Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:23:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ob 11ih - sadje s kosmiči ali zelenjava, riž, krompir Kakšnimi kosmiči? Zelenjavo ji daš tudi ob 11h? Meni se zdi to prezgodnja ura za tako hrano, ne vem zakaj.... sama nikoli ne bi mogla tko jest... Ker sem razmišljala, da morda Lara dobi premalo mleka.... nekje sem prebrala, da bi ga mogla pri 6ih mesecih več popit... če dam kuhano sadje, dam not malo riževih kosmičev, da zgostim in naredim bolj nasitno. Ali pa k hippeku. ob 11ih ni tako zgodaj.... saj bom pomaknila proti 12, ko bo še meso zraven. V vrtcu imajo kosilo ob 11.30, tak da....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:26:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Bom jaz naročila. Če zbiram naročila do srede, bo verjetno OK? Čarli, ti lahko tudi na različne dneve kupuješ (če licitiraš), pa se ti zbira naročilo. Ko zaključiš, pač plačaš. Ti sami kombinirajo zaradi poštnine Najprej moraš seveda vedet, koliko vas bo naročilo in za katere copatke se odločate (direkten nakup ali licitacija).
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:26:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
.............pa se je oblizovala in odpirala usta sto na uro..........probaj......... Sej bi se ob nuteli tudi oblizovala... Aja, zaradi kislosti misliš....
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 15.3.2009 21:27:45 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:28:59
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Korn fleks? misliš, da bi že zlala to jesti? Na skutke in jogurte sem pomislila, ma sem mislila, da je še prezgodaj.. Pa skuta ji ne bo všeč, ker je kisla.... ja, saj fajn razpustiš v mleku, mogoče še z vilico pretlačiš (ali pa suhe zdrobiš na majhne koščke). nekaterim je kislo prav všeč.... je treba poskusit. ali pa recimo z banano kombiniraš, ki je bolj sladka.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:30:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
V vrtcu imajo kosilo ob 11.30, tak da.... A ja? Ma kaj se jim da pol zjutrej jest, da zdržijo do 11.30,12h? Moja Lara je ob 11h že pošteno lačna - ob 8ih dobi flaško mleka...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:30:20
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .............pa se je oblizovala in odpirala usta sto na uro..........probaj......... Sej bi se ob nuteli tudi oblizovala... Aja, zaradi kislosti misliš.... navadni jogurt sem ji tudi že dala za probat......je tud ful jedla........nekaj pa ima po mami............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:31:08
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft V vrtcu imajo kosilo ob 11.30, tak da.... A ja? Ma kaj se jim da pol zjutrej jest, da zdržijo do 11.30,12h? Moja Lara je ob 11h že pošteno lačna - ob 8ih dobi flaško mleka... zajtrk pa malico imajo. mam prav, *bubi*?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:32:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Sara od LANA LUNE in Nik na kavici luškana........ Nik je pa pravi pubec že ......, pa se mi je Sara ful velika zdela, zdaj se komaj vidi, da je lubika mala ..... Bravo za vse vas...... ....se mi je zdelo, da nekaj špricaš tu gor ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:32:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft V vrtcu imajo kosilo ob 11.30, tak da.... A ja? Ma kaj se jim da pol zjutrej jest, da zdržijo do 11.30,12h? Moja Lara je ob 11h že pošteno lačna - ob 8ih dobi flaško mleka... saj pa imajo zajtrk zjutraj V našem vrtcu med 8. in 8.30. Drugače pa imajo skoz na voljo sadje.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:33:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
nekaterim user posted image je kislo prav všeč.... je treba poskusit. ali pa recimo z banano kombiniraš, ki je bolj sladka. AMpak Lari ni,.... če je jabolko bolj kislo, ga noče... banane pa jo ful zapirajo. Sem ji samo 1/3 dala v jabolko,da je posladkalo.... potem je vsakič čez cel dan bobke kakala.... To s kornflexom bom pa probala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:33:48
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Bom jaz naročila. Če zbiram naročila do srede, bo verjetno OK? Čarli, ti lahko tudi na različne dneve kupuješ (če licitiraš), pa se ti zbira naročilo. Ko zaključiš, pač plačaš. Ti sami kombinirajo zaradi poštnine Najprej moraš seveda vedet, koliko vas bo naročilo in za katere copatke se odločate (direkten nakup ali licitacija). Saj so oboji novi, a ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:34:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...ker se ni nobena javila ......, sem si kar sama torto spekla...... Vse najboljše, gold fish Upam, da ste lepo praznovali Za torto pa ne dvomim, da je bila boljša in lepša kot bi bila moja ..hvala ....... ...torta pa glavno, da je dobra, tiste za izgled naj slaščičarji delajo .... Sem pa spet kar nutelino naredila....je tak na izi....da še meni gre ...ker torte glih niso moje področje....kar se peke tiče...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:34:24
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft V vrtcu imajo kosilo ob 11.30, tak da.... A ja? Ma kaj se jim da pol zjutrej jest, da zdržijo do 11.30,12h? Moja Lara je ob 11h že pošteno lačna - ob 8ih dobi flaško mleka... zajtrk pa malico imajo. mam prav, *bubi*? ja, saj res... jasli imajo še malico sredi dopoldneva. Ampak kolikor se spomnim jedilnikov, je to samo kak napitek (čaj, kakav). Ne vem točno, bubi je bil takoj v II. starostni skupini. Pa od vrtca do vrtca je različno. Vsekakor pa smo lahko brez skrbi - niso lačni
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:34:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
V našem vrtcu med 8. in 8.30. Drugače pa imajo skoz na voljo sadje. To me zanima.... kaj pa imajo enoletniki za zajtrk?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:35:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:36:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Bom jaz naročila. Če zbiram naročila do srede, bo verjetno OK? Čarli, ti lahko tudi na različne dneve kupuješ (če licitiraš), pa se ti zbira naročilo. Ko zaključiš, pač plačaš. Ti sami kombinirajo zaradi poštnine Najprej moraš seveda vedet, koliko vas bo naročilo in za katere copatke se odločate (direkten nakup ali licitacija). Saj so oboji novi, a ne? Ja, ja, seveda.... čisto po novem dišijo Jaz sem naročala in res nisem imela problemov. Saj bi vam speljala to naročilo, ampak nimam kreditne Je babica plačala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:36:08
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft V vrtcu imajo kosilo ob 11.30, tak da.... A ja? Ma kaj se jim da pol zjutrej jest, da zdržijo do 11.30,12h? Moja Lara je ob 11h že pošteno lačna - ob 8ih dobi flaško mleka... zajtrk pa malico imajo. mam prav, *bubi*? ja, saj res... jasli imajo še malico sredi dopoldneva. Ampak kolikor se spomnim jedilnikov, je to samo kak napitek (čaj, kakav). Ne vem točno, bubi je bil takoj v II. starostni skupini. Pa od vrtca do vrtca je različno. Vsekakor pa smo lahko brez skrbi - niso lačni pa če bi slučajno bili, bi se naša hitro oglasila in dosegla svoje.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:37:20
|
|
|
|
anchy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Sara od LANA LUNE in Nik na kavici ...ful je bilo dober ...smo bili kr z očkoti pa še mamica od LL je bila in en prijatelj....škoda da je Vita od Anchy zbolela da ni bila z nami.....no upam da do srede ozdravi ker se spet dobimo ... ...preberem vas zvečer upam da bo čas .... iiiiiiiiiii...kak sta lepa!!! Verjamem, da ste uživali. Mi smo šli pa na urgenco z Vito, ker ji še skoz imela vročino, pa nasploh se je slabo počutla. Dežurni zdravnik je bil pa čist mimo - nč nama ni povedal kljub vprašanjem. Ko sem mu rekla, da ji naj še vročino zmeri, mi je pa odgovoril, da to bom pa doma lahk sama naredila, sej imam pripomočke.... Mislim...kje je sploh njegova človečnost???? Ka se tako obnaša???Ju3 bom itak napisala svoje mnenje v knjigo pritožb v ZD!!!Že tako sem vsa na trnih kako bo z našo pikico, pol pa še tak neosebni in hladen odnos! Vita je dobila antibiotik, ju3 zjutraj pa grem k njenemu P! Držim pesti, da bomo do srede vsaj tolko zdrave, da bomo šli lahko na kavico z Lano Luno in Glorio!!! Grem se zdej stuširat pol pa spat, da nadoknadim prejšnjo noč (nisem skor nič spala)! Papa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:40:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft V našem vrtcu med 8. in 8.30. Drugače pa imajo skoz na voljo sadje. To me zanima.... kaj pa imajo enoletniki za zajtrk? TUKAJ malo pobrskaj. Mogoče poiščeš celo "vaš" vrtec. Naš nima jedilnika objavljenega Zanimive stvari oz. ideje se najdejo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:41:50
|
|
|
|
*bubi*
|
Vita
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:42:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pa če bi slučajno bili, bi se naša hitro oglasila in dosegla svoje.............
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:43:20
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Bom jaz naročila. Če zbiram naročila do srede, bo verjetno OK? Čarli, ti lahko tudi na različne dneve kupuješ (če licitiraš), pa se ti zbira naročilo. Ko zaključiš, pač plačaš. Ti sami kombinirajo zaradi poštnine Najprej moraš seveda vedet, koliko vas bo naročilo in za katere copatke se odločate (direkten nakup ali licitacija). Saj so oboji novi, a ne? Ja, ja, seveda.... čisto po novem dišijo Jaz sem naročala in res nisem imela problemov. Saj bi vam speljala to naročilo, ampak nimam kreditne Je babica plačala Po mojem je direkten nakup laže izpeljat?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:46:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
Zanimive stvari oz. ideje se najdejo Ja res..... kulllll..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:47:03
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Vita
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 15.3.2009 21:48:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Po mojem je direkten nakup laže izpeljat? Običajno ja. Ampak kot sem že napisala, pri Littleoneshoes malo ljudi licitira, očitno zato, ker je prva ponudba precej visoka. Ko vidiš copatke, daš takoj tisto minimalno ponudbo, potem pa čakaš.... in običajno jih kar dobiš za 6$. Redna cena pa je 9$. Malo pred zaključkom prečekiraš in po potrebi dvigneš. Če izgubiš, pa so še vedno po redni ceni na voljo, tak da ni problema Jaz sem za 3 pare tako naredila in mi ni nihče šel preko, sem bila edini ponudnik. Pri ShoesZoo pa je res da začetna cena smešno nizka, ampak potem doseže 10$, pa še pred nosom ti jih speljejo
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?