tejkaz
|
Jaša spi, Eva riše. Je danes doma, ker je malo prehlajena. Nell in Anita, vse najboljše. Čestitke vsem obmesečnikom. Jaša je res začel jesti. Vendar mu delam tako kot nam. Tudi smetano dodam, soli, začimbe, olivno olje,... Je gurman Danes je tudi spal odlično. V 12ih urah se je samo enkrat zbudil. Vikend smo preživeli. Malo po obiskih, malo zunaj, malo spali,... Krysia, jaz imam tudi čisto zanič koleno. Meni pa manjka neka voda notri in mi hrustanec ob pogačico drgne. Boli kot če na hitro iz kleče vstanem. So mi že pri 18 ih grozili z operacijo kolena, pa še zdaj nismo nič naredili glede tega. Pa super za lep izlet. Buhtlčk, si potem mastitis dobila zaradi zmanjšanja dojenja? Ko oddam tale post, ti še ZS napišem. Zoja Miša, jaz že imam . Redno na 28 dni. za najkice. Nyna84, a napolitanek boš sama delala? Naty - so ok. Jošt je pred nekaj dnevi dva dni bruhal in kuhal, Nejc je malo prehlajen. Jošt ima dva nova zobka. Naty pa pridno piše diplomo. Ko bomo vsi zdravi, bomo šli na kakšen obisk. Sayuri, bravo za lep vikend in prespano noč. Matejka_ za obroke GH. Kapice in jaknice - jaz sem obema kapice kupila v Modiani, Eva ima bombažno rutko in eno bombažno kapico, Jaša ima pa bombažno kapico za zavezat. Za Jaša sem prehodno jaknico kupila v H&M, Evi pa v C&A. Sta mi obe zelo luštni. Nell, imaš pa res smolo z . Sem pa jaz spila včeraj po kosilu deci merlota in sem imela takpna lička kot da prej še nikoli ne bi vina pila. Se me je tako hitro prijelo. Piškoti in kruh - enkrat sem mu piškot zdrobila z kuhanim jabolkom, pa bova še večkrat to jedla, za grickat mu dam pa žemljico. Pa jo samo oblizuje in sesa. Kaja, nesporazum z mojim dragim. Ampak sva se poglihala in je zdaj vse ok. erin in Bella, samo da sta boljše. Bella, bravo za plazenje. Voda - jaz mu dam za piti kar iz pipe. Pogrešam Miškolinko. MajaT, da končno jeste. Karmar, imaš pa res žalosten pogled. Pridna si, da si tak odolgo dojila. Frutki - še ne vem. Zankrat je jedel samo enega in sicer jabolko, banana, skuta in je pojedel celega. To je bilo včeraj. Ryssa in Zoja Miša, za pumpanje. Res sta pridni. Zdaj pa psa nafutrat, pridelke pobrat,... Včeraj sem cel Mount Everest zlikala, tako da imam vsaj s tem mir. Lep dan vsem