|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
17.3.2009 21:55:28   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Mene je začela matrat huda lakota tako, da se za danes poslavljam. Bolje preventiva kot kurativauser posted image Mirno nočko !

Moja preventiva je šla po gobe - saj OH res nisem jedla, sem pa večerjala prepozno (ravnokar user posted image ), čeprav samo bogo skledo motovilca s kosom sira...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
17.3.2009 21:56:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ne boste verjele je zdaj moj user posted image zdaj poklical svojo mamo in povedal kako je stanje z vrtcem in ne boste verjela, pravi da bi z veseljem merkala ATuser posted image

O pišuka user posted image  Pa ima drugače stike z malo?

NEEEEEEEEE in da je zelo žalostna zaradi tegauser posted image WTFuser posted image

Nima kaj biti žalostna, pa bi prej kdaj prišla pogledat vnukinjo.

Ej, kako se je pa ona na vajini poroki obnašala??

hmmm kak naj zdaj to razložimuser posted image

no v bistvu je bila ona edina z P strani, in so se ji vsi moji non stop posvečali, saj pravim do takrat je bilo vsee OK, po poroki pa user posted image , na poroki pa je plesala in fuul žuralauser posted image . Moram povedat, da mi2 sve bili super prijateljice, res. In lahko tudi tu javno povem, da če ne bi bilo nje, verjetno stanovanje tudi kupila ne bi, resno. Saj je vedno hodila na oglede z mano, pa ob strani nama je stala. Valda naju je bilo zeeelo starn tako velikega kredita.

pa a si jo kdaj vprašala zakaj tako obnašanje oz. preobrat po porokiuser posted image

nisem imela prilike, ji je moj prejle po telefonu rekel, da naj ju3 dopoldan pride do mene, pa je rekla, da naj raje mi pridemo tja. Mislim, da ji je malo nerodno. O ja, to bomo pa vsekakor vse podrobno razčistili, predno dobi mojo hčerko v varstvo.

Samo jaz še vedno ne bi tegauser posted image

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4602
17.3.2009 21:57:21   
tally

Ne boste verjele je zdaj moj user posted image zdaj poklical svojo mamo in povedal kako je stanje z vrtcem in ne boste verjela, pravi da bi z veseljem merkala ATuser posted image

NEEEEEEEEE in da je zelo žalostna zaradi tegauser posted image WTFuser posted image

no v bistvu je bila ona edina z P strani, in so se ji vsi moji non stop posvečali, saj pravim do takrat je bilo vsee OK, po poroki pa user posted image , na poroki pa je plesala in fuul žuralauser posted image . Moram povedat, da mi2 sve bili super prijateljice, res. In lahko tudi tu javno povem, da če ne bi bilo nje, verjetno stanovanje tudi kupila ne bi, resno. Saj je vedno hodila na oglede z mano, pa ob strani nama je stala. Valda naju je bilo zeeelo starn tako velikega kredita.

Ja, kako, za vraga, se je pa potem lahko tako spremenila????? user posted image

veš ko sem bila še user posted image sem mojega parkrat prisilila, da jo je poklical in vprašal zakaj ne pride, pa tudi ko sem rodila, jo je klical.Ampak ona vedno tisto svoje rine, ja pa vi priditeuser posted image , samo enkrat je mojemu usput rekla, da ji je fuul nerodno, ker so nama moji toliko denarja dali na poroki, ona pa tako malouser posted image . In valda jaz sem čisto popuser posted image , in spet mojega prisililam, da jo spet kliče in razloži, da to nima nobene veze, jaz se z njo sploh nisem imela prilike menit od porokeuser posted image in od takrat vse tiho je bilouser posted image Prisežem, da v življenju ji žal besede nisem rekla, saj ona tudi meni ne, samo obrnila se je stranuser posted image

hmmm čudno to, jaz bi jo povabila, da pride in se pogovorila na 4 oči. mogoče je mal premlela zadeve v svoji glavi pa zdej drugače razmišlja.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
17.3.2009 21:58:15   
tally

Mene je začela matrat huda lakota tako, da se za danes poslavljam. Bolje preventiva kot kurativauser posted image Mirno nočko !

se strinjam user posted image

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 4604
17.3.2009 21:58:28   
špelin@
Tako, tudi jaz se poslavljam. Naj bo noč mirna in čimbolj prespana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
17.3.2009 21:58:30   
Anonimen

Ja, kako, za vraga, se je pa potem lahko tako spremenila????? user posted image

veš ko sem bila še user posted image sem mojega parkrat prisilila, da jo je poklical in vprašal zakaj ne pride, pa tudi ko sem rodila, jo je klical.Ampak ona vedno tisto svoje rine, ja pa vi priditeuser posted image , samo enkrat je mojemu usput rekla, da ji je fuul nerodno, ker so nama moji toliko denarja dali na poroki, ona pa tako malouser posted image . In valda jaz sem čisto popuser posted image , in spet mojega prisililam, da jo spet kliče in razloži, da to nima nobene veze, jaz se z njo sploh nisem imela prilike menit od porokeuser posted image in od takrat vse tiho je bilouser posted image Prisežem, da v življenju ji žal besede nisem rekla, saj ona tudi meni ne, samo obrnila se je stranuser posted image

Torej vsa vrata le še niso zaprta in bi vi očitno rabili en res dolg in iskren pogovor, mogoče bi se pa marsikaj spremenilo na bolje user posted image

ja saj to je najbolj zanimivo, da se dejansko nikoli nismo skregali, samo odtujili smo seuser posted image ona na svojo stran, mi na svojo starn.

Hudiča, kaj bo moja tašča do konca na tem deluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No resno, punce kaj bi ve naredile v mojem primeru??? Da zaključimo s to temouser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4606
17.3.2009 21:59:52   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

pa a si jo kdaj vprašala zakaj tako obnašanje oz. preobrat po porokiuser posted image

nisem imela prilike, ji je moj prejle po telefonu rekel, da naj ju3 dopoldan pride do mene, pa je rekla, da naj raje mi pridemo tja. Mislim, da ji je malo nerodno. O ja, to bomo pa vsekakor vse podrobno razčistili, predno dobi mojo hčerko v varstvo.

Samo jaz še vedno ne bi tegauser posted image

se podpišem pod šelin@ kar ti je napisala pri prejšnem postu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
17.3.2009 22:00:21   
mafi

nočkouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4608
17.3.2009 22:01:45   
mafi

Tako, tudi jaz se poslavljam. Naj bo noč mirna in čimbolj prespana user posted image user posted image user posted image

enako

nočkouser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
17.3.2009 22:02:11   
tally

Hudiča, kaj bo moja tašča do konca na tem deluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No resno, punce kaj bi ve naredile v mojem primeru??? Da zaključimo s to temouser posted image

če ne bi imela druge opcije in glede na to, da niste imeli kakšnih kolobocij in kregov, bi se jaz lepo pogovorila in razčistila stvari ter ji pustila tamalo v varstvo. Mogoče pa je dojela kaj zamujauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
17.3.2009 22:03:10   
Anonimen
Tudi jaz imam dostuser posted image komaj še gledam.

Punce lahko noč, in hvala vamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4611
17.3.2009 22:04:11   
mafi
kaj zdej ste pa edina ki nisem barvastauser posted image .

edinaos:pogovor na 4oči, pa upam da se taščica odpre in pove svoje, da ne bo zablokirala, z tvoje strani se pa ne bojim blokadeuser posted image , ker nimaš dlake na jeziku

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
17.3.2009 22:04:50   
mafi

Tudi jaz imam dostuser posted image komaj še gledam.

Punce lahko noč, in hvala vamuser posted image user posted image user posted image user posted image

nočkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
17.3.2009 22:05:12   
mafi
tally: kdaj se seliš???

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
17.3.2009 22:06:24   
Čmrlika
Mene pa zgleda ni nobena opazla. user posted image  te pa grem ajat jaz tudi, zjutraj pa spet k zdravniku user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
17.3.2009 22:07:16   
mafi
kaj zdej ste šle pa vse v horizontalouser posted image , nč grem pa pod tuš in vsem želim čimbolj mirno nočko

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
17.3.2009 22:14:21   
Čmrlika
Lahko noč!
user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
17.3.2009 22:29:39   
Soncnica Sandra ***
Dober cečer user posted image

Ste me kaj pogrešale, kakšno tiralico izdake za mano, me dale med izbrisne, .... nič od tega, pol pa tudi prav user posted image

Uglavnem mi uživamo sončne dneve in smo praktično celi dan zunaj. Moj je še vedno doma (če je katera včeraj gledala Svet na Kanalu A ali pa Dnevnik ob 19ih na RTV, potem je videla kakšno je stanje v njihovi firmi user posted image ), no sedaj hodi svojemu očetu pomagat v gmajno drva štimat.
Dopoldan smo šli peš do moje tete na kavo, tako da smo se kar fajn nahodili, potem smo prišli malce čez 12 uro domov in sem lubiju na hitrco naštimala tople sendviče, ker je šel potem v gmajno, Manca je pojedla zelenjavo in juho z nudelčki, potem pa previt in spet gasa ven, in sva bile še do 17ih odzunaj user posted image
Nato sva bie še malce pri mojih straših spodaj, potem je moj dragi prišel malce pred 7 uro domov, sva skopala Manco in jo ob 8ih dala spat, skuhala večerjo, ker čez dan praktično nisva nič jedla(purana v smetanovi omaki in široke rezance user posted image ).

Evo, zdej veste kje se potepam cele dneve user posted image

No pa še par komentarjev današnjih postov:

prijateljice: tudi moje prijateljice so se več ali manj vse odselili in smo dosti izgubile stike, tako da tudi jaz na čase pogrešam družbo, ko sama vozičkam

estrella: user posted image user posted image user posted image user posted image  za -kg

edina:
- kje si pa ti to naročila slike, da si tako drago plačala poštnino?
- ojoj a takole so te "našajbali" za vrtec user posted image
- pa upam, da se bosta s taščo lepo pomenili in bodo vaši odnosi bolji, če že zaradi drugega ne zavoljo AT

D3 kapljice: jaz jih še vedno dajem in jih bom do konca stekleničke, kar mislim, da bo dalj kot do 1.leta. SE je pa naši mečava že čisto zaprla, nič več se ne tipa user posted image

varstvo otrok: kar se te teme tiče, moram reči, da imam zelo veliko srečo, saj se lahko zanesem tako na moja starša kot tudi na tasta in taščo. Vem da ko sta mojedva izvedela za mojo nosečnost, sem najšprej dobila "pod nos" da mi onadva že ne bosta merkla otrok, da sta onadva mogla vse sama, zidat hišo in mene merkat. IN to me je ful prizadelo, tega sicer nisem pokazala navzven, ampak sem marsikdaj jokala zaradi tega, kadar sem se spomnila na to. Ampak po rojstvu Mance se je marsikaj sprmenilo user posted image user posted image user posted image  oba jo imata neizmerno rada. Predvsem moj oče, ki res ni tak človek, da bi direktno pokazal čustva, malo Manco neizmerno obožuje in bi dal vse zanjo, dam roko v ogenj, da bi zanjo dal tudi svoje življenjeuser posted image  če bi bilo potrebno
Oči hvala, da si se tako spremenil user posted image user posted image user posted image user posted image

tašča: sem brala, da imate nekatere res user posted image  in ne tašče. Moja lahko rečem samo, da je zlata vredna in močno upam, da taka tudi ostane!!!!!

mafi: ja hudirja kaj se pa pri vas dogaja z prevoznimi sredstvi? Kaj se vam ni tudi stajica polomila?

tally: user posted image user posted image user posted image  za zmontirano kuhinjo, pa le poglej, da ne pozabiš na slikice

Pa še za vse bolne in neprespane: vsem pošiljam koš pikapolonic in objemčkov

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
18.3.2009 6:11:45   
Čmrlika
user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
18.3.2009 6:15:44   
Čmrlika
Skoraj zadnja in prva... včasih za spremembo. user posted image  

evo, miška še panča, az pa se grem rihtat in grem k svojmu zdravniku po napotnice za vse neke preiskave , ki jih moram met v petek zraven pri revmatologu. Uf, se bom načakal, ker je vse polno,amak me bo stiščala noter. user posted image
kaj čem pol pa še laboratorij, in zdaj moram bit na tešče.torej tud tablet ne smem vzet,. bog ve, kaj me čaka danes. ma bom preživela,
Ve pa lepo čvekajte pa da mi ne bi slučajno preden pridem nazaj 2oo-tke ruknile.user posted image user posted image

Saj še velja, da ga jaz odprem, ne? Komaj čakam user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
18.3.2009 6:19:47   
Čmrlika
 Filip-Vse najboljše ob obmesečnici....

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4621
18.3.2009 6:22:46   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dober cečer user posted image

Ste me kaj pogrešale, kakšno tiralico izdake za mano, me dale med izbrisne, .... nič od tega, pol pa tudi prav user posted image

nič user posted image

Uglavnem mi uživamo sončne dneve in smo praktično celi dan zunaj. Moj je še vedno doma (če je katera včeraj gledala Svet na Kanalu A ali pa Dnevnik ob 19ih na RTV, potem je videla kakšno je stanje v njihovi firmi user posted image ), no sedaj hodi svojemu očetu pomagat v gmajno drva štimat.

Jaz nisem gledala,...želim vama veliko sreče pri iskanju nove zaposlitve.  Kje dela, če ni skrivnost ?

Dopoldan smo šli peš do moje tete na kavo, tako da smo se kar fajn nahodili, potem smo prišli malce čez 12 uro domov in sem lubiju na hitrco naštimala tople sendviče, ker je šel potem v gmajno, Manca je pojedla zelenjavo in juho z nudelčki, potem pa previt in spet gasa ven, in sva bile še do 17ih odzunaj user posted image
Nato sva bie še malce pri mojih straših spodaj, potem je moj dragi prišel malce pred 7 uro domov, sva skopala Manco in jo ob 8ih dala spat, skuhala večerjo, ker čez dan praktično nisva nič jedla(purana v smetanovi omaki in široke rezance user posted image ).

Evo, zdej veste kje se potepam cele dneve user posted image

user posted image user posted image user posted image  za potepe, tud midve sva zadnje dni velikooooooo zunaj .

No pa še par komentarjev današnjih postov:

prijateljice: tudi moje prijateljice so se več ali manj vse odselili in smo dosti izgubile stike, tako da tudi jaz na čase pogrešam družbo, ko sama vozičkam

estrella: user posted image user posted image user posted image user posted image  za -kg

edina:
- kje si pa ti to naročila slike, da si tako drago plačala poštnino?
- ojoj a takole so te "našajbali" za vrtec user posted image
- pa upam, da se bosta s taščo lepo pomenili in bodo vaši odnosi bolji, če že zaradi drugega ne zavoljo AT

D3 kapljice: jaz jih še vedno dajem in jih bom do konca stekleničke, kar mislim, da bo dalj kot do 1.leta. SE je pa naši mečava že čisto zaprla, nič več se ne tipa user posted image

varstvo otrok: kar se te teme tiče, moram reči, da imam zelo veliko srečo, saj se lahko zanesem tako na moja starša kot tudi na tasta in taščo. Vem da ko sta mojedva izvedela za mojo nosečnost, sem najšprej dobila "pod nos" da mi onadva že ne bosta merkla otrok, da sta onadva mogla vse sama, zidat hišo in mene merkat. IN to me je ful prizadelo, tega sicer nisem pokazala navzven, ampak sem marsikdaj jokala zaradi tega, kadar sem se spomnila na to. Ampak po rojstvu Mance se je marsikaj sprmenilo user posted image user posted image user posted image  oba jo imata neizmerno rada. Predvsem moj oče, ki res ni tak človek, da bi direktno pokazal čustva, malo Manco neizmerno obožuje in bi dal vse zanjo, dam roko v ogenj, da bi zanjo dal tudi svoje življenjeuser posted image  če bi bilo potrebno
Oči hvala, da si se tako spremenil user posted image user posted image user posted image user posted image

tašča: sem brala, da imate nekatere res user posted image  in ne tašče. Moja lahko rečem samo, da je zlata vredna in močno upam, da taka tudi ostane!!!!!

mafi: ja hudirja kaj se pa pri vas dogaja z prevoznimi sredstvi? Kaj se vam ni tudi stajica polomila?

tally: user posted image user posted image user posted image  za zmontirano kuhinjo, pa le poglej, da ne pozabiš na slikice

Pa še za vse bolne in neprespane: vsem pošiljam koš pikapolonic in objemčkov

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
18.3.2009 6:52:31   
aurora28
Dobro jutro!

Čmrlika hvala za super kavico user posted image , mmmm je dobro dela po neprespani noči. Dobro zrihtaj pri zdravniku.

Midva z Galom greva ob 8. spet k zdravniku, imava spet že tretjo kontrolo in po pravici povedano mi je prav glupo spet iti, ker ta P je za moje pojme čist nesposobna in vedno govori ima virozo, Galu se pa stanje ne izboljšuje in kašlja še bolj kot prej, pa še vedno nič ne je. Imam občutek, da ima vse dlesni vnete, ker so zelo debele. user posted image user posted image

Edina, no mogoče se bo pa z varstvom AT še vse uredilo in mogoče bosta tako z taščo zakopali bojno sekiro, ampak pogoj je, da jo dobiš na pogovor na 4 oči, sami!!!!

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
18.3.2009 7:15:06   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Dobro jutro!

Čmrlika hvala za super kavico user posted image , mmmm je dobro dela po neprespani noči. Dobro zrihtaj pri zdravniku.

Midva z Galom greva ob 8. spet k zdravniku, imava spet že tretjo kontrolo in po pravici povedano mi je prav glupo spet iti, ker ta P je za moje pojme čist nesposobna in vedno govori ima virozo, Galu se pa stanje ne izboljšuje in kašlja še bolj kot prej, pa še vedno nič ne je. Imam občutek, da ima vse dlesni vnete, ker so zelo debele. user posted image user posted image

Edina, no mogoče se bo pa z varstvom AT še vse uredilo in mogoče bosta tako z taščo zakopali bojno sekiro, ampak pogoj je, da jo dobiš na pogovor na 4 oči, sami!!!!

še kako kavico? sokec, rogljiček? ti samo povej želje...user posted image  no jaz zdaj res grem...tebi in predvsem Galu pa želim da dobro opravita...kljub tej P. fejst jo gnjavi, ni druge.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
18.3.2009 7:22:59   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Skoraj zadnja in prva... včasih za spremembo. user posted image  

evo, miška še panča, az pa se grem rihtat in grem k svojmu zdravniku po napotnice za vse neke preiskave , ki jih moram met v petek zraven pri revmatologu. Uf, se bom načakal, ker je vse polno,amak me bo stiščala noter. user posted image
kaj čem pol pa še laboratorij, in zdaj moram bit na tešče.torej tud tablet ne smem vzet,. bog ve, kaj me čaka danes. ma bom preživela,
Ve pa lepo čvekajte pa da mi ne bi slučajno preden pridem nazaj 2oo-tke ruknile.user posted image user posted image

Saj še velja, da ga jaz odprem, ne? Komaj čakam user posted image

Si pa zgodnja. Dobro urihtaj pri zdravniku zs 17 še velja, samo čveke prepičaj, da se spravijo v pogonuser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?