kapica
|
Ajvy, super, da antibiotik ze pomaga . Da bo le drzalo pol en cajt . Freycha, sem hotla rect, da sem tud jaz ta teden poskusila z nocno flasko spet. Sem sla ob 4h v sobo, ko je zacel cmerkat in sem videla, da sem ga z mojim prihodom se bolj zbudila in zmotla. Flaske ni hotel, jo je vstran postisnil, ampak umiril se ni, dokler ga nisem vzela ven, ga pocartala in pomirila. Ko sem ga dala v posteljco nazaj, je vzel flasko in zraven zaspal. Res je, da je spal do enih 7h, ampak sem rekla, da flaske ne bom vec. Ceprav bi mi bilo veliko lazje tako, da dobi mleko in spi do jutra. Ampak zadnja dva dni recimo je spal do 7h brez bujenja, tako da pojma nimam vec no... Cesnca, jooj, kako stiskam pesti zate in za tvoja lubija, da bosta imela lep dan jutri. Bom moocno mislila nate . Glede imena pa nimam ideje no, si pa kr zahtevna . Cesnca, Sanek, imata tako lepe trebuscke, brez kaksnega spehca no, tako da sta lepi nosecki, se vidi . Tejci, to z grizenjem je po mojem tud bila bolj samoobramba. Vidim, da se moz igra veckrat z njim, da se zgeckata in grizeta, v igri, ces, uuuh, kak to zgecka. Pa me tud skoz skrbi in jezi, ker me je strah, da bo koga vgriznil, ker je to za njega pac igra . Rumba, jooj, uboga Julija no, da je taka reakcija. Ampak se vidi, da si ze vsega navajena, da ne delas neke panike. Oziroma vsaj bere se, da vsako zadevo mirno resis oz. poskusas. Zato se mi pa zdis tako super . Glede dohtarjev pa tak, moremo imet sreco, da naletimo na koga v redu, smo pa zal odvisni. A ti lahko spet posljem kaksno slikico Niasovih rokic, nogic, da bi mi spremenila v drugo barvo, tako kot takrat pri Dinu? Madejka, jooj, kak ti je lepo, zastonj poln penzion, kaj ces lepsega . Men je kri iz nosa tekla, na zacetku nosecnosti. Menda je v prekrvavitev vecja al kaj in do tega pride.Aja, kot ideja, namesto da dedek zraven tebe pociva, bi te lahko masiral, pa bi bilo popolno .