Krysia
|
En lep sončen dan vsem! ENEJ (andrejaboris) in LAN (Ryssa) - vse najboljše za 7ko! naty13, jeeeeeeeeeeee, WB Ryssa in Zoja Miša, pa vidve sta ful pridni! Mislim, zdržat s pumpanjem 7 mesecev - super sta! Vama pa čist verjamem, da bi včasih vse stran vrgli. Jst sm sam enkrat probala pumpat (sem hotela preverit, če mam dost mleka), pa ni šlo nič ven - sem sam pospravla pumpo v kot ... Tko da ... a se spomnita, na začetku sta rekli, da bosta probali pumpat do pol leta ... in to sta presegli Sandra123, vi pa res vse bacilčke poberete. Čimprej se pozdravite pa upam, da boš tudi ti uspela najti kakšen trenutek smao zase, da te ne bodo TTT skoz okupirale. Anita goitan, upam, da se tud vam tole spanje zrihta. Punca, sej ni čudno, da si tko shujšana, če pa nč ne spiš. Dej povej svoji princeski, da tud ti rabiš malo več spanja ... Matejchi, kakšne napolitanke v četrtek jst bom tko kot Sayuri - v Müllerja zavila pa kupila ... al pa če jih narišem, sam pol ne boste mele nič od tega Tejkaz, sumljivi so tile vaši računi ... al pa elektro Gorenjska neki muti Ne vem, men pri teh računih itak ni nč več jasno ... še dobr, da smo v hiši in pol pridno sporočamo stanje števca vsak mesec, da ni pol neprijetnih presenečenj ... Miškolinček, lepo, da si se javla! Kaja02, držim pesti za uspešno dieto! Moj kolen je danes boljš ... še vedno ni, zoprna sm pa še kr Ne vem, moji hormoni so čist zmedeni očitno ... Jst sm pa spet čist zasekirana - sem včeraj Roka zvagala pa ima 7600g ... pred 3 tedni jih je mel pa 7560 Mah zdej pa res ne vem več ... a ga stradam al je kej narobe al kaj? Jeva zjutraj okol štirih (no, pač takrat ko se zbudi) pa potem ob sedmih pa ob pol desetih (do tukaj je vse dojenje) pa ob 12h je GH na vrsti pa potem ne vem enkrat popoldan okrog 15h dojenje al pa GH pa ob 17h se mal pocrklja na joški pa ob 19h GH (riževa kašica iz 210 ml mleka) za količine pri GH ne vem, ker delam tko na pamet ... npr. včeraj je za kosilo pojedel eno ogromno bučko pa enih 70g cvetače ... pa po moje je skrajni čas, da mu začnem meso dajat, ker v vseh knjigah, ki sem jih prebrala, piše, da po 6 mesecih zmanjka njegove zaloge železa ... ampak mi še vedno jemo sam osnovna živila (jabolko, hruška, banana, korenček, bučke, krompir, polenta in cvetača), s tem, da ga banana itak zapira pa korenček tud ... pa še vedno ima tisto veliko področje suhe kože na desni roki (okrog komolca). Zdej ga mažem z mustellino kremco - se mi zdi, da mal pomaga, sam ni čist dobr Cebrca, če si kej na RR, te prosim za kkšen vzorček od JUST-a za suho kožo, da vidim, če nam bo to pomagal ... če slučajno prideš v četrtek ...
|