Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 7:25:24
|
|
|
|
Estrella*
|
FILIP VSE NAJ NAJ ZA 10 MESECEV!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 7:39:55
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 8:01:19
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Na expres se vam javim. Spanje: enkrat se je po noč za haklal med špranje pr posteljci, zjutraj sm ga dala pa k seb spat, drgač pa ko je zaspal ni blo nč alarmov. Jst sm sicer ob 6h vstala Vid pa 30 min za mano. Počutje: Vreme: Zajtrk in kofe: je bil, grem pa ga zdej spit Po kavici pa šibam na CSD tist še nesem za 4h, pogodbo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 8:01:21
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* FILIP VSE NAJ NAJ ZA 10 MESECEV!!!!!!!! Se pridružujeva tud mi2 z Vidkom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 8:01:24
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Skye - sm kupla revijo Mama&Dojenček in sm vas vidla, kul članek. Moj Vid je tud notr ( ujeti na kamero) A spet ? pa jaz bi tud mojo lepotičko pokAZALA...A TI TO POŠILJAŠ,AL KAKA rubrika je to? ja po mejlu jim pošlješ slikce. Kupi revijo Mama&Dojenček in maš notr rubriko: Ujeti na kamero, tam ti piše kam pošlješ.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 8:02:00
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro Mi smo spali super, Nejc danes še ni kakal, da vidim če bo driska, jst sem tud bolje. Sva že pozajtrkovala, Nejc kos kruha z margarino in breskov sok, jst pa 4 prepečence in zdej si grem kafe nardit. Filip vse najboljše za obmesečnico estrella daj povej a Alja že zna sama držat kos kruha v ustih in ga celega pojest? Nejc ga sicer je, ampak je okoli vse nadrobljeno, no sej poje tud kr neki kruha, sam če mu ga na koščke nardim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 8:20:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella daj povej a Alja že zna sama držat kos kruha v ustih in ga celega pojest? Nejc ga sicer je, ampak je okoli vse nadrobljeno, no sej poje tud kr neki kruha, sam če mu ga na koščke nardim. Ji ga sploh še nisem dala, manjši kos pa nadrobi na prafaktorje. Probaj mu dati polovico rezine ali četrtinko , pa bo mogoče kaj bolj. V vtrcu mislim, da dobijo polovičke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 8:32:42
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Midva pa sma se danes naspala. Videk je zaspal ob 19.30, jaz pa ob 21. Vstala sem ob 7. Videk pa ob 7.30. Opažam pa, da Videk nekaj kiha, pa malo pokašljuje, upam, da ne bo kaj iz tega nastalo. Grem malo prebrat za nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 8:36:31
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Skoraj zadnja in prva... včasih za spremembo. evo, miška še panča, az pa se grem rihtat in grem k svojmu zdravniku po napotnice za vse neke preiskave , ki jih moram met v petek zraven pri revmatologu. Uf, se bom načakal, ker je vse polno,amak me bo stiščala noter. kaj čem pol pa še laboratorij, in zdaj moram bit na tešče.torej tud tablet ne smem vzet,. bog ve, kaj me čaka danes. ma bom preživela, Ve pa lepo čvekajte pa da mi ne bi slučajno preden pridem nazaj 2oo-tke ruknile. Saj še velja, da ga jaz odprem, ne? Komaj čakam Upam, da boš dobro opravila pri zdravniku, na revmatologiji pa čakaš, kot da si malo nor. Ko že enkrat dobiš datum in uro, potem čakaš v čakalnici, da ti je slabo. Moja mama enkrat na leto hodi na kontrolo, pa cel dan prečaka, kot da je malo zmešana. Moraš res imet srečo, da prideš hitro na vrsto. Bom držala pesti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 8:36:59
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* FILIP VSE NAJ NAJ ZA 10 MESECEV!!!!!!!! Še od naju z Vidkom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 8:39:31
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro Mi smo spali super, Nejc danes še ni kakal, da vidim če bo driska, jst sem tud bolje. Sva že pozajtrkovala, Nejc kos kruha z margarino in breskov sok, jst pa 4 prepečence in zdej si grem kafe nardit. Filip vse najboljše za obmesečnico estrella daj povej a Alja že zna sama držat kos kruha v ustih in ga celega pojest? Nejc ga sicer je, ampak je okoli vse nadrobljeno, no sej poje tud kr neki kruha, sam če mu ga na koščke nardim. Jaz dam Vidu četrtinko kruha, pa potem on to gloda. Drobtin je pa okrog njega toliko, da bi se kakšna pipika najedla. V vrtcu tudi dajo male kose kruha, če pa jim ne gre še to, pa jim še bolj natrgajo na male koščke. Vsaj jaz sem bila tako prijazna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 8:40:21
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Na expres se vam javim. Spanje: enkrat se je po noč za haklal med špranje pr posteljci, zjutraj sm ga dala pa k seb spat, drgač pa ko je zaspal ni blo nč alarmov. Jst sm sicer ob 6h vstala Vid pa 30 min za mano. Počutje: Vreme: Zajtrk in kofe: je bil, grem pa ga zdej spit Po kavici pa šibam na CSD tist še nesem za 4h, pogodbo. Torej je danes en dober dan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 8:42:25
|
|
|
|
hijenca
|
Estrella jaz pa kar malo faušno gledam tvoj ticker o izgubjenih kg. Meni pa ne gre nikamor. Trenutno nisem pri volji, ker me včasih taka lakota zgrabi, da bi hladlnik izpraznila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 8:43:15
|
|
|
|
hijenca
|
Tako, sama s sabo se pa ne bom pogovarjala pa grem sedaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 8:50:14
|
|
|
|
mya26
|
Edina: upam, da ni letelo name (da se oglašajo nezaželjene osebe) Žal mi je da ja AT ostala brez vrtca. V Dragomlju je brez vrtca ostalao kar nekaj otrok (mislim, da če jih je 30 je občina dolžna poskrbet za njihovo varstvo) in ker niso poskrbeli so strši otroke pripeljali kar k županu. Pol so jim zrihtal vrtec v kratkem. Špelin@: Upam, da je Gregi bolš Estrela: na kaki dieti pa si? A ti lahko napravš trebušnjake, tko da ležiš na tleh noge pokrčene in roke za glavo: A se dvigneš do kolen? Meni to sploh ne znese. Jaz jih zato delam tako da se spuščam do neke meje kjer me začnejo bolet mišice in zadržim. Za spodnje delam pa tko da dvigujem noge malo nad tlemi in zadržim. Joj ta telovadba Kasso: A maš še zmer norice? Čimprej se pozdravi. Jana: Kmalu se pozdravite Suzy: Možno je da pokaže tudi do 1st. več v drugem ušesu kot drugem. Meni je P rekel da je možno da včasih ne pokaže prav(lahko je drugače zvit sluhovod al pa če ma veliko masla) in da če imam občutek da ne kaže prav naj preverim z navadnim termometrom Aurora: Kako kaj tvoje hujšanje? KAty: Upam, d abosta s tvojim uredila vajine probleme. MOgoče pa čuti da ni več na prvem mestu. Mogoče bi vama dobro delo če lahko Laro pustila za vikend pri babici in šla nekam sama. Mogoče se ti sliši grozno, ampak pomembno je da delaš tudi na partnerskem področju. Meni je ena psihologinja rekla: Otrok se je pridružil vama in pomembno je da gradiš partnerski odnos naprej in ga ne daš na stranski tir. A je v planu kako srečanje?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 8:58:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mya26 Edina: upam, da ni letelo name (da se oglašajo nezaželjene osebe) Žal mi je da ja AT ostala brez vrtca. V Dragomlju je brez vrtca ostalao kar nekaj otrok (mislim, da če jih je 30 je občina dolžna poskrbet za njihovo varstvo) in ker niso poskrbeli so strši otroke pripeljali kar k županu. Pol so jim zrihtal vrtec v kratkem. Kolikor je meni zanano je to letelo na provokatorja Estrela: na kaki dieti pa si? A ti lahko napravš trebušnjake, tko da ležiš na tleh noge pokrčene in roke za glavo: A se dvigneš do kolen? Meni to sploh ne znese. Jaz jih zato delam tako da se spuščam do neke meje kjer me začnejo bolet mišice in zadržim. Za spodnje delam pa tko da dvigujem noge malo nad tlemi in zadržim. Joj ta telovadba Trebušnjake delam navadne na AB rocketu, vendar se dvignem do te višine ko se napnejo vse mišice in nazaj. Ni potrebno dvigovati do vrha, samo moraš imet tempo in med počivanji naj ne bo več ko 30-45 sekund. Stranske trebušnjake delam na tleh, pokrčim noge, eno nogo dam čez drugo in se dvigujem ravno v nasprotni strani kot je dvignjena noga. Tako naredim za obe strani. Roke so pa vratom. Potem pa še dvig trupa na boku. A je v planu kako srečanje? Je bilo v CE v soboto, pa smo le 3 prišle
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 9:00:26
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro Mi smo spali super, Nejc danes še ni kakal, da vidim če bo driska, jst sem tud bolje. Sva že pozajtrkovala, Nejc kos kruha z margarino in breskov sok, jst pa 4 prepečence in zdej si grem kafe nardit. Filip vse najboljše za obmesečnico estrella daj povej a Alja že zna sama držat kos kruha v ustih in ga celega pojest? Nejc ga sicer je, ampak je okoli vse nadrobljeno, no sej poje tud kr neki kruha, sam če mu ga na koščke nardim. Jaz dam Vidu četrtinko kruha, pa potem on to gloda. Drobtin je pa okrog njega toliko, da bi se kakšna pipika najedla. V vrtcu tudi dajo male kose kruha, če pa jim ne gre še to, pa jim še bolj natrgajo na male koščke. Vsaj jaz sem bila tako prijazna. ti si itak zlata mami, in s tem tudi vzgojiteljica, jst ga zdej navajam na tako hrano ki je v vrtcu. Drgač pa okrog mize imamo tud mi vsak dan za kure nafujtrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 9:00:52
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Naša noč: kot ponavadi IZVIRNO SPOROČILO: mya26 Edina: upam, da ni letelo name (da se oglašajo nezaželjene osebe) NEEE! Gre se za nekoga pod nickom provokator. Čestitke Filipu ob obmesečnici tudi od mene Čmrlika, čimbolje in čimhitreje opravi danes aurora28, a je Galu P dala pregledat kri? Upam, da bosta danes res dobro opravila edinaos, vidva se pa danes le fajn pogovorita s taščo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 9:02:43
|
|
|
|
jana81
|
mya dej še meni link tistga plesa ki se ga učiš ...plis
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 9:03:40
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro Mi smo spali super, Nejc danes še ni kakal, da vidim če bo driska, jst sem tud bolje. Sva že pozajtrkovala, Nejc kos kruha z margarino in breskov sok, jst pa 4 prepečence in zdej si grem kafe nardit. Filip vse najboljše za obmesečnico estrella daj povej a Alja že zna sama držat kos kruha v ustih in ga celega pojest? Nejc ga sicer je, ampak je okoli vse nadrobljeno, no sej poje tud kr neki kruha, sam če mu ga na koščke nardim. Jaz dam Vidu četrtinko kruha, pa potem on to gloda. Drobtin je pa okrog njega toliko, da bi se kakšna pipika najedla. V vrtcu tudi dajo male kose kruha, če pa jim ne gre še to, pa jim še bolj natrgajo na male koščke. Vsaj jaz sem bila tako prijazna. ti si itak zlata mami, in s tem tudi vzgojiteljica, jst ga zdej navajam na tako hrano ki je v vrtcu. Drgač pa okrog mize imamo tud mi vsak dan za kure nafujtrat. Zlata nisem, se pa trudim, Vsaj okrog Vidka. V vrtcu sem pa kdaj pa kdaj bila tudi huda.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 9:05:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dan, dan SE samo na hitro oglasim, potem pa spakiram stvari in Manco v voziček in se greva potepat . Danes moreva izkoristiti lepo sončno vreme, saj za petek napovedujejo dež in sneg Spanje: NEVERJETNO od 20.00 do 5.30 . sveži trak res deluje na mojo Mančito
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 9:06:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Tudi tebi dobro jutro To je pa nekako tako, kot bi naju z Manco gledala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 9:07:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Jaz nisem gledala,...želim vama veliko sreče pri iskanju nove zaposlitve. Kje dela, če ni skrivnost ? v LTH Škofja Loka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?