|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
15.3.2009 20:50:56   
karmar
eko, včeraj me je mož slikal na enem RD, ko sem prvič dala Urši večerjo iz plastike in se mi udi da ne morem skrit da mi je hudo....Ma sej bo, tudi 6m ni malo za dojenje, lahko še tega ne bi blo..

user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
15.3.2009 20:55:21   
buhtlčk
Joška je boljš. Včerajšnji projekt uspel. Boli pa tole res... Še dobro da se je zrihtal, ker zaradi alergije ne smem z vročo vodo tuširat. Kaj pa vem, mogoče se pa meni tako user posted image napoveduje. Bolj je verjetno, da zaradi bolj dietnega prehranjevanja (glede izbora živil) ko dodam kako alergeno stvar to ven butne. Sem jedla tofu s čist mčken paprike notr, ni bla kuhana očitno. Isto je blo, ko sem cel vikend jedla samo sadje enkrat in mi je na kivi se koži čist zmešal. Sam je blo po parih tabletih ok, zdej pa ne smem. Mam pa še po obrazu user posted image .

Glede žalosti pri opuščanju pumpanja - jaz se tako počutim pri opuščanju dojenja, pa najbrž še katera. Kar žal mi je, ker se bliža koncu.

Gajka - ROK čestitke!!! Wow 8 mesecev.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
15.3.2009 20:59:30   
tejkaz
Karmar, kako je pa Urša sprejela flašo?

Buhtlčk, zakaj se pa dojenje bliža koncu?

Grem spat, sem tečna kot....

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
15.3.2009 21:03:17   
matejchi
Nedelja je pri koncu.. bilo je kulsko. Najprej smo se zapeljali v Portorož in zaradi gužve obrnili in se ustavili v Izoli.. vozičkali, kofetek in potem v osmico... za Marušo sem pa vzela polento skuhano na vodi od jabolka (kompot) in kompot pa sok in joško.. pa se je dalo preživet. Kruh ji dam jaz samo toliko, da se zamoti in ne namesto obroka. Spala je vse skupaj nič.. Kapico ji dam pa eno tanjšo sicer je kot štrikano - kvačkana, samo je bombažna ali pa rutico.. če je hladneje pa tudi še kapo s tisto ušivo podlogo, v kateri se ji glava skoraj skuha.. zdaj grem pa poskusit teranov liker, ki sva ga kupila v osmici... pozabila sem, da bi lahko še terana nabavla, ah ga bom pa aniti naročila.. zdaj grem pa ..... skratka lahko noč.
gajka - ROK vse naj naj za osmico.. ja osmice so zakon user posted image

za jutri.... da ne pozabim...

anita upam, da boš še velikokrat preplezala Jurčkov greben in osvojila Zojino spanje.. skratka vse naj naj.. pa še ene 3x tolk pol se ti pa itak ne bo več nič dalo.. pa da do tja prideš s svojimi kolki.. user posted image

user posted image
nell tudi tebi želim vse najlepše in veliko lepih trenutkov s Tiborjem.
user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
15.3.2009 21:07:26   
Nejka23
Ojla puince!

Gajka,
cestitke Roku za 8ko user posted image user posted image user posted image   Kako hitro cas bezi...
Erin, GH smo prvic poskusili 15.2. in da se pohvalim, zadnjih nekaj dni lepo odpira usta in seveda tudi nekaj poje...in se jezi,kadar nisem dovolj hitra... Moram pa priznat, da mu je bolj vsec hrana, ki jo malo priredim, napr samega korena ne poje, prav tako ne s krompirjem...Kar je z govejo juho zmesano poje ko bi reku keks, najraje ima polento in pa sadne kase...Druig teden pa bo dobil kaksen rumenjak, mal meska...Ko bomo 7 napolnili...
Sedi se ne, zobka se nima nobenega, plazi se ne...Kotali se pa ze doooolgo, ne vem kdaj se je zacel...
27 imamo naslednji pregled v razvojni v Lj,bom videla kako kaj napreduje s tezo...Vecinoma je se dojen, pocasi zmanjsujem,ker imam zelo obcutljive dojke, kar naprej se ubadam z zastoji in mastitisi... Zvecer obvezno zapsi ob dojenju...
Aha, prejsnji teden je pricel cebljat - apa,papa,baba,aba... Ce je to tudi za na seznam user posted image
Drugace pa smo po starem, trudimo se da bi zacel samostojno sedet,telovadimo, migamo...Pocasi napredeujemo...
Vikend smo max izkoristili,jaz sem imela se en seminar na dolgu,sedja pa se moram pripravljati na izpit,ki bo v juliju... Me kar malo stiska...
Jutri moram poklicati za sluzbo, ce so se kaj pametnega odlocili....
Upam na najboljse!!!!
Vsem cestitam za vse napredke,lustne slikice imate... Pa cestitke za mini rojstne dneve...

ERIN IN BELA02, zelo sme vesela, da ste doma, pa da ste ok!!!

user posted image

Nic,grem se nakj pojest,pol pa spaaaaaat....
Lepo se imejte!!!!

Lp, Nejka

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
15.3.2009 21:25:34   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

A kateri od vaših tudi ne mara kupljenih frutekov, hippov itd.?
Me zanima če obstaja kak okus, ki bi mu šel v rito.
Sicer ni sprobal ravno bogvekaj - slivo, marelico/hruško, breskvo, banano z žiti, jabolko/hruško... Večinoma jih pojem jaz, samo kako žličko mu spravim v rit, pa še to je prva žlička, ko še ne ve kaj je gor. Fajn bi blo, da bi vsaj en okus maral, da bi lahko vzeli s seboj če kam gremo.

Rok ni glih navdušen nad temi kupljenimi zadevami ... sadne še nekak poje, ostalo pa bolj ven spljuva. Se mi zdi, da mu je bla še najbolj všeč Hippova hruška viljamovka user posted image Jah, no ... mene to na neki druzga spominja, ne na otroško hrano user posted image Odločno je spljuval ven Hippovo bučko + koruzo ...

Mi smo pa danes mal skorjice žulili in je bil čist navdušen ... sam kaj ko je pol vse od tistih mokrih drobtin ... pa itak, da mi je na koncu vse na tla zabrisal ... No, ampak probal pa smo ...

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
15.3.2009 21:26:04   
karmar
tejkaz sej jo je še kar hitro sprejela, sm mislila da bo več problemov. Najprej je jokala, ko pa je dobila okus po mleku, je pa pila brez problema.

matejchi kje na osmici ste pa bli? Zdej reci da na Vogrskem pa te pridem takoj z ledeno vodo oblit...

< Sporočilo je popravil karmar -- 15.3.2009 21:27:09 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
15.3.2009 21:26:42   
Maja T.
Karmar jaz vse pogrevam v mikrovalovni. Tudi kašice, ki se med hranjenjem shladijo, samo moraš zelo pazit, da se ne pregrejejo.

Ryssa HB, da se ni kaj hujšega zgodilo, bo treba pri keksih zelo pazit, vidim, da jih je kar nekaj imelo težave user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
15.3.2009 21:30:50   
Carol11

A kateri od vaših tudi ne mara kupljenih frutekov, hippov itd.?
Me zanima če obstaja kak okus, ki bi mu šel v rito.
Sicer ni sprobal ravno bogvekaj - slivo, marelico/hruško, breskvo, banano z žiti, jabolko/hruško... Večinoma jih pojem jaz, samo kako žličko mu spravim v rit, pa še to je prva žlička, ko še ne ve kaj je gor. Fajn bi blo, da bi vsaj en okus maral, da bi lahko vzeli s seboj če kam gremo.

Moram iti, imam še delo na farmi, cel kup paradižnikov za obrat user posted image

Mirno noč!

Ryssa, hana tudi ne mara sadnih frutekov, hippov, se kar kisa ko dobi zlicko v usta. Se mi zdi da ji je premocno, se meni se zdi kot marmelada. Jaz ji zmesamo z rizevo kasico  (en del rizeve kasice in dva dela hippa) in je zelooo dobro. Poskusi...

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
15.3.2009 21:32:08   
matejchi
karmar Grahovo brdo??

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
15.3.2009 21:42:29   
matejchi
Kaj odgovoris, ko ti nekdo rece, da si se zredila?

Reces: "Lepe punce ni nikoli prevec......"

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
15.3.2009 21:51:02   
Maja T.
Rok od Gajke vse naj, naj za 8.mesecev 

user posted image

Anita G. in Nell
, da tudi jaz jutri ne pozabim: vse, naj, naj in enega rujnega za poplaknit

user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
15.3.2009 21:56:16   
buhtlčk
tejkaz ja čez dan je potrebno nehat dojit, ker poje 3 cele obroke - morava še popoldansko malico ukinit. Ponoči bi blo tud fino ukinit, sicer pa jeva še enkrat do dvakrat po eno zizo, pa še to ne sprazni. Tako da samo za zjutraj in zvečer ne bom diete držala. Je že 2 meseca zdaj, pa se že mojemu telesu tud mal dogaja kot vidiš. Ne da se mi ne da, ampak sem se odločila, da je zame boljš, če ne, za njega pa ne toliko slabš, pa še nočnega hranjenja se bo odvadil - oziroma bom jaz zdržala, da mu ne dam hrane, če mleka ne bo. Sem sicer mislila dojit do 10. meseca, tako bom pa očitno ene dva meseca prej nehala...

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
15.3.2009 22:11:19   
Erin
Halo halo..

Kako ste kaj..

ROK - gajka - čestitkeeeeeeeeeee!!!user posted image user posted image user posted image

buhtlčk - kako je z alergijo, kaj boljše? Upam da izzveni sama od sebe. In user posted image da ne bo mastitis obtičal na tebi..
Ryssa - naš nosi še kapice iz flisa ampak bo treba kupiti bombažne..toplo postaja..
Maja T. - super za Zaro da končno je..jaz nisem tak ekspert v kuhanju, hvalabogu mi Tilen poje vse kar naredim.. zaenkrat ne dajem nič začimb..le majčkeno soli..nisem in še vedno ne upam zaradi refluksa...ampak sedaj ko vemo kaj je narobe bomo tudi to zaćeli uvajat.. Pa čestitke za 1.obletnico poroke..se spomnim lani ko smo te pogrešale tukaj ker si imela toliko opravkov za poroko da t eni bilo nič tukaj..hitro je minilo..
Aja, naš še ni grickal žemlje..kmalu pride tudi to...te dni.. ampak en dan staro, zato da si bo dlesni treniral na njej in se ne bo vse skupaj spopalo..
bella - super za plazenjeuser posted image user posted image user posted image Naš je pa še vedno pripopan na isto točko..
Zoja Miša - čestitke za sedenje mali princeski!user posted image user posted image user posted image Fotke..user posted image in naj ma nove najkice goruser posted image user posted image user posted image user posted image

naty - za user posted image a ti bo že kdo popravil računalnik!!!! Pogrešam te!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

anaya - kam si se potuhnila?user posted image user posted image user posted image
Miškolinček se tudi še ni javila odkar so iz bolnice...user posted image user posted image user posted image
tejka - user posted image user posted image user posted image user posted image za Jaša in sprejemanje hrane..upam da bo od sedaj naprej brez problemov papcal in razveseljeval tvoje srce...

Tamy30 - velja, za podatke kar sporoči user posted image Piškot sem pa jaz Tilnu tudi dala pa se je tudi en košček odlomil in sem mu ga hitro iz ust vlekla.. ma se bojim da bi se mu zaletelo..sej vem da se stopi ampak..aha, vidim da je imela Ryssa tako izkušnjo... user posted image
Ryssa - naš ima rad vse frutke in hippe ki mu jih ponudim..jedec po meni..sej se mu vidi tuduser posted image

karmar - jaz mikrovalovke ne uporabljam.. se mi upira plus tega dren dela na pultu..jo pa moj uporablja ko greje njegov pogrej in pojej za večerjo.. In user posted image user posted image user posted image za mleko..naj te tolaži to da si dolgo dojila.. meni še ni vse izhlapelo ampak vedno ko pomislim na konec dojenja me kar stisne pri srcu..to je normalno..ampak za zmeri je pa tud ne more cuzat.. mora še kaj za druge ostatuser posted image user posted image user posted image on bo pa itak čez 18 let druge žvečiluser posted image user posted image user posted image

Punce, lepo da sporočate podatkeuser posted image
Nejka, glede govorjenja ni nobenega zapisovanja... lahko bi pa bil ane?user posted image Je tudi neka  prelomnica, prvi zlogi ba-ba, ma-ma, ta-ta, da-da,... jaz jih še nisem dočakala..smo obtičali pri vreščanju in visokemu C-ju ter delanju diža...se pa po novem 100/h jeza če kaj ne dobi..prav zarenči in napne mišice, roke pa v pesti stisne in grrrrrrrrrrr..user posted image aja..pa še veliko rdeče barve zraven spremlja njegov obrazuser posted image user posted image user posted image
VODO jaz zavrem v grelniku in jo dam v flaško, če rabim hladno jo isto dam iz grelnika v kak lonček in me počaka za kasneje... že od začetka tako in imam vse v minuti narejeno... vročo zmešam s hladno, pa je to to..

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
15.3.2009 22:14:37   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Kaj odgovoris, ko ti nekdo rece, da si se zredila?

Reces: "Lepe punce ni nikoli prevec......"
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
15.3.2009 22:33:54   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Vesela sem tudi za Tilna, ker so mu postavili diagnozo in bodo težavo kmalu rešili. Sta pa veliko pripomogla Erin in njen user posted image , ker sta vse tako preučila in bila vztrajna pri zdravnikih. Upam, da se bo Tilen zavedal, kakšna starša ima.

Ja vztrajna..gobec sem otrešala 100/h..mejduš, en dan me bo nekaj po njem usekalo... sem jezikava do amena ko se gre za moja prepričanja ki jih zagovarjam, mojo družino, pa bog nr daj da me kdo sprovucira... upam da se bom znala sedaj ko sem mamica kaj bolj nazaj držat vsaj pri tem da ne bi koga izivala.. se vidi da sem petelim po kitajskem horoskopu..
ampak tukaj sem pa vedela da imam vso pravico zahtevati da se Tilna obravnava tako kot je treba, drugače se nebi nikamor pemaknilo..

Ja, z mojim imava pa očitno talent za postavljanje diagnoz..bova drugič samo še po zdravila skočilauser posted image user posted image user posted image

KAko kaj Teja..ima še kdaj tike? Našemu se umirja, pa ne vem ali samo od sebe ali zaradi zdravil?user posted image Mu pa komaj spravim v usta brizgo s to tekočino..imava kar borbe dol pogoltnit.. kdo je bolj trmast pa ne vem..je kar precej po meni...

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
15.3.2009 22:54:16   
kaja02
Rok- user posted image

Maja t.- user posted image , in čestitam za jestvino, tudi mi jemo rahlo začinjeno hrano

buhtlček- še dobro, da si porihtala joško, a spuščaje še maš?

tejkaz- ja kaj pa te je tko razkurlo?

zdaj pa spat!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
16.3.2009 7:05:23   
nell

Zdej mi pa neki razložite, kake kapice imajo vaši? Mi imamo še vedno to zimsko volneno za ven, če gremo pa z avtom mu dam pa eno čist tanko.
Sem bila v h&m in imajo samo take kapice, ki ne pokrijejo ušesk Pa ja morajo biti ušeska pokrita

Mi mamo tud bombažno, ampak ima tko fino za uhe narjeno - sva jo pa dobla. Sem jih pa drgač tud js iskala, pa jih nisem našla, take k bi uhe pokrile.

Piškoti in kruh - js dam Tiborju al škorjico, sicer  pa v Mullerju kupujem kekse za njega, pa ja itak da si da kdaj kak mal večji kos v usta, ampak ne paničarim - itak sem zraven ko je, ponavadi pa ta večji košček tolk dolg mečka po ustih, da se mu stopi.

Karmar - js imam stekleničko in termovko. V termovki lepo vroča prekuhana voda, v steklenički pa prekuhana ohlajena vodo. Ko rabim pa sam namešam pravo temperaturo - pri nas se tole najbolj obnese. Je bil Tibor tud tak, da če ni blo prec - je blo kričanje - zdej se je glede tega mal umiril, sam mi še zmer uporabljamo isto tehniko.

ROK - gajka - čestitke

Ryssa - a maš ti kej namen v Nextu naročat v kratkem????

Aja glede kuljenih kašic je pa tako - naš je bil tud špurav glede njih, pol sem mu pa v Mullerju za pokušino kupla kašico Bebivita, pa jo je pomljaskal za šalo malo. No pol sem še pa sama eno zmazala in meni osebno je bila bolj okusna kot druge - sicer še vedno kupujemo tudi druge kašice, drugač pa jih kupim na zalogo, ko grem v Lj. So mi fajn k je treba kam it - Tibor namreč vztrajno odklanja flašo, zvečer, pa zgodi zjutraj ga še prisilim...drugač pa trikrat potegne, pa začne vn pljuvat. Aja pa sam sadne kupujemo, zelenjavne so men že bljak na pogled - no lahko da bi ble pa tamalmu dobre. Mah ne to bomo pa kr doma kuhal.

Anita - vse najboljše -  matejchi tolk fajn vošilo napisala zate, da se mu kr pridružujem.

Sicer pa dobro jutro in kavico danes js častim

No js sem danes zjutri dobila že ob petih darilo in to v moji topli postelji - namreč . Pismo prikaže se pa tud zmer takrat, ko bi mogla bit kaka slavnostna akcija zvečer doma - enkrat za staro leto, pol za valentina, zdej za r.d. - no očitn lahk js letos odmislim slavnostne akcije, bo treba kr vse ostale dni bil tolk bolj aktiven .

Lep in čudovit dan vam želim

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
16.3.2009 7:06:11   
nell
Mah pismo vsi smeškoti so mi nekam zginli - pa naj se gre solit - tam ko manjka nekaj teksta - si ga pa zamislite - heheuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
16.3.2009 7:07:32   
nell

No js sem danes zjutri dobila že ob petih darilo in to v moji topli postelji - user posted image namreč . Pismo prikaže se pa tud zmer takrat, ko bi mogla bit kaka slavnostna akcija zvečer doma - enkrat za staro leto, pol za valentina, zdej za r.d. - no očitn lahk js letos odmislim slavnostne akcije, bo treba kr vse ostale dni bil tolk bolj aktiven .

Tule sem pa mogla dopisatuser posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
16.3.2009 7:53:06   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

eko, včeraj me je mož slikal na enem RD, ko sem prvič dala Urši večerjo iz plastike in se mi udi da ne morem skrit da mi je hudo....Ma sej bo, tudi 6m ni malo za dojenje, lahko še tega ne bi blo..

user posted image

no, pri meni je bilo isto - prvič pri 5. mesecih - sem kar solzne oči dobla, ko sem ji flaško v usta dala ...

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
16.3.2009 7:55:43   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Zdej mi pa neki razložite, kake kapice imajo vaši? Mi imamo še vedno to zimsko volneno za ven, če gremo pa z avtom mu dam pa eno čist tanko.
Sem bila v h&m in imajo samo take kapice, ki ne pokrijejo ušesk Pa ja morajo biti ušeska pokrita

Mi mamo tud bombažno, ampak ima tko fino za uhe narjeno - sva jo pa dobla. Sem jih pa drgač tud js iskala, pa jih nisem našla, take k bi uhe pokrile.

jaz sem tako z uhicami zadnjič našla - v pikapolonici.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
16.3.2009 7:58:41   
MATEJKA_
tak, mi smo v soboto  uspešno uvedli še 2. obrok GH - večerjo - riževi kosmiči z aptamilom in jabolčn čežano - na žlico seveda. že takoj prvi večer je pojedla celo porcijo, na koncu se še malo pocartala pri mami in zaspala. včeraj pa sem jo kar dikret uspavala in je to bilo to.  sem tak srečna, da je joj user posted image  tako zdaj že 2 obroka GH poje v celoti - kosilo + večerja.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
16.3.2009 8:07:36   
Krysia
Da ne pozabim: anita goitan in nell: vse najboljše pa velik prespanih noči, otroškega smeha in lepih trenutkov vama želim! user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej pa šibam, ker Rok vztrajno nekaj govori v spalnici ... in počasi to prerašča v kričanje user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
16.3.2009 8:21:01   
anita goitan
jutrouser posted image

tole je za vas drage moje:user posted image

hvala vam za čestitke, krasen dan se obeta, vsi3 smo se šele dobro  zbudili tako da je moj user posted image na hitro se odpravil in šibal v LJ

se beremo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Moško ime
SaMaa

Katero ime izbrati?

Val (29%)

Nik (45%)

Lovro (26%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!