|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
15.3.2009 21:11:07   
Anonimen
Pozdravljene Aprilčice!
Komaj sem se prebila čez vse strani, to je pravi bralni maraton ... user posted image   user posted image user posted image user posted image .

brigita23 - Slabost in vrtoglavica, ki ju opisuješ, se meni dogaja zadnji mesec skoraj vsak dan po zajtrku. Ne morem niti sedet, kaj šel stat, saj bi padla skupaj, zato moram nujno v horizontalo. Pri meni je to nizek pritisk, s katerim sem že prej imela občasno težave, tako da sem takoj prepoznala znake. Ne vem pa, če pri tebi gre za isti problem. Meni pomaga enih 15 minut ležanja na kavču ali postelji in potem sem ok.
Kar se tiče ricinusovega olja, ki si ga omenjala na eni izmed prejšnjih strani, je pa to zelo star trik babic, ki zares deluje kot način za pospeševanje poroda, če je ženska čez rok. Podobno kot nekoliko pospeši porod tudi klistir.
detelja - Jaz imam isto preobleko za posteljico iz Ikee - tisto z žabico. Meni je prekrasna. user posted image Ravno včeraj sva bila z dragim v Ikei, sva šla še po zadnje malenkosti in sem vzela še stensko lučko z istim žabonom. Jaz imam tako vse iz Ikee - posteljico, previjalno, vzmetnico, jogi, pojšterček in odejo, dve preobleki, slinčke, potiskane pleničke ... in sem zelo zelo zadovoljna oz. komaj čakam, da najino Elo Noro dava spančkat v to princeskino posteljico. Drug teden, ko bo namontirana lučka, bom vse pofotkala in dam v album.

tassika - Čestitke za plusek! user posted image user posted image user posted image Boš videla, tedni in meseci bodo minili kot keks in kmalu boš kot me Aprilčice že v zadnji fazi čakanja na svojo štručko. user posted image

sobra - Uuu, še ena lepotička! user posted image user posted image user posted image Tudi jaz komaj čakam svojo princesko. user posted image

srecka82 - Držim pesti, da bo vse ok. user posted image Glede na to, da vse Aprilčice mislimo na tebe, bo ta pozitivna energija gotovo pomagala. user posted image

Prašek - Ena je spraševala, kateri pralni prašek bomo uporabljale. Midva bova tako za pralne pleničke kot cotice uporabljala nek naravni iz Kalčka, da bebice že v štartu ne preokupiramo s kemijo. Imajo tudi naravni meščalec iz sivke, ki seveda ne diši tako kot Lenor in podobno, toda je pa naraven in pričara občutek Provanse ... user posted image

soncek85 - V tej trgovini Ekolife sva midva kupila pralne pleničke Lotties in so tako mehke na dotik, da bi kar samo sebe previla user posted image . Vzela sem si tudi te blazinice iz svile, saj povsod poudarjajo, da svila zdravi bradavice. Vzela sem tudi popolnoma naravni stik za bradavice, izgleda kot labela in ni potrebno spirati, ni nobene panike, če otroček poje kaj tega stika, ker je vse natur. Drugače imajo kar luštne stvari za naše bebice, toda midva sva vzela res samo najnujnejše. Imajo pa čudovita darilca iz bio bombaža tudi na www.srcek.si, kjer sem si jaz od sestre za porodno darilo zaželela tole košaro:
http://soncek.si/si/bkf7089-mojzesova-kosara-i12776.shtml
Ker jo je na srčku zmanjkalo, so mi jo poslali iz sončka. Imam pa na srčku nagledanih še nekaj luštnih darilc, ki sem jih dala na svoj seznam, ki ga bom poslala prijateljicam, da mi ne nosijo nečesa, kar ne rabim. Recimo:
http://www.srcek.si/si/viseci-predalnik-safari-i627.shtml
ali
http://www.srcek.si/si/glasbeni-vrtiljak-i102.shtml
ali
http://www.srcek.si/si/pletena-bambusova-odeja-z-voscilnico-i664.shtml
...
Boljše da neham, ker bi tako vse imela, ha. user posted image user posted image user posted image

Boleči boki in sramna kost ter vročina - Imam vse! user posted image user posted image user posted image Ok, to da se moram ponoči prestavljati iz boka na bok, ker me že vse boli, od boka do rame, mislim, da mi ni treba omenjati. Ko se vstajam, tudi mene boli sramna kost in ne samo to, zdi se mi, da imam kar nabrekel cel Venerin griček. Pa to ni ne od dragega, ne od pomočnikov user posted image user posted image user posted image . Vročina pa me predvsem matra ponoči, tako da sem že pred mesecem dni začela spati popolnoma naga in pokrita le s tankim pregrinjalom, saj sem bila drugače kot v savni. Še posebej z blazino med nogami, ki je seveda obvezen element. Čudno, da moj ni še nič ljubosumen na tega mojega novega ljubimca iz tkanine user posted image user posted image user posted image .

Fešte ob rojstvu - Uf, tukaj sem jaz kar ostra. user posted image Sem dragemu že povedala, da prvi teden ga rabiva jaz in mala Ela in da je za fešto čas kasneje. Da je to zame skrajno neodgovorno, da se foter napije, medtem ko je mamica v najbolj občutljivem obdobju in bi potrebovala največ njegove podpore. Ni kaj, stare kmečke navade, ki so po moje zgrešene in spadajo v čas, ko tipi niso bili prisotni pri porodu, kaj šele da bi previjali ali imeli kaj opravka z dojenčki. Toda hvala bogu se časi spreminjajo. In tudi moški postajajo nežnejši in občutljivejši. user posted image Moj je kar razumel, čeprav ga je malo jezilo, ker sem najprej nastopila z ukazom in šele, ko sem se zavedla svojega tona in se popravila, da ga pač prosim, da je ob meni, se je začel smejati in mi povedal, da tako ni nič načrtoval, toda da bi mu pa ukazovala, to pa ne bo šlo čez user posted image user posted image . Že ve, kako me mora ukrotiti. user posted image user posted image user posted image

Fotka bušija - Sem jo pripela v album, če jo lahko katera pripne v seznam. Saj vem, da je to bilo povedano že milijonkrat, toda kako se fotko pripne direktno sem v sporočilo user posted image ? Hvala.

Lep večer, pa se javim po pregledu, ki ga imam v četrtek. Upam, da bomo do takrat vse še v enem kosu. user posted image

NenaLena

(odgovor članu brigita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 3376
15.3.2009 21:19:06   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

jst mam pa jutri pregled....komaj čakam, da vidim, kako je z našim bebijemuser posted image user posted image user posted image user posted image

sonček-kdaj imaš pa ti pregled?

Držim pestke.user posted image user posted image user posted image Kdaj pa imaš?

ob 8.30h bo ju3 po moje kr neki časa trajaluser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
15.3.2009 21:20:23   
brigita23

meni je danes že drugič v enem dnevu full slabo ratalo....čist posebna slabost, pulz mi full nabije pa kr megli se miuser posted image  Potem se uležem in šele čez nekaj časa popustiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se kateri kaj podobnega dogaja?

Malo je kriva velika količina krvi, potem pa nam še bebiji pritisnejo na želodec. Nekaj podobnega se je meni zgodilo zadnjič v mš, se spomniš?

točno ja....no zdej mi je bolje, prej je bila pa katastrofa...mi je pulza na 100 nabiluser posted image
Kok maš ti pritiska?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
15.3.2009 21:21:45   
brigita23

punce a vam povem kaj sem zdle naredila????????

na sončkovi strani sem izdelala majic z napisom novopečeni očka.....ko jo dobim jo bom lepo oprala in zlikala in skrila v omarouser posted image user posted image , ko pa bom rodila in se bo moj dragi šel veseliti z prijatelji mu bom rekla, da ga doma v omari čaka presenečenje in da ga mora uporabitiuser posted image user posted image user posted image user posted image ......

jooo po moje bo fulllll vesel in ponosen.

a je katera naročevala tam majice? Ne vem kake so kaj štuser posted image

Dobra ideja!user posted image user posted image user posted image

Grem js tut to nardit!user posted image user posted image user posted image
Te bom kopirala!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem se fajn spomnila a neuser posted image user posted image user posted image , no pa še na zadnjo stran sem nekaj dala napisat....ti junonca si lahko misliš kajuser posted image .
Po moje bo full vesel

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
15.3.2009 21:27:09   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Pozdravljene Aprilčice!
Komaj sem se prebila čez vse strani, to je pravi bralni maraton ... user posted image   user posted image user posted image user posted image .

brigita23 - Slabost in vrtoglavica, ki ju opisuješ, se meni dogaja zadnji mesec skoraj vsak dan po zajtrku. Ne morem niti sedet, kaj šel stat, saj bi padla skupaj, zato moram nujno v horizontalo. Pri meni je to nizek pritisk, s katerim sem že prej imela občasno težave, tako da sem takoj prepoznala znake. Ne vem pa, če pri tebi gre za isti problem. Meni pomaga enih 15 minut ležanja na kavču ali postelji in potem sem ok.
Kar se tiče ricinusovega olja, ki si ga omenjala na eni izmed prejšnjih strani, je pa to zelo star trik babic, ki zares deluje kot način za pospeševanje poroda, če je ženska čez rok. Podobno kot nekoliko pospeši porod tudi klistir.

detelja - Jaz imam isto preobleko za posteljico iz Ikee - tisto z žabico. Meni je prekrasna. user posted image Ravno včeraj sva bila z dragim v Ikei, sva šla še po zadnje malenkosti in sem vzela še stensko lučko z istim žabonom. Jaz imam tako vse iz Ikee - posteljico, previjalno, vzmetnico, jogi, pojšterček in odejo, dve preobleki, slinčke, potiskane pleničke ... in sem zelo zelo zadovoljna oz. komaj čakam, da najino Elo Noro dava spančkat v to princeskino posteljico. Drug teden, ko bo namontirana lučka, bom vse pofotkala in dam v album.

tassika - Čestitke za plusek! user posted image user posted image user posted image Boš videla, tedni in meseci bodo minili kot keks in kmalu boš kot me Aprilčice že v zadnji fazi čakanja na svojo štručko. user posted image

sobra - Uuu, še ena lepotička! user posted image user posted image user posted image Tudi jaz komaj čakam svojo princesko. user posted image

srecka82 - Držim pesti, da bo vse ok. user posted image Glede na to, da vse Aprilčice mislimo na tebe, bo ta pozitivna energija gotovo pomagala. user posted image

Prašek - Ena je spraševala, kateri pralni prašek bomo uporabljale. Midva bova tako za pralne pleničke kot cotice uporabljala nek naravni iz Kalčka, da bebice že v štartu ne preokupiramo s kemijo. Imajo tudi naravni meščalec iz sivke, ki seveda ne diši tako kot Lenor in podobno, toda je pa naraven in pričara občutek Provanse ... user posted image

soncek85 - V tej trgovini Ekolife sva midva kupila pralne pleničke Lotties in so tako mehke na dotik, da bi kar samo sebe previla user posted image . Vzela sem si tudi te blazinice iz svile, saj povsod poudarjajo, da svila zdravi bradavice. Vzela sem tudi popolnoma naravni stik za bradavice, izgleda kot labela in ni potrebno spirati, ni nobene panike, če otroček poje kaj tega stika, ker je vse natur. Drugače imajo kar luštne stvari za naše bebice, toda midva sva vzela res samo najnujnejše. Imajo pa čudovita darilca iz bio bombaža tudi na www.srcek.si, kjer sem si jaz od sestre za porodno darilo zaželela tole košaro:
http://soncek.si/si/bkf7089-mojzesova-kosara-i12776.shtml
Ker jo je na srčku zmanjkalo, so mi jo poslali iz sončka. Imam pa na srčku nagledanih še nekaj luštnih darilc, ki sem jih dala na svoj seznam, ki ga bom poslala prijateljicam, da mi ne nosijo nečesa, kar ne rabim. Recimo:
http://www.srcek.si/si/viseci-predalnik-safari-i627.shtml
ali
http://www.srcek.si/si/glasbeni-vrtiljak-i102.shtml
ali
http://www.srcek.si/si/pletena-bambusova-odeja-z-voscilnico-i664.shtml
...
Boljše da neham, ker bi tako vse imela, ha. user posted image user posted image user posted image

Boleči boki in sramna kost ter vročina - Imam vse! user posted image user posted image user posted image Ok, to da se moram ponoči prestavljati iz boka na bok, ker me že vse boli, od boka do rame, mislim, da mi ni treba omenjati. Ko se vstajam, tudi mene boli sramna kost in ne samo to, zdi se mi, da imam kar nabrekel cel Venerin griček. Pa to ni ne od dragega, ne od pomočnikov user posted image user posted image user posted image . Vročina pa me predvsem matra ponoči, tako da sem že pred mesecem dni začela spati popolnoma naga in pokrita le s tankim pregrinjalom, saj sem bila drugače kot v savni. Še posebej z blazino med nogami, ki je seveda obvezen element. Čudno, da moj ni še nič ljubosumen na tega mojega novega ljubimca iz tkanine user posted image user posted image user posted image .

Fešte ob rojstvu - Uf, tukaj sem jaz kar ostra. user posted image Sem dragemu že povedala, da prvi teden ga rabiva jaz in mala Ela in da je za fešto čas kasneje. Da je to zame skrajno neodgovorno, da se foter napije, medtem ko je mamica v najbolj občutljivem obdobju in bi potrebovala največ njegove podpore. Ni kaj, stare kmečke navade, ki so po moje zgrešene in spadajo v čas, ko tipi niso bili prisotni pri porodu, kaj šele da bi previjali ali imeli kaj opravka z dojenčki. Toda hvala bogu se časi spreminjajo. In tudi moški postajajo nežnejši in občutljivejši. user posted image Moj je kar razumel, čeprav ga je malo jezilo, ker sem najprej nastopila z ukazom in šele, ko sem se zavedla svojega tona in se popravila, da ga pač prosim, da je ob meni, se je začel smejati in mi povedal, da tako ni nič načrtoval, toda da bi mu pa ukazovala, to pa ne bo šlo čez user posted image user posted image . Že ve, kako me mora ukrotiti. user posted image user posted image user posted image

Fotka bušija - Sem jo pripela v album, če jo lahko katera pripne v seznam. Saj vem, da je to bilo povedano že milijonkrat, toda kako se fotko pripne direktno sem v sporočilo user posted image ? Hvala.

Lep večer, pa se javim po pregledu, ki ga imam v četrtek. Upam, da bomo do takrat vse še v enem kosu. user posted image

NenaLena

joj nenaLena- ti si bla pa pridna, da si nam takole napisalauser posted image user posted image user posted image ....kar se tiče slabosti in vrtoglavic, jst nimam nizkega pritiska, si ga vedno zmerim pa imam tako 138/75 pulza pa okoli 100 takratuser posted image  Pomaga samo horizontala na boku ene 15 min do pol urce.
Recinosovo olje pa praviš, da pomaga??? No pol vemo punce kaj spit ko bomo hotele it v Rimuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
15.3.2009 21:29:30   
brigita23
nenaLena-full maš lepega bušija...te je sam buši, drugač si pa taka suhicauser posted image .

Fajn rihti na pregledu v četrtek, pa javi kako je bilo.

PAPA
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3381
15.3.2009 21:31:48   
brigita23
DETELJA-ta teden boš mogla pa za pijačo dat ko maš rd, pa še pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SONČEK-ti pa kmalu za njouser posted image user posted image user posted image

pa kje ste zdej vse babe??

Neposredna povezava do sporočila: 3382
15.3.2009 21:35:57   
brigita23
janja-ti maš tudi pregled jutri...fajn rihtaj, bom misla na tebe, ko bom na CTG prkloplenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3383
15.3.2009 21:47:49   
*Junona*

meni je danes že drugič v enem dnevu full slabo ratalo....čist posebna slabost, pulz mi full nabije pa kr megli se miuser posted image  Potem se uležem in šele čez nekaj časa popustiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se kateri kaj podobnega dogaja?

Malo je kriva velika količina krvi, potem pa nam še bebiji pritisnejo na želodec. Nekaj podobnega se je meni zgodilo zadnjič v mš, se spomniš?

točno ja....no zdej mi je bolje, prej je bila pa katastrofa...mi je pulza na 100 nabiluser posted image
Kok maš ti pritiska?

Js mam bolj nizkega. Okol 110/65, pulza pa okol 80.

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 3384
15.3.2009 21:50:12   
*Junona*

punce a vam povem kaj sem zdle naredila????????

na sončkovi strani sem izdelala majic z napisom novopečeni očka.....ko jo dobim jo bom lepo oprala in zlikala in skrila v omarouser posted image user posted image , ko pa bom rodila in se bo moj dragi šel veseliti z prijatelji mu bom rekla, da ga doma v omari čaka presenečenje in da ga mora uporabitiuser posted image user posted image user posted image user posted image ......

jooo po moje bo fulllll vesel in ponosen.

a je katera naročevala tam majice? Ne vem kake so kaj štuser posted image

Dobra ideja!user posted image user posted image user posted image

Grem js tut to nardit!user posted image user posted image user posted image
Te bom kopirala!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem se fajn spomnila a neuser posted image user posted image user posted image , no pa še na zadnjo stran sem nekaj dala napisat....ti junonca si lahko misliš kajuser posted image .
Po moje bo full vesel

Super!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Js zdle naročujem, zraven bom še Angelcare naročila. Je moj rekel, naj ga kar naročim, ampak ne ve, da bom tudi majico.user posted image user posted image user posted image

Ja, si mislim kaj si dala.... full lepo.user posted image user posted image user posted image Veš kak bo vesel.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3385
15.3.2009 21:54:15   
brigita23
aha boš naročila Angelcareuser posted image user posted image user posted image ...super, mi ga mamo sam navodila še moram mal prebrat...je še zapakiran, pa mislim da ni preveč zakomliciranuser posted image .

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
15.3.2009 21:57:08   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

jst mam pa jutri pregled....komaj čakam, da vidim, kako je z našim bebijemuser posted image user posted image user posted image user posted image

sonček-kdaj imaš pa ti pregled?
meni ga je sedaj prestavila iz tega četrtka na torek.tko da ga imam namesto 19.3-24.3,saj sem bila 1 teden nazaj na CTG zaradi krčev.

Komaj čakam takrat bom že v 36tuser posted image user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam poročilo uz pregleda ,ki ga imaš jutriuser posted image user posted image user posted image boš imela že CTG,kajne?

ja jst mislim da ga bom imelauser posted image user posted image user posted image
Le pazi da poročaš,meni je blo tko lepo da sem kr učke zaprla in poslušala ,prav čudovito je.Ej tisto z majico pa je res super idejauser posted image user posted image user posted image user posted image mogoče jo uporabim,a sem ponavlja baba a neuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3387
15.3.2009 21:57:09   
sonček85

Midva z dragim sma pa pred kakšno urco prišla domov, sva bila pri njegovih doma za vikend. Je hitro minilo. Čez 14 dni pa imamo piknik pri njih doma. Otvoritev roštilja - je moj ati doma postavil nov kamin, prejšnji gre pa k mojemu domov. Komaj čakam čevape, perutničke, pivske klobase, ražnjiče... njamiiiii.user posted image
mmmmmmmmmmmmmmmmm jaz tudi komaj čakam ,prvi piknikuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
15.3.2009 21:57:11   
sonček85
nena lena:a potem si si kupla in je dobro ,jaz sem misla da bi kaj kupila ,un vazelin se mi je zdel tudi pameten ja.Bom videla.

Morem pa res pohvalit tvoj buši je tko lep .joj res tko je lepppppppuser posted image user posted image user posted image user posted image grem kr slikico dat gor

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
15.3.2009 21:57:13   
sonček85

DETELJA-ta teden boš mogla pa za pijačo dat ko maš rd, pa še pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SONČEK-ti pa kmalu za njouser posted image user posted image user posted image

pa kje ste zdej vse babe??
ja res je
če ne bom glih takrat v P user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3390
15.3.2009 21:57:34   
*Junona*

nenaLena-full maš lepega bušija...te je sam buši, drugač si pa taka suhicauser posted image .

Fajn rihti na pregledu v četrtek, pa javi kako je bilo.

PAPA
user posted image

Se podpišem.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3391
15.3.2009 21:58:32   
*Junona*

aha boš naročila Angelcareuser posted image user posted image user posted image ...super, mi ga mamo sam navodila še moram mal prebrat...je še zapakiran, pa mislim da ni preveč zakomliciranuser posted image .

Evo, naročilo oddano.

Neposredna povezava do sporočila: 3392
15.3.2009 22:00:17   
sonček85
APRILSKE NOSEČKE IN NJIHOVI BUŠIJI

user posted image Detelja/36t1d
user posted image
pikaro /34t
user posted image Cveta28/32t6d
user posted image malapikica/31t5d
user posted image Brigita23/ 33t4d
user posted image nmag/34t
user posted image L&L/ 32t
user posted image Nalini /36t
user posted image janja*/ 35t

user posted image
Sonček85 /33t2d
user posted image Junona/32t6d
user posted image  Blančica /36t
user posted image
frutolina /33t
user posted image NinaMM/32t
user posted image jernejav /36t
user posted image blueeyes /31t6d
user posted image zupancdam /33t
user posted image klavdyk / 35t
user posted image mišk /33t4d
user posted image NenaLena /34t

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
15.3.2009 22:00:21   
*Junona*
Js si pa ne upam dat kopalk gor, se mi zdi, da sem tak Michelin.user posted image user posted image user posted image
No, mogoče poskusim, da vidim kako pride. Pa kaj imate vse tak velike zize? Moje so mičkene, upam, da bom imela mlekeca, ker si zelo želim dojit. Pa nič mi ni še ven teklo.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
15.3.2009 22:04:15   
*Junona*
Zdej grem pa k mojemu se stisnat, grema en filmček pogledat, ga včeraj nisva do konca, naju je spanec prehitel.

Fajn spančkite, božajte bušije in atije.user posted image user posted image user posted image

Jutri pa držim pestke za preglede.user posted image user posted image user posted image

Brigitka, upam, da ti ne bo treba predolgo čakat in da boš kmalu na vrsti.user posted image

Nočko.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
15.3.2009 22:12:10   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Midva z dragim sma pa pred kakšno urco prišla domov, sva bila pri njegovih doma za vikend. Je hitro minilo. Čez 14 dni pa imamo piknik pri njih doma. Otvoritev roštilja - je moj ati doma postavil nov kamin, prejšnji gre pa k mojemu domov. Komaj čakam čevape, perutničke, pivske klobase, ražnjiče... njamiiiii.user posted image
mmmmmmmmmmmmmmmmm jaz tudi komaj čakam ,prvi piknikuser posted image user posted image user posted image

JAAAAA zdej prvo rodimo pa se bodo začeli...mmmmm jst mam tudi full radauser posted image user posted image user posted image ..

sonček- ti kr uporabi idejo, pol bomo pa skup v pa bojo drug dan vsi v istih majcah prišluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
15.3.2009 22:14:20   
sonček85

Js si pa ne upam dat kopalk gor, se mi zdi, da sem tak Michelin.user posted image user posted image user posted image
No, mogoče poskusim, da vidim kako pride. Pa kaj imate vse tak velike zize? Moje so mičkene, upam, da bom imela mlekeca, ker si zelo želim dojit. Pa nič mi ni še ven teklo.user posted image

no  tudi ti nimaš malih prsi,mlekeca pa bo ,nikar se ne sekiraj.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
15.3.2009 22:14:22   
sonček85
brigita.saem že naročila,user posted image user posted image user posted image user posted image ,moj bo po moje tko veseluser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3398
15.3.2009 22:14:25   
brigita23

user posted image user posted image user posted image user posted image jst tudiuser posted image user posted image user posted image , velike zize pa niso pravilo....tako da se ne sekiraj,  boš mela mleko...zdej ti jih pa naj tvoj še lepo do poroda masirauser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
15.3.2009 22:15:25   
brigita23

Zdej grem pa k mojemu se stisnat, grema en filmček pogledat, ga včeraj nisva do konca, naju je spanec prehitel.

Fajn spančkite, božajte bušije in atije.user posted image user posted image user posted image

Jutri pa držim pestke za preglede.user posted image user posted image user posted image

Brigitka, upam, da ti ne bo treba predolgo čakat in da boš kmalu na vrsti.user posted image

Nočko.user posted image

hvala nočko tudi vam 3emuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?