati se je treba, kakšne bi bile pa posledice potem. Če je tip res tako vpliven, mu lahko škodi tudi po objavljeni zgodbi, takrat bi to najbrž naredil iz maščevanja. Treba bi bilo ornk razmislit, kaj je najboljše. Upam samo, da imate kakega dobrega odvetnika. Ksenci, želim ti čimprejšnje okrevanje Nam je pa internet dol padel ... dobro da je mož vedel porihtati, ker jaz ne bi imela pojma