Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober cečer Ste me kaj pogrešale, kakšno tiralico izdake za mano, me dale med izbrisne, .... nič od tega, pol pa tudi prav nič Uglavnem mi uživamo sončne dneve in smo praktično celi dan zunaj. Moj je še vedno doma (če je katera včeraj gledala Svet na Kanalu A ali pa Dnevnik ob 19ih na RTV, potem je videla kakšno je stanje v njihovi firmi ), no sedaj hodi svojemu očetu pomagat v gmajno drva štimat. Jaz nisem gledala,...želim vama veliko sreče pri iskanju nove zaposlitve. Kje dela, če ni skrivnost ? Dopoldan smo šli peš do moje tete na kavo, tako da smo se kar fajn nahodili, potem smo prišli malce čez 12 uro domov in sem lubiju na hitrco naštimala tople sendviče, ker je šel potem v gmajno, Manca je pojedla zelenjavo in juho z nudelčki, potem pa previt in spet gasa ven, in sva bile še do 17ih odzunaj Nato sva bie še malce pri mojih straših spodaj, potem je moj dragi prišel malce pred 7 uro domov, sva skopala Manco in jo ob 8ih dala spat, skuhala večerjo, ker čez dan praktično nisva nič jedla(purana v smetanovi omaki in široke rezance ). Evo, zdej veste kje se potepam cele dneve za potepe, tud midve sva zadnje dni velikooooooo zunaj . No pa še par komentarjev današnjih postov: prijateljice: tudi moje prijateljice so se več ali manj vse odselili in smo dosti izgubile stike, tako da tudi jaz na čase pogrešam družbo, ko sama vozičkam estrella: za -kg edina: - kje si pa ti to naročila slike, da si tako drago plačala poštnino? - ojoj a takole so te "našajbali" za vrtec - pa upam, da se bosta s taščo lepo pomenili in bodo vaši odnosi bolji, če že zaradi drugega ne zavoljo AT D3 kapljice: jaz jih še vedno dajem in jih bom do konca stekleničke, kar mislim, da bo dalj kot do 1.leta. SE je pa naši mečava že čisto zaprla, nič več se ne tipa varstvo otrok: kar se te teme tiče, moram reči, da imam zelo veliko srečo, saj se lahko zanesem tako na moja starša kot tudi na tasta in taščo. Vem da ko sta mojedva izvedela za mojo nosečnost, sem najšprej dobila "pod nos" da mi onadva že ne bosta merkla otrok, da sta onadva mogla vse sama, zidat hišo in mene merkat. IN to me je ful prizadelo, tega sicer nisem pokazala navzven, ampak sem marsikdaj jokala zaradi tega, kadar sem se spomnila na to. Ampak po rojstvu Mance se je marsikaj sprmenilo oba jo imata neizmerno rada. Predvsem moj oče, ki res ni tak človek, da bi direktno pokazal čustva, malo Manco neizmerno obožuje in bi dal vse zanjo, dam roko v ogenj, da bi zanjo dal tudi svoje življenje če bi bilo potrebno Oči hvala, da si se tako spremenil tašča: sem brala, da imate nekatere res in ne tašče. Moja lahko rečem samo, da je zlata vredna in močno upam, da taka tudi ostane!!!!! mafi: ja hudirja kaj se pa pri vas dogaja z prevoznimi sredstvi? Kaj se vam ni tudi stajica polomila? tally: za zmontirano kuhinjo, pa le poglej, da ne pozabiš na slikice Pa še za vse bolne in neprespane: vsem pošiljam koš pikapolonic in objemčkov
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|