Meceno
|
Eca....veliki, vidim, da je pa kr vražiček, po slikcah Lepa sta Anča.... vi pa izgledate kt da bi vas uvozli oz samo za na reklamne panoje ( nič v "žlahti" ) Res ena lušna, pocukrana družina Antigona....vidva pa prosim, da gresta še v akcijo ( tud zaradi starosti ....avča ) Samo ne,... al tvoj tako predela slikce da malima ta plava boja izstopa, al pa res delata neko gensko lepoto očkov Hja...mi smo že skoraj mesec dni doma..bomo še mende mesec dni Križ in njeno zdravje oz žrelnica. V torek je končala z ospenom, je v nedeljo že dobila Amoksiglav ! ( jupi ) Po smučanju je bila cela dva dni v vrtecu in je nisem dajala več nazaj, ker so me iz bolnice klicali za predčasno operacijo ( iz 30.3. na 10.2 ) . Razlog, bolani otroci ! In sem imela v rezervi več kot teden dni, da je doma, da ja nebi zbolela in glej z mladimi. Ene tri al štriri tedne je že k me je skor fršlok...je bila mala v roku petih minut čisto nasprotje. Igrala, skakala, metala se po meni....grem na WC in pridem do nje.......leži v znak na kavču z odprtimi očni, mrzle roke, noge, potno čelo in pod očmi, edini znak k je bil normalen je bilo dihanje. Smo bile napotene obe v bolnico ( hvala KRISTINA za info. ) A so nama samo hitre teste opravli ( kri, voda...) In je bilo vse ok, le levkociti so bili povišani. Samo pišem zato, ker bi mogle vsaj naslednji dan, če je že bila gužva v bolnici vzeti kri na tešče, za sum v zvezi s sladkorno. Bil je petek oz vikend....in so nas s Calpolom poslali domov. V ponedeljek smo se tako in tako pokazale v ZD in so oni potem malo bolj skakali in ji vsaj antibiotik predpisali, je mala imela hudo vnet mandelj in sladkor je bil OK. Razlog, zakaj se je to zgodilo, je v ušesih ( teoretično in upam da je samo to ), ker ima akutno vnetje ušes in so bile "neke" "spremembe" v sred. ušesu ( kot to vreme, so mi razložli ) + viroza, pa potem izgledaš tako, da od 12h pa do 22h ne izgovoriš besede razen mami Če se kakšna bolezen skriva ...........( ah, ne ! ) In ko je spila dve flaški Ospena, smo pa vnetje leve uhice dobili ( kakor da jo res ne čuvam )............V ponedeljek gremo vsi po dogovoru do zdravnice ki jo bo operirala in upam samo da teden dni zdrži brez AB Uha....grem k Tari
< Sporočilo je popravil Meceno -- 19.2.2009 19:24:55 >
|