|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od Vrhnike do Idrije
16.3.2009 14:37:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

No ,da se vam malo pofočkam.Sem od preglede (šele zdaj),ker mi je po CTG  ratal nekaj slabo in me niso spustili domov.U bistvu se mi vrtelo in najprej sem imela pritiska 110/65,potem čez čas pa 146/92.Mogla sem malo odležat ,dali so mi kosilo potem šele dali domov.Dr.mi je rekel,da se da zgodit da v tem tednu rodim.Pustimo se presenetit.

ampak zdaj si bolje, to je glavnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1776
16.3.2009 14:39:41   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image juhu, janjaaaa!!!!samo da je vse okuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1777
16.3.2009 14:49:15   
Dudica1
janja je lepo slišat da si ok še lepše pa da bo v roku enega tedna user posted image pri tebi a ne?
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
17.3.2009 7:13:56   
Dudica1
user posted image

smo padle globoko na drugo stran...user posted image
kako ste kaj danes na tak turoben dan???
pri nas kaže bolj na dež...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
17.3.2009 7:26:24   
Anonimen
dobro jutro punce

jz se spet spala za en k... no ja bo že bolš, ponavad k jz zaspim je pa ura tojk že da moram ustatuser posted image no ja če se zdaj ne bom navadla kdaj se pa bomuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1780
17.3.2009 7:51:42   
Anonimen
jutro, punce!!!
cveka, vzami to na predpriprave po rojstvu;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1781
17.3.2009 8:02:54   
Anonimen
miska: ja saj jemlem, ampak zmatrana sm pa vseenouser posted image user posted image user posted image user posted image
tejle obiski na WC me počasi nervirajo, glih k zaspim pa me prime, pa spet zaspim pa mali jambra, pa spet pa imam v trebuhu akrobacije, in potem vse ponovimo od začetkauser posted image vmes pa še dec zasmrči tojk naglas da se ustrašim in spet nič ne spimuser posted image no ja bo že kar bouser posted image user posted image kako si drugače?

janja, kako si ti?
buksi jutri imaš rok a te kaj grabi??? javi da skupaj dihamouser posted image user posted image user posted image

arupnik: danes boš pa mal več tle gor k je tak vremeuser posted image

dudica1: kaj kej počneš?
jz se pripravlam da bom mal pospravla, pa se mi glih ne dauser posted image

gantar: včeraj si začela po dolgem času delat, upam da bojo tej težki dnevi čimhitreje miniluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1782
17.3.2009 9:22:48   
Dudica1
ma prav nič takega ne delam,čistim si regrat k sm ga že danes nabrala...njami...user posted image
janja
kako si ti...je že kaj znakov...???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
17.3.2009 10:08:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ma prav nič takega ne delam,čistim si regrat k sm ga že danes nabrala...njami...user posted image
janja

o kojk si ti pridnauser posted image user posted image a ga bi še zame nabralauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1784
17.3.2009 10:09:20   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

janja

o kojk si ti pridnauser posted image user posted image a ga bi še zame nabralauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
17.3.2009 10:18:35   
janja*
Punce moje zaenkrat sem okej.Počutje je veliko bolje,tako,da na kakšen porod sploh ne kaže.Očitno bom tokrat izdržala do konca.Vse je za nekaj dobro.Očitno se mora še malo porediti,zato noče ven.user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
17.3.2009 10:20:36   
Anonimen

Punce moje zaenkrat sem okej.Počutje je veliko bolje,tako,da na kakšen porod sploh ne kaže.Očitno bom tokrat izdržala do konca.Vse je za nekaj dobro.Očitno se mora še malo porediti,zato noče ven.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1787
17.3.2009 10:30:08   
Dudica1

očitno mu je prelepo da bi pršu ven...user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
17.3.2009 12:19:38   
arupnik3
oj
ja kje je slabo vreme pri nas je sonček user posted image pa ful toplo odzunaj tko da nam sprehod ne uide user posted image user posted image
sm pa malo že začela manj oblačit za zunaj nima več kobinezona in ji ful pašeuser posted image
sm pa dons ful kuhala pa pekla mi je lih zapasal tko da me ni blo nič tuki
zdej bom pa tut počas šla mal še drugam pobrskat
lp

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
17.3.2009 12:33:02   
buksi
evo mene iz pregleda.
In kaj sem ugotovla?
Mi je rekla, da sem že en dan čez rok, sem ga imela včerajuser posted image .
Tako, da če ne bo nič moram najkasneje v petek v P se it pokazat. je pa baje že zelo nizko in res samo še čakam. Tako je rekla.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
17.3.2009 12:49:19   
Dudica1
kaj ne morem verjet...očitno zdaj sploh noben več ne more predvidet kdaj imaš pdpuser posted image ...to je pa res čudno...user posted image
ja no BUKSI potem pa si že čez rok kaj hočeš...ampak zdaj pa zagotovo veš da ne bo več dolgo časa čakal...user posted image ...punčke ponavadi zamujajo...user posted image

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
17.3.2009 13:29:07   
janja*
Buksi sej ne morem verjet,da še nisi šla.Mogoče se bova pa res srečali.Jaz,če nič ne bo moram v ponedeljek v Postojno.Manj razmišljam o porodu in o teh stvareh bolje je.Malo me je pa že strah.Včeraj nas je bilo na CTG polna čakalnica in saj veste samo o tem smo se pogovarjali.Ni čudno,da se mi je potem vrtelo v glavi.
Danes pa me tako tišči dol,da grem kar ležat.Lepo se imejte in božajte svoje trebuščke.

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
17.3.2009 13:35:29   
Anonimen
buksi: no zdej k si čez rok bo pa res kmaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1793
17.3.2009 16:15:42   
Anonimen
morem neki napisat ker smo spet na drugo stran padleuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1794
17.3.2009 16:36:13   
buksi
Ja kaj čmo tako je. Samo bo kar velik pa težak po ocenah 3800g. Tako da res upam da se bo do petka kaj že zgodilo.
Sem pa bla danes že ful dolg časa na nogah tako,da zdajle grem pa mal počivat, ker sem že čist out.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
17.3.2009 16:47:30   
Dudica1
buksi moj prvi je mel 3880g tako da maš še mal fore...pa ni bil nč prebuckast al pa kej težko za ven spravt...user posted image

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
17.3.2009 17:24:59   
arupnik3
ojoj
moja je bla težka samo 3160g
no ja sej je tut zdej čist taka suhcana čist po atiju
bo čez 20 let miss sveta user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
17.3.2009 17:49:42   
Anonimen
moj prvi je bil 3610 pa je zdej orenk korenjakuser posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1798
17.3.2009 18:46:21   
Neža7
buksi..... Si še tu!!!!! Hmmmm......... kaj pa čakamo user posted image

janja....... Samo še malo potem user posted image

Jutri je možek doma(da jutri me ne bo) in če se kaj novega zgodi čez noč bom kar sedaj zaželela, da boste imela čim hitrej in čim manj boleči porod user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
17.3.2009 18:55:11   
Neža7

buksi moj prvi je mel 3880g tako da maš še mal fore...pa ni bil nč prebuckast al pa kej težko za ven spravt...user posted image

user posted image  jaz niti ne bi poskusila ven spravit, ker bi se ustrašila user posted image  Jaz sem kar malo čudno gledala user posted image  ko se je moja rodila z 2260g..... No vsi so gledali malo Nežo, ko so prišli obiski, ker je bila tako mini user posted image  Sedaj je že prava baba user posted image  Je bi si mislil, da je nedonosenček user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Slovenija ima talent
marantz

Kdo je tvoj zmagovalec talentov?

Lina Kuduzović (21%)

Maja Keuc (44%)

Maestro (16%)

Alen Vogrinec Vesel (8%)

Sanja Poljšak Pesan (6%)

drugi (6%)

Število vseh glasov: 346

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!