Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dober dan vsem skupaj... ni mi uspelo jutranjega druženja z vami imet.. , sva si malo urnik zmrdali, in sva bli že zgodaj za naju...zunaj zdaj pa greva hitro kosilo pojest, potem pa bo Taja verjetno mrknila v spanec in pridem še pogledat kaj dogaja. Eva vse najboljše za 10 mesecev! Saj ni bilo neke gužve sem opazla ja , pa vseeno ne bom brala. mi ni in ne vem kaj to je,ampak jaz se kr zadnje dni ne morem več vklopit Ej bejba, kaj pa je? Veš pridejo taki trenutki, ko ti ni za nič, amapk bo bolje. Nič ne bo noben hud, če ne boš vsega pokomentirala in prebrala. Hojla tui dopustnica, si se mela lepo? ne, nič ni,ampak z Rr jem nama ne gre skupaj nekaj ...preberem pol pa malo hočem komentirat pa i ne gre lepe fotke si pokazala, pa za lep dopust. Taja je sicer pridna...se gunca,jaz pa preletavam...pa eh ... da je Taja pridna. Saj vem, da ste o tem že verjetno pokomentirale pa bom vseeno vprašala - kako kaj tvoje bolečine? Si dobro opravila pri zdravniku? ja , hvala za vprašanje. Bolečine so še, zadnja dva dni manj sicer .je pa kr beseda tekla pri moje dr...sem bla v enem dnevu 2 krat pri nnjemu, kar baje noben pacient v sloveniji nima Možnosti to mi je rekel..skratka dobila sem s še ene hude tablete za ponoči, pa rtg slika ni nič pokazala, koliko je živec vnet. je pa,ampak se baje to ko je že ful ful hudo komaj na slikah vidi sem dobila napotnico za revmatologa...in letos več ne naročajo. seveda sem šla nazaj k mojmu, ker mi je rekel ,da se vidiva ko bom imela revmatološke izvide....torej drugo leto. sem ga šla vprašat če se on norca z mene dela, pa če misli da bom zdaj 1 leto tablete papala, pa bo mel mir red mano sva se kr pomenla...skratka bolje da jih jem, ker brez njih bo baje samo vedno huje. mi vsaj nivo bolečine vzdržujejo, s časoma bo bolje. no nekaj se je premknilo, sem pa mnenja da bolj zdi alternative, k sem jo poskusila ...ups, tu sem dolžna odgovor že od dolgo nazaj ŠPelin@ -nisem bla pri kiropraktiku.... bioenergijo sem poskusila
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|