Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 10:36:24
|
|
|
|
meta21
|
Oj! Na brzino sem vas preletela, ker smo bli od petka na štajerskem pa vidim, da ste samo o slinčkih in copatih debatirale V glavnem mi smo nazaj...zdaj pa šibamo pomalcat en jabuk pa veeeen...na sončija... Čav
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 11:47:31
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 .zdaj pa šibamo pomalcat en jabuk pa veeeen...na sončija... Jaz sem danes moji prvič probala dati jabolko, pa ga ni hotla - prav ven ga je z jezičkom dajala, kar mi ni pri nobeni drugi hrani doslej (tud krfjoli ne ). Sem ga imela ene 2 min. v vreli vodi. PRedvidevam, da ji ni bila všeč kislina. Potem sem pa v trgovini kupila od Hippa, pa mi ga je pol zmalcala, čeprav sem vidla, da jo vseeno malo kislina moti, tudi pri temu. Kakšne imate pa ostale izkušnje z jabolkami?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 17:06:53
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Kakšne imate pa ostale izkušnje z jabolkami? Naša tamala ima jabolko ful rada, samega, z riževimi kosmički, s slivo, s korenčkom. V bistvu ima sadje raje od zelenjave, čeprav kar rada pomaže pire s kromp. in korenjem. V glavnem, bljak ji je karfjolca, jo sicer poje, na koncu se pa potrudi, da jo zbruha, in od danes naprej je na njenem seznamu nezaželenega še polenta. Obožuje pa banano, samo, z avokadom, jabolkom ... in pa mlečne kašice, te rulajo. Dokaj po svoji mami, lahko rečem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 17:08:37
|
|
|
|
morango
|
Včeraj ste me pa tolk navdušle s čeveljčki, da sem kar tri pare naročila, 1. s kreditno po netu. Komaj čakam, da jih dobim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 17:55:47
|
|
|
|
meta21
|
Izkušnje z jabolki? Jaz bom rekla, da ko že mislim, da sem nekaj pogruntala, si Lovro premisli... Najprej je oboževal banano in VSE kar sem zraven zmešala, zdaj banane ne mara več. Potem korenčka že od daleč ni smel videt, zdaj ga je kot za šalo... Slive je tako jedel, da sem mu komaj folgala v usta nosit, zdaj jih več ne mara. Najprej je imel raje sadje, zdaj poje zelenjave vsaj 2x več... Pa ta vikend sem že 100-ič potrdila, kar že skoz trdim... Preveč sklepamo po sebi... Tašča ne mara bučk in pri njej kao tud Lovro ne mara bučk (če mene vprašate jih ima najraje, ker jih tudi jaz obožujem) In potem vidite mene, ki zelenjavo jem samo dobro skrito v kakšno dobro mesno ali sirovo omako, kako s težavo nesem Lovru "karfijolo" v usta in zraven delam mmmmmmmmmm, kako je dobro . Torej, jazzy pozabi, da kislina tebe moti v jabolčku pa bo mogoče tudi Lijo nehala motit. Ne rečem, da bo delovalo ampak...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 18:22:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mi2 sva bli pa v Postojni danes.... sem Laro v laboratorij peljala.... kri vzet ni blo problem.... ma lulanje.... jao meni.... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 18:34:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma za se zjokat....... smrk smrk..... sem se zmislila in Lari odstrigla en čufek sredi glave.... in zdej je ko fanteeeeeeheheeeek....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 18:51:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma za se zjokat....... smrk smrk..... sem se zmislila in Lari odstrigla en čufek sredi glave.... in zdej je ko fanteeeeeeheheeeek.... Zakaj si jo strigla? Si rabila laske za v knjigico? Ej, saj bodo zrasli.... lahko pa nam vseeno pokažeš kako fotko
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 18:52:28
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you sončna očala vidiš, tole smo kupili Saraya........ tukaj je pa že skoraj dol jih vrgla............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 18:55:41
|
|
|
|
*bubi*
|
Bubika v bistvu je vse. Koliko bo pojedla, pa je odvisno od lakote in od razpoloženja. Res pa je, da ko enkrat neha odpirat usta, ne tiščim več, prav tako ji ne ponujam nekaj drugega. Mislim, da je pri vseh tako.... morda tisti trenutek ne bi ničesar veliko pojedel, pa si že mislimo, kako ne mara. Jabolko ji je dobro, naribano ali pa skuhano v kompot. Še posebej zdaj, ko sem ji začela dajat naribane kekse zraven
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 18:57:16
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma za se zjokat....... smrk smrk..... sem se zmislila in Lari odstrigla en čufek sredi glave.... in zdej je ko fanteeeeeeheheeeek.... hitro pofotkaj, da vidmo, kaj si ušpilala..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 18:58:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you sončna očala vidiš, tole smo kupili Saraya........ tukaj je pa že skoraj dol jih vrgla............ o ti srček mali. Mislim, da ni nič narobe, če že takim malim zaščitimo oči. Če jih le hočejo gor imet.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 19:21:49
|
|
|
|
Olivija*
|
MTY, mi imamo podobne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 19:34:36
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* MTY, mi imamo podobne Hehe, so frajerji s temi očali !!!. Saj jaz sem tud razmišljala za poletje da bi jih kupila - kje ste pa te dobile?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 20:08:00
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Hehe, so frajerji s temi očali !!!. Saj jaz sem tud razmišljala za poletje da bi jih kupila - kje ste pa te dobile? Jaz sem jih kupila v optiki Nik v Črnučah. So firma Julbo, ki naj bi bili eni najboljših na področju sončnih očal za otroke. Pa še draga niso - malo čez 20 eur. Jazzy, če rabiš, ti prinesem v Tivoli (ampak ta četrtek me verjetno ne bo, ker bomo praznovali pol leta). Zdaj pa na telovadbo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 20:13:18
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* Jaz sem jih kupila v optiki Nik v Črnučah. So firma Julbo, ki naj bi bili eni najboljših na področju sončnih očal za otroke. Pa še draga niso - malo čez 20 eur. Jazzy, če rabiš, ti prinesem v Tivoli (ampak ta četrtek me verjetno ne bo, ker bomo praznovali pol leta). Zdaj pa na telovadbo! Oo pridna!!! Ti bom še sporočila za očala - hvala za ponudbo. Mogoče lahko prineseš vaše, da jih probam in vidim če ne bo živčnega zloma dobila ???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 20:18:39
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Čarli08, ti boš naročala copatke? Jaz se tudi priporočam za ene. Če boš ti naročila, bi še za mene? Bom pa šla zvečer malo pogledat katere bi in ti javim, če je možno. Seveda lahko. Javi mi, katere bi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 20:20:52
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Hehe, so frajerji s temi očali !!!. Saj jaz sem tud razmišljala za poletje da bi jih kupila - kje ste pa te dobile? Jaz sem jih kupila v optiki Nik v Črnučah. So firma Julbo, ki naj bi bili eni najboljših na področju sončnih očal za otroke. Pa še draga niso - malo čez 20 eur. Jazzy, če rabiš, ti prinesem v Tivoli (ampak ta četrtek me verjetno ne bo, ker bomo praznovali pol leta). Zdaj pa na telovadbo! naša so pa iz H & M, glih zato, da sprobamo, če jih bo sploh hotla nositi. in če bo pustila-trentuno ne glih, ji bova kupila bolj kvalitetna.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 20:21:28
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Kakšne imate pa ostale izkušnje z jabolkami? Pri nas bp. Je pa začel štrajkat pri zelenjavi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 20:24:10
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz bom rekla, da ko že mislim, da sem nekaj pogruntala, si Lovro premisli... Welcome to the club.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 20:31:04
|
|
|
|
Čarli08
|
Kok so lušni s temi očalci
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 20:37:20
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Kakšne imate pa ostale izkušnje z jabolkami? Pri nas bp. Je pa začel štrajkat pri zelenjavi No, pri nas zelenjava zaenkrat gre, riževe kašice z mojim al pa AM so pa itak zakon. Tako da me je ta jabuk čist zmedel.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 20:40:22
|
|
|
|
meta21
|
Kolegica je svojemu 8-mesečniku kupila očala in uživa 100/uro pa vidla sem, da jih majo v pikapolonici po 4,5 eur ampak ker mam BC 200m stran, sem šla danes mal tja pošnofat za očala in mi je rekla, da naj čim kasneje damo otročkom sončna očala, ker imajo menda še neko svojo zaščito pred soncem in da jim lahko pravzaprav škodimo. Nekaj podobnega kot s kožo, če začnemo prehitro uporabljat razne žajfice in kremice, ker se koža zaradi tega "poleni". Ni tale prodajalka ravno neki diplomirani optik ampak mogoče se pa ne bi bilo slabo mal pozanimat pri kakšnem strokovnjaku (pediatru, optiku...)...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 16.3.2009 20:42:45
|
|
|
|
meta21
|
Joj, mene pa kar zmrazi, ko se spomnim kaj se mi je prej zgodilo. Kopala sem Lovra in kot vedno sem mu kožico na lulčku potegnila dol, kolikor pač gre-tolk da se napne... in kar naenkrat je počilo in mu je kožica šla do konca dol . Saj vem, da se je moglo to prej al slej zgodit ampak nisem pričakovala tak na hitro...pa še vedno čutim na prstih tisti pokec... brrrrrr
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?