|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
16.3.2009 20:36:53   
orka
ewo andromeda če bi morala, bi vzela to
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197309

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
16.3.2009 20:47:00   
orka
joj zakva mi pa linka ne nardi?
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197309
no tko zdej pa je

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
16.3.2009 22:07:12   
nagajiva
Ojla

Smo imeli danes posvetovalnico. Je pikeca kar dobro prenesel-samo malo se je pritožil in ni jokal. Pravi mali junak. Za seznam: 4 mesece/8000 g, 63cm.....pravi mali debelušček user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Juuuuuuuupppppppppppppiiiiiiiiiiiiiii, kolki so v redu, ne potrebujemo več plenic. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SUUUPPPEEERRRRRRR user posted image user posted image user posted image ....Ravno še prav pred poletjem.
Mojsonček-sem vesela, da se je nočno spanje končno umirilo oz. se umirja. Za čez dan pa nimam ideje, ker se pri nas dogaja podobno. Na sprehodu ali na rokah spi tud kako uro, drugače pa zlo težko. Ga pa probam že dober tedn ob približno isti uri dat spat. Pa malo duda not, duda ven, pa božanje itd. Dva dni mi je sedaj uspelo, da je spal cca. 1h user posted image

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
16.3.2009 22:24:05   
onur
Za čez dan pa nimam ideje, ker se pri nas dogaja podobno. Na sprehodu ali na rokah spi

pr nas tudi v vozičku spi dlje časa, ma v popoldanskem terminu. mi je pa tudi parkrat ratalo, da je spala v sobi. sem jo podojila, zagrnila okna, da je bila napol tema in nato vztrajala toliko časa, da je zaspala (ker je budnica že ob sedmih in do enih samo malo zadrema ali pa za kakšno urco). je pa spala na veliki postelji.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
17.3.2009 8:00:56   
mojsoncek
Dobro jutro! Danes sem pa jaz pri volji, da vam skuham jutranjo user posted image .

Danasnja nocka je bila spet bombasticna user posted image . In kot kaze, bomo letos brez spomladanske utrujenosti... ce ze nismo imeli zimskega spanja user posted image .

Toliko za dobro jutro, vec pa kaj kasneje... grem zdej se tamalega ustimat

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
17.3.2009 8:12:00   
onur
Živjo. Hvala za kavico. Jaz sem danes črno. Ne vem ali naj pijem jo z mlekom ali ne, ker mala že ene par dni kaka zeleno, enkrat malo bolj, enkrat malo manj, občasno je pa vmes še redko. Se še kateri dogaja, da kaka beba zeleno?
Drugač pa še eno ? Imate ve malčke oblečene v kakšne spodnje hlačke? Sedaj ko nimam več širokega povijanja, se mi zdi, da je kar gola spodaj, če ni v bodiju, pa sem nameravala jo obleč vrhi pleničke kakšne spodnje hlačke.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
17.3.2009 8:20:02   
orka
helow
danes je zame še zgodnja ura a tako včasih pride...user posted image user posted image user posted image  user posted image za Nejca in nočno spanje...
hlačke-se strinjam s teboj onur, a jaz jo bom še kar nekaj časa v body oblačila, sedaj pač body brez rokavov in majčko čez,poleti pa itek brez vsega...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
17.3.2009 8:46:04   
_katja_
čao!
Onur: super da ne potrebujete več sirokega povijanja user posted image
         jaz imam same bodye, tako da sploh nisem še pomislila na kaksne hlacke.

mojsoncek: super da se je stanje umirilo. Mene pa tudi zanima kaksen nacin dnevnega uspavanja. Ker vecinoma spi cez dan samo v vozicku, noter pa kaksnih 20 min. Bom pa danes prinesla kosaro od vozicka gor, jo dala na balkon, pa bom vidla ce bo kej dlje spal.
Lustna slikca!

nagajiva: u kaksen decko je ze user posted image

Aja pa hvala za kavo mojsoncek!!

Mi smo pa danes spet dobro spali. Zdaj se dve noci tako, da zaspi ob 20,00. Pa hranjenje ob 2,00, pa potem ob 6,00. Pa seveda potem ne zaspi nazaj. Ampak bo kr vredu ce bo tkole.

Pomar*anča*: kakor sem ti že napisala, mi je včeraj potem takoj zaspal in sva šla potem še v Merkur po baziliko v lončku in prišla domov 18,40, že skoraj v čisti temi user posted image   Pa CD s slikami od poroke sem imela s sabo in ti ga pozabila dat user posted image

jada: se vedno utrujena od vikenda, ko te ni nič tukaj gor?

Lep dan!
K

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
17.3.2009 9:12:14   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: onur
Se še kateri dogaja, da kaka beba zeleno?

Ponavadi zeleno kakajo tisti, ki imajo krce. Nas se vedno obcasno zeleno kaka, ampak ne vec vsakic, tako da lahko res recem, da se krci koncno pocasi poslavljajo. Ce je pa se kaksen drug vzrok za zelen kakec, pa res ne vem... rezen janezev caj, ce je v vecjih kolicinah.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
17.3.2009 9:45:13   
šema
Madonca kva ste načvekaleuser posted image
polynesia- verjamem, da bo vse ostalo tudi OK- drugače pa čakam inf še s tvoje strani glede postopkov v PeK

zvijanje in protestiranje pri dojenju?- ali ima še katera ta "sindrom" ker ne vem čemu naj ga pripišem. Ob dojenju je prvih nekaj potegov OK potem pa se začne krčit in stegvat, pa jamrat zraven in protestirat kokr da ga kej matra al pa zvija. Sem brala nekaj na pediatriji, zdej pa še manj vemuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Končno konec predavanj- še 10.4. zadnji izpit pol pa samo še diploma (ta bo pa počakala do konca porodniške)

Neposredna povezava do sporočila: 2510
17.3.2009 9:53:59   
šema
nujno!!!!  Ali ima katera tole zadevo????

Ker meni se bo kar zmešal, ker ne morem ugotovit kako se izklopi tisti trapast smeh, ki deluje na svetlobo na toploto in ne vem na kaj vse še- sem na tem, da jo razmontiram in odstranim notranje organeuser posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
17.3.2009 9:54:29   
Andromeda
Živjo!

Mi smo bili že v posvetovalnici, Dario je dobil že 2. pikico, tokrat je na koncu za hip zajokal, ampak se je takoj umiril. Tehta 6600g in ima 62cm, P je naredila še nek ameriški test - starše sprašuje nekaj o otrokovem razvoju - če se obrne v smer zvoka, ali se obrača itd, potem je še preverila, če prime igračko v roke in če fokusira pogled v eno malo rozino, ki jo je položila na mizo...

orka - sem tudi jaz gledala ta voziček, ampak bi rada kakega manjšega, tapravo marelo, da grem lahko npr. na bus, tamalega dam v pestunjo, s sabo imam pa marelo. Ker našemu chiccotu se ne nameravam odpovedati, ima zelo trpežne gume, mi pa hodimo na sprehode po takih terenih včasih, da bi kakšna plastična kolesca že zdavnaj odpovedala. Pa vseeno hvala za predlog! user posted image

No, zdaj grem pa še par stvari naredit, dokler moj mulček tako lepo spančka.

spanje podnevi
- se tudi jaz priporočam za kak nasvet. Moj ponavadi zaspi dopoldne za cca 45 minut, včasih potegne tudi 1 urco, potem pa le še v vozičku spi, pa še to zadnje čase vse manj...Upajmo, da je tako obdobje in bo minilo samo od sebe.

Je pa to noč spal od 19.40 do 4.30, vmes mu je bilo treba samo enkrat dudo dat.

Neposredna povezava do sporočila: 2512
17.3.2009 9:56:03   
šema
Ne vem zakaj mi ni prilepilo slikeuser posted image user posted image

http://telegrami.posta.si/Galerija/LXDodatki.aspx?requestedPage=6&pageCount=6&PodrocjeID=3&NamenID=20

tole je link in na 6 strani čisto na vrhu je foto te želve

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
17.3.2009 10:00:46   
pomar*ANČA*
hej... se na hitro oglasim, potem pa letim vn.

ponoči spimo fajn, podnevi pa noče....razen v vozičku. ko prideva domov nesem voziček v drugi štuk na bolkon in še naprej spi kako urco, da lahko v miru skuaham.

nam je pa test delala pri treh mesecih, oz če sem jo prav razumela bo na vsakem pregledu-posvetovalnici....

morm it, mali je siten! greva regrat nabirat.....

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
17.3.2009 10:55:19   
Andromeda
Sem pozabila P vprašat - a po cepljenju gremo lahko normalno ven na sprehod?

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
17.3.2009 11:18:56   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Sem pozabila P vprašat - a po cepljenju gremo lahko normalno ven na sprehod?

lahko, razen ce ima reakcijo z vrocino...

šema, mi imamo tudi tisto zelvo... je sicer Nejcu ful vsec, ampak kadar se pa smeje sama od sebe je pa res nadlezna user posted image ... a ja, pojma nimam, ce se jo da izklopit.

Kot kaze bomo pa vse diplomirale iz dnevnega spanja user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
17.3.2009 16:43:35   
carly
Onur jaz jo imam oblečeno v spodnje hlačke, sem ji h pa dobila v dm, mi jih je patronažna priporočila že na prvem obisku, ker je fajn da je okol plenice mal bl napravljena sploh ko je plenica mokra, da ne zebe.Tko da ima najprej čez pleničko spodnje hlačke potem pa še normalno body.Pa sem zdej prov jezna ker že cel mesec hodim v dm gledat če so jih še kaj dobil ker bo treba počasi spet cunje zamenjati, pa jih prodajalke zgleda nič ne naročijo.

Neposredna povezava do sporočila: 2517
17.3.2009 18:03:16   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: šema

Madonca kva ste načvekaleuser posted image
polynesia- verjamem, da bo vse ostalo tudi OK- drugače pa čakam inf še s tvoje strani glede postopkov v PeK

zvijanje in protestiranje pri dojenju?- ali ima še katera ta "sindrom" ker ne vem čemu naj ga pripišem. Ob dojenju je prvih nekaj potegov OK potem pa se začne krčit in stegvat, pa jamrat zraven in protestirat kokr da ga kej matra al pa zvija. Sem brala nekaj na pediatriji, zdej pa še manj vemuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Končno konec predavanj- še 10.4. zadnji izpit pol pa samo še diploma (ta bo pa počakala do konca porodniške)

Samo na hitro napišem...potem pa naprej...našemu so v PeK ugotovili, da ima v blatu kalici virus, čeprav njemu ni nič, "razen" odstavljanja od dojenja po parih minutah, tuljenje, stokanje, on bi pa še FUUUUL jedel, pa ne more. In na uz trebušča so videli da ima v trebuščku malo več zraka, to pa je vzrok tega virusa in posledično črvičenja pri hranjenju, potem prdkanja, sluz v blatu, itd...nakar smo prišli od refluksa (za le tega smo imeli popolnoma vse preiskave) do tega virusa in dobili probiotične kapljice (notri so dobre bakterije), reče se jim BioGaia (kupijo se v lekarni) in ti priporočam da si jih kupiš, malemu pa daš 5kaplic na dan, jaz dam kar dopoldne, danes je drugi dan kar mu dajem in bom vidla čez verjetno teden dni kako bo.
Zaradi tega virusa ima moj fantek dostikrat v kakici malo sluzi, ker problem je to, da ta nadležni virus dojenček malo težje spravi iz sebe kot mi...ker mi ga previjamo, on bruhne/polije in da to spet vase in tko se to lahko vrti v krogu po par mesecev, kar se dogaja nam...posledično se pa men meša zarad dojenja, ampak SE NE DAM...ker HOČEM dojit in tudi dojim in tudi bom še naprej....mu pa dam samo enkrat na dan tretjino enega obroka Milupa mležne riževe kašice, ker se odstavlja pri hranjenju in se mi zdi da je še lačen in dobesedno zmaže kašico, mu seveda dam po žlički.

Drugače pa smo imeli tako štalo zaradi tega, ker mene moja prepametna pediatrinja (ki jo bomo zamemnjli enostavno dva meseca ni hotla poslušat kaj je mojmu otroku.

Aja, zaletava se mu pa še vedno, tko da to moramo še rešiti...imamo naslednjo sredo v PeK kontrolo, naslednji četrtek pa posvetovalnico.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
17.3.2009 20:08:36   
pomar*ANČA*

polynesia, fajn da ni hujša oblika....

biogaia kapjice mu jaz dajem že kak mesec pa so res fajn, danes sem izžela zadnje kapljice, jutri nujno potrebuje nove.

nimam pojma, kaj naj storim... gal je ob 18h zaspal, zdaj pa nevem, ali ga naj zbudim, da grev pižamco in da se naje, ali ga kar pustim? kar paše teh nekaj ur miru, ker me že precej utruja, saj moram skos mu govoriti, biti na uči... in sem zdajle vse pospravla, pomila, vse se svetiuser posted image samo likanje sem si pustila za jutri zjutrajuser posted image

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
17.3.2009 20:28:05   
orka
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

in sem zdajle vse pospravla, pomila, vse se svetiuser posted image samo likanje sem si pustila za jutri zjutrajuser posted image

jupiiiiii, kok si pridna,jaz pa na dež čakam, ker v soncu se mi res ne da....čez dan smo uzuni,zvečer pa nimam več volje, pa v luči glih ne maram delat, mam raj dnevno svetlobo....
? babe,a ve ko ste same otroke spredi al zadi vozte?Jaz si zaenkrat še ne upam sama pelat s tamalo,ker se airbag ne da spredi izklopit, zadaj je pa nimam na uču....

Neposredna povezava do sporočila: 2520
17.3.2009 20:55:05   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

nimam pojma, kaj naj storim... gal je ob 18h zaspal, zdaj pa nevem, ali ga naj zbudim, da grev pižamco in da se naje, ali ga kar pustim? kar paše teh nekaj ur miru, ker me že precej utruja, saj moram skos mu govoriti, biti na uči... in sem zdajle vse pospravla, pomila, vse se svetiuser posted image samo likanje sem si pustila za jutri zjutrajuser posted image

Seveda ga lahko pustiš - ko bo lačen in prelulan, se bo itak sam zbudil.

polynesia
- HB, da je "samo" virus! Mi smo jemali biogaia od 3. tedna in vse do konca 4. meseca in res (trkam) nimamo prebavnih težav, razen občasnega prdkanja.

Pa moram mojega malega pohvalit, da je končno vzljubil čaj. Zdaj ga pije ene 3x dnevno od 20-40ml, vsaj nekaj user posted image
Ima pa malo reakcije na cepljenje, prej se mi je zdel nekam bolj topel in ima T 37,7, ampak zdaj lepo spi, še prej je pa 170 ml mleka z riževo kašico spil.

Neposredna povezava do sporočila: 2521
17.3.2009 20:55:46   
šema
IZVIRNO SPOROČILO: orka

? babe,a ve ko ste same otroke spredi al zadi vozte?Jaz si zaenkrat še ne upam sama pelat s tamalo,ker se airbag ne da spredi izklopit, zadaj je pa nimam na uču....

Jaz sem šla do prlekije sama- lupinica je montirana zadaj za sovoznikovim sedežem in ni bilo problemov. Dudo sem namontirala na njegovo desno stran v bližino mojih rok, za vsak slučaj sem imela pa še eno dudo spredaj na armaturi. Pa je šlo- okoli Ormoža je začel nekaj cvilit in sem z desno roko poiskala njegovo dudo pa je bilo. Če bi bil alarm hujši bi pa ustavila in podojila ter nato nadaljevala (ni šlo drugače, kot da sem šla sama, ker je bila starejša hči na počitnicah pri mojih, moj dragi pa je bil dežuren v službi. Drugače se tudi jaz izogibam temu, da se vozim sama na daljše razdalje- na krajše pa ni problema)

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
17.3.2009 20:56:48   
Andromeda
polynesia - sem prej pozabila - katero pediatrinjo pa imate?

Neposredna povezava do sporočila: 2523
17.3.2009 22:43:06   
Andromeda
Hmm, vidim, da se tukaj spet nič ne dogaja, oz. da se kar sama s sabo pogovarjam user posted image

Mirno noč vam želim, pri nas je bil že 2x alarm in smo pili čaja, ima pa kar vroče čelo, T pa mu nisem merila.

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 2524
18.3.2009 8:16:49   
mojsoncek
jutro! Eno user posted image vam skuham, da boste lazje kaksen post napisale user posted image

Se vidi, da je lepo vreme in je manj casa za pisanje.

No, mi smo spet naspani in dobre volje... zdej se greva pa zrihtat, ker dobiva obisk

Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

prašičja gripa
buči

Te je strah prašičje gripe?

da (20%)

na nek način, svet je zelo majhen (15%)

zavdam se potencialne nevarnosti, vendar ni za pretiravat (36%)

ne delajte panike, zadeva je daleč stran (5%)

malo pa res (7%)

ne (18%)

Število vseh glasov: 582

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!