|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
15.3.2009 22:17:48   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Js si pa ne upam dat kopalk gor, se mi zdi, da sem tak Michelin.user posted image user posted image user posted image
No, mogoče poskusim, da vidim kako pride. Pa kaj imate vse tak velike zize? Moje so mičkene, upam, da bom imela mlekeca, ker si zelo želim dojit. Pa nič mi ni še ven teklo.user posted image

no  tudi ti nimaš malih prsi,mlekeca pa bo ,nikar se ne sekiraj.

sonček držim pesti, da jutri s tvojim dragim dobro zrihtatauser posted image ....pridna bodi pa lepo pančkaj pa tudi tebi en user posted image  in čimlajšo noč

papa

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
15.3.2009 22:19:18   
brigita23
zdej grem pa še mal pogledat zvezde na sodišču, pol pa hitro ajat, da se bom  zjutraj lako ustala..user posted image user posted image

NOČKO

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
15.3.2009 22:27:33   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

zdej grem pa še mal pogledat zvezde na sodišču, pol pa hitro ajat, da se bom  zjutraj lako ustala..user posted image user posted image

NOČKO
jaz jih tud dle gledamuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3403
15.3.2009 22:27:35   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Js si pa ne upam dat kopalk gor, se mi zdi, da sem tak Michelin.user posted image user posted image user posted image
No, mogoče poskusim, da vidim kako pride. Pa kaj imate vse tak velike zize? Moje so mičkene, upam, da bom imela mlekeca, ker si zelo želim dojit. Pa nič mi ni še ven teklo.user posted image

no  tudi ti nimaš malih prsi,mlekeca pa bo ,nikar se ne sekiraj.

sonček držim pesti, da jutri s tvojim dragim dobro zrihtatauser posted image ....pridna bodi pa lepo pančkaj pa tudi tebi en user posted image  in čimlajšo noč

papa
hvala ,upam ,da bo res vse dobro saj res malo cvika k gre prvič pod nož.No saj bo ati bo pa ja prenesuuser posted image user posted image

LAHKO NOČ TUDI VAM TREM IN SREČNO JUTRI NA PREGLEDU,DRŽIM PESTI IN POROČAJ

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3404
15.3.2009 22:32:25   
Anonimen
Še enkrat pozdravljene,
Počasi grem spančkat, moj me že čaka in greje posteljicouser posted image . Sem se prej kar namatrala, da sem vse "spisala", ker Ela ne mara preveč računalnika. Vsakič, ko se vsedem za računalnik, se začne ful "bunit", noret levo in desno. Toda, ko berem, da nekatere štejejo gibe, sem kar vesela, da je takšna razgrajačica user posted image , čeprav se mi včasih zdi, da mi bo kar čez trebuh ven pogledala user posted image . Predvsem me boli, ko porine koleno ob popku, imam občutek, da mi bo mišice kar pretrgalo. Takrat ji kar rečem, naj se malo premakne, da me boli. Se mi zdi, da me kar razume. Če se bova le potem vse tako fajn zmenili. user posted image  user posted image  user posted image  

sonček85, brigita23 in Junona - Hvala za pohvale. user posted image Mislim, pa da moj buši kar vodi po velikosti, ne glede na tedne user posted image . Tako zanimivo mi je gledati, kako zelo so različni, dojenčki pa po obliki bolj kot ne podobni user posted image .

Junona - Ne skrbi, kopalke gor ali dol, efekt michelink je prisoten tudi pri meni, predvsem na stegnih, tako da se nič sekirat, bomo po porodu z dojenjem vse pokurile. Madona, malo zalog za dojenje pa rabimo. user posted image user posted image user posted image Pa ne skrbi glede velikosti prsi, to nima nobene veze z dojenjem. Nekatere imajo zelo velike prsi, pa nimajo mleka, imaš pa takšne, ki so čisto ploh, pa normalno polno dojijo. Tudi meni še nič ne teče mlezivo, pa je na predavanju na MŠ rekla, da se to pač pri nekaterih sproži šele po porodu. Za dojenje je predvsem pomembno, da do navala mleka (drugi ali tretji dan po porodu) dojimo na dve uri, pa četudi je potrebno dojenčka budit, saj dojenje deluje po pravilu povpraševanja. Glede na to, da so naše bebice aprilski krofki, bodo gotovo tudi dobri sesalčki. user posted image

Lepe sanje user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3405
15.3.2009 22:39:21   
sonček85
nenalena:ja vesela bodi da ti ni potrebno štet gibov.Naš je tudi pravi vragec včas  k grem za računalnik,najbolj je pa proti večeru.Čez dan je pa tko miren da ga moram včas zbudit,evo npr.zdle nori k nor,se premika in kobaca in tko nogice al rito  tišči ven ,da me prav zaboli,a sem vesela saj vem da je dobro in da mu pri meni ni nič hudega.Kr naj sem kr bolj pomirjena in vesela.

Zdaj grem pa tudi jaz počas v posteljo,,ta teden spiva z Aleksom samauser posted image .A saj bo teden hitro mimo in bomo spet vsi trije spančkali skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse ,ki imate jutri preglede rečno in poroočajte  vesele novičke

Lahko noč vsem user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
16.3.2009 6:50:57   
detelja
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

pa še za tiste, ki imajo danes pregled...

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
16.3.2009 7:02:38   
janja*
Detelja hvala za zajtrk.
Danes pa sem spala zelo slabo.Non stop sem se zbujala.Tudi včeraj popoldan sem bla vsa čudna.Noge sem mela zatečane tko,da sem kar počivala.Zdaj pa grem na pregled in me ful zanima kaj dogaja v spodnjem štuku.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
16.3.2009 7:08:28   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Detelja hvala za zajtrk.
Danes pa sem spala zelo slabo.Non stop sem se zbujala.Tudi včeraj popoldan sem bla vsa čudna.Noge sem mela zatečane tko,da sem kar počivala.Zdaj pa grem na pregled in me ful zanima kaj dogaja v spodnjem štuku.

veliko sreče...pa javi kaj dogaja...jaz pa komaj čakam, da grem jutri, da slišim, kaj dogaja pri nas v spodnjem štukuuser posted image  upam, da je mir in da je vse kot še mora biti, če ne bom pa mal nervozna...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
16.3.2009 7:11:21   
detelja

DETELJA-ta teden boš mogla pa za pijačo dat ko maš rd, pa še pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SONČEK-ti pa kmalu za njouser posted image user posted image user posted image

pa kje ste zdej vse babe??

ni panike bom pa častila kaj takegauser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

pol pa lahko gremo rodituser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3410
16.3.2009 7:12:21   
malcekvita
dobro jutro,

janja dobro opravi. punce upam,da ste vse ok, za nazaj vas nisem nič brala, ker malo bolj težko sedin za rač. danes upam, da bom lahko pospravila stanovanje generalno, ker mora bit vse pripravljeno preden grem v porodnišnico.
uživajte, danes bo lep dan user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
16.3.2009 7:14:40   
malcekvita
detelja kdaj bo žur user posted image ?

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
16.3.2009 7:16:35   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

detelja kdaj bo žur user posted image ?

rd imam jutri...pa jutri imam tudi pregled, ampak šele ob 11...tako, da bo treba najprej počakat pregled in če bo vse ok pol bo žur za uspešen prelged in še za rduser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3413
16.3.2009 7:19:44   
tinaaja
Jutro user posted image

jaz sem ze na orto dozi kavice... Za zajtrk sem pojedla skuto z rozinami user posted image   z malo rjavega sladkorja cez. Naceloma mi to sploh ne bi bilo vsec, danes pa mi pase in bi seeee...

Je pa nasa pika v busiju tud ful zivahna. Ta prva pa je bila lenuhec, ki mi jepovzrocila ne malo skrbi. Ponavadi se je zacela gibat sele okoli 5 popoldne. Do takrat pa sem bila ze cist paranoicna. Tko da sem ornk vesela, da je tokrat drugace.

Junona, velikost zizik nima veze pri dojenju, tko da kar pozitivno. Poznam punce, ki so bile prakticno brez prsi, pa bp dojile user posted image

Kje bi dobila nocno lucko za vticnico? A jih je katera videla?

Srecno na pregledih danes user posted image
Soncek
- jaz ga imam v petek, 20.3. Tole z majcami mi je vsec, samo ne vem se, kaj bi dala gor napisat.

Lep dan   user posted image     user posted image     user posted image  

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
16.3.2009 7:20:28   
Nalini
jutro

user posted image

Smo že za računalnikom user posted image  ... Smo danes zgodaj vstali .... no smo včeraj zvečer tudi hitro zaspali .... user posted image
Sem vas šla najprej brat, zdaj pa grem na zajtrk .... sem že lačna ...

Noč smo preživeliuser posted image - po polnoči tam nekje do pol dveh sem imela 3X napad otrdevanje in krčev,.... potem sem pa zaspala ... user posted image user posted image user posted image user posted image  .... zbudila sem se ob pol šestih in spet trd trebuh user posted image  ...... zdaj smo živahni in mencamo sem pa tja,.... na trenutke otrdi trebuh,... pa nek čuden občutek je tam spodaj .....

no bomo videli kaj bo prinesel dan ..... mogoče se kaj pripravlja,... mogoče pa se nekdo samo heca ....,
... prepuščam se materi naravi user posted image user posted image user posted image user posted image  in toku dogodkov .....
... se mi pa zaenkrat še zdi brezveze zganjat paniko, ker je bejbi živahen, otrdevanje ni na 5 minut,.... krči znosni ..... ...... eh, to je tak, ko še sam ne veš kaj se dogaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3415
16.3.2009 7:20:59   
tinaaja
user posted image

Mojito ... njama... ja prosim... user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 3416
16.3.2009 7:21:41   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Jutro user posted image

jaz sem ze na orto dozi kavice... Za zajtrk sem pojedla skuto z rozinami user posted image   z malo rjavega sladkorja cez. Naceloma mi to sploh ne bi bilo vsec, danes pa mi pase in bi seeee...

Je pa nasa pika v busiju tud ful zivahna. Ta prva pa je bila lenuhec, ki mi jepovzrocila ne malo skrbi. Ponavadi se je zacela gibat sele okoli 5 popoldne. Do takrat pa sem bila ze cist paranoicna. Tko da sem ornk vesela, da je tokrat drugace.

Junona, velikost zizik nima veze pri dojenju, tko da kar pozitivno. Poznam punce, ki so bile prakticno brez prsi, pa bp dojile user posted image

Kje bi dobila nocno lucko za vticnico? A jih je katera videla? mislim, da se to da dobit v kakem obiju, merkurju, pa tudi v baby centru sigurno imajo (če rabiš za otroka)...mislim, da imajo te lučke povsod....

Srecno na pregledih danes user posted image
Soncek
- jaz ga imam v petek, 20.3. Tole z majcami mi je vsec, samo ne vem se, kaj bi dala gor napisat.

Lep dan   user posted image     user posted image     user posted image  

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
16.3.2009 7:36:57   
malcekvita
grem zajtrovat, pa kavico pit user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
16.3.2009 8:10:29   
sonček85
Jutro princeske!

Detelja.hvala za tko super zajtrk ,vsako jutro se tko lepo potrudišuser posted image user posted image user posted image
jaz pa seveda jem štrudelj in čajčekuser posted image user posted image user posted image
janja*:srečno na pregledu in poročaj ,pa naj bo v sp.štuku vse kot mora bituser posted image še malo naj počakauser posted image
tinaaja:ok za pregled vpišem,jaz sem dala kr napis naboljši očka na svetu.sem prvo hotla svoj napis dat pa sem videla da pride namesto na sredini bolj na vrhu majice napisano.Se že veselim da jo dobim in da jo dam dragemu k rodim.user posted image user posted image user posted image
No moj malček je pa tko k tvoja prva  očitno,ornk šele po 14-17h začne migat prej ga moram pa bajkat,prej je bilo pa glih oblratno ,me je on zjutraj budil.Od popadkov naprej pa ne.No zdle se nekaj muva k govorim o njemuser posted image user posted image user posted image nagajivc
nalini:še malo .Čakamo vesele novičkeuser posted image user posted image user posted image

Evo midva sva spala kot topa ,kolikor sem šla vmes 2x na wc .Seddaj pa malo tle potem pa z dragim v bolnico. Pa ko pridem nazaj se vam kaj javim.
lep sončen dan še naprejuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
16.3.2009 8:12:38   
detelja

Jutro princeske!

Detelja.hvala za tko super zajtrk ,vsako jutro se tko lepo potrudišuser posted image user posted image user posted image
jaz pa seveda jem štrudelj in čajčekuser posted image user posted image user posted image
janja*:srečno na pregledu in poročaj ,pa naj bo v sp.štuku vse kot mora bituser posted image še malo naj počakauser posted image
tinaaja:ok za pregled vpišem,jaz sem dala kr napis naboljši očka na svetu.sem prvo hotla svoj napis dat pa sem videla da pride namesto na sredini bolj na vrhu majice napisano.Se že veselim da jo dobim in da jo dam dragemu k rodim.user posted image user posted image user posted image
No moj malček je pa tko k tvoja prva  očitno,ornk šele po 14-17h začne migat prej ga moram pa bajkat,prej je bilo pa glih oblratno ,me je on zjutraj budil.Od popadkov naprej pa ne.No zdle se nekaj muva k govorim o njemuser posted image user posted image user posted image nagajivc
nalini:še malo .Čakamo vesele novičkeuser posted image user posted image user posted image   mal ji še daj časa, ker morava še na klepet in eksotikuser posted image user posted image

Evo midva sva spala kot topa ,kolikor sem šla vmes 2x na wc .Seddaj pa malo tle potem pa z dragim v bolnico. Pa ko pridem nazaj se vam kaj javim.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
16.3.2009 8:28:32   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

nalini:še malo .Čakamo vesele novičkeuser posted image user posted image user posted image   mal ji še daj časa, ker morava še na klepet in eksotikuser posted image user posted image

detelja
vej pa ... user posted image user posted image user posted image
sicer ne ven, če bon gnjes zmogla prijti do MS .... .... ve pa šle en drüjgi den .... samo ka me enja ****i ta naš dojenčekuser posted image ... cejli čas njemi güčin ka naj ne svira do 20. marca ..... no, mo vidli, če de me poslujšal user posted image user posted image user posted image  (če se je po atiji vrgel user posted image user posted image user posted image  .... user posted image )

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
16.3.2009 8:34:51   
sonček85
detelja:user posted image user posted image user posted image ti si faca
A bo kaj pomoćnikov danes za naše user posted image ,ki imajo danes pregled,jutri jih dam pa jaz k vem da tebe ne bo-aja saj imaš komaj ob 11 pregleduser posted image
nalini:po moje tudi če je po atiju bo ubogAL mamico in počakal do 20.3user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
16.3.2009 8:37:11   
sonček85
evo da se malo zbuditeuser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
16.3.2009 8:46:08   
detelja
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

detelja
vej pa ... user posted image user posted image user posted image
sicer ne ven, če bon gnjes zmogla prijti do MS .... .... ve pa šle en drüjgi den .... samo ka me enja ****i ta naš dojenčekuser posted image ... cejli čas njemi güčin ka naj ne svira do 20. marca ..... no, mo vidli, če de me poslujšal user posted image user posted image user posted image  (če se je po atiji vrgel user posted image user posted image user posted image  .... user posted image )

te razumem...jaz pa sem pojedla jogurt pa me sedaj ful boli želodec...že od nekdaj je tako...včasih lahko pojem 20 jogurtov pa nič včasih pa enega pa me ful boli želodec pa ne vem zakaj...drugače pa sem te imela v planu klicatuser posted image  sicer pa eksotik je dolgo dober, nima tako kratkega roka uporabeuser posted image  jaz pa sem danes dobila občutek, da bom naslednji teden rodila ali pa prvi v aprilu...si pa fuuuuuuuuuulllllllllllllllllllllllllllllllll želim ,da bi na rok....a ne pravijo tako, da če si nekaj ful želiš, da se ti uresniščiuser posted image user posted image  danes moram vse pripravit in napisat kaj ima moj dragi za nardit ko bom jaz v bolnišniciuser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
16.3.2009 8:48:44   
*Junona*
Dobro jutro.user posted image

Js sem pa danes še kar ok spala, čudi me edino to, da sem šla samo 1x lulat, ker grem ponavadi 4x.user posted image Pila pa sem veliko včeraj. No, saj bom stopila na vago pa bomo videli.

Punce, fajn rihtajte na pregledih in potem na raport.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?