Češnca
|
Dobro jutro! Ronči žal se mi sanja ne, kje je seznamček... Ajvy sej men so tud nenavadna imena všeč, pa itak ne pričakujem idealne varjante oz. bo tista, ki jo bomo na koncu zbrali idealna! Iščem pa - zaenkrat še - za oba spola. Jst sm tud pri Anžeju M dobila že po 6 tednih... rumba sej men je tud Zarja ful lepo ime, pa mojmu možeku (kolk je to fajn napisat! ) ni... Kako je z Julijino nogico? sanek sej sm bla res čist mirna - kaj češ komplicirat po skor 12 letih?! Mi je pa frizerka rekla, da včasih kakšna nevesta sploh domov oz. iz salona ne bi šla, ker je tolk na koncu z živci... Ja, se pa res ne počutim čist nič drugače! Še čakam, da me zadane! tejči nekateri res grizejo - faza v razvoju... Punčka, ki je skupaj z Anžejem v varstvu tud, ampak zdej že redkeje. Nimam pametnega nasveta, razen da jst Anžeju - ki pa mimogrede poriva - stalno ponavljam, da to boli, da lahko otroček pade, da se to ne sme ipd... No, vidim, da kar prav delam, po tem kar je rumba napisala. madejka za polni penzion! kapica hvala za lepe želje - so se uresničile, še vreme je bilo prekrasno!!! Kako se pa ti počutiš? Ti je še slabo??? Pa za Dina. ulla super za zdravo Ulo! Uh, takšno tarnanje in še (po mojem) čist zgrešeno vzgajanje otrok... Mene čist razpi**i! Če sm za kej težko tiho, pol ravn zato! Ampak te razumem, pač potrpiš tistih 2x na leto. siskamiska kako si preživela delovni vikend? corfu kako si/ste??? Freycha kako ste se meli? Hvala za čestitke in komplimente! Včeraj Anžej ni in ni zaspal (vsega skupaj je oddremal 15 min), po kosilu smo pa moji teti nesli šopek na grob. Včerajšnji dan mi je tako šibnil mimo - skoraj kot sobota! Se mi je pa Anžej v soboto zbudil že ob 4.15, pol pa nisem šla več spat, ker sem mela ob 5.30 že frizerja. Ko sm prišla domov, je pa mali najdu tiste barve za prste in se pomazal po obrazu. Je hotu bit lep kot mami! Jah, pol je šlo pa itak vse ekspresno! Luštno je blo, vsi dobre volje, naš tamauček pridkan, kosilo odlično, tortica tudi... Utrujena pa že kot dolgo ne.