Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.3.2009 15:38:02
|
|
|
|
tassika
|
jaja mogoče bo pa čez burger. A vidim da sem res to scoprala, ampak še vedno ne vem kako se naglasi tvoj priimek a na zadnji A a na prvi A . Še 5 minutk pa šibam, že itak od 13,00 bluzim po forumih
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.3.2009 15:38:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Oooo joj, še jst bom vsa cmerasta. Pa sej si ne predstavljam občutka.., ker nism mela nobene živalce doma razen ogromnega akvarija s polno ribicami. Sam, ko berem.. me stisne. Iskreno. Joj.. nehita obe. Dost.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.3.2009 15:40:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Zvezdicoooo mam ... ta tretjo... aha, tko gre to. Nad 500 dobiš.. a joooj, do četrte bom že mami.. Pilotina, jst mam pa soseda (bivšega soseda), ki se enako piše. Ti je kej znano.. Na Viču ma lokal. Pa ena tragedija se jim je zgodila.. , grda, grda...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.3.2009 15:46:16
|
|
|
|
pilotina
|
tassika...kr normalno ga izgovoriš in je to to Rižkoo...ne jokat še ti, no...pa ja ne bom nosečke žalostila...sm napisala samo zato, da veste kako je bla moja mucka pogumna in se je treba zgledovati po njej na Viču...ne ni mi znano...mam sicer sorodnike v LJ, ki se tko pišejo, ampak ni to to...nobenga lokala nimajo za zvedzico...tri mava zdej midve
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.3.2009 15:49:04
|
|
|
|
Anonimen
|
pilotinčica Ok, pol pa ok. Ker to je pa žalostna zgodbica. Sm misnla, da so kakšni sorodniki. Pikice.., jst grem bodočmu možu kej skuhat. Tok je že shujšu, da ga bom prehitela.. čez nekaj mesecev. Zato, grem kuhat.. brrr..sam mi smrdi kuhat.., smrdi mi, ko se kaj kuha. Grozna sm. Pol še pridem.. RR mi deluje zdej. Sej se opazi, a ne? Joj mi cajt z vami hitr mine. Cmoka
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.3.2009 15:49:22
|
|
|
|
tassika
|
Ja superca za zvezdice, zdaj pa rabita priti do 1000 da ujameta mojih 4 Punce moje grem počasi domov, ura je čas. papa
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.3.2009 15:52:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Dijo Tassi
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.3.2009 15:53:58
|
|
|
|
pilotina
|
danes ne vem, če še pridem, ker greva z dragim pohajat...vas pa jutri berem lepo se mejte sreče moje
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.3.2009 15:56:31
|
|
|
|
strumf
|
čav punce. oglašam se vam po dolgem času. vidim, da je kar nekaj novih nosečk. čestitam vsem . pri naju je še vedno kriza. sploh od januarja, ko sem bila prepričana da sem zanosila, pa je M samo zamujala-pa čeprav je bil + viden. tako da sem čisto poklapana. čakam in čakam pa ni nič. zato sem se malo odklopila od foruma. pa sem sedaj komaj zbrala pogum, da vidim kaj počnete. sedaj mi je že boljše. pridno čuvajte svoje pikice in bote fajn
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.3.2009 16:48:16
|
|
|
|
twixy
|
What's up girlss?? Jaz sem vam po doolgem(?) caso malo posvetim Torej.. Moja nosecnost zaenkrat poteka super. Razen slabosti Danes sem tudi prvic bruhala in to kar 3×.. Ko sem dala hrano v usta sem samo na WC lahko letela.. Tako,da se nic nisem prav jedla. Pijem pa ogromno vode,to se telo sprejme Ju3 imam prvi pregled tako,da prosim drzite pesti za mene. Sem malo zivcna,me je strah ampak sem optimisticna in to se mi zdi najbolj pomembno. A se bo ze slisal srcek? pilotina ojojoj.. Pogumna je bila! ZELO... rizkoo ni panike.. Hvala,da si se spomnila Bova itak nekam sla.. Samo se izbirava ponudbe. Aha.. Ce se naslednjic dobite na kavici nekje maja se vam pridruzim Prideva midva 5dni po poroki v Slovenijo in mogoce celo ostaneva malaMravljica oo..sit no Itak,da si jezna.. Kako pa ne bi bila Pa niso nekaj govorili kako je v Dravljah fajn in,da ti vse lepo na CD posnamejo?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.3.2009 16:56:28
|
|
|
|
tassika
|
Evo mene doma Twixy veš da bomo držale pesti. Načeloma naj bi se srček že videl, razen če je prišlo do kasnejše zanositve, v takem primeru te naroči čez dva dni na ponovni pregled. Imam pa jaz v enakem času pregled, me je g. naročila prej da lahko potrdi ali je ali ni nosečnosti. Itak sem brala, da je ta kao prvi pregled samo potrditev da je nosečnost dejansko v maternici in da srček bije in nič drugega. Strumf žal mi je da te testi tako hecajo, malo se nam pridruži, tukaj včasih take klobasamo, da ti ne bo dolgčas Pilotina a spet, madonca vidva pa sta leteča, le glej da jutri poročaš tudi o kakšnih drugih aktivnostih Jaz se grem pa zdaj malo uležt, sem mogla stat na vlaku, ker so ga skrajšali in sm bili ko sardine v konzervi, pa še ena zraven mene je imela ogaben parfum
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.3.2009 17:06:21
|
|
|
|
malaMravljica
|
Twixy, ja si mores mislit. Tako pricakovanje in potem to. Vsekakor opravi vse preglede gor in ne sili v Lj. kot jaz. Sem prejle spet klicala in si tam mislijo, da kompliciram 100 na uro, sam poslusal me pa nihce ni prav zares. Sedaj so rekli, da me pokliceju jutri nazaj, da bodo govorili s sefom. Saj v bistvu bi sam tisti denar nazaj vzela in cau, za filmcek bi pa lahko mojega ginekologa pol prosila. Saj so rekli, da ce pridem naslednjo sredo nazaj, samo naslednjo sredo ne bom vec v Slo, pa tudi 400 km naredim v lj in nazaj, kaj naj jih se enkrat delam al kaj in reskiram, da dobim spet filmcek s 3 sekundnim posnetkom. To delajo tako, ker se nihce ne pritozi, v tistem veselju in zagonu pac nobeni ne pade na pamet se potegnit zase. Ni pa prav zaracunavat znesek, pol pa folku prodati macka v zaklju. Nogavica, tebi pa cestitke, kako velik je ze tvoj malcek, super. Vidis, tudi pri tebi bo vse ok. Vesela sem zate. Jaz imam pa novo frizuro. Spredaj full postrizena, cist drugacna sem. Tako, grem se se z eno kolegico nacvekat.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.3.2009 17:52:04
|
|
|
|
sonček85
|
pilotina.ta tvoj dragi je prava faca tassika.ja kr jej peso ne boš imela slabih rezultatov železa rižkoo:saj ti bom javila kdaj rodim sam po današnjem dnevu nikoli ne veš ,mogoče pa že na tvojo poroko bravo za prstančke nogavica.jeeeeee tko se dela pupa naša bravo za srčka nogavička je pa že lepo velika twixy:seveda bomo misle na tebe in malega twixyja, mm.samo brez besed sem ostala evo moje malo poročilo No da se malo javim ,cel pop sem preležala ,saj mi trbuh spet kr otrdeva ,kljub magnesolu in spet isto k zadnjič ponoč,tko da raje ležim k pa tle čepim,dragi pa že kr navija ja zdaj bomo pa šli,tko da sem mu še pokazala kaj je kje in kaj mora vzet,pa kaj naredit k bom v P. Sem rekla malemu da naj počaka še malo da gremo jutri še samo papirje uredit pa mami k frizerju enkrat ta teden ali drugi potem pa naj prijoka. Premika se pa ves dan že kot pravi mali motovilček grem ker mi ne paše sedet,pusica vsem od mene in Aleksa
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.3.2009 17:54:28
|
|
|
|
sonček85
|
mm.bravo za frizurco
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.3.2009 18:07:13
|
|
|
|
tassika
|
Sonček to te samo malo heca, boš videla, na koncu boš šla pa čez rok
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.3.2009 18:07:42
|
|
|
|
malaMravljica
|
Soncek, kaj pri tebi kaze, da bi lahko rodila ze tako kmalu? Joj oprosti, ni v modi tako kot sem vprasala, rece se: Kaj boste ze kmalu rodili in ne boste vec noseci ? sam hecam se, tako grdo mi je to, ko se govori v mnozini, da je ena noseca. Vprasanje Soncek pa ostaja, bos ze kmalu zibala al kako? Sem ti kar fous, da bos ze spoznala tvojega dojencka.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.3.2009 18:08:37
|
|
|
|
malaMravljica
|
Tassika, mi na oktobrkah smo tako noseci
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.3.2009 18:18:41
|
|
|
|
tassika
|
tudi mi ne zaostajamo, danes nas je malo bolel trebušček, pa zdaj nam je slabo, ker je mami preveč pojedla, drugače pa smo uredu in upamo, da bo tako tudi do nadaljnega
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.3.2009 18:23:04
|
|
|
|
malaMravljica
|
Tassi, mi bomo pa skupaj rodili in bom jaz kar mojemu rekla, naj on spravi otroka iz trebuha vn, jaz se bom pa takrat smejala zraven pa se skupaj se bomo redili in mu bom tudi rekla, naj se kar on zredi za oba, bo on dobil celulit in strije, jaz bom pa lepa ostala
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.3.2009 19:09:21
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Sonček to te samo malo heca, boš videla, na koncu boš šla pa čez rok ne nočem čez rok ,tassika ne prosim ,ne govori tega mm:ja mali me nekaj heca,jaz upam ,da do konca meseca zdrži potem pa naj bo zdaj je malo bolje,me je pa še malo špikalo v križu in spodaj me je špikalo tassika.a tebe tudi matra,joj joj no saj bo,ti smao pazi na pikico
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.3.2009 20:08:54
|
|
|
|
twixy
|
Punce, jaz sem se takooo najedla Celi ljubi dan mi je bilo slabo... Ob 19ih pa kot bi bila drug clovek Kar naenkrat ful energija in ful velik apetit. In sem pojedla vse kar sem videla In zdaj se prav lepo pocutim Edino upam,da se mi kaksna slabost ne pojavi prej jutrom. malaMravljica za novo frizuro. Jaz si grem naslednji teden podaljske dat not,da bom za poroko imela dolge lase Bom lepa princeska
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.3.2009 20:18:25
|
|
|
|
tassika
|
Sonček nič skrbet, s pikico bo vse ok, sva se vse zmenili, nimaš šans da kaj oporeka . Tvoj aleks mora pa tudi zdržati do konca meseca, a inekcijo za razvijanje pljučk so ti dal v pirmeru če prej rodiš? Twixy bo pa dolgolaska, saj prav boš imela lepo frizurco Meni pa še vedno hrana od kosila visi v želodcu ni fajn občutek
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.3.2009 20:27:00
|
|
|
|
twixy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Twixy bo pa dolgolaska, saj prav boš imela lepo frizurco Meni pa še vedno hrana od kosila visi v želodcu ni fajn občutek Upaam,da mi bo pasalo. Da ne bom na koncu kot klovn
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.3.2009 20:33:22
|
|
|
|
tassika
|
ja tega ti pa ne znam napovedat, vem pa s kakšno kombinacijo bi to lahko bila, taki ful kravžlčki pa cvetje v laseh in potem eno široko obleko z obroči, pa še kakšno vlečko in si zmagala
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 17.3.2009 20:42:57
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Sonček nič skrbet, s pikico bo vse ok, sva se vse zmenili, nimaš šans da kaj oporeka . Tvoj aleks mora pa tudi zdržati do konca meseca, a inekcijo za razvijanje pljučk so ti dal v pirmeru če prej rodiš? tko je prav ,kr naj mala tassika uboga ,se je že veselimo Ne niso mi dal ,ne vem kak je postopek že da ti jo dajo,mnda če vidjo da bi bilo tkoj potrebno rodit ti jo dajo ,čene pa ne ,ne vem točno.Ja jaz sem mu tudi rekla naj počaka do konca meseca potem pa kar
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?