|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
17.3.2009 8:14:03   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

In kaj ti je reku, da morš kej dodatnega pit,...? Zej se bodo začel lepi dnevi, tak da bomo vse doble energijo user posted image .
Včeraj sem ga mela,.... hvala bogu je pol blo vse ok,.... beležit moram gibe,..... tak da zdej pa spet čakam na naslednji pregled ali pa če že grem prej v P.
Joj nič še ne vem za Nino,.... danes jo bom poklicala, pol malo kasneje, ker verjetn še spi user posted image  pa da vidim ali je še sama ali user posted image  se že kaj pripravlja user posted image
Ne morem verjet, a ve na forumu ste vedno tko zgodne? user posted image

Ja pit moram "c" vitamin pa železo sem dobila...pa bomo vidli naslednjič kako bo...aja ti si mela tudi včeraj, no sam da je vse ok. Nam zaenkrat še ni trba gibov štet ker smo tako živahni da kajuser posted image user posted image user posted image . Komaj čakaš P, a ne?....sej že jst pa mam še en mesecuser posted image .
Bom jst tud mal Nino dans poklicala, da vidim kako je? Na forum pa so punce ponavadi kar zgodnje...jst pa čist odvisn od dneva do dnevauser posted image . So pa vse take face...pa tile naši pomočnikiuser posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
17.3.2009 8:14:45   
kpmk
Po moje najboljš da pogledaš kaj ti v navodilih piše, ker po navadi milsim da tko kaj not piše,.... ne vem sicer za železo. Men je dr. npr reku da minerale lahko oz moram še v obliki teh šumečih pit, tak da,....  Pa sem ga vprašala kako pa je s tem ko sem jedla Centrum materna, pa je reku, da itak magnezij in kalcij še naj zraven, ekr ga full rabmo in da sej to ni vitamin, sta minerala,... Kaj ti je pa dr rekla da moraš?

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
17.3.2009 8:16:05   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Nalini ti si pa prpravla naši detelji ornk darilo, da bo lahko dala pregled čez???user posted image user posted image user posted image user posted image

ja boljše....pa tudi nam ko mamo pritisk, lahko prizaneseš na vse zgodi zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj jih je še več v vrstiuser posted image .... samo nočem, da ji pred pregledom preveč otrdeva user posted image  .....
... ko se vrne dobi še kakšnega za posladek user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
17.3.2009 8:16:48   
zupancdam
Jutro
Detelja, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image
Srečno danes na pregledih
Cveta, a bote vi imeli user posted image , ker imaš istega bušija kot jaz

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
17.3.2009 8:19:21   
kpmk
Se pozna da sem se komaj pridružila forumu in pišem z zaostankom user posted image
joj ja res že odštevam, sploh ko me katera pokliče in sej veš vprašanje;:...... si še doma? Ja malo še pa grem user posted image user posted image user posted image   me tolaži, da mi še mora prej Nina sporočit kaj ju je razveselilo user posted image  aliuser posted image  pol pa ja,... pol pa jst, ali pa se srečava v P. ha ha
Joj tile pomočniki,..... res so super, jst bi ravno zdle enga rabla, za kratek čas user posted image  k sm sama,.... hm,..... user posted image  uh sem zašla,......

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
17.3.2009 8:20:14   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Po moje najboljš da pogledaš kaj ti v navodilih piše, ker po navadi milsim da tko kaj not piše,.... ne vem sicer za železo. Men je dr. npr reku da minerale lahko oz moram še v obliki teh šumečih pit, tak da,....  Pa sem ga vprašala kako pa je s tem ko sem jedla Centrum materna, pa je reku, da itak magnezij in kalcij še naj zraven, ekr ga full rabmo in da sej to ni vitamin, sta minerala,... Kaj ti je pa dr rekla da moraš?

veš moja G je ful pristašica da vse te vitamine dobimo z prehrano....nekak ni najbolj za ta prehranska dopolnila, tako da je rekla vsega čim več....sam folne pa se mi zdi da vseeno premalo dobim s prehrano, čeprav je ta raznolikauser posted image
Mogoče si bom pa šla Tifol kupit, ko je samo folna...a lahko vrjameš, da mi je en zob, ko je bil popolnoma zdrav čist siv ratu????? In to spredaj, ne vem a je to pomanjkanje kalcija, al kaj druga....groza, upam da bo po porodu nazaj tak ko je biluser posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
17.3.2009 8:28:16   
janja*
user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
17.3.2009 8:30:16   
janja*
Detelja vsenajboljše za tvoj rojstni dan,da bi bila srečna,zdrava in pa,da bi se ti izpolnile vse skrite želje.
Bodi takšna kot si,ker takšna si najboljša.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
17.3.2009 8:31:33   
mišk
Tako. Jst sem že nazaj s pregleda. Vzel mi je bris za streptokok B, naredil en tak hiter UZ, napisal napotnico za porodnišnico,... Vse zgleda o.k. Sem na +10 kg. Noge mi zatekajo, ampak to je pri meni stalnica tudi ko nisem noseča.

Neposredna povezava do sporočila: 3759
17.3.2009 8:32:53   
kpmk
Eni pregovori pravijo, vsaka nosečnost nas stane en zob,.... sej veš stare fraze,... Upam, da bo pol po porodu vse šlo na stari tir user posted image  user posted image  
Dr-ji so full različni,... men je najprej reku da fajn da jem CM, ker ne mormo vsega s hrano dobit,... Ko sem pa bla zadnjič v lekarni v ZD, mi je farmacevtka jih odsvetovala, sma jo z mojim sam debel gledala  kao kako pa sedaj to, .... pa je kao rekla da če že da so kao najbolj ok Elevit, ker so stestirane,... tak da ne vem, men jih je odsvetovala, tako da zdej jih več ne jem, samo še šumeče ( zarad krčev,... itd, pa tko ni nič boljše) tak da res ne vem več komu kaj verjet, ker včasih je tolk mnenj,....user posted image  Sem pa res mela skoz ok kri in vse,... tko da ne vem no,... po moje bi blo dobr, še kej zraven, če seveda ni preveč, ker men je še dr reku, da sedaj rabimo mineralov več, zato nas pa npr včasih kaj matra, npr krči,... je pa res od vsake drgač,.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3760
17.3.2009 8:33:10   
brigita23
nič punce, tiste ki greste na preglede fajn zrihtahjte....jst šibam mal po opravkih, potem pa si še tipkamouser posted image

lepo se imejte, pa pejte mal na sončka...je tak fajn zunajuser posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
17.3.2009 8:36:05   
kpmk
Že nazaj,... kok fajn,....
Men ni nikol brisa vzel za streptokok B,.... user posted image   bom morala še enkrat v knjižico pogledat,... 
Super da je vse OK user posted image user posted image user posted image  
Uh ta kilaža user posted image  jst mam + 21 kg user posted image  upam, da pol res gre z dojenjem dol user posted image
Joj men tud noge zatekajo in ni važn, ali hodim ali sedim ali pa ležim user posted image  no pa sej pol najbrž ne bojo več user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
17.3.2009 8:46:38   
Anonimen
Dobro jutro babuške user posted image !

Detelja - Vse najboljše za rd! Evo, prilagam darilo v obliki Sport Billy torbice user posted image , ti pa si vzami, kar ti srce poželi user posted image . Sam' z otročkom pa le še malo počak'. Hvala za zares konkreten zajtrk, tiste čokoladne tortice so me tako zrajcale, da greva z dragim danes 100% na torto ali pa čokoladno palačinko z Nutello. Ko bom najbolj uživala in se mastila user posted image , se bom spomnila nate. Pa seveda na vse vas Aprilčice. user posted image
miška2006 - Hvala ti za porodno zgodbo. user posted image Madonca, ti pa si bila hitra, kar na 123. user posted image Jaz predvidevam, da bo moj naravni porod potekal dlje, toda konec koncev se zares nikoli ne ve. Glede na to, da moram ob popadkih še iz Lj na Ptuj, bomo pa mogoče rodili kar v avtu. Pa bo spet štorija za senzacij lačne medije. V stilu: "New ageovska mamica, ki je na vsak način hotela roditi 130 km vstran od kraja bivanja, je svoj naravni porod, ki ga je mesece in mesece skrbno načrtovala v porodnem načrtu, doživela kar v avtu. No, pa je dobila svoj "naravni porod" ..."  user posted image user posted image user posted image

soncek85 - A lahko na seznam za ta teden dodaš moj pregled v četrtek, 19. marca. Sem ga gotovo jaz pozabila omeniti. user posted image Upam, da tokrat dobim napotnico za P, saj bo v četrtek mesec in 4 dni do PDP. Se mi pa zdi, da se Ela kar drži najinega dogovora in bo marca še lepo pridno v trebuščku, saj jo še vedno nosim kar visoko. Upam pa, da se bo v aprilu spustila, če ne jo bomo pa ročno rivali dol. user posted image user posted image user posted image

Držim pesti za vse, ki imate danes preglede! user posted image user posted image user posted image Detelja ti pa fajn praznuj! user posted image

NenaLena

Neposredna povezava do sporočila: 3763
17.3.2009 8:57:10   
malcekvita
jutro,

detelja vse najboljše user posted image user posted image user posted image .
vse, ki mate danes preglede, dobro opravite. čauči

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
17.3.2009 8:57:38   
štorkljica
Detelja VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa en velik kos torte sevedauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
17.3.2009 8:58:50   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam
Cveta, a bote vi imeli user posted image , ker imaš istega bušija kot jaz

Nočemo  vedeti ampak hočemo popolno presenečenje! Samo, da bo naš koderček zdravo dete pa bo mamica vesela.

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
17.3.2009 9:07:12   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23
vprašanje-če jemljem železove tablete, lahko zraven jemljem še centraMed (zaradi folne) in pa Omega3user posted image user posted image user posted image user posted image  Ve mogoče katera, da ne bi predozirala

Glede predoziranja ne vem. Predlagam pa da malce prebereš navodila za uporabo vseh teh tablet, pokličeš G itd. Na tvojem mestu bi upoštevala samo eno pravilo, da med jemanjem tablet delaš nekaj ur razmaka, da se vse sestavine lepo absorbirajo v telo. Meni so glede železa svetovali, da naj ga jemljem skupaj z vitaminom C (npr. pomarančni sok, juice), sigurno pa takrat ni priporočljivo uživati manezija in kalcija. Mislim, da je to napisano tudi v navodili za uporabo. Ali imamo na forumu kakšno farmacevtko ali medicinko???

Neposredna povezava do sporočila: 3767
17.3.2009 9:12:41   
štorkljica
Pozdravljene!

danes samo toliko, da se malo javim ker sem spet bizi...

Zdaj najprej moram prah po tleh pobrisat, pol posesat, pol se zrihtam, ker pelam avto na servis (medtem grevA z mojim na pico - njami), pridem domov, grem po tamalo v vrtec, popoldne greve na telovadbo in zvečer padem ko mrtvec v posteljouser posted image user posted image user posted image

Jutri pa pol malo več...

Aja toliko, da ne pozabim, od sobote smo ponosni lastniki Maxi Cosy Mura štirikolesnikauser posted image user posted image user posted image  Mater je lep. In Ajda je ful ponosna, da je ta voziček za sestrico, ga je v soboto, ko sma ga z mojim sestavila pokazala babici in dedijo in se na veliko drla "jeeeeee mi pa mamo voziček za sestrico"user posted image   Se mi zdi, da tamala zaenkrat prav z veseljem čaka sestrico...upam, da jo bo ta entuziazem držal še po porodu.

Lep dan želim....pri naS  mamo pa sončkauser posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
17.3.2009 9:14:22   
Pat74
Detelja vse najboljše!user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
17.3.2009 9:15:39   
štorkljica
Strije...nevem, če ste kaj pisale že o tem. Ali so se vam kaj pojavile? Meni se še zaenkrat niso (TRKAM NA LES!!!), pa na srečo jih niti iz prve nosečnosti nimam, tko da upam da jih ne bo. A se mi zdaj še lahko pojavijo?

Pa vsem ki imate pregelde danes - srečno opravte, potem pa čakamo dobre novice!

Neposredna povezava do sporočila: 3770
17.3.2009 9:25:17   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Strije...nevem, če ste kaj pisale že o tem. Ali so se vam kaj pojavile? Meni se še zaenkrat niso (TRKAM NA LES!!!), pa na srečo jih niti iz prve nosečnosti nimam, tko da upam da jih ne bo. A se mi zdaj še lahko pojavijo?

Pa vsem ki imate pregelde danes - srečno opravte, potem pa čakamo dobre novice!

strij tudi jaz nisem dobilauser posted image .... in uuuuuuupppppppppppaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm, da se v teh zadnjih dneh ne bodo pokazale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .....

Neposredna povezava do sporočila: 3771
17.3.2009 9:37:23   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

draga detelja .... vse dobro za rojstni dan .... user posted image

user posted image  ... ta je za jutri .... ko boš sama user posted image

user posted image  ... tega ahko deliš z nami ... user posted image

user posted image   ....  in ta je za pogum pred pregledom ....

lepo opravi danes .... pa poročaj lepe novice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ....

Uhhhhhhhh....me je kar zakuhalo.......še do sape ne morem prit, ko vidim te pomočnike.

Detelja, ni kaj s temi pomočniki bo pa prečudovito prazovanje RD....pa da ne bo G ugotovu, da si že kaj odprta...na ta računuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Želim ti resnično vse naj naj. Še posebej zdravja in da ko bo napočil čas poroda, ne bodo bolečine tako hude kot se slišiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
17.3.2009 9:51:31   
malapikica
Mišk2006 - me veseli, da si hitro opravila s porodom. Tudi sama si takega želim v drugo. Bomo videli.

Glede predoziranja z minerali pa sem brala Pušenjaka, ki pravi, da ni nobene panike. Vse kar je odveč oz. telo ne rabi se izloči. Tako da po moje ni nobene panike.

Strije - jaz jih imam nekaj malega iz prve nosečnosti. Sem jih pa dobila proti koncu nosečnosti, ko se je otrok spustil. Zaenkrat novih še nisem dobila, bom pa zadnji mesec še bolj mazala bušija.

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
17.3.2009 9:52:22   
malapikica
Detelja  - še enkrat VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image .

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
17.3.2009 9:58:35   
malapikica
Kot sem obljubila nekaj slikic "posledic" rojstva prvega otroka.
Takole je zgledalo pri nas v bloku. Doma smo v 7. nadstropju in vsa so bila taka. Tudi stopnišče in dvigalo. Se je kar nekaj slame nabralo.

user posted image

Tole pa je bilo naslednje jutro doma pri mojih starših (še na streho so uspeli splezati - glej dimnik):

user posted image

in dvorišče

user posted image

Pri drugem ponavadi ni več tako hudo (upam).

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?