|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
16.3.2009 10:36:24   
meta21
Oj!

Na brzino sem vas preletela, ker smo bli od petka na štajerskem pa vidim, da ste samo o slinčkih in copatih debatiraleuser posted image

V glavnem mi smo nazaj...zdaj pa šibamo pomalcat en jabuk pa veeeen...na sončija...

Čavuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
16.3.2009 11:47:31   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

.zdaj pa šibamo pomalcat en jabuk pa veeeen...na sončija...

Jaz sem danes moji prvič probala dati jabolko, pa ga ni hotla - prav ven ga je z jezičkom dajala, kar mi ni pri nobeni drugi hrani doslej (tud krfjoli neuser posted image ). Sem ga imela ene 2 min. v vreli vodi. PRedvidevam, da ji ni bila všeč kislina. Potem sem pa v trgovini kupila od Hippa, pa mi ga je pol zmalcala, čeprav sem vidla, da jo vseeno malo kislina moti, tudi pri temu.

Kakšne imate pa ostale izkušnje z jabolkami?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
16.3.2009 16:50:31   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

http://cgi.ebay.ie/Littleoneshoes-Soft-Sole-Baby-Kids-Shoes-Skull-6-12M_W0QQitemZ260364219611QQihZ016QQcategoryZ147300QQtcZphotoQQcmdZViewItem

hahaha

user posted image  taki so za gusarčke

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
16.3.2009 17:06:53   
morango
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Naša tamala ima jabolko ful rada, samega, z riževimi kosmički, s slivo, s korenčkom. V bistvu ima sadje raje od zelenjave, čeprav kar rada pomaže pire s kromp. in korenjem. V glavnem, bljak ji je karfjolca, jo sicer poje, na koncu se pa potrudi, da jo zbruha, in od danes naprej je na njenem seznamu nezaželenega še polenta. Obožuje pa banano, samo, z avokadom, jabolkom ... in pa mlečne kašice, te rulajo. Dokaj po svoji mami, lahko rečem. user posted image  

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
16.3.2009 17:08:37   
morango
Včeraj ste me pa tolk navdušle s čeveljčki, da sem kar tri pare naročila, 1. s kreditno po netu. Komaj čakam, da jih dobim.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
16.3.2009 17:55:47   
meta21
Izkušnje z jabolki? Jaz bom rekla, da ko že mislim, da sem nekaj pogruntala, si Lovro premisli... Najprej je oboževal banano in VSE kar sem zraven zmešala, zdaj banane ne mara več. Potem korenčka že od daleč ni smel videt, zdaj ga je kot za šalo... Slive je tako jedel, da sem mu komaj folgala v usta nosit, zdaj jih več ne mara. Najprej je imel raje sadje, zdaj poje zelenjave vsaj 2x več...user posted image

Pa ta vikend sem že 100-ič potrdila, kar že skoz trdim... Preveč sklepamo po sebi... Tašča ne mara bučk in pri njej kao tud Lovro ne mara bučk (če mene vprašate jih ima najraje, ker jih tudi jaz obožujem)user posted image  In potem vidite mene, ki zelenjavo jem samo dobro skrito v kakšno dobro mesno ali sirovo omako, kako s težavo nesem Lovru "karfijolo" v usta in zraven delam mmmmmmmmmm, kako je dobrouser posted image user posted image user posted image . Torej, jazzy pozabi, da kislina tebe moti v jabolčku pa bo mogoče tudi Lijo nehala motit. Ne rečem, da bo delovalo ampak...user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
16.3.2009 18:22:19   
Lara Croft
Mi2 sva bli pa v Postojni danes.... sem Laro v laboratorij peljala.... kri vzet ni blo problem.... ma lulanje.... jao meni.... hahaha

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
16.3.2009 18:34:17   
Lara Croft
Ma za se zjokat....... smrk smrk..... sem se zmislila in Lari odstrigla en čufek sredi glave.... in zdej je ko fanteeeeeeheheeeek....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 3433
16.3.2009 18:51:09   
*bubi*

Ma za se zjokat....... smrk smrk..... sem se zmislila in Lari odstrigla en čufek sredi glave.... in zdej je ko fanteeeeeeheheeeek....

Zakaj si jo strigla? Si rabila laske za v knjigico? user posted image user posted image user posted image

Ej, saj bodo zrasli.... lahko pa nam vseeno pokažeš kako fotko user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 3434
16.3.2009 18:52:28   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

sončna očala

user posted image

vidiš, tole smo kupili Saraya........user posted image

user posted image

tukaj je pa že skoraj dol jih vrgla............user posted image

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
16.3.2009 18:55:41   
*bubi*
Bubika v bistvu je vse. Koliko bo pojedla, pa je odvisno od lakote in od razpoloženja.

Res pa je, da ko enkrat neha odpirat usta, ne tiščim več, prav tako ji ne ponujam nekaj drugega.

Mislim, da je pri vseh tako.... morda tisti trenutek ne bi ničesar veliko pojedel, pa si že mislimo, kako ne mara.

Jabolko ji je dobro, naribano ali pa skuhano v kompot. Še posebej zdaj, ko sem ji začela dajat naribane kekse zraven user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
16.3.2009 18:57:16   
ključek

hitro pofotkaj, da vidmo, kaj si ušpilala..........user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3437
16.3.2009 18:58:01   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

sončna očala

user posted image

vidiš, tole smo kupili Saraya........user posted image

user posted image

tukaj je pa že skoraj dol jih vrgla............user posted image

user posted image

o ti srček mali. user posted image

Mislim, da ni nič narobe, če že takim malim zaščitimo oči. Če jih le hočejo gor imet.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
16.3.2009 19:21:49   
Olivija*
MTY, mi imamo podobne

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
16.3.2009 19:34:36   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

MTY, mi imamo podobne

user posted image

Hehe, so frajerji s temi očali user posted image user posted image !!!. Saj jaz sem tud razmišljala za poletje da bi jih kupila - kje ste pa te dobile?

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
16.3.2009 20:08:00   
Olivija*

Hehe, so frajerji s temi očali user posted image user posted image !!!. Saj jaz sem tud razmišljala za poletje da bi jih kupila - kje ste pa te dobile?

Jaz sem jih kupila v optiki Nik v Črnučah. So firma Julbo, ki naj bi bili eni najboljših na področju sončnih očal za otroke. Pa še draga niso - malo čez 20 eur. Jazzy, če rabiš, ti prinesem v Tivoli (ampak ta četrtek me verjetno ne bo, ker bomo praznovali pol leta).

Zdaj pa user posted image na telovadbo!

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
16.3.2009 20:13:18   
Jazzy1

Jaz sem jih kupila v optiki Nik v Črnučah. So firma Julbo, ki naj bi bili eni najboljših na področju sončnih očal za otroke. Pa še draga niso - malo čez 20 eur. Jazzy, če rabiš, ti prinesem v Tivoli (ampak ta četrtek me verjetno ne bo, ker bomo praznovali pol leta).

Oo pridna!!! Ti bom še sporočila za očala - hvala za ponudbo. Mogoče lahko prineseš vaše, da jih probam in vidim če ne bo živčnega zloma dobila user posted image user posted image user posted image ???

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
16.3.2009 20:18:39   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Čarli08, ti boš naročala copatke? Jaz se tudi priporočam za ene. Če boš ti naročila, bi še za mene? Bom pa šla zvečer malo pogledat katere bi in ti javim, če je možno.

Seveda lahko. Javi mi, katere bi.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
16.3.2009 20:20:52   
ključek

naša so pa iz H & M, glih zato, da sprobamo, če jih bo sploh hotla nositi. in če bo pustila-trentuno ne glih, ji bova kupila bolj kvalitetna.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
16.3.2009 20:21:28   
Čarli08

Pri nas bp. Je pa začel štrajkat pri zelenjavi user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
16.3.2009 20:24:10   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Jaz bom rekla, da ko že mislim, da sem nekaj pogruntala, si Lovro premisli...

Welcome to the club.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
16.3.2009 20:31:04   
Čarli08
Kok so lušni s temi očalci user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
16.3.2009 20:37:20   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Pri nas bp. Je pa začel štrajkat pri zelenjavi user posted image

No, pri nas zelenjava zaenkrat gre, riževe kašice z mojim al pa AM  so pa itak zakon. Tako da me je ta jabuk čist zmedel. user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
16.3.2009 20:40:22   
meta21
Kolegica je svojemu 8-mesečniku kupila očala in uživa 100/uro pa vidla sem, da jih majo v pikapolonici po 4,5 eur ampak ker mam BC 200m stran, sem šla danes mal tja pošnofat za očala in mi je rekla, da naj čim kasneje damo otročkom sončna očala, ker imajo menda še neko svojo zaščito pred soncem in da jim lahko pravzaprav škodimo. Nekaj podobnega kot s kožo, če začnemo prehitro uporabljat razne žajfice in kremice, ker se koža zaradi tega "poleni". Ni tale prodajalka ravno neki diplomirani optik ampak mogoče se pa ne bi bilo slabo mal pozanimat pri kakšnem strokovnjaku (pediatru, optiku...)...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
16.3.2009 20:42:45   
meta21
Joj, mene pa kar zmrazi, ko se spomnim kaj se mi je prej zgodilo. Kopala sem Lovra in kot vedno sem mu kožico na lulčku potegnila dol, kolikor pač gre-tolk da se napne... in kar naenkrat je počilo in mu je kožica šla do konca doluser posted image . Saj vem, da se je moglo to prej al slej zgodit ampak nisem pričakovala tak na hitro...pa še vedno čutim na prstih tisti pokec... brrrrrr

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?