Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 17.3.2009 7:25:55
|
|
|
|
Cveta28
|
DETELJA, VSE NAJBOLJŠE
< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 17.3.2009 7:26:30 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 17.3.2009 7:28:48
|
|
|
|
brigita23
|
VSE NAJBOLJŠE NAŠA DETELJA , PA VELIKO ZDRAVJA, SREČE, POLJUBČKOV, , NASMEHOV, OBJEMOV IN SEVEDA TISTEGA NAJLEPŠEGA KAR TE KAMLU ČAKA...OD MENE PA EN VELIK
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 17.3.2009 7:32:49
|
|
|
|
tinaaja
|
Detelja - vse naj naj pa dobro opravi na pregledu pa hvala za ornk hotelski zajtrk
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 17.3.2009 7:33:00
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 detelja-uspešen pregled jutri, pa komaj čakam žurko hvala...sem tako nervozna, da me bo pobralo...ej že večraj sem bila...sem šla pol ob 2 zjutraj spat in ob 5 sem že gledala v luft...v bistvu pa ob 3 nisem spala...zdaj imam toliko adrenalina, da me bo kap...pol po pregledu, če bo vse ok pa bom kot cota...žurka pa bo sem se odločila, da bo to mal taka ekstra žurka itak bo polno žrebcev tam me pa bomo prišle v bikinkah...da mal razkažemo buščije itak so to zadnji tedni, dnevi...ko jih imamo sam ne, da bi jaz slučajno že zvečer ostala brez buščija TI SE KR POMIR, sej bi itak vse ok...nestrpna pa si zato ker komaj čakaš pregled a ne? Joj kak kraljevi zajtrk....to se bomo napokale A v bikini praviš, sam men niso nobene prav , eh bom že neki našla
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 17.3.2009 7:35:28
|
|
|
|
Cveta28
|
Detelja - njami za tale nadvse veličasten zajtrk. Še kakšen room service bi mi prav prišel ups, saj si ti slavljenka, no potem pa tebi Junona, Brigitka - THX za bušija. Sej, če malo bolje pomislim ga kmalu ne bo več ker bomo kmalu dobile najdražje 'uteži' na svetu vredne kot bi bile iz suhega zlata Sonček si malce pohitela s pregledi Punce držimo pesti za dobro opravljene preglede. Pa da ne bo katera odšla v Rim brez nas 17.03 detelja mišk L&L Srečka82 jernejav piruri
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 17.3.2009 7:36:45
|
|
|
|
detelja
|
HVALA VSEM ZA LEPE ŽELJE! VE SE SAMO FAJN NAJEJTE, DA NE BOSTE LAČNE GLEDE BIKING...LAHKO JE TUDI EVIN KOSTUM
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 17.3.2009 7:37:44
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 Detelja - njami za tale nadvse veličasten zajtrk. Še kakšen room service bi mi prav prišel ups, saj si ti slavljenka, no potem pa tebi nisem vedela kaj boš jedla zato nisem organizirala "room service"
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 17.3.2009 7:38:15
|
|
|
|
Cveta28
|
Jaz se bom danes še malce 'izgubila', ker dobimo mojstra. Nam je na pralnem stroju šel programator pa ravno, ko bi moral začeti opravljati svojo 'življenjsko nalogo' - pranje plenic Potem sem pa še z eno mlado mamico v Tivoliju dogovorjena. JUPI
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 17.3.2009 7:39:52
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja HVALA VSEM ZA LEPE ŽELJE! VE SE SAMO FAJN NAJEJTE, DA NE BOSTE LAČNE GLEDE BIKING...LAHKO JE TUDI EVIN KOSTUM ...pa da smo potem kot naši moški pod skupno prho....pokaži katera ima večjega.....ja bušija.....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 17.3.2009 7:44:10
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: detelja HVALA VSEM ZA LEPE ŽELJE! VE SE SAMO FAJN NAJEJTE, DA NE BOSTE LAČNE GLEDE BIKING...LAHKO JE TUDI EVIN KOSTUM ...pa da smo potem kot naši moški pod skupno prho....pokaži katera ima večjega.....ja bušija..... ej meni je vseeno kaj boste potem delale...jaz sam zabavo prirejam ...sicer pa bo polno pomočnikov...vsi tile pomočniki, ki so bili do zdaj prilimani bodo za žurki pol pa bomo lahko primerjale kateri ima bolj trdega
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 17.3.2009 7:45:13
|
|
|
|
kpmk
|
Sonček85 in vse ki imate pregled, fajn rihtajte,.... Ti pregledi,.... jst sem do pregleda cel dan vedn full nervozna, dokler ne reče dr. da je ok in živahen,.... me je tole štetje brcev kr iz tira vrglo,... Brigita23 a si že skoz slabokrvna? Al se ti je to zej pojavil? Pišuka ej, jst sem vedn misla da ko smo v 9 mesecu, v nizkem štartu za porodno, da sej zdej pa je tko vse ok in nič več ne more bit,.... pa me je ravno ena na akupunkturi prestrašla ko je pravla, da je imela ravno zadnji mesec povišan pritisk,.... itd,.... No pa sej z nami in našimi malčki bo vse OK Pa dobro jutro
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 17.3.2009 7:47:48
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Sonček85 in vse ki imate pregled, fajn rihtajte,.... Ti pregledi,.... jst sem do pregleda cel dan vedn full nervozna, dokler ne reče dr. da je ok in živahen,.... me je tole štetje brcev kr iz tira vrglo,... Brigita23 a si že skoz slabokrvna? Al se ti je to zej pojavil? Pišuka ej, jst sem vedn misla da ko smo v 9 mesecu, v nizkem štartu za porodno, da sej zdej pa je tko vse ok in nič več ne more bit,.... pa me je ravno ena na akupunkturi prestrašla ko je pravla, da je imela ravno zadnji mesec povišan pritisk,.... itd,.... No pa sej z nami in našimi malčki bo vse OK Pa dobro jutro mislim, da je na koncu najboljše čim manj poslušat druge...ker itak same vemo, kaj vse nas lahko doleti pol pa še take in drugačne zgodbe pol pa smo sam nervozne...jaz sem dnaes tudi ful nervozna...pa komaj ob 11 imam pregled...upam, da dragi kmalu vstane, da me mal zamoti..
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 17.3.2009 7:57:10
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: detelja HVALA VSEM ZA LEPE ŽELJE! VE SE SAMO FAJN NAJEJTE, DA NE BOSTE LAČNE GLEDE BIKING...LAHKO JE TUDI EVIN KOSTUM ...pa da smo potem kot naši moški pod skupno prho....pokaži katera ima večjega.....ja bušija..... pa bolj trdga
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 17.3.2009 7:57:18
|
|
|
|
L & L
|
Dobro jutro. Detelja vse naj naj Cveta28 res lep buši Danes pa pregled vam poročam kasneje pa še nakup iz Ikee ki je bil itak uspešen. Najprej grem pa v vrtec k mojemu Patriku, namreč zgovarjajo se o družinah in zato so se vzgojiteljice zmenile da povabijo eno nosečko (mene) in eno mamico z majhnim dojenčkom. Se že full veselim in komaj čakam. LP
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 17.3.2009 7:58:22
|
|
|
|
kpmk
|
Ja to je čist res, čim manj poslušanja, sam včasih se res prestrašiš,... čeprav mogoče brezveze,...... jst sem tud pred pregledom baje full tečna (kao ) pol ko je pa vse mim,.... uh kok fajn,.... je pa prav fajn,.... sam da zvem kok je vse ok Le zbudi dragega al pa še kako kitico oddremaj pol pa le na pregled, da boš videla ali pa čula srček,... vse bo ok. Aja pa sem zasledila,.... vse naj naj
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 17.3.2009 7:59:54
|
|
|
|
brigita23
|
a bo striptis tudi???? tale bi rad prišel....to bo moje darilo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 17.3.2009 8:00:34
|
|
|
|
Nalini
|
draga detelja .... vse dobro za rojstni dan .... ... ta je za jutri .... ko boš sama ... tega ahko deliš z nami ... .... in ta je za pogum pred pregledom .... lepo opravi danes .... pa poročaj lepe novice ....
< Sporočilo je popravil Nalini -- 17.3.2009 8:01:17 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 17.3.2009 8:03:01
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Sonček85 in vse ki imate pregled, fajn rihtajte,.... Ti pregledi,.... jst sem do pregleda cel dan vedn full nervozna, dokler ne reče dr. da je ok in živahen,.... me je tole štetje brcev kr iz tira vrglo,... Brigita23 a si že skoz slabokrvna? Al se ti je to zej pojavil? Pišuka ej, jst sem vedn misla da ko smo v 9 mesecu, v nizkem štartu za porodno, da sej zdej pa je tko vse ok in nič več ne more bit,.... pa me je ravno ena na akupunkturi prestrašla ko je pravla, da je imela ravno zadnji mesec povišan pritisk,.... itd,.... No pa sej z nami in našimi malčki bo vse OK Pa dobro jutro alo alo.... no jst sem imela prej skos vse bp kri, pritisk, itd.....zdej mam pa full slabo. Pa tudi počutim se čist adijo Čist brez energije, pa non stop slabosti kot da bi bila v 8t nosečnosti . Kaj pa ti si ok? Kdaj imaš pregled?....Kaj veš kok je z Nino?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 17.3.2009 8:03:14
|
|
|
|
Nalini
|
... upam,da te bo tak dragi peesenetil ....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 17.3.2009 8:04:52
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: L & L Dobro jutro. Detelja vse naj naj Cveta28 res lep buši Danes pa pregled vam poročam kasneje pa še nakup iz Ikee ki je bil itak uspešen. Najprej grem pa v vrtec k mojemu Patriku, namreč zgovarjajo se o družinah in zato so se vzgojiteljice zmenile da povabijo eno nosečko (mene) in eno mamico z majhnim dojenčkom. Se že full veselim in komaj čakam. LP Lepo zrihtaj na pregledu in nam poročaj kako je ...v vrtcu se pa le izkaži da bo sinček ponosen na svojo mamico...fulll lepo, uživaj
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 17.3.2009 8:05:11
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: L & L Cveta28 res lep buši Danes pa pregled vam poročam kasneje pa še nakup iz Ikee ki je bil itak uspešen. Najprej grem pa v vrtec k mojemu Patriku, namreč zgovarjajo se o družinah in zato so se vzgojiteljice zmenile da povabijo eno nosečko (mene) in eno mamico z majhnim dojenčkom. Hvala za pohvale. Tole z vrtcom se mi zdi pa ful zanimivo. Dej PLZ poročaj kako bo šlo, ker za kaj takega slišim prvič. Mi je pa ful da best, da malčkom na tak način predstavijo pojem družina. Po Ikeji se pa meni kolca, ker sva zadnjič pozabila kupiti rjuhe za posteljo . Če bo sreča greva v soboto spet v AUT.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 17.3.2009 8:07:20
|
|
|
|
brigita23
|
vidim da bo pa danes res žurka na rr , me prav zanima kolk strani bomo popisale . Nalini ti si pa prpravla naši detelji ornk darilo, da bo lahko dala pregled čez???
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 17.3.2009 8:08:23
|
|
|
|
kpmk
|
In kaj ti je reku, da morš kej dodatnega pit,...? Zej se bodo začel lepi dnevi, tak da bomo vse doble energijo . Včeraj sem ga mela,.... hvala bogu je pol blo vse ok,.... beležit moram gibe,..... tak da zdej pa spet čakam na naslednji pregled ali pa če že grem prej v P. Joj nič še ne vem za Nino,.... danes jo bom poklicala, pol malo kasneje, ker verjetn še spi pa da vidim ali je še sama ali se že kaj pripravlja Ne morem verjet, a ve na forumu ste vedno tko zgodne?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 17.3.2009 8:09:47
|
|
|
|
brigita23
|
vprašanje-če jemljem železove tablete, lahko zraven jemljem še centraMed (zaradi folne) in pa Omega3 Ve mogoče katera, da ne bi predozirala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 17.3.2009 8:11:01
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Nalini ti si pa prpravla naši detelji ornk darilo, da bo lahko dala pregled čez??? saj jih je še več v vrsti .... samo nočem, da ji pred pregledom preveč otrdeva ..... ... ko se vrne dobi še kakšnega za posladek
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?