sandra123
|
Čer , se samo na hitrco javim, sem čisto aut, ker imam vse 3T bolane ...Tina že cel teden prehlajena, kašlja, smrka, seveda okužila še T&T, danes je prišla iz šole z 38.3vročine, T&T pa sitni da groza, tako, da še zase nimam časa, kaj šele za RR ...Jutri imamo posvetovalnico, Teja ima še vedno prisotne bakterije v urinu, tako, da bo ponovno dobila antibiotik . Mali dve poskušata plaziti naprej, pa ne gre in ne gre , potem se pa zraven jezita, da joj . Kar se GH tiče...., še vedno ne pojesta za cel obrok in še vedno morata dobiti potem malo mleka pri prsih, ponoči imamo spet hranjenje na 1 uro, če imam srečo, včasih mineta 2 uri, torej nič ne spimo .... Anita in Nell, vse najboljše Naty, ravno danes sem nate mislila, pa potem vidim, da si se končno spet javila , sem te pogrešala Erin in Bella, HB, da je z vajinima ok, pa da končno vesta, kako zadeve stojijo Kaja za tvojo Kajo Vsem avgustovčkom, ki so v preteklih dneh praznovali, pa malo z zamudo voščim vse najnaj ... Zaenkrat imam še tišino, tako, da grem malo kavč popeglat, pa počakam, da pride domov in šibam v posteljo.... Nočko vsem