Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 20:45:56
|
|
|
|
Čarli08
|
Meta, maš kar prav. Ko tkole gledam, kaj vse imajo že za tamale, pa saj se ti zrola. Že tako se težko zadržim, ko grem v šoping za tamalega ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 20:47:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kolegica je svojemu 8-mesečniku kupila očala in uživa 100/uro pa vidla sem, da jih majo v pikapolonici po 4,5 eur ampak ker mam BC 200m stran, sem šla danes mal tja pošnofat za očala in mi je rekla, da naj čim kasneje damo otročkom sončna očala, ker imajo menda še neko svojo zaščito pred soncem in da jim lahko pravzaprav škodimo. Nekaj podobnega kot s kožo, če začnemo prehitro uporabljat razne žajfice in kremice, ker se koža zaradi tega "poleni". Ni tale prodajalka ravno neki diplomirani optik ampak mogoče se pa ne bi bilo slabo mal pozanimat pri kakšnem strokovnjaku (pediatru, optiku...)... saj ravno zato sprašujem glede teh očal,ker vem,da ni vredu,edino če zdravnik predpiše... tu pa tam po mojem ne škodi,če pa jih nosijo naši ,pa po mojem škoduje očkam...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 20:47:17
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Joj, mene pa kar zmrazi, ko se spomnim kaj se mi je prej zgodilo. Kopala sem Lovra in kot vedno sem mu kožico na lulčku potegnila dol, kolikor pač gre-tolk da se napne... in kar naenkrat je počilo in mu je kožica šla do konca dol . Saj vem, da se je moglo to prej al slej zgodit ampak nisem pričakovala tak na hitro...pa še vedno čutim na prstih tisti pokec... brrrrrr O mama.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 20:55:02
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kolegica je svojemu 8-mesečniku kupila očala in uživa 100/uro pa vidla sem, da jih majo v pikapolonici po 4,5 eur ampak ker mam BC 200m stran, sem šla danes mal tja pošnofat za očala in mi je rekla, da naj čim kasneje damo otročkom sončna očala, ker imajo menda še neko svojo zaščito pred soncem in da jim lahko pravzaprav škodimo. Nekaj podobnega kot s kožo, če začnemo prehitro uporabljat razne žajfice in kremice, ker se koža zaradi tega "poleni". Ni tale prodajalka ravno neki diplomirani optik ampak mogoče se pa ne bi bilo slabo mal pozanimat pri kakšnem strokovnjaku (pediatru, optiku...)... saj ravno zato sprašujem glede teh očal,ker vem,da ni vredu,edino če zdravnik predpiše... tu pa tam po mojem ne škodi,če pa jih nosijo naši ,pa po mojem škoduje očkam... jaz sem jih itak kupila bolj za afnanje, da sem jo slikala, pa da jo pokažem, če kdo pride. itak pa ne pusti jih imeti gor dalj časa kot 10 sekund.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 21:06:28
|
|
|
|
petra1978
|
Kako so sladki malčki s temi očali. Meta...kožica...že zdaj? To je pa res ful hitro. Jaz bi se verjetno ful ustrašila, če bi se mi to zgodilo. Sploh nisem pomislila na to, da se enkrat bo, čeprav je logično, ne.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 21:15:01
|
|
|
|
Virtualna
|
Dober vecer nasa Leyla je pa bubana ...kaslja sto na uro...sicer le v budnem stanju, ko zaspi...ne kaslja vec...nosek ima zamasen....spucati ga seveda ne pusti...ga moram z muko spedenat...danes je zacela tudi kihati vse vprek....ma prav boga je... ...ce jutri ne bo bolje, jo peljem pokazat pediatru...prav smili se mi...tako nemocno deluje...da bi se kar ... Hrano mi seveda zavraca...prej je pojedla 5 flask mleka po 230ml...zdaj, ko je pa zbolela...pa spije samo 1 in pol...GH tudi zavraca...ko vidi, da grem z zlicko k ustom...zapre usta in me tak nezaupljivo gleda...da je joj...tak, da sem se odlocila, da je ne bom silila s hrano...ce bo hotla, bo jedla, ce ne...pa pac ne... ... Kaj, a tako malim dojenckom lahko dajo kak sirup proti kaslju?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 21:18:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma za se zjokat....... smrk smrk..... sem se zmislila in Lari odstrigla en čufek sredi glave.... in zdej je ko fanteeeeeeheheeeek.... Zakaj si jo strigla? Si rabila laske za v knjigico? Ej, saj bodo zrasli.... lahko pa nam vseeno pokažeš kako fotko No še ta udarec...... kr v sekret sem jih vrgla.... namesto, da bi jih spravla....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 21:18:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Kaj, a tako malim dojenckom lahko dajo kak sirup proti kaslju? ne,samo čajek za ublažitev kašlja če pa fejst kašlja in ima grlo vneto pa dajo antibiotik v sirupu
< Sporočilo je popravil Saraya -- 16.3.2009 21:19:28 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 21:19:43
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Meta...kožica...že zdaj? To je pa res ful hitro. Jaz bi se verjetno ful ustrašila, če bi se mi to zgodilo. Sploh nisem pomislila na to, da se enkrat bo, čeprav je logično, ne. Ja, ne vem. Kdaj pa bi se naj to zgodilo? Lovro je medtem mirno žvečil termometer za vodo in ni niti trznil, čeprav je potem zgledalo precej rdeče...tak ko tarča... tisto kar je blo že prej odkrito je normalne rozaste barve, zdaj je pa okrog še en bolj živo rdeč kolobar
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 21:20:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma za se zjokat....... smrk smrk..... sem se zmislila in Lari odstrigla en čufek sredi glave.... in zdej je ko fanteeeeeeheheeeek.... Zakaj si jo strigla? Si rabila laske za v knjigico? Ej, saj bodo zrasli.... lahko pa nam vseeno pokažeš kako fotko No še ta udarec...... kr v sekret sem jih vrgla.... namesto, da bi jih spravla.... zakaj pa si jo postrigla,lara
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 21:22:19
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma za se zjokat....... smrk smrk..... sem se zmislila in Lari odstrigla en čufek sredi glave.... in zdej je ko fanteeeeeeheheeeek.... Zakaj si jo strigla? Si rabila laske za v knjigico? Ej, saj bodo zrasli.... lahko pa nam vseeno pokažeš kako fotko No še ta udarec...... kr v sekret sem jih vrgla.... namesto, da bi jih spravla.... Boš pa še en čopek odstrigla... Sej maš laske na slikcah... Kaj pa mi, ki nimamo kaj stričt
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 21:32:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mislim, da ni nič narobe, če že takim malim zaščitimo oči. Če jih le hočejo gor imet. Če so kvalitetna, zakaj pa ne.... ma da bi pa kr neko plastiko dala gor na oke moje pupike pa niti pod razno... tudi sebi ne kupim očal "kr neki" ... BUBI.... o kaki knjigici ti v bistvu govoriš?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 21:33:54
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria Sara od LANA LUNE in Nik na kavici luškana........ Nik je pa pravi pubec že ......, pa se mi je Sara ful velika zdela, zdaj se komaj vidi, da je lubika mala ..... Bravo za vse vas...... ....se mi je zdelo, da nekaj špricaš tu gor ... ...da veš kaka razlika je v živo...alo 3 kg. se pa pozna ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 21:35:51
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...dobro jutro ... ...nimam dost časa, ker grem skuhat kosilo, pol pa z malim ven, ker je tak fajn sonček....pa še delavci so spet tu ...zdaj so ravno na tisti strani, ko imam spalnico...še sreča, da sem roleto dol potegnila ...haha to mene ju3 čaka ...že en teden imamo delavce...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 21:37:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
zakaj pa si jo postrigla,larauser posted image Ma zato, ker mi ni bla všeč s tistim čufkom sredi glave, pri straneh pa je blo bolj redko in je prišlo še bolj do izraza... in zdej mi je itak ful žal in še bolj mi je žal, da jih nisem spravla...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 21:39:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
Saj vem, da se je moglo to prej al slej zgodit ampak nisem pričakovala tak na hitro...pa še vedno čutim na prstih tisti pokec... brrrrrr Res..... Brrrrr
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 21:42:13
|
|
|
|
gloria
|
...ma bom spet hitra ... ...frajerske slikce z očali ... Petra čestitke za zobek Anchy in Virtualna Meta ti verjamem da je bil grozen občutek z zamudo ampak iskreno VSE NAJ NAJ
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 21:49:30
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Saj vem, da se je moglo to prej al slej zgodit ampak nisem pričakovala tak na hitro...pa še vedno čutim na prstih tisti pokec... brrrrrr Res..... Brrrrr Vidiš, kaj vam je prihranjeno k mate pupike...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 22:08:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft zakaj pa si jo postrigla,larauser posted image Ma zato, ker mi ni bla všeč s tistim čufkom sredi glave, pri straneh pa je blo bolj redko in je prišlo še bolj do izraza... in zdej mi je itak ful žal in še bolj mi je žal, da jih nisem spravla... ma daj,saj bojo zrasli..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 22:09:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Saj vem, da se je moglo to prej al slej zgodit ampak nisem pričakovala tak na hitro...pa še vedno čutim na prstih tisti pokec... brrrrrr Res..... Brrrrr Vidiš, kaj vam je prihranjeno k mate pupike... boščki mali
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 22:10:38
|
|
|
|
arabela*
|
grem spat,ker sem utrujena.......... nočka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 22:20:50
|
|
|
|
gloria
|
...jaz grem tudi spat,se morem zgodi vsati....pa še mobitel morem poiskat ker sem ga nekje založla .....pametna jaz ga imam potiho zdej pa vedi kje zvoni .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 22:26:18
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 mi je rekla, da naj čim kasneje damo otročkom sončna očala, ker imajo menda še neko svojo zaščito pred soncem in da jim lahko pravzaprav škodimo... Ni tale prodajalka ravno neki diplomirani optik ampak ... hehe, moj sosed pa je optik in pravi ravno nasprotno - da je sonce že za oči odraslega moteče (poleti, pa ko je sneg...), za dojenčke pa še toliko bolj. In da naj bi nosili očala od rojstva dalje, če je močno sonce. Na direktnem soncu jih itak nimamo zaradi kože, je pa moteča tudi odbita svetloba... Jah...mogoče so tukaj tudi komercialni interesi vmes, ampak jaz mu kar verjamem. Tudi njegov sinček nosi sončna očala že od malega in prepričana sem, da noben starš ne bi namerno škodoval svojemu otroku. se pa strinjam, da morajo biti šipce dobre, sicer je bolje, da očal sploh nimaš.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 22:39:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...jaz grem tudi spat,se morem zgodi vsati....pa še mobitel morem poiskat ker sem ga nekje založla .....pametna jaz ga imam potiho zdej pa vedi kje zvoni ..... a te grem klicat......mogoče bo vibriral kje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 22:40:38
|
|
|
|
gold fish
|
lara in gloria - .... za .....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?