Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 15:47:09
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat NE vem kaj je to ampak moji vagi se bo zmesalo ce bo slo tko naprej sva na istem A tudi kaj zatekaš? Jaz ful zatekam v noge... Prstki so ko pipi hrenovke Že pri prvem sem bila taka, še posebej na koncu Sam res ne vem, od kod kile- samo na solatkah sem pa ful malo pojem, ker niti ne morem veliko jest. Sladko sem ful opustila, večerje tudi... Pa gre še kar gor
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 16:02:01
|
|
|
|
Anonimen
|
jz se pa nič ne sekiram pa sem taka k balon saj bo čez dva meseca vsega konec pa bojo kg samo splahnele
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 16:02:51
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat NE vem kaj je to ampak moji vagi se bo zmesalo ce bo slo tko naprej sva na istem A tudi kaj zatekaš? Jaz ful zatekam v noge... Prstki so ko pipi hrenovke Že pri prvem sem bila taka, še posebej na koncu Sam res ne vem, od kod kile- samo na solatkah sem pa ful malo pojem, ker niti ne morem veliko jest. Sladko sem ful opustila, večerje tudi... Pa gre še kar gor MOGOCE sem v gleznje malo zatecena...drugac pa ne...sam cagar na vagi se pa kr obraca iz tedna v teden bolj
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 16:03:52
|
|
|
|
KatMat
|
mene je kr groza...pomoje bo kr trajal da zgubim tolk kil...pa da ne recem celulit...ga u zivljenju nisem tok pridobila kt zdele v enmu mesecu!!!pa se na zacetek poletja rodim!!!ojoj
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 16:05:09
|
|
|
|
KatMat
|
jem samo trikrat na dan...zjutraj nekaj malega za zajtrk...pol skuham kosilo pa povecerjam se nekaj cist mejhnga...vmes pa sadje..kile pa sibajo kt da bi v hladilniku sedela!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 16:06:05
|
|
|
|
KatMat
|
konec sluzbe zame...grem v leclerka mami pouster kupit k se neki prtozuje da jo vrat boli...pol pa domov!!!se beremo kaj proti veceru!papa
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 16:07:00
|
|
|
|
pokica_
|
Jaz že tudi začenjam zatekat, najbol vidim po zoknih zvečer pred tuširanjem. Imam zareze v nogah . Sicer pa itak nikoli nisem imela suhih tačk, tk da mi je to že normalno. Babe, za očetovski dopust, je treba se že kaj kdaj prej oglasit na CSD, ali se lahko sprinta le Obrazec na CSD šiška in se takoj naslednji dan po porodu nese na CSD(seveda očka)? Nese se pa lahko le v času uradnih dni, al tudi npr. v torek; če pač tak nanese?
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 16:08:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jem samo trikrat na dan...zjutraj nekaj malega za zajtrk...pol skuham kosilo pa povecerjam se nekaj cist mejhnga...vmes pa sadje..kile pa sibajo kt da bi v hladilniku sedela!!! jz sem pr prvi nosečnosti vshajala kot kvas sem jih +30 pridobila v 4 mesecih s čim se hvalim pa mi jih je 15kg ostal no zdaj pa bolj počasi vsahajam ampak vstrajno
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 16:10:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Jaz že tudi začenjam zatekat, najbol vidim po zoknih zvečer pred tuširanjem. Imam zareze v nogah . Sicer pa itak nikoli nisem imela suhih tačk, tk da mi je to že normalno. Babe, za očetovski dopust, je treba se že kaj kdaj prej oglasit na CSD, ali se lahko sprinta le Obrazec na CSD šiška in se takoj naslednji dan po porodu nese na CSD(seveda očka)? Nese se pa lahko le v času uradnih dni, al tudi npr. v torek; če pač tak nanese? mislim da mora imeti otrokove podatke to je pa rojstni list, pri nas lahko koristi dopust pa pool dodatno vmes nese na CSD, vsaj mislim da je bilo tako! bom jutr uprašala ko grem tja
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 16:16:58
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz se pa nič ne sekiram pa sem taka k balon saj bo čez dva meseca vsega konec pa bojo kg samo splahnele ja ja mislim da ne gre to kr tko kot ti praviš...se je treba fejst trudit da spraviš dol... zatekam pa tud jaz že malo okrog gležnja...se mi kr dost pozna elastika od nogavic...pravijo da ko ležiš da je fajn da si noge podložiš da jih imaš višje gor...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 16:19:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz se pa nič ne sekiram pa sem taka k balon saj bo čez dva meseca vsega konec pa bojo kg samo splahnele ja ja mislim da ne gre to kr tko kot ti praviš...se je treba fejst trudit da spraviš dol... zatekam pa tud jaz že malo okrog gležnja...se mi kr dost pozna elastika od nogavic...pravijo da ko ležiš da je fajn da si noge podložiš da jih imaš višje gor... sej vem da ne gre, se tolažim stem da to pod bo pa šlo ja naj bi manj zaotekal če imaš noge privzignjene, jz kr spim z privzdignjenimi nogami že nekaj časa, pa mislim da imam manj krčev kot sem mela pr prvi nosečnosti
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 16:21:20
|
|
|
|
Dudica1
|
ma za krče je vseen kako imaš noge...za zatekanje pa pravijo da si jih malo privzdigneš... no ja kukr komu paše jaz ne morem spat da mam noge od tal oz. od jogija...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 16:32:12
|
|
|
|
Anonimen
|
A tudi kaj zatekaš? Jaz ful zatekam v noge... Prstki so ko pipi hrenovke Že pri prvem sem bila taka, še posebej na koncu Sam res ne vem, od kod kile- samo na solatkah sem pa ful malo pojem, ker niti ne morem veliko jest. Sladko sem ful opustila, večerje tudi... Pa gre še kar gor FLASK_A koliko pa soliš solate? Preveč soli zadržuje vodo v telesu. Priporočam ležanje na levem boku; pravijo, da manj obremenjuješ organe. Drugače pa glede CSDja - mislim, da je potrebno oddati do konca meseca, da dobiš 12. v naslednjem mesecu. Grem jutri oddat vlogo za porodniško in jih bom vprašala. Sem si pa izračunala porodniško in skoraj začela jokati, tako majhna bo. Upam, da mi ne bo treba kupovati kakšnega specialnega mleka in bo moja mlekarna normalno obratovala...
< Sporočilo je popravil k.tja -- 17.3.2009 16:33:20 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 16:38:19
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja FLASK_A koliko pa soliš solate? Preveč soli zadržuje vodo v telesu. Priporočam ležanje na levem boku; pravijo, da manj obremenjuješ organe. Ja, vem ja. Zato pa nič ne solim, samo zabelim s kisom pa bučnim oljem in mi je super! Pa ležim tut na levem boku- mi tudi bolj paše... Noge dvignem ponoči... Ampak končalo se bo pa čez mesec in pol Kot pri prvem
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 16:39:05
|
|
|
|
Anonimen
|
jz sem v prvi nosečnosti oz. po rojstvu ostala brez mleka in sem kupovala mleko pa bom mela isto visoko porodniško kot takrat sam da je bilo takrat sit zdaj so pa € vse bomo zmogle, če so pred nami vse zmogle bomo pa tud me a je tako!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 16:46:06
|
|
|
|
Dudica1
|
tud men paše bolj levi bok...pol mi pa moj skoz od odzadi teži...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 16:47:21
|
|
|
|
Anonimen
|
men pa čez dan paše ležat na levem boku, ponoč pa ko se zbudim da grem na WC sem pa na desnem boku
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 16:49:32
|
|
|
|
pokica_
|
Jst tudi upam, da bo moja mlekarna obratovala tako kot se šika,....ima da teče mleko v potokih, pa če ga bomo stran zlivali . Drugače pa....sj pa ne vemo kako bo, če bo mleka al ga nebo. Lahko samo upamo in vztrajamo in se trudimo po najboljših močeh. Ponudba-povpraševanje....pravjo
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 16:56:47
|
|
|
|
petrazg
|
Če imate krče v nogah, to pomeni da premalo pijete... Več pit punce. Zatekam pa jst tudi full... Meni se najbolj vidi na prstih na rokah, ko imam zvečer fajn zareze od prstanov, če si jih ne odstranim pravi čas... Mlekarna... ja bi bilo fajn, če bi delovala... tudi dosti lažje je vse skupaj. Če pa ne bo, pač ne bo... kaj čmo...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 17:00:18
|
|
|
|
Dudica1
|
men pa na roki nič...na nogi se mi pa zdaj nekaj kaže zvečer..ma ja če slabš ne bo bo vredu a ne... mleka sm pa jaz imela v P. tok da mi je kr ven teklo...pol kasneje pa nč več...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 17:08:25
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 mleka sm pa jaz imela v P. tok da mi je kr ven teklo...pol kasneje pa nč več... Dudi sej pravijo, da je lohk v drugo čist drugač... Mogoče boš pa sedaj 1 leto dojila...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 17:09:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sej jz pijem dovolj pa imam vseeno krče po nogah
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 17:15:42
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 mleka sm pa jaz imela v P. tok da mi je kr ven teklo...pol kasneje pa nč več... Dudi sej pravijo, da je lohk v drugo čist drugač... Mogoče boš pa sedaj 1 leto dojila... upajmo ja... ...no ja prvi je tud z aptamilom gor zrastu bo pa tud ta a ne...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 17:18:34
|
|
|
|
Anonimen
|
mojga so pa že v P. futral po flaški, pol pa nama kr ni in ni stekel ko pa nama je mi je pa mleka čist zmankal tako da je zrasu gor z novalacom
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 17.3.2009 17:27:50
|
|
|
|
petrazg
|
No vidita... bomo že... Moj je tudi zvečer dobival Novalaca, pa kdaj čez dan, pa smo tudi mi zrasli... Jst pravim, bo tako kot bo... al bomo dojile al pa ne... super mamice bomo v vsakem primeru...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?