|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
16.3.2009 19:43:36   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

neža daj raje drugo polovico fotke gor...user posted image

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tist del že tako dolgo nisem videla user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
16.3.2009 19:50:36   
Neža7
tejkaz..... Mi imam skupaj 44,51 evro. Na osebo pride 0,54 evro torej 1,08 evro.

Za komunalno pa ne govor!!!!! Vem, da imamo najbolj poceni ogrevanje v Sloveniji, da splog nočem videti kakšne položnice drugi dobijo user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
16.3.2009 19:53:30   
tejkaz

tejka zdaj sem pogledala... elektrika znaša pri nas skupno 31,88 €, na osebo pride 0,5 €, torej plačamo 2€. A je pol 10 stanovanj noter tam?

Na osebe se deli.

Vrsta stroška - elektrika skupnih prostorov
Dobavitelj - Elektro Gorenjska
Osnova delitve - 793,33
Delež za plačilo - 3.0/30.5 oseb
DDV - 20%
Znesek - 78,03

V bloku je pa sicer 24 stanovanj, od tega sta bili nazadnje še dve prazni stanovanji

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
16.3.2009 19:56:36   
Neža7
matejchi..... samo zate user posted image

user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
16.3.2009 19:57:22   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

tejka zdaj sem pogledala... elektrika znaša pri nas skupno 31,88 €, na osebo pride 0,5 €, torej plačamo 2€. A je pol 10 stanovanj noter tam?

Na osebe se deli.

Vrsta stroška - elektrika skupnih prostorov
Dobavitelj - Elektro Gorenjska
Osnova delitve - 793,33
Delež za plačilo - 3.0/30.5 oseb
DDV - 20%
Znesek - 78,03

V bloku je pa sicer 24 stanovanj, od tega sta bili nazadnje še dve prazni stanovanji

user posted image  brez besed

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
16.3.2009 20:19:14   
Ryssa
nell jaz nimam kartice tak da naročam preko ene druge, ki ima znanca v VB in ji pol on pošlje, pol pa ona meni. Pošlje ti po pošti, razen če imaš kakšna pota v MB, ker je od tam, pa včasih se pelje mim Celja.
Lahk pa od te naročiš če te zanima, ti lahk dam podatke prek zs, pa se potem z njo zmeniš. Večinoma itak vsak teden naroča.

IZVIRNO SPOROČILO: karmar
me pa nekaj zanima- ko bojo ti naši čmrlji hodili v šolo verjetno ne bomo imeli veš seznamov o rasti ipd...kaj pa bo? redovalnica?

Pol bomo vodili seznam avgustovk in sicer, kdaj so nam izpadli zobje, sivi lasje, umetni kolki,..

user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
16.3.2009 20:23:43   
kaja02
čer!

Hehehe... naj Vas ta pesem nasmeji, kot je mene. Dobra je... :
http://www.youtube.com/watch?v=O7E-QMFyyg4 

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
16.3.2009 20:25:08   
bella02
Hej!

Gajkin Rok, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty, končno si spet z nami v besedah in dejanju user posted image user posted image user posted image

Erin, Teja je user posted image , morda opazim 2 ali 3 tike, pa še za te nisem ziheruser posted image user posted image user posted image

Sayuri, ja, verjetno se vidimouser posted image

matejchi, kar zbriši tisti user posted image , mislim, da ni potreben user posted image

Jutri gremo dekleta za 2 dni k meni domov, moram še nekej za seminarsko it iskat. Bom vas pa tam brala, ni da niuser posted image user posted image user posted image

Zojko Mišek, ti prideš na srečanje? Se mi ne da gledat nazajuser posted image

anita in nell, tole je pa samo za vaju! Pa iz srca vse naj naj!!!

user posted image     
user posted image     

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
16.3.2009 20:36:32   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

user posted image

na, zdej bo pa jesen čakala, da listje odpade.user posted image

anita lohku bi se midve gospe dobile, ja. A boš imela kaj dostopa do rr, al bi prek gsm-ja kontaktirala?

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
16.3.2009 20:44:16   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
zoja miša a že obiskuješ sosednji forumuser posted image  user posted image  user posted image

Še za tega nimam časauser posted image . Cel dan neko sitkanje...joj, če to niso zobje potem ne vem...user posted image  

Naty!!!!

Tejkaz, tudi jaz bom počasi kar tako začela, vse bo dobila pa bo. Bom vsaj jaz do kosila prišlauser posted image  Hvala za pohvale glede pumpajnjauser posted image , ker sem danes že skor vrgla vse nekam, ko sem tako brez volje, potem pa še te joške... ah, trenutek slabosti.
Elektrika, ne mi2 jo plačujeva cca 11 eur na mesec. Poračuna je potem cca 80 eur (ponavadi)

Kolena...raje ne bi.user posted image So mi levega že v OŠ punktirali pa mi je potem enkrat pri igranju fuzbala spet ven padeluser posted image , boli ko hudič, tako da moje vezi so čisto zrahljane in ko tečem je cel hudič predno se ogrejem. Eh...

Napolitanke - Manner! So zakon! user posted image  Jih jem vsak dan, dan na dan... Mmmmmmmmmmm..........

Bella, prideva, kaj pa čmo doma delat?user posted image  To tudi, ne? Se veselim, da se vidiva!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
16.3.2009 20:44:26   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

user posted image user posted image user posted image anita in nell user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOOOOOOOOOooooooooLJŠEEEEEEeeeeeeeeee!!user posted image

Se pridružujem čestitkam!
Naty WB!! user posted image Sem pogrešala tvoje poste! Želim, da bi bila tvoja sončka v bodoče zdrava.user posted image user posted image user posted image
Punce, če gre katera v Planico v nedeljo ali pozna koga, ki bi imel vstopnico ,jo prodam za 15 eur. Sem bila izžrebana in dobila vstopnico za finalno tekmo v nedeljo.

Jaz sem pa prvo M po porodu dobila točno na Janovih 6 mesecev. Zdaj pa ni o njej ne diha ne sluha...user posted image

Ostalo pokomentiram kasneje. Posoda kliče, jo morm it pomit.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
16.3.2009 20:46:58   
matejchi

user posted image
4. srečanje v "organizaciji Ljubljančank" - pričetek ob 11.00 h

anita goitan - ZOJA
bella - TEJA
buhtlčk - GAŠPER
Carol11 - HANA
cebrca - IVAN
gajka - ROK
krysia - ROK
matejchi - MARUŠA
naty - JOŠT
sayuri - ZARA + LOVRO
tejkaz - JAŠA
vilika - VID
Zoja Miša - KAJA LINA

Češnjica, Luna2008, Carol11.. računamo na vas.
AVGUSTOVKE 08

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
16.3.2009 20:51:56   
kaja02
anita in nell - user posted image  pa lepo praznujta
anita- torta pa zgleda slastno, mnjami, user posted image sam jo lahk jem v sredouser posted image

ja drage moje sem končno rekla, da mam tega dost, da mi nič ni prav, da sem zadihana kot slon, pa da me bolijo koleni, pa noge.... in sem danes začela ločevalno dieto, 1. dan je za mano, pa danes še ni krize, še neuser posted image  morem hiter spat

naty- dobrodošla nazajuser posted image user posted image

miškolinček- dobrodošla nazaj user posted image , user posted image  za zobke

nyna- recept za napolitanke že sprintan in spravljenuser posted image , čaka sam še na realizacijo

user posted image  mam pa že odkar sem si dala vstavt mireno, morem skoz met dnevne vložkeuser posted image , se mi sam paca

danes sem bila pa s Kajo pri zdravniku, je včeraj padla z rolarji ( se je zapeljala po hribu, pa ne zna bremzat in se ustavit) je tako padla na rit, da ma čist poripsano nogo, hlače raztrgala... danes je šla v šolo, malo jo je še bolelo, potem pa so me iz šole klical, da jo zelo boli hrbtenica in da se ji roke tresejouser posted image , sem šla ponjo in direkt k zdravniku, kjer je ugotovila, da je utrpela močan udarec, si je nabila hrbtenico pri padcu, zlomljeno oz. hujše poškodovano pa ni HB nič. Je pa danes dala tudi kri za ščitnične hormone , ker se redi, pa zeloooooo malo poje in veliko giblje, upam, da ugotovijo vzrok!

Lejo je pa skoraj vse dopoldne pazil ati, in bil ves blažen, ker  je skoz klicala ata, ata, ata.....

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
16.3.2009 20:53:54   
Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

user posted image

na, zdej bo pa jesen čakala, da listje odpade.user posted image

TO BO KAR HUDO user posted image user posted image  KOMAJ POMLAD JE NA VRSTI user posted image  

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
16.3.2009 21:42:46   
Neža7
Spet tema se je naredila  user posted image user posted image

Moja že 4 ure spi, da mislim, da je čas, da grem tudi jaz v posteljo user posted image

user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
16.3.2009 22:14:40   
matejchi
K_a_t_j_a na bolho jo daj... karto mislim.

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
16.3.2009 22:18:29   
matejchi
kaja a si ji skozi za petami glede hrane? Ker od mojega brata hči je vzela Žigcu dve čokoladici kraljestvo živali in jih šla na WC pojest... groza, me je imelo, ko sem ugotovila, da bi mu povedala, pa me je minilo... bojo že sami zrihtali.

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
16.3.2009 22:23:40   
kaja02

kaja a si ji skozi za petami glede hrane? Ker od mojega brata hči je vzela Žigcu dve čokoladici kraljestvo živali in jih šla na WC pojest... groza, me je imelo, ko sem ugotovila, da bi mu povedala, pa me je minilo... bojo že sami zrihtali.

ne skoz pa res ne gledam, kaj je, sam doma nimamo "skoraj" nič sladkarij, pa različnih prigrizkov, pri kosilu oz. večerji poje občutno manjše obroke, kot pa jih je kakšno leto ali dve nazajuser posted image , niti nima želje po sladke, včasih, ko je bla manjša si je recimo v trgovini zaželela kakšno čokoladico al pa liziko, sedaj pa hoče met kuli, al pa kak blokec, nič več hrane; mogoče pa blokce je naskrivaj?morem prevert user posted image user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
16.3.2009 22:38:45   
sandra123
Čeruser posted image , se samo na hitrco javim, sem čisto aut, ker imam vse 3T bolaneuser posted image ...Tina že cel teden prehlajena, kašlja, smrka, seveda okužila še T&T, danes je prišla iz šole z 38.3vročine, T&T pa sitni da groza, tako, da še zase nimam časa, kaj šele za RRuser posted image ...Jutri imamo posvetovalnico, Teja ima še vedno prisotne bakterije v urinu, tako, da bo ponovno dobila antibiotikuser posted image user posted image user posted image .
Mali dve poskušata plaziti naprej, pa ne gre in ne greuser posted image , potem se pa zraven jezita, da jojuser posted image . Kar se GH tiče...., še vedno ne pojesta za cel obrok in še vedno morata dobiti potem malo mleka pri prsih, ponoči imamo spet hranjenje na 1 uro, če imam srečo, včasih mineta 2 uri, torej nič ne spimouser posted image ....
Anita in Nell, vse najboljšeuser posted image
Naty, ravno danes sem nate mislila, pa potem vidim, da si se končno spet javilauser posted image , sem te pogrešalauser posted image
Erin in Bella, HB, da je z vajinima user posted image ok, pa da končno vesta, kako zadeve stojijouser posted image user posted image user posted image
Kajauser posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo Kajo user posted image

Vsem avgustovčkom, ki so v preteklih dneh praznovali, pa malo z zamudo voščim vse najnajuser posted image ...

Zaenkrat imam še tišino, tako, da grem malo kavč popeglat, pa počakam, da user posted image pride domov in šibam v posteljo....
Nočko vsemuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
16.3.2009 22:47:47   
K_a_t_j_a
Vsem čestitke za obmesečnice!user posted image
Maja T. in tejkaz
 user posted image user posted image user posted image za apetit Jaškota in Zare! MOgoče pa nista hotela jest nezačinjeno hrano.user posted image
miškolinček tudi ti dobrodošla nazaj in user posted image   za zobke!
Erin in bella02 super, da se zmanjšujejo tiki!user posted image Kar tako naprej!
Sayuri in tejkaz user posted image za bolj prespane noči!
karmar  na tisti slikici si pa res žalostna.user posted image Sej si bla pa pridna in si dolgo dojila. Si zaslužiš en velik aplavz!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti pa verjamem, da ti je bilo hudi. Tudi jaz sem potočila solzo, ko sem zadnjič dala Janu moje mleko po steklenički. Dojenje je res nekaj najlepšega med mamo in user posted image .
matejchi user posted image pridna si, da tako lepo skrbiš za seznamček!
MATEJKA_ user posted image za dva obroka GH!
Vodo jaz dam Janu prefiltrirano z Britta filtrom, zako za čaj kot tudi za mleko.

Sem si danes privoščla frizerja in mi je fajn skrajšala lase.Se kar boljše počutim.user posted image

Lahko noč vsem!
sandra123 user posted image user posted image user posted image user posted image čimprej se pozdravte. Imate pe res smolo kar naprej.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 16.3.2009 22:50:45 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
16.3.2009 23:04:59   
bella02
kaja02, držim pesti, da bo s Kajo vse ureduuser posted image . Pa čestitke za srečenega očita in seveda čestitke tebi za uspešen začetek diete! To, punca!

sandra, te tvoje TTT imajo pa res smolo! Naj gredo te zoprne bolezni že enkrat stran od vas!user posted image

Grem se še malo učit, potem pa ob dr. Housu še kaj polikat.
Nočka

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
17.3.2009 7:17:18   
nell

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

nell jaz nimam kartice tak da naročam preko ene druge, ki ima znanca v VB in ji pol on pošlje, pol pa ona meni. Pošlje ti po pošti, razen če imaš kakšna pota v MB, ker je od tam, pa včasih se pelje mim Celja.
Lahk pa od te naročiš če te zanima, ti lahk dam podatke prek zs, pa se potem z njo zmeniš. Večinoma itak vsak teden naroča.

me pa nekaj zanima- ko bojo ti naši čmrlji hodili v šolo verjetno ne bomo imeli veš seznamov o rasti ipd...kaj pa bo? redovalnica?

Pol bomo vodili seznam avgustovk in sicer, kdaj so nam izpadli zobje, sivi lasje, umetni kolki,..

user posted image

ja potem te prosim za podatke.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
17.3.2009 7:55:15   
sayuri
Dobro jutro. Kavico? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  JAz je ne potrebujem. SPali smo celo noč. No...do petih...oba.... user posted image user posted image user posted image  Ah ja user posted image  Sem čist blažena user posted image

Mogoče ju je včeraj plavanje izmučilo, mogoče pa se od danes naprej začne celonočno spanje user posted image . To ta drugo bi rajeuser posted image

Vidim, da se je Naty javila user posted image user posted image user posted image  KOOOOOONČČNOOO naty user posted image user posted image user posted image  Lepo te je zopet brati. user posted image

kaja02 evo, te bomo spodbujale in včasih malce v rit brcale pri dieti. user posted image Tko lažje preneseš user posted image . JAz sem pa z dieto zaključila user posted image  Ni se mi dalo več. Zdržala sem 62 dni, potem pa sem se zavestno odločila, da zaključim. Zgubila sem 6kg v prvem mesecu, v drugem mesecu 0kg user posted image . Je to dovolj dober znak, da moram bolj aktivno telovadit,user posted image če hočem trebuh met tak, kot pred zanositvijo user posted image

Ryssa jaz dobim cunjice od Nexta al direkt iz Londona od kolegice (mi jih prinese) al pa naročim pri eni mamici brez kakšne provizije in dodatnih stroškov (ponavadi se nas kakih 5 zbere).

DAnes pilates z dojenčki user posted image

matejchi kakšne napolitanke user posted image  Bom v Mullerja skočila kupit user posted image  Seznamček - Zara drugi zobek 22.2.user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
17.3.2009 7:55:59   
anita goitan
jutrouser posted image
user posted image user posted image user posted image izvolite
jaz že pod tuška, Zoja se nekje pod mizo muva..oblačnouser posted image upam na sobnček,
šibam

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
17.3.2009 7:59:50   
tatly
dobro jutro  cvekice
vsem vse najbolse ki praznujeteuser posted image user posted image user posted image
no pri nas je vse po starem nasa pupa lepo raste od zobkov se ni ne sluhauser posted image no saj je bolse da se ne,zacela mi je pa fullll strajkat pri mleku najvec poje 60-70mluser posted image user posted image obozuje pa juhico z korenckom in cmoki.da vsaj nekaj papca,drugace pa se mi zdi da je prav zbircnauser posted image saj je tak vse po atiju podedovala
mi imamo danes ceplenje in me ze kar zmrazi ko pomislim
kako so pa kaj vasi malcki?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.