|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
16.3.2009 7:26:55   
Ronči
hej, ve katera na kari strani je seznamček??
Včeraj sem merla Klaro v višino, ker se mi je zdelo da je ful zrasla...pa ma 76,5 cm user posted image , 10,5 kg.... sem pa pozabla kulk je imela pri prejšnjem merjenju.

You can't fix stupid.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
16.3.2009 8:09:05   
Ajvy
jutro....

danes sem že malo boljše volje....zdejle se najem, pol grem pa nazaj spat....

Madejka...čišče nimam že 14 dni....tak da je kar M....sem jo po Tarjinem rojstvu čist isto dobila, po 6 tednih.....

Ronči...sezname ima Madejka...žal ne vem na kateri strani so.....
KAko si ti kaj ??

Corfu
????????

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
16.3.2009 8:13:34   
SANEK1
Dobro jutro...

Češnica in family, kak ste luštniuser posted image user posted image user posted image  Vsi po vrsti, najbolj seveda nevestica, takoj za njo Anžej, še malo pa atiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In kak se počutiš, ko si že 2 dni gospauser posted image   (verejtno za 360 stopinj drugačeuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
16.3.2009 8:15:55   
SANEK1
Ullla, svašta majka rodiuser posted image

Ajvy, si že bla na poporodnem pri g?

Freycha, kak ste, nič ne napišeš, pa te vse sprašujejo/mouser posted image user posted image user posted image  Ste se šli kopat?

Rumba, kak je Julijina nogica?

< Sporočilo je popravil SANEK1 -- 16.3.2009 8:22:15 >

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
16.3.2009 8:22:00   
SANEK1
Jaz sem bla prejšni teden pri mentorju, je končno prečital mojo solato in je bil, na moje presenečenjeuser posted image , kar zadovoljen, neke popravke mi je sicer dal, ampak nič kaj pretesljivega. user posted image user posted image user posted image
Zdaj se morem zraven spravit in še to popravit, pol pa upam da bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Morbit pa mi še kot user posted image  uspe diplomiratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
16.3.2009 8:23:41   
Češnca
Dobro jutro!

Ronči žal se mi sanja ne, kje je seznamček...

Ajvy sej men so tud nenavadna imena všeč, pa itak ne pričakujem idealne varjante oz. bo tista, ki jo bomo na koncu zbrali idealna! user posted image  Iščem pa - zaenkrat še - za oba spola.
Jst sm tud pri Anžeju M dobila že po 6 tednih...

rumba sej men je tud Zarja ful lepo ime, pa mojmu možeku (kolk je to fajn napisat! user posted image ) ni...
Kako je z Julijino nogico?

sanek sej sm bla res čist mirna - kaj češ komplicirat po skor 12 letih?! user posted image  Mi je pa frizerka rekla, da včasih kakšna nevesta sploh domov oz. iz salona ne bi šla, ker je tolk na koncu z živci...
Ja, se pa res ne počutim čist nič drugače! user posted image user posted image  Še čakam, da me zadane! user posted image  

tejči nekateri res grizejo - faza v razvoju... Punčka, ki je skupaj z Anžejem v varstvu tud, ampak zdej že redkeje. Nimam pametnega nasveta, razen da jst Anžeju - ki pa mimogrede poriva - stalno ponavljam, da to boli, da lahko otroček pade, da se to ne sme ipd...
No, vidim, da kar prav delam, po tem kar je rumba napisala. user posted image

madejka user posted image  za polni penzion!

kapica hvala za lepe želje - so se uresničile, še vreme je bilo prekrasno!!! user posted image
Kako se pa ti počutiš? Ti je še slabo??? Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Dina.

ulla super za zdravo Ulo! user posted image
Uh, takšno tarnanje in še (po mojem) čist zgrešeno vzgajanje otrok... Mene čist razpi**i! user posted image  Če sm za kej težko tiho, pol ravn zato! Ampak te razumem, pač potrpiš tistih 2x na leto.

siskamiska kako si preživela delovni vikend?

corfu kako si/ste???

Freycha kako ste se meli?

Hvala za čestitke in komplimente! Včeraj Anžej ni in ni zaspal (vsega skupaj je oddremal 15 min), po kosilu smo pa moji teti nesli šopek na grob. Včerajšnji dan mi je tako šibnil mimo - skoraj kot sobota! user posted image
Se mi je pa Anžej v soboto zbudil že ob 4.15, pol pa nisem šla več spat, ker sem mela ob 5.30 že frizerja. Ko sm prišla domov, je pa mali najdu tiste barve za prste in se pomazal po obrazu. user posted image  Je hotu bit lep kot mami! user posted image  Jah, pol je šlo pa itak vse ekspresno! Luštno je blo, vsi dobre volje, naš tamauček pridkan, kosilo odlično, tortica tudi... Utrujena pa že kot dolgo ne. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
16.3.2009 8:24:27   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Jaz sem bla prejšni teden pri mentorju, je končno prečital mojo solato in je bil, na moje presenečenjeuser posted image , kar zadovoljen, neke popravke mi je sicer dal, ampak nič kaj pretesljivega. user posted image user posted image user posted image
Zdaj se morem zraven spravit in še to popravit, pol pa upam da bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Morbit pa mi še kot user posted image  uspe diplomiratuser posted image user posted image user posted image

Oooooooo, ful dobr!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
16.3.2009 8:31:26   
Freycha
Dobro jutro!

Da začnem od začetka: v soboto sem naredila izpit user posted image user posted image user posted image  full sem vesela, ker je bilo svinjsko težko (vsaj meni). V nedeljo pa nismo nikamor šli, ker je Dita full prehlajena. Danes upam, da me ne bodo klicali iz vrtca, da naj jo pridem iskat..... Mogoče drugo nedeljo.....

joj, moram vam to povedat: danes se zjutraj mažem, pa pride Dita v kopalnico pa me gleda in reče: okice, mami made (maže) okice. Pa ji odgovorim, da si jih res, da bom lepa. Potem gre pa malecka v sobo, vzame kulico v roke in se začne "mazat" po obrazu (hvala bogu ni bila prižgana kulica) in jo vprašam: ja Dita, kaj delaš? pa mi reče: Dita made, lepa Dita user posted image user posted image user posted image  Cuker mali user posted image

Sicer pa sem spet v službi, vse po starem.....

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
16.3.2009 8:42:51   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Dobro jutro!

Da začnem od začetka: v soboto sem naredila izpit user posted image user posted image user posted image  full sem vesela, ker je bilo svinjsko težko (vsaj meni). V nedeljo pa nismo nikamor šli, ker je Dita full prehlajena. Danes upam, da me ne bodo klicali iz vrtca, da naj jo pridem iskat..... Mogoče drugo nedeljo.....

joj, moram vam to povedat: danes se zjutraj mažem, pa pride Dita v kopalnico pa me gleda in reče: okice, mami made (maže) okice. Pa ji odgovorim, da si jih res, da bom lepa. Potem gre pa malecka v sobo, vzame kulico v roke in se začne "mazat" po obrazu (hvala bogu ni bila prižgana kulica) in jo vprašam: ja Dita, kaj delaš? pa mi reče: Dita made, lepa Dita user posted image user posted image user posted image  Cuker mali user posted image

Sicer pa sem spet v službi, vse po starem.....

Čeeeeeeeeestitke za opravljen izpituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kateri pauser posted image

Ja, kaj češ, hitro je začela, čist po mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Dito in seveda vse ostale bolančke.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
16.3.2009 8:51:21   
Ajvy
Ćešnca...zadnjič sem slišala ime Antea....pa mi je kar všečno...pa celo ustreza tvojim kriterijem user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
16.3.2009 8:56:43   
tejči77
Češnca, čestitke za poroko. Kako ste vsi trije luštni. A veš, da sem se te predstavljala čisto drugače, s črnimi in krajšimi lasmi. Pojma nimam zakaj. Res lepa frizurca.

Mi smo pa v soboto bili na tri urnem sprehodu, nedeljo sem pa imela čistilno akcijo spalnice in garderobe. Sem vse cote premetala in pometala vstran kar ne nosim in potem vso garderobo počistila in nazaj noter zložila, v spalnici pa kovtre, deke in povštre preprala v glavnem vse popucala. In tako počasna kot sem, sem cel dan mečkala, pa likala, pa še naše cote za sproti prala. Mislim, da je stroj pral neprekinjeno od 6 zjutraj pa do 6 zvečer. Pa sušilc skoraj toliko.user posted image  Se pa zdaj tak fino počutim, ker sem imela že kar precej zanemarjeno. Drug vikend imam pa generalko v kuhinji, Larisina sobica je bila pa že prejšnji vikend v obdelavi. Potem mi manjka samo še kopalnica. Joj, kako počasi gre to meni. Pa bo že.

Mi pa kupujemo kamero in se sploh ne morem odločit katero naj vzamem. Ima katera sonijevo s HD, kakšne izkušnje?

Madejka, kako je bilo  na "dopustu"?

Kapica, super, da ti je mama toliko pomagala. Kako je pa z dermatitisom, kaj to sploh je?

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
16.3.2009 8:59:28   
tejči77
ulla, tiso o vašem obisku, eh nimam komentarja. Sem pa prav zijala ko sem brala, da takšni še obstajajo, sem mislila, da je to minilo v začetku prejšnjega stoletja.

Ajvy, ti pa šibaš, ni kaj.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
16.3.2009 9:32:58   
rumba
Danuser posted image
Sem ostala doma z Anejem in Julijo. Juliji se je nogica že lepo porihtala, sva bili pri zdravnici, ki je potrdila prekomerno reakcijo na cepljenje. 2x sem ji morala dati Claritin in se je hitro poboljšalo. V soboto mi je začel kuhati Anej, jaz sem se pa z nečim zastrupila in celi dan in noč preživela v wc-ju.user posted image  No, danes ima Anej še vedno čez 39st vročine in mu bo izgleda sledila tudi Julija (se ne bi čudila, saj jo je cepljenje fajn zdelalo). No, tako smo ostali doma. Julija tečka 100 na uro, počne VSE kar ve, da se ne sme.user posted image  Jao meni.... O noči pa raje ne bi. Kaj je že to noč?user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
16.3.2009 9:40:30   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

hej, ve katera na kari strani je seznamček??
Včeraj sem merla Klaro v višino, ker se mi je zdelo da je ful zrasla...pa ma 76,5 cm user posted image , 10,5 kg.... sem pa pozabla kulk je imela pri prejšnjem merjenju.

Jutro!
Ronči Klara je imela pri 18 m 76 cm in 9500g! user posted image user posted image   je hitro dobila eno kilco!
Bom pa spet nalepla seznam pol ko bo maj spal!

Ajvy si pa res hitra s to menzouser posted image

Sanek user posted image user posted image user posted image za diplomsko! Pridna si!user posted image

Tejči super je blo na dopustuuser posted image paše vsake tolko noge v luft držat, medtem ko babica poskrbi za dečico in kosilouser posted image

Joooj Rumba ti nič ne zavidamuser posted image Dajte se čimprej porihtat, da pridemo na obiskuser posted image
Pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas tri doma!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
16.3.2009 9:41:44   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Danuser posted image
Sem ostala doma z Anejem in Julijo. Juliji se je nogica že lepo porihtala, sva bili pri zdravnici, ki je potrdila prekomerno reakcijo na cepljenje. 2x sem ji morala dati Claritin in se je hitro poboljšalo. V soboto mi je začel kuhati Anej, jaz sem se pa z nečim zastrupila in celi dan in noč preživela v wc-ju.user posted image  No, danes ima Anej še vedno čez 39st vročine in mu bo izgleda sledila tudi Julija (se ne bi čudila, saj jo je cepljenje fajn zdelalo). No, tako smo ostali doma. Julija tečka 100 na uro, počne VSE kar ve, da se ne sme.user posted image  Jao meni.... O noči pa raje ne bi. Kaj je že to noč?user posted image

joj, sem vedela, zakaj sem se za enega otroka odločila user posted image user posted image user posted image user posted image  

Sicer pa en ogromen koš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
16.3.2009 11:07:51   
kapica
Tejci, si bila pa pridna, ni kaj. Saj je boljse tako, vsakic nekaj bolj generalno spuces, koit pa vse naenkrat in si pol cel teden fuc. bravo.
Sanek, cestitke za diplomo, ta vecje je ze za tabo, a ne?
Freycha, bravo tud tebi za izpit. Kako si pridna punca, res. Tvoja Dita je pa ze cist po mamiciuser posted image z sminkanjem.
Ajvy, je pa hitro prislauser posted image . Jaz sem jo pri Dinu tud zelo hitro dobila, zdaj pa ne in ne pride. Dino ima dermatitis, mislim da sem prav napisla, to je ekstremno suha koza...
Rumba, ojej, tud vam en kos pikapok posiljam, da bo dan hjitro minil. Sva skoraj na istem, moja dva sta tud oba prehlajena, Dino tud tecen ko strelauser posted image .

Meni slabosti pojenjajo, sem mislila da bo prisla ta rdeca,pa je zgleda bilo kaj drugega...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
16.3.2009 11:30:17   
Anonimen
v soboto sem naredila izpit

user posted image čestitke...ti kr fajn greuser posted image

ulla, tiso o vašem obisku, eh nimam komentarja. Sem pa prav zijala ko sem brala, da takšni še obstajajo, sem mislila, da je to minilo v začetku prejšnjega stoletja.

tejči na žalostuser posted image groza, raj sploh ne razlagamuser posted image je pa moj reku da se bo mal pomenu ob priliki z njim, k onadva sta prjatla, midve nisma, jst njo toleriram pač...kaj pa čem...ker sem rekla da tega nočm več poslušat, če jh že mlatita, naj vsaj za sebe obdržita to....me zanima kok bi blo, če bi jst njej eno vzgojno prmazalauser posted image

si bom mal gradiva na to temo skp spravla, pa jima po pošti poslalauser posted image

pa super za pospravljanje...men se ne da kej takegauser posted image bo že...

Rumba
jaouser posted image user posted image user posted image user posted image vam tud dogaja...

aja ajvy pa si ziher da je menstra? k je mal hitro, pa v tem poporodnem obdobju so še normalne kake občasne krvavitve, sploh ob polnem dojenju, pač hormoni vse zbrkajo...tko je men rekla...men se je tud čišča že čist nehala, čez 1 teden sem pa spet začela krvavet, kr fejst...pa se baje še lohk zgodi...

smo bli zun prej, neo v vozu, ula peš zraven...dobr da sm vzela še sling...ker je bla že ful zaspana in se mi je sred pločnika dol vlegla in se drla k zverina...jst sem pa tacajt tamalga v sling zmontirala, mi je vsaj ni blo treba lovit po cesti, k je ležalauser posted image pol je pa tud kr zaspala, k smo domov pršli...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1042
16.3.2009 11:44:48   
kapica
cesnca, slike so cudovite, taki lepi vsi, pa frizura se men tud zeloo dopade. Tebe sem si seveda cist drugace predstavljala, kak je to zanimivo...Cestitke za vajin dogodek, naj vama bo cimlepse, tisto malo manj lepo, pa naj gre hitro mino.
Ulla, super za sprehod, onga para pa sploh ne bom komentirala.

Dino je zdaj zaspal, jaz pa ne vem al naj tud grem al ne...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
16.3.2009 11:55:54   
Češnca
Freycha iskrene čestitke za izpit! Braaavoooooo!!! user posted image
A Dita bo pa že zdej še lepša?! user posted image

Ajvy hvala za vse predloge - sem si jih zapisala  na seznam! user posted image

tejči hvala! user posted image  Men se zdi, da si pa fuuuuuul nardila. user posted image  Sej ne gre hitrejš!? Ali pač? user posted image
Midva mava JVCjevo kamero s HD in sva zadovoljna, če kej pomaga...

rumba joj, joj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vsakega posebej! Nič ti ne zavidam, drži se. user posted image

Madejka kako pa vi kaj?

kapica hvala tudi tebi! Ja prav hecno je, kakšne predstave mamo druga o drugi, pol pa čist sfalimo - al pa tud ne! user posted image  Ti kar pejd počivat!

ulla fajn sprehod! Tale sling se res obnese, vidim!

user posted image  Punce jst mam pa eno vprašanje... Na te stvari se pa res ne spoznam... Namreč pri BC sem prek neta naročila nekaj za Anžeja v dnevni akciji, poštnine naj ne bi bilo, ker je cena višja od tistih 18 in še nekaj eur. Plačala sem pa skoraj 1 eur več zaradi položnice, kot mi je razložil tip na pošti. Ampak tista "ta višja" cena ni pri meni nikjer navedena, tud kopije položnice nimam??? Kaj to pomeni, a katera ve? user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
16.3.2009 13:03:22   
Ajvy
tarja je bolna in je doma......bogica moja,....

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
16.3.2009 13:33:59   
madejka
Češnca dobro smo!user posted image smo bili zunaj, prej sva atija peljala v službo, Maj je šel zdaj spat... popoldne pa greva k Pupi in Naji na obisk!user posted image Koooomaj čakam!
Joj, ljubim sončekuser posted image

Glede teh poštnin pa meni tud ni jasno... Še pa nisem nič preko BCja naročila, tak da ti na žalost ne znam povedat.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
16.3.2009 13:34:24   
madejka
ja bogica Tarja nooouser posted image Kaj pa ji je?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zanjo!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
16.3.2009 18:21:11   
siskamiska
Češnca sicer ne vem kako je z plačilom če plačaš na pošti, ampak jaz plačak preko skb neta. Ne rabim nikol nič kazat da sem plačala, ti kar dostavijo. Kako pa to da nisi dobila kopijo položnice?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
16.3.2009 19:28:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

tarja je bolna in je doma......bogica moja,....

ajvy, če te kej potolaži - ula je bla glih tri dniuser posted image user posted image (pa veš kolk cajta je bla zdej doma...), dons je bla že doma, ker ma totalno zaštofan nos, sem 1 litr fiziološke porabla čez dan...sej vročine nima al kej, sam je nism hotla dat v vrtec, ker ni glih mus, pa da se kej ne skuha hujšgauser posted image tko da jutr še bo zihr, no tak dolg da se nos porihta, pol bo pa šla spet za kaka dva, tri dniuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1049
16.3.2009 19:30:01   
Anonimen
poldyuser posted image user posted image user posted image vidim te user posted image dej napiš kej, kako ste, kako si ti, se dostkrt spomnem nate, k se nič ne javiš...a ste kul, vse ok??

aha, sem šla nalašč čekirat mal nazaj, pa vidim da se le javiš kej, sam jst sem smotana in nisem na tekočemuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 16.3.2009 19:37:13 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......