|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
16.3.2009 10:40:20   
naty13
Evo sem že nazaj.

Mi Jošt pusti bit mal na RR, se pridno sam zabava. user posted image  Čakam, da se mu bučke in krompirček ohladijo, potem pojeva in če ni vročine šibava ven na zrak. user posted image

Vsi avgustovčki ste krasni, pravi lepotci in lepotičke, velikani in velikanke,...  user posted image user posted image  Otmar in Lana sta pa res prava mojstra. Vse že obvladata. user posted image  In Lana user posted image  za 7 zobkov. Pa vsem za plazenja, sedenje user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
16.3.2009 10:40:48   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

jupi, skoraj 2 leti brez telovadbe, je sedla frej ura za kofetkanje user posted image

Hehe, jaz tudi 2 leti brez zaradi problemov z rodili... sem tudi v sosednji kafič s sošolko skoz hodila..samo kaj ko mi kmalu tudi te ure niso bile dovolj za kofe in sem si jih še dodatne jemala...rezultat - cc 40 ur neupravičenih in še več bi jih bilo če nebi razredničarki vsa leta dnevnika kradli in si pisali upravičene..ona itak ni nikol pogruntala..user posted image user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
16.3.2009 10:41:44   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Dannnnnnnnnnn.

Probavam.

natyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
16.3.2009 10:42:11   
tejkaz
Jaša spi, Eva riše. Je danes doma, ker je malo prehlajena.

Nell in Anita, vse najboljše.

Čestitke vsem obmesečnikom.

Jaša je res začel jesti. Vendar mu delam tako kot nam. Tudi smetano dodam, soli, začimbe, olivno olje,... Je gurman user posted image Danes je tudi spal odlično. V 12ih urah se je samo enkrat zbudil.

Vikend smo preživeli. Malo po obiskih, malo zunaj, malo spali,...

Krysia, jaz imam tudi čisto zanič koleno. Meni pa manjka neka voda notri in mi hrustanec ob pogačico drgne. Boli kot user posted image če na hitro iz kleče vstanem. So mi že pri 18 ih grozili z operacijo kolena, pa še zdaj nismo nič naredili glede tega. Pa super za lep  izlet.

Buhtlčk, si potem mastitis dobila zaradi zmanjšanja dojenja? Ko oddam tale post, ti še ZS napišem.

Zoja Miša, jaz že imam user posted image . Redno na 28 dni. user posted image user posted image za najkice.

Nyna84,  a napolitanek boš sama delala?

Naty - so ok. Jošt je pred nekaj dnevi dva dni bruhal in kuhal, Nejc je malo prehlajen. Jošt ima dva nova zobka. Naty pa pridno piše diplomo. Ko bomo vsi zdravi, bomo šli na kakšen obisk.

Sayuri, bravo za lep vikend in prespano noč.

Matejka_ user posted image user posted image za obroke GH.

Kapice in jaknice - jaz sem obema kapice kupila v Modiani, Eva ima bombažno rutko in eno bombažno kapico, Jaša ima pa bombažno kapico za zavezat. Za Jaša sem prehodno jaknico kupila v H&M, Evi pa v C&A. Sta mi obe zelo luštni.

Nell, imaš pa res smolo z user posted image . Sem pa jaz spila včeraj po kosilu deci merlota in sem imela takpna lička kot da prej še nikoli ne bi vina pila. Se me je tako hitro prijelo.

Piškoti in kruh - enkrat sem mu piškot zdrobila z kuhanim jabolkom, pa bova še večkrat to jedla, za grickat mu dam pa žemljico. Pa jo samo oblizuje in sesa.

Kaja, nesporazum z mojim dragim. Ampak sva se poglihala in je zdaj vse ok.

erin in Bella, samo da sta boljše.

Bella, bravo za plazenje.

Voda - jaz mu dam za piti kar iz pipe.

Pogrešam Miškolinko.

MajaT, user posted image user posted image da končno jeste.

Karmar, imaš pa res žalosten pogled. Pridna si, da si tak odolgo dojila.

Frutki - še ne vem. Zankrat je jedel samo enega in sicer jabolko, banana, skuta in je pojedel celega. To je bilo včeraj.

Ryssa in Zoja Miša, user posted image user posted image za pumpanje. Res sta pridni.

Zdaj pa psa nafutrat, pridelke pobrat,... Včeraj sem cel Mount Everest zlikala, tako da imam vsaj s tem mir.

Lep dan vsem

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
16.3.2009 10:43:33   
naty13
Tejka predolgo pišeš post, sem že tukaj. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
16.3.2009 10:44:02   
tejkaz
Ma, sem dolgo pisala tale post, da me Naty prehitela. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
16.3.2009 10:44:26   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Tejka predolgo pišeš post, sem že tukaj. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
16.3.2009 10:46:46   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Anita, a si dobila paket??

paketuser posted image not yet..poštar pride več ksno

Dej sporoč ko boš dobila.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
16.3.2009 10:48:31   
Erin
naty - kako pa ti je uspelo da si se prijavila? So ti komp popravili? 

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
16.3.2009 10:52:53   
anita goitan
neč Zoja spi, sva ble že zuni, zdej šibam sivko dat v gredico..joj mam v tegelcu že juhuhu..ki je že motikauser posted image , mah če ne pridem k tebi matejchi po krampuser posted image

tejkauser posted image user posted image user posted image za spnaje, ma to je noro, maratonsko spanje user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 16.3.2009 10:54:15 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
16.3.2009 11:19:33   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

A samo jaz še nimam te user posted image  M?!user posted image

ne, jaz sem še tud tu user posted image

Pa jaz! user posted image

nell, anita - user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
16.3.2009 11:24:14   
bella02
Krysia, ne, to pa nisem bila jazuser posted image

cebrca, pomoje bi claritin lahko vzela, saj ga jejo tudi user posted image

Več kasneje, greva venuser posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
16.3.2009 11:29:14   
MATEJKA_
punce, iščem neko igračko, ki se pripopa na športni del vozička. v košari sem imela ful fajno od fehn-a, ki se je zalepila z ježki ročaja.  zdaj pa ne najdem nič pametnega. lahko katera priporoča kako zadevo?

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
16.3.2009 11:44:20   
matejchi
user posted image
(anita)user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
16.3.2009 11:48:30   
anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Anita, a si dobila paket??

paketuser posted image not yet..poštar pride več ksno

Dej sporoč ko boš dobila.

dobila, hvala, bo Izak vesel, v petek je baje kar naloge za 3.r. reševal
No sej se vidmo v četrtk, da ti vsaj kofe plačam

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
16.3.2009 11:50:34   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

user posted image
(anita)user posted image

ja sivka v zemlji, rožmarin sem pa v kanto zalučala-bil suh, ga bom drug teden od doma prnesla (iz vipavske)

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
16.3.2009 12:10:10   
matejchi
rožmarin več ne dehti...user posted image
http://www.mojvideo.com/video-rozmarin/5d508f3df91e1233fdf6

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 2767
16.3.2009 12:15:29   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

rožmarin več ne dehti...user posted image
http://www.mojvideo.com/video-rozmarin/5d508f3df91e1233fdf6

Simonca

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
16.3.2009 12:42:03   
nyna84
Ola, napolitanke narjene in lepo v hladilniku, posoda se pere (nobelovo tistemu, k je izumu pomivalca! user posted image ), Lana se je naspala in najedla, zdej pa na sonček, pa po Gajo v vrtec. user posted image

tejkaz, ja napolitanke delam sama, je recept ful enostaven, pa tko so dobre, da zraven vse prste poližeš. user posted image
naty WB! Pa user posted image  user posted image  user posted image za 2 zobka!

Kolena - jaz sem tudi imela v puberteti ful probleme s kolenom (in zanimivo da samo z enim user posted image ), nisem telovadila ogromno časa - sej je pasalo user posted image . Potem sem pa na športnem dnevu v gimnaziji še z bordom padla, tko da so mi mogli tisto koleno potem tako ali tako operirat. Najbolj zanimivo je pa to, da sem imela po operaciji še vedno probleme in me je ob vsakem gibanju in slabem vremenu bolelo ko user posted image , in potem so mi v 1. user posted image vse težave čudežno izginile. user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

jupi, skoraj 2 leti brez telovadbe, je sedla frej ura za kofetkanje user posted image

Hehe, jaz tudi 2 leti brez zaradi problemov z rodili... sem tudi v sosednji kafič s sošolko skoz hodila..samo kaj ko mi kmalu tudi te ure niso bile dovolj za kofe in sem si jih še dodatne jemala...rezultat - cc 40 ur neupravičenih in še več bi jih bilo če nebi razredničarki vsa leta dnevnika kradli in si pisali upravičene..ona itak ni nikol pogruntala..user posted image user posted image

No, moja cifra je bila tako visoka, da se je nevarno približevala izključitvi. Da ne govorim o 250 "opravičenih" urah. Je rekla konec 4. letnika razredničarka, da če bi res imeli tolikokrat zobarja, bi mogli imeti vsi zlate zobe. user posted image Smo bili na splošno zabušantski razred, tko da so se vsi samo križali. user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

Neposredna povezava do sporočila: 2769
16.3.2009 12:47:47   
buhtlčk
o naaaaaaaaaaaatyyyyyyyyyyyyyyyyyy !!!!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
16.3.2009 12:51:31   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

tejkaz, ja napolitanke delam sama, je recept ful enostaven, pa tko so dobre, da zraven vse prste poližeš. user posted image

Ja, dej recept.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
16.3.2009 12:55:34   
miškolinček
user posted image user posted image user posted image saj sem še tle,sam mi ne znese,mam spet Erazma doma,saj je sam prehlajen pa ga vseeno rajšši doma pustim,ker če ne mi hudiča pa pol iz vrtca prinese...in potem mi zmanjka časa

Filip pač podnevi manj spi,starosti primerno,sonček je in smo veliko zunaj,kolikor se pač da,tiste minute ko pa spita pa izkoristim da na hitro nekaj za kosilo pripravim,pa da sama vsaj nekaj konkretnega pojem.

ZA seznam Matejchi, 7 mesecev 8920g in 72 cm,cepljeni pa še kr nismo bili. Imamo pa dva zobka ,prvi 26.2. in drugi 12.3.

Erin seznam,sedimo sami od januarja (sami se še ne usedemo da ne bo pomote), za prvo hrano pa ne vem datuma, nisem tko pridna kot ve in to nič ne pišem,napiši 1.1. pa je.

Plazimo še ne,pa kot kaže tudi ne bomo,ker se naš mulc tako ko ima malo opore kr na noge postavlja,tudi če mi sedi na kolenih ali pa med nogami na tleh,ga samo pod pazduho primem pa se lump kr vstane pol se mi pa na glas smeje.

Se izredno rad smeje in Erazma gleda kot najlepše bitje na svetu in se mu smeje. Če bi znal že lezti pa hodit bi skoz za njim lazil. Starejši bratec je postal zanj zakon,če je še tko siten,če je Erazem zraven pozabi na to.

Pa še od zadnjič sem dolžna: Jesenice,bom bolj kratka,šli smo s sumom na uroinfekt,dobili amoksiklav in diagnozo:- vnetje zgornjih dihal,vnetje ušes in bakterije na urinu,za katere niso vedeli vzroka. Prejšnji teden sva šla še enkrat na Jesenice dat vodo in zdaj čakam izvide kaj bo,a so bakterije še prisotne ali ne.

PA ne me preveč kregat ker se ne oglasim,samo meni res ne znese,zvečer ko imam pa čas,grem pa rajši k mojmu pa mal pospravim,ker je hiša kot pod atomsko bombo zvečer.

Evo,konec spanja za ta velikega,moram iti da mi ne zbudi še tamalga.

ČAo.

Neposredna povezava do sporočila: 2772
16.3.2009 12:55:43   
buhtlčk
medve od dohtarce, vse ok - no dobil je recept še za fenistil, ampak v nosu je pa samo čista sluz. Mi je sestra mal pritisk dvigovala (če je bolan morte po 10x na dan s fiziološko spirat - ma pa ni bolan, ne vem, a ti ljudje kaj poslušajo kaj jim govoriš) amopak ni panike.

Jst bi tud politanke jela user posted image

Mastitis najbrž od zmanjšanja dojenja ja, pa na desni je itak že prej včasih štrajkal, zdej jo pa sploh še potegne parkrat pa ne bi on več. Ne samo, da jaz zmanjšujem, še on se odstavlja.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
16.3.2009 13:01:10   
buhtlčk
tejkaz zs

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
16.3.2009 13:30:15   
matejchi
Punce saj Saška ma tudi zdaj probleme s koleni.. zato pa poje, da ne gre več na kolena... to je od tega ja, bi pa on na pručko stopil pa ne bi nobena mela problemov sedaj..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RD RR

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

kakšen mislite da je vzrok moževe ljubosumnosti?
cupacups

pomanjkanje samozavesti (25%)

slaba vest iz njegove strani (16%)

popolna kontrola nad vami (12%)

ker ste prevec seksi za ostale?? (20%)

razlika med leti (6%)

drugo (21%)

Število vseh glasov: 159

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!