|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
17.3.2009 18:14:16   
tims
Midve sva pa malo prej prišli domov. Je Nina ves čas spala. Se je pa zgleda nekaj malega prehladila. Ji je začel ful iz noska tečt. 

Vam pa posredujem sms, ki sem ga prejela od Ilatic.

"Čao. Evo midva počivava. Danes mi je ena sestra pokazala neko študentsko kopalnico in se bom lahko stuširala. Juhej! Tarik pančka, jaz pa malo počivam. Stanje je bolše, je še vedno na kisiku 3l. Antibiotik ima na 12 ur.Frekvenca dihanja je ok. Vročine nima, je pa prej začel driskat. Upam, da ne bo kaj hujšega.Verjetno ga bodo zopet dali na infuzijo, ker itak že slabo pije in je.Lp od obeh vsem na RR."

Ilatic user posted image user posted image user posted image  zate in user posted image user posted image user posted image za Tarika.

Blacky, user posted image tudi zate, pa da ti bo uspel pregnat virozo in da bo današnja noč bolj mirna. Pa vse najboljše Teji za mini rduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image za plazenje.

Nanka, uživajte na RD.

Inigo, upam, da bojo zobki kmalu pokukali ven in da se bo stanje umirilo.

Ksenci, joj, tole pa je svinarija, kaj se dogaja. Itak, naj da v javnost, da se bo zvedlo, kakšno sodnijo imamo.

Zdaj se grem pa igrat s Timom do večerje. Dons upam, da mi bo uspelo kaj prej v pojstlo, ker sem že čist fertik. Ta zgodnja ura me bo ubilauser posted image .

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
17.3.2009 18:20:41   
tims
Neboglasnica, sva pa ažurne s prenašanjem sporočiluser posted image

user posted image  za Ano. Kar se pa prsta tiče: pejt, pa naj ti ga zrihtajo, da se ne bo stanje še poslabšalo. Ti pa čist verjamem da te je strah. Mene bi blo tud, če te to kaj tolažiuser posted image .

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
   [Brisano sporočilo]
17.3.2009 19:11:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3803
17.3.2009 19:20:55   
glugluglu
oj,

zaenkrat smo uspešno rešili naglavno nadlogo, jutri bosta šla že v šolo, no danes sem bila še na govorilnih, Marka sem morala malo zagovarjat, ker mu pisni testi super grejo, pri ustnih pa ima malo težav, ampak meni se zdi, da ne zato, ker ne zna, ampak, ker se zmede, itd, jaz seveda sklepam po sebi, ker sem bila ista. No sej drugače pa nič takega, je priden, Nina pa itak blesti.

Ksenci, jaz sem takoj pomislila na to, da bi šel v javnost, ma kakšen Svet bi z veseljem tako sočno zgodbo pobral, ampak naj gre, če bo res ogrožena njegova služba, ali če bo res sodišče prisodilo, da je kriv. Ali ima kakšnega odvetnika?

Ma nič ,sem hotela še kaj napisati, pa se Tian joka-dere, moram iti, ma saj zadnje časa mi nič ne rata kaj preveč na RR viseti.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
17.3.2009 19:34:05   
ksenci
fora je, da je to tak nahitr in si zdaj rihta odvetnika in je bil še dans na seji brez njega. bo še rajš počaku z novico za javnost, da z odvetnikom najprej vse premeljeta. mu pa stoji ob strani velik sodelovcov in upam, da bojo kaj zrihtal.
neboglasnica- zdravnica ki me je operirala je rekla naj pustim prsta pri miru in morm hodit vsak dan na prevez k svoji zdravnici, na izvidu pa piše menjava obkladkov domauser posted image jz bom rajš pustila, kr imam itak vse čez povoj

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
17.3.2009 19:38:45   
ksenci
najpomembnejšo novico pa pozabimuser posted image moj avtek je pošlihtan in prede ko mucika, sam zdaj pa jz ne morem vozituser posted image
grem v postlo se še mal z mojima dvema stiskat. kako paše, ko marko skrbi za Aljaža, pa nč mu ni treba stokrat rečt, ko ve da mora samuser posted image user posted image user posted image no sej se zram štulim in kontroliramuser posted image user posted image user posted image
nočko!

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
   [Brisano sporočilo]
17.3.2009 19:41:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3807
17.3.2009 19:55:31   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

sm se prišla mal javit. celo popoldan že ležim, da me ne boli noga. kako je bilo? no ja, strah me je blo res ful. so mi hotl sam en noht obdelat, pa sm jih prosla če lahk oba zdaj, pa so mi ustregl, kr mam dojenčkauser posted image bolel me ni nič, edin ko mi je lokalno dalauser posted image na desni nogi mi je kr noht potegnala dol- je rekla da je že čist odstopu. res morm potrkat, da nism nič čutla, edin zdaj me mal boli, če ne ležim, ko je lokalna že popustila. so me mal skregal, kje sm tak dolg hodla, kr je kr resnouser posted image zdaj mam 3 dni strog počitek- ležanje z vzdignjenimi nogami in vsak dan prevez pri svoji zdravnici. upam, da se mi zaceli in imam enkrat mir s tem, kr je res zoprno. imam pa napad lakote- po kosilu sm zmazala celo čokolado, zdaj pa je lubi šel po pico- torej dieta je šla po gobeuser posted image
morm pa pohvalit taščo, kr že cel popoldan skrbi za Aljaža in lahko v miru počivamuser posted image

morm pa povedat neki žalostngauser posted image marko je danes mel na sodiščui obravnavo( je policaj), kr ga toži neka bogata živina, češ da ga pripru brez razloga- on pa bil pijan ko kanta in je velik napihu. ravnal je čist po zakonu- brez napake in ima pričo sodelavca in vse pappirje. ampak je ta svinja tako vplivn, in markotu kaže zelo slabo in ga lahk spoznajo za krivga. kar pa je najhujš, da je to svinja kolega od markotovga šefa in mu je ta povedu, kje je lukna v zakonu in kako lahk stoži markotauser posted image res groza, lahk ostane še brez šihta zarad takih barab. zdaj se tak sekira in išče kaj bi naredu. študira, da bi najraj dal v javnostuser posted image

Kot je že ena prej napisala, Svet bi bil najbrž zadovoljen s tako zgodbo ... ampak vprašati se je treba, kakšne bi bile pa posledice potem. Če je tip res tako vpliven, mu lahko škodi tudi po objavljeni zgodbi, takrat bi to najbrž naredil iz maščevanja. Treba bi bilo ornk razmislit, kaj je najboljše. Upam samo, da imate kakega dobrega odvetnika.

Ksenci, želim ti čimprejšnje okrevanje user posted image

Nam je pa internet dol padel ... dobro da je mož vedel porihtati, ker jaz ne bi imela pojma user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
17.3.2009 20:01:29   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

neboglasnica, kaj že imaš ti na prstu? Vraščen noht? Saj skoz berem kako te boli pa težave s tem povezane, samo sem zgleda enkrat zgrešila bistvo in ne vem točno kaj je že ta vrag, ki ti take bolečine povzroča.
Upam, da ne bo prehudo. Že imaš datum?

metuljček, veš zakaj vedno otroci prvo kličejo "Ata, ata"? Sem dognala. Ker jih pogrešajo. user posted image

Imela sem vraščen noht na sredincu in palcu leve noge, pa so mi septembra operirali samo sredinec. Palec mi rešuje pedikerka vsak mesec z rezanjem. Rana se ni in ni celila, celo zimo imam že gnojno, včeraj pa celo nogavico krvavo. Saj danes, ko je bolje, bi najraje prestavila vse skupaj. Za ta poseg pa ne potrebuješ datuma, samo prideš, počakaš in je to to.

Glede prve besede: ja, tole tvojo ugotovitev sem jaz poštudirala že davno, pri prvi punci. user posted image

Populis vas pozdravlja z drugega konca SLO, kjer uživa v maminem zavetju.

Neposredna povezava do sporočila: 3809
17.3.2009 20:02:30   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Neboglasnica, sva pa ažurne s prenašanjem sporočiluser posted image

Kar je treba ni težko takoj narediti. A ne?

neboglasnica- zdravnica ki me je operirala je rekla naj pustim prsta pri miru in morm hodit vsak dan na prevez k svoji zdravnici, na izvidu pa piše menjava obkladkov doma jz bom rajš pustila, kr imam itak vse čez povoj

Ja, saj to je problem. Meni so na kirurgiji rekli, naj pustim pri miru in hodim na preveze, moja zdravnica pa je pobesnela, ker si nisem polivala s fiziološko. Zakaj?? Pa reče, da zato, ker tako lažje odstranijo krasto in se rana prej zaceli. Očitno bo nekaj na tem, saj sem si jaz šele po treh dneh začela polivati in se je celilo, celilo kar dva meseca.

grem v postlo se še mal z mojima dvema stiskat. kako paše, ko marko skrbi za Aljaža, pa nč mu ni treba stokrat rečt, ko ve da mora sam no sej se zram štulim in kontroliram
nočko!

Upam, da bo tudi pri nas tako.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
17.3.2009 20:03:04   
neboglasnica
Prask, prask, zakaj mi je pa post na dva dela razdelilo??? Ma nima veze, v glavnem, da se ni izgubilo.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
   [Brisano sporočilo]
17.3.2009 20:03:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3812
   [Brisano sporočilo]
17.3.2009 20:04:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3813
   [Brisano sporočilo]
17.3.2009 20:08:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3814
17.3.2009 20:14:21   
neboglasnica
Samo poslovim se, me nekaj buča boli že dva dni. Se mi zdi,  da je ta rdeč škrat na pohodu..

Nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3815
   [Brisano sporočilo]
17.3.2009 20:17:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3816
   [Brisano sporočilo]
17.3.2009 20:27:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3817
   [Brisano sporočilo]
17.3.2009 20:42:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3818
   [Brisano sporočilo]
17.3.2009 20:50:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3819
17.3.2009 20:54:08   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Blacky, ziher se ti ne vrača viroza, traja ene par dni, pa je bolje. Saj bo! Zate in za Tejo user posted image user posted image

Ja, samo pri meni je trajala samo en dan, v soboto, v nedeljo in včeraj sem bla kar ok, danes pa mi je že cel dan ful slabo v želodcu. Pa drisko sem imela zjutraj, samo sem jo zatrla z linexom. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3820
   [Brisano sporočilo]
17.3.2009 20:54:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3821
17.3.2009 21:24:36   
netki
heloooo

no za mano je kar razgiban dan.....4 ure vozičkanja od tega en del z dzaniko...super je blo, smo tolk čvekale, da sploh nisem opazla kolk kilometrine smo nardile user posted image ma ni hudič da ni šlo neki gramov dol user posted image
od včerajšnjih trebušnjakov me danes vse boliuser posted image

dzanika....kam jo pa mahate da rabiš potni list za jana?

Neposredna povezava do sporočila: 3822
17.3.2009 21:27:30   
netki
nočko

< Sporočilo je popravil netki -- 17.3.2009 21:30:05 >

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
17.3.2009 21:52:16   
rovar_ka
helllooouuu!

sploh ne morem sledit tekoči debati, ker sem skoz Tii za ritjouser posted image No, pipika se je odločla, da more do 8. mesca vse naštudirat, tak da danes je kr naenkrat začela hodit po vseh štirih - blacky, polžka plis, pa zgoraj ni dobila samo enega zobka ampak kr dva (dvojkici) - tak da blacky, še to prosim spremeni. Dankeuser posted image Se pa tud premika ob sedežniuser posted image

V glavnem, vstajamo še vedno ob nehumani uri, čez dan spimo bolj malo, hodimo ven..

emm...rebeca - sem bla zadnjič v pikapolonici in je bil tam točno taki veliki tigerček kot si ga tak dolgo iskala (sej vem da ga že imaš), ampak sem se takoj spomnila na tebe, ko sem ga zagledalauser posted image

za ilatic in tarika user posted image

za boleče prste user posted image

za vse bolane user posted image

in za vse praznovalčke user posted image

lahko nočuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
17.3.2009 22:02:25   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

majuska.....vauuuuuuuuuu, kaki postaven in kjuuuuuuuuuuuuuuut dečko je Aleksander. user posted image user posted image  

hvala hvala user posted image   ampak povedala si pa tko, ko da boste morale vse svoje hčere pred njim skrivati user posted image user posted image

evo, malo sem pospravila Aleksandrove cunjice, premajhne gredo k sestrini kolegici in me je kar groza, ko vidim da bo treba spet kupovati. Nekako smo prešaltali na 74. Če je od katere malček to že prerastel, se priporočam, da kaj podedujemo user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?